City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok,hogy ennyire játszototk de legalább azt irja le valaki,hogy melyik US serveren vagytok és milyen névvel.
Beléptem de a régiek közül aki friend listába van senki nincs bent 😞

Humm látom jól elvagyok itt magamba 😞

Na account aktiválva ,patch jön lefelé kb. 30 perc és lent van

Hahóó sehol senki ???

Ja igen és akkor milyen kari kelllene a csapatba ???
Mert akkor lehet kezdek újja,ha kell.

Ok-ok este beaktiválom az accountot ha hazaértem.
Milyen nevekkel vagytok bent ?

Hát sajnos nem megyek az US-ra, mert az a kód amit Blade küldött már azelõtt érvénytelenné vált mielõtt megkaptam volna, ugyanis a valentin napi kód csak 1 hónapig volt érvényes..
mindig csak a kifogások! bla bla bla!
mér írnánk ide amikor tunk dumálni a játékban is? global cseten mi sem eccerûbb! mindegyikünk jáccik minden nap szal hülyeség lenne itt üzengetni egymásnak!
4 ember jáccik! a kemény mag! most már 1/2-1 éve! de már rég 7en lennénk ha mind a 3an jöttetek volna az 1 ember híján full tím!
karik miatt meg ne aggóggyál most már mehet a pl ezerrel 1 nap alatt 1es szintrõl simán megvan a 30+ lvl!
és azt sem mondhatnám hogy keveset jáccunk mer én is benn vok napi 10 órát!

😊
Figyelõ tekintetem mindig itt van,egyébként pedig bármelyik pillanatba tudom aktiválni az accountom.
Csak eléggé ellaposodott itt a topik és nem tudom érdemes e újra belépni?
Egyáltalán játszotok e még,1-2 ember játszik még,de mi van a többiekkel?

Másik bajon,hogy ha jól emlékszem elég kicsi kariajim vannak 😞 olyan lvl 10-15 között 😞

itt mindeki csak félre beszél ne is számíccs rá! serphen tutira monta hogy visszajön azóta sincs sehol! rasti már vagy 3szor kérdezett hogy tud megin jáccani (reaktiválás stb) õ sincs sehol! kabala is csak irogat hogy us us de még mindig eun van! felejcsd el õket bébi itt vok én neked! 😊 felplünk szépen 4 defet estleg többet hogy lehessen cserélgetni vmi fasza formációban azt aggyá neki! persze elõszõr megszerezzük a chimera misht és akkor 2 napig sem fog tartani az egész amikor meg dolgozol a herd mester nyomul dreckkel! 😊 rad defemnek már félre raktam két hot hehe! 😊

Viperácska
nah, okés a mellébeszélésbõl, gyerünk elhagyni a ratyi Eu szervereket és irány az us 😊

Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion

baszki én is full ugyanezt kérdeztem amikor belinkelték! 😊))))
egyébként macska és még kutyát is kergetett meg de nem csodálom hogy szegény kutyus megijett tõle! 😊

Ez most egy nyúl, egy kutya, vagy egy macska???
új ellenség jelent meg paragon cityben! 😊))))

Micsoda mázlista vagy,de jó nektek
hehe usen minden fasza! amit elvileg kijavítottak memoryleechet az sosem volt kijavítva tejjesen mintha most egy kicsit megin jobban szivárogna azaz maxolva van de most má fasz se tuggya mer windows egy rakás szar és újra kéne raknom csak lusta vok!
de sok bajotok van nektek eun! nem jó az semmire ahogy látom! 😊 én arénában 5 percen belül mindig tuttam kezdeni de a többség szerencsére nem csak arénázik! ráadásul felkértek hogy mennyek plõdni pedig skzni sem kellett de igazán csak akkor lepõttem meg amikor csatlakozott még 1 fire tank mer unatkozott és jött segíteni a plésben és ez több órán keresztül ment! 😊

Én egy szóval se mondtam azt hogy hú de várom már az i5-öt, de gondolom jó lesz...
Ez az i4 mondthatom kurva jó a szerverek úgy kipurcantak miatta nálunk mondhatom,valamit elcsesztek a base code-ban a devek rendesen nálunk mert kb. 10-20 percenként kidobott engem a játék meg a többieket is a memoryleak izé miatt is, úgyhogy megint dühöng pár ember, a PvP iránt meg nem túlságosan nagy az érdeklõdés ahogy néztem az EU-n...
kuss! 😊))
most kifejthetném jó szokásom szerint de már kurva éhes vok és nézem a fábryt! 😊

Blab-Blab ^^

Kabala ha USen vagy mi a kari neve ?

