8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Bobekold
    én a City of Villains-ról beszélek. nem COH-ról
  • Venom
    én a CoH oldalán bejelentkeztem ott lehetett keyt venni.
    mitmondjak jó lusták hogy nemképesek az FP-t frissiteni na nembaj holnapra lejön a cucc és akkor durrbele:D
  • Bobekold
    lassú a server-ük vagy a vonaluk nem hiszem hogy ez a CD1 tartalma szerintem nem friss az ftp site

Én csak dobozos verziót látok csak serial-t nem.
  • Venom
    erre már tényleg nemtudok választ adni :(
  • Venom
    na valaki mondja meg mivan mert olyan lassan tölti a patchet mint a csiga :/
  • smileydeath
    hmm , akkor nem biztos h tudok menni guardianra, mert EU-ból rendeltem.
  • Venom
    elvileg a CDkey töl függ de ebben én nem vagyok biztos.
  • Venom
    na lejött a cumó. aszondja még 464 MB-t tölt le az updater ezlenne a CD1.zip-ben? :)
  • smileydeath
    Aha, és azt én döntöm el ,h EU vagy US szerveren csinálok karit vagy a játék verziójától függ?
  • Venom
    igen US szerver
  • smileydeath
    Ok, akkor majd megyek guardianra mert azt irták ,h egy szerveren lesznek a herok is meg a gonoszok is, a pvp miatt.
    Gondolom ez a guardian US szerver, ugyi?
  • Venom
    nemsoká lejön a Coh.zip az ftpröl aztán majd meglátom megye vagy nem vagy mi :)
  • Venom
    coh.com on is kintvan a storeizén ahol CoV kulcsot lehet venni.
  • atiati
    Guardianra jöjjön, aki tud! Elég szépen gyülekezünk magyarok :-))
  • Bobekold
    megmondanád a címet mert a plaync store nál csak dobozos van

https://store.plaync.com/home.php
  • chefshift
    áhá már látom lehet csak cov kulcsot rendelni elektrónikus úton
  • Venom
    Guardian :D márha CoVnál is ugyanaz a szerver.
  • smileydeath
    Nahh , majd irjátok le plz melyik szerveren lesztek ,mert már úton van a CoV-om.
  • Venom
    namajd meglátjuk :)
  • Bobekold
    valóban zavaros főleg a méretek miatt, de ahogy nézem nekem az install 900 mega kicsomagolva szóval lehet hogy szerencséd lesz és nem kell a CD2.
  • Venom
    ha kelleni fog a CD2 akkor a CD1 nemkell ha coh megvan? kicsit zavaros :D
  • Bobekold
    cop.zip leszeded kicsomagolod aztán megpróbálod felrakni veszteni nem vesztessz vele legfeljebb kell a cd2 is.
  • Venom
    hopp elnéztem a CD2 fájlja nagyobb :D. na mindegy Coh.zipet leszedem meg a CD1-t aztán többit meg remélhetöleg leszedi a game.
  • Venom
    Coh.zip-et szedem deez nagyobb mint a CD2 akkor a CD2 nemkell? o_O
    updaternél megmég mindig jobb mert gyorsabban szedi szal leszedem ezt aztán patchelem.
  • Bobekold
    a cohupdater annyival jobb hogy az a frisset szedi az ftps cucc meg februári ahogy nézem de az lehet fake dátum is.melyiket szeded ? mert ha a 2CD-st akkor a coh.zip nem kell de má nagyon régen szedtem nem emléxem.
  • Venom
    jaizé. estére nemtom leejön az egész cucc. Du 3-ra jön le kb a Coh.zip CD2 egint 8 óra kb mire lemászik szal ma nemnagyon lessz meg :( éjel nemfagyott volna le a net akkor ma estére lentlenne az egész pakk.
    látom aláirásodban kariaid neve megvan :D magyarok közül kik játszanak még Guardianon?
  • Venom
    gép megy :) csak a net nefaggyon le.
    nemtom FTP-s után mit szedne de sztem dobozosnál van hamarabb egy rakás patch telepittés utánn mivel letölthetöt lehet frissiteni és gondolom annyi eszük van hogy néha feltöltik a frisset.
  • atiati
    Venom: ha amcsi szerverre jössz, akkor a Guardiant javaslom, itt vagyunk páran. Du. 2 után ráérek estig, keress meg a játékban, ha ezt választod (@medve a global chat nevem, a karaktereim alant láthatók ), vagy írj ide!

Bobekold: ha akarsz a Guardianra is karaktert, esetleg ma nekiláthatnánk egy csapatmunkának, kezdő kallerekkel, mondjuk hármasban Venommal. Bár én nem gyakran érek rá csapatjátékra (mivel gyakran kel itthagynom a gépet 5-10 percekre), de ma délután kivételesen nem fog előfordulni ilyesmi
  • Bobekold
    áááááá ott kellett volna hagynod bekapcsolva nappalra is. sajna nem jön full sebességgel :( + még lesz csomó update is. Na mind1 ez van, ezt ki kő szenvedni az elején ha nem dobozos a cucc.
  • Venom
    persze hogy érdekel :)
    FPTröl kezdtem el este tölteni amit mondtál csak nemsokat szedett le mert éjel lefagyott a netem :/
    majdha hazamentem melóból folytatom a töltést remélhetöleg holnapra lejön
  • Bobekold
    Venom ha lejött a cucc postolj ide. Most van 2 napom segíteni ha érdekel.cső.
  • smileydeath
    szép képek
  • Licorage
    na ez miez?
  • Licorage
  • Licorage
  • Licorage
  • Licorage
    rég raktam már be képet
  • Venom
    rofl. amúgy már havernek megvettem mert lökött nembir magával :DDD
    pórbálta utánna énis és elémbökte hogy 24 óra mulva próbáljam újra.

Bobekold: thx a linket.

UI: kérhetnék magyar játékosokról ingame névlistát?:P mármint azokról akik játszanak.
  • Licorage
    nekik az teljesen mind1 ,hogy 1 kártyával veszele 100 keyt csak lényeg hogy megkapják a pénzüket
  • Bobekold
    Magyar fan site-ról nem tudok, kerestem én is. Gyűjtsd össze amit tudni szeretnél szerintem mindenki leírja amit tud. Asszem 3 vagy 5 keyt lehet kezelni egy kártyáról de nem biztos, nagyon régen volt ez téma itt a fórumon.

Ez az USA ftp site:
    ftp://client.coh.com/US/
    Itt leszedheted a CDs verziókat vagy csak az updater-t ami letölti neked.