8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#5723 valahol itt a fórumon olvastam valami kártya limitröl ez éll még?
mer egyik havernak is kellene a game és kifizetné ha vennék neki Keyt mert neki még nincs bankártyája szal egy bankártyával lehet két keyt venni? -
#5722 Eu-t keztem el leszedni exe meg stb cuccokat leszedte aztán olvasgattam itt a fórumon és elkezdtem inkább US-t szedni persze másik mappába de ez nem szedett le exet szal nemtom most mivan :D
pff csak jöjjön már le jáccani akarok :P
Nem csinált még valaki magyar fan oldalat?
amig tölti elmazsoláznék az infók közt :D
másik kérdés hogy mennyire engedhetem el a fantáziám a kari kreállóban?
szal lehete bevinni saját cuccokat pl emblémát vagy ilyesmit ruhára. -
smileydeath #5721 Remek, én megrendeltem dobozostul, ha megjön majd lebeszélhetnénk h melyik szerveren kezdesz... -
Bobekold #5720 En má Cov-oznék csak nem tudom még megvenni online, box nélkül. -
smileydeath #5719 CoV-ozni fog vki srácok? -
Bobekold #5718 Újoncnak nem nevezném magam csak a Liberty-n nyomtam 1 évig :)
Ott vannak az amcsi barátok.
Nem tudom ugyanaz-e a kilens, esetleg tedd másik könyvtárba próba cseresznye. -
#5717 jövök igen.. de kérdésemre plz válaszoljon valaki szal US meg EU kliens ugyanaz?
vagy csak CD key különbözik. -
#5716 itt sírtunk hogy csak 2en játszunk , abbahagytuk erre sok újonc jön -
chefshift #5715 hmm mennyi új arc :) -
Bobekold #5714 Hali ! :)
Ha valakit akar nyomulni, csináltam karit Guardianon.
Név:Silent Ice controller
good hunting
Have Fun :) -
#5713 annyit szeretnék még kérdezni hogy az EU update ugyanazt szedi mint az US? csakmert EU-s gyorsabban szedi. gondolom csak a key különbözik vagy nemtom :/ -
damati #5712 Pc Dome
7990Ft-ról le van árazva 4990 Ft-ra.:) -
#5711 itthon én max 1100 SK ért rendelem meg :P Szlovákiában lakok. demár töltöm a US verziót elég lassan jön de biztosan :P
magyarok legjobban meik szerveren játszanak?
névlistát kaphatnék? :) -
chefshift #5710 Itthon hol rendeled meg 4990ért ? -
damati #5709 Vagy megrendeled itthon,4990Ft-ért,ebben is van 1 hónap játék. -
chefshift #5708 ja és ott is 29.99$ -
chefshift #5707 őő hát nemtom de a coh oldalon az account managementben is lehet cd kulccsot rendelni és ugyanugy bennevan a 30nap. van US meg Eu kulcs is csak az account managementen belül rákel clickelni a "PURCHASE CODE" -re -
#5706 https://www.direct2drive.com-ról hogykell letölteni a gamet?
ott tartok hogy:
Checkout
Please review and submit your order.
nade ezután mitkell csinálni? submit gomb nincs sehol :/ -
#5705 Gratulálok. Lesz egy kliensünk. Fúdejó...
Örülj, hogy nem kapsz pontot spamelésért. -
#5704 -
damati #5702 Mert kb 2 napos szerverkarbantartás volt (Eu serverek) a CoV miatt.. -
chefshift #5701 de ugyse veszem meg, és nemfizetem be , és nemrakatom át magam akkor meg miről beszélek itt ?! :P -
chefshift #5700 ja és ha már megvenném a CoVot , ami nemmostanában lesz akkor legyen doboz is, meg cd, stb. -
chefshift #5699 hát ... nekem lejárt az accom , de lehet , hogy eu jobban megérné már csak az idő miatt. Én lehet átrakatom magam
-
atiati #5698 Ezért kell megvenni az eredetit! -
Kronosz #5697 ja 14 napos a játékom 3 napig birta már nem indul el nem tud csatlakozni -
atiati #5696 Érdeklődnék az aktív játékosoktól, hogy ha megvalósul a szerverek közti átjárás (márpedig közel az idő!!), mik a terveik? Mert azért van pár magyar, jó lenne talán egy szerveren gyülekezni. Én az US Guardianon vagyok, meg vagyunk itt páran.
Melyik szerveren volna érdemes játszani? EU vagy US?