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Viperácska
Örülök a sok gyengítésnk, kellett 😄.
A test szerverér Ali azért van, hogy a közeledõ újdonságokat kipróbáld, teszteld ha AKAROD, esetleg beleszólj, hogy mi legyen... Néha vannak olyan Eventek, mikor a DEVekkel találkozhatsz ott.
A teszt szerverért nem fizecc te nyominger 😄, viszont ha használod esetleg DT alatt, akkor megtudod mi jó, szar, min kell változtatni. Nem kell feltétlen a test szerveren nyomni. Én csak azt mondtam, hogy aki odament, az ott nem teszteni akart, hanem PvP-zni, és *urávra meglepödött, mikor a SR meg regen scrapperét bezúzták, majd elkezdett sipákolni, hogy nem ér ..

Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion

baszki nektek semmi sem elég? most jött ki az i4 de már mi lesz az i5ben! há beszarok! 😊))
de komolyan! tegnap is anyáztak a fórumokon azér mer nem tom én hány órán keresztül nem jácchattak! hát ki nem szarja le azt a nyommer fejüket!? meg egyébként is mi a faszomat várnak havi rongyos 3ezer forintér!? annyiból még berúgni sem lehet úgy istenesen!
kibaszott sok újítás van amik kibaszott jók szal aki nem kussol el azt én rúgom picsán!
mingyár elsírom magam mer nerfelték az sr scrapperem ami egyedül öli az avket és pvpben senki nem tuggya eltalálni! jaj istenem mi lesz most? há szopjanak már le! idióta balfasz núbok gyülekezete a playerek fele!

valaki megnézte már az új Kheldian story arch-okat?
Az I5 már remélhetõleg egetverõ lesz ott már beleraknak pár új AT-t állítólag...
persze még én fizessek az ncsoftnak hogy tesztelhessem a játékát! meg vagy te gajdulva? 😊))

Viperácska
No para skacok, minden Issue-vel voltak gondok az elején, de a devek folyamatosan dolgoznak a hibák kijavításán, és legtöbbje nem is egetverõ, csak kellemetlen. Ez az eredménye, ha baszogatják a feljesztõket, hogy mikor jön ki, aztán közben meg *asznak a teszt szerverre menni az emberek, és segíteni a devek munkáját. Séffel néhányszor bekukkantottunk oda, de mindenki csak a PvP-t nyomta, és az anyázások mentek csak, olyan dolgokról, hogy a xy karaktert mér gyengítették ... ahelyett, hogy figyeltek volna és esetleg jelentik a hobákat, BAAH

Hehe az már nem rossz 😊

Kijött az Issue4, ennek köszönhetõ, hogy már lehet PvP-zni.

Sziasztok.

Mi a nagy helyzet CoH világba?
Hogy haladtok???

Hát jah már én is találtam rengeteg idegesítõ bugot
Pl. csináltam egy event-en aztán mikor volt elegendõ játékos elakartam indítani, de nem indult helyette eltünt minden név eltûnt onnan a listáról, de persze az event chat-en tudtam velük továbbra is beszélgetni de elindítani az event-et már nem sikerült, ráadásul a quit gomb is bedöglött....
Viperácska
ok kapásból 1 bug, a friends lista néha idióta helyre ugrik 😊
Muhaha, 1ik issue sem volt jó mikor kijött ^^

Ok Issue4 volt ^^, most már mennek a szerverek. Kicsit tovább tartott mint gondolták.

De az is lehet, hogy csak a test szervert frissítették és még nem lesz issue4 ^^

Az anyázásba az a jó hogy elöbb elkéne olvasni a : TERMS OF AGREEMENT -et ebbe minden benne van az ilyen esetek is. Különben is örüljenek,hogy foglalkoznak a szerverekkel és minden mással és minden tölük telhetõt megtesznek.Attól hogy 1 nap nemtudnak játszani még nem kell összeesni.

ó szegénykék fél évente van issue és nem bírnak ki pár órát! ha vkinek nem teccik ne cohojjon! egyébként se tud hehe! 😊
sosincs túl sok változás sõt elég sem mer sosem lehet egy gém tejjesen kiegyensúlyozott de minél inkább törekedni kell rá! pár héten belül úgyis jön megin 1 csomag! párat már rég ki kellett volna javítani mint pl perma mog de végre megvannak! bár így is maratt csomó amit nem találtam a felsorolásban és nem ártana rajta változtatni! azé sr scrapperekre kíváncsi leszek perma elude nélkül hehe! 😊

Én inkább azt mondom hogy túl sok a változást el se olvastam az egészet mert kiég a szemem....
Az EU fórumon kész káosz van, pár hülye elkezdte anyázni a készítõket hogy mi van már, meg nagyon türelmetlenek egyesek....
És én is kezdek már kicsit az lenni mert 4 órát mondtak de már több mint 6 órája lent vannak a szerverek......
én is arra gondoltam hogy i4 mikor láttam hogy 4 óra de az hogy mindeki tuggya az érdekes lenne mer sose mongyák meg elõre mikor aktivájják az issuekat ezt is csak hirtelen ötlettõl vezérelve néztem meg és ez nem rég még nem volt ott de ha belsõ forrásod van szójjá má!
ugyan már ki nem szar le egy picsa opciót amikor annyi változás van hogy mire a végére érek már asse tom mi volt az elején!

Akkor igazam volt, de már ezt mindenki tudja hogy az Issue 4 most fog felkerülni:-)))
Visszont szomorú vagyok mert ahogy nézem nem rakták bele a Tournament módot a PvP-be:-( pedig ígérték:-(
http://www.cityofheroes.com/news/updates.html
hoppá ezt tessék megnézni különös tekintettel adátumra! 😊))

az a most már fél órája kellettt volna hogy legyen! 4 óra maintenancét írtak ami már 18:00kor lejárt szal gyorsan rakják rende mer picsán rúgom õket!

most fognak visszajönni a szerverek ha minden igaz.

Már 4 órája nem mennek a szerverek az EU-n, gondoltam felnézek az USA oldalra , és ott is látom hogy nem mennek a szerverek, akkor ezek szerint most fogják felrakni az Issue 4-et?akkor az király!!!
uh Rasti nálad mi a helyzet ?

MIT HALLOK ????? Hogy hamarosan ha minden jól megy Kabala is csatlakoozik hozzánk ? 😊)))))))))

de a 14 napot mindenképp lejácchatod ingyen és akkor meglátod milyen az us!
én se nagyon értem mér nem kell utána megvenni a gémet de a lényeg az hogy így van! chef meg szerintem 1 hónapot jáccott vele ingyen szal nem is igazán 14 napos! 😊

Azt a kulcsot már megkaptam, de akkor már jó pár napja nyomtam a játékot az EU-n, úgyhogy még nem aktiváltam, ráadásul azt hittem hogy azután a 14 nap után megkell venni a játékot, nem gondoltam volna, hogy utána már csak a havidíjat kell fizetni, de ha ez így van akkor nincs semmi akadálya annak hogy átmenjek az US-ra
szerintem a másik blednek még megvan a valentin napi kulcsa! kell vele beszélni azt akkor átjöhecc ingyen is ha akarsz! okos bled simi simi buksi! 😊
jó hogy mondod akkor chef szépen fizesse viszza amit az accountjáér attam neki! 😊))

én nem lost connectionról beszélek az nem igazán szokott lenni hanem arról amikor szép piros betûkkel kiírják hogy 30 10 majd 5 perc múlva leáll a szerver. ennek semmi köze a szerverhez ilyenkor mindegyik leáll!
egyébként 4 acc van és 6 játékos de olyan nincs hogy 1 magyar sincs fenn szal nem tom mit parázol! és szoktunk indítani együtt lvl 1eket is!
az a mondat be van fejezve csak azé van ... a végén mer részletezhetném! állítmány: van! egyébként is ez köztudott azér nem folytattam! találkoztam én már olyan emberrel akinek az egyik szerveren már betelt a 8 helye lvl 50esekkel!

Viperácska
Séffel mi a cd kulcsunkat ingyen kaptuk 😊
Valentin napi 14 napos trialt lehetet kiküldeni az embereknek (thx to Ali és Uni). Mikor ez lejárt átment inaktív accountba, és csak a havidíjat kell fizetni ^^
Ha esetleg lesz vmi ilyen megmozdulás, figyelj oda, hátha adnak megint ingyen kulcsot, muhaha

és a 25 az korra értendõ, nem szintre, félreértés ne essék
Mintha olyan sok magyar lenne a guardianon, mennyi is 5?
Az viszont szép ha a guardian ilyen instabil az én netkapcsolatom és gépem lehet hogy ki se bírná, ma is a defiant-on kb 10-szer volt mapserver disconnected, de vannak olyan napok amikor egy sincs, váltakozó, viszont az idegesít amikor épp solozok és egy mob közepén vagyok és pont akkor írja ki hogy mapserver disconnected, mondjuk legtöbb esetben túléltem, az viszont már durva amikor pont egy mission végén csinálja ezt....
Milyen az USAban a szperhíró kultusz?mert nem fejezted be így akár arra is következhethetnénk hogy szar, de mondjuk ahogy elnézem a CoH US oldalát a costume contestes képeket,ahol néhány ember a saját hero-juknak öltözik be eléggé mókás, arról nem is beszélve hogy nagyrészük már jócskán 25 fölött van, mondjuk furcsák az amerikaiak az tény