Kicsit tartok az EU szervertől, mert szerintem ott kevesebb a játékos, bár ezt csak tippelem, de valószínűleg így van, és azért ez mégiscsak egy közösségi játék. Annyi előnye lehet, hogy közelebb van az EU szerver és kevesbb utat tesz meg az információ, így esetleg "folyamatosabb" lehet a kapcsolat, de ehez annyira nem értek, remélem, nem mondtam nagy hülyeséget...
Másrészt az US szerver leállása elég hülye időpontban van, 15-17 óráig. Az EU-n mikor van karbantartás? Illetve nem fog megszűnni ez a napi karbantartási akció? Mert mintha ezt is hallottam volna.
Meg mondjuk az US-en a nagy események is idétlen időpontban vannak (általában hajnali 2-3 óra körül).
Szóval, akinek van véleménye, az ne tartsa magába! -
atiati #5695 Akkor mindent tudsz, amit érdemes Ha mégsem, akkor írj, megpróbálok segíteni. -
Kronosz #5694 már végig vittem -
atiati #5693 Legalább lesz mire gyűjtögetni Egyenlőre én sem fogom megrendelni (hülyén is nézne ki, 2 hete játszok a CoH-zal ), de később valószínűleg igen. Egyenlőre a CoH-zal szeretnék megtanulni játszani -
#5692 Nekem volt. Megleszek nélkülük. Rengeteg logikátlanság van benük (objektumok, amiknek a modellje kábé negyedakkora mint amekkora helyet elfoglal, ráadásul pofátlanul drágák, valami 36milla csak a telek (vagy 360milla, a fene se tudja már). -
atiati #5691 Azért a bázisok is nagyon kellenek -
#5690 Jah, itthon sehol semmi, de a béta után én még várok valami deluxe változatra. Irtó bugos, optimalizálatlan és valljuk be, baromi ötlettelen.
Egyetlen értelme dolog amit láttam a béta alatt az a Mastermind volt. -
atiati #5689 CoV-ot tudtommal jelenleg csak külfüldről lehet rendelni (CoH hivatalos oldal, amazon). -
#5688 Hm, érdekes. Examplarnál még úgyahogy megérteném a dolgot, de sidekicknél már nemigazán veszi be a gyomrom. -
atiati #5687 Úgy tudom, hogy sidekicknél is így működik a dolog... -
#5686 Ez már sidekick-eknél is így van? Mert akkor nem sok értelme van annak a rendszernek. -
Bat #5685 Üdv
Nos, úgy döntöttem, a CoV megéri azt, hogy kidobjak rá havonta X összeget.CoH-om nem volt, de nem is szándékszom felrakni.Igen, most jön az, hogy olvass vissza pár ezer oldalt RTFM és társai.Pár napja már elkezdtem de nem sikerült érdemleges infót kiszedni a hozzászolásokból, ha mégis ott lenne kérek egy indexet plz, ha nem akkor választ:)
(Mellesleg munkaidőben nem tudok fórumot "visszaolvasni":/)
Kérdés: Hogy kaphatnék legkevesebb fáradsággal accot a gaméhoz? Volt ugye a bétám az szép és jó.Meg ugye (elő) lehet rendelni mindenféle külföldi oldalon, na ez felejtős.CDGalaxis és 576 oldalán nem láttam CoV-ot csak CoH-ot, gondolom nem ekvivalens, a CoV honlapján aztírják külön lehet csak CoV-ot venni.Arra gondoltam, hogy a "PlayNC" purchase code funkciója lenne nekem nagyon ideális, vajon lesz és mikor? ott a CoV felsorolva?
Más: Akik szándékoznak magyarok játszódni azok milyen szerveren (EU/US), és melyiken? Csakhogy néha földi szólásokat is hallhassak a játékban>:-]
Lejebb olvastam, hogy a US-t preferáljátok, namost ahogy én elnéztem (igaz ez bétán alapszik) a CoH/CoV-nak nem árt a jó ping...különben eléggé irritáló, megéri akkor US-re menni?
Köszi ha kapok választ:)
-
atiati #5684 Most van valami korlátozás, hogy ha túl magas szintű a csapattárs, nem kap xp-t az alacsonyabb szintű. Tudom, mert kipróbáltuk egy 36-os és egy 7-es karakterrel Bár igazából nem annyira érdekel a gyors fejlődés, majd jön a szintlépés, ahogy jön, csak kíváncsi vagyok... -
#5683 ez a gyors fejlődés abból áll hogy 1 vagy több magasszintű (50) összeszed pár low levelt ha úgyvan kedvük aztán bevisznek a saját missionjeikre ahol végig ők gyaknak te meg csak nézed és dől az xp. Én 40es szint környékén huzattam fel a karim 50re és sajnos elég sok mókát kihagytam így, de nekem csak a peacebringer kellett.