8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
Bobekold #5763 én a City of Villains-ról beszélek. nem COH-ról -
#5762 én a CoH oldalán bejelentkeztem ott lehetett keyt venni.
mitmondjak jó lusták hogy nemképesek az FP-t frissiteni na nembaj holnapra lejön a cucc és akkor durrbele:D -
Bobekold #5761 lassú a server-ük vagy a vonaluk nem hiszem hogy ez a CD1 tartalma szerintem nem friss az ftp site
Én csak dobozos verziót látok csak serial-t nem. -
#5760 erre már tényleg nemtudok választ adni :( -
#5759 na valaki mondja meg mivan mert olyan lassan tölti a patchet mint a csiga :/ -
smileydeath #5758 hmm , akkor nem biztos h tudok menni guardianra, mert EU-ból rendeltem.
-
#5757 elvileg a CDkey töl függ de ebben én nem vagyok biztos. -
#5756 na lejött a cumó. aszondja még 464 MB-t tölt le az updater ezlenne a CD1.zip-ben? :) -
smileydeath #5755 Aha, és azt én döntöm el ,h EU vagy US szerveren csinálok karit vagy a játék verziójától függ? -
#5754 igen US szerver -
smileydeath #5753 Ok, akkor majd megyek guardianra mert azt irták ,h egy szerveren lesznek a herok is meg a gonoszok is, a pvp miatt.
Gondolom ez a guardian US szerver, ugyi? -
#5752 nemsoká lejön a Coh.zip az ftpröl aztán majd meglátom megye vagy nem vagy mi :) -
#5751 coh.com on is kintvan a storeizén ahol CoV kulcsot lehet venni. -
atiati #5750 Guardianra jöjjön, aki tud! Elég szépen gyülekezünk magyarok :-))
-
Bobekold #5749 megmondanád a címet mert a plaync store nál csak dobozos van
https://store.plaync.com/home.php -
chefshift #5748 áhá már látom lehet csak cov kulcsot rendelni elektrónikus úton -
#5747 Guardian :D márha CoVnál is ugyanaz a szerver. -
smileydeath #5746 Nahh , majd irjátok le plz melyik szerveren lesztek ,mert már úton van a CoV-om. -
#5745 namajd meglátjuk :) -
Bobekold #5744 valóban zavaros főleg a méretek miatt, de ahogy nézem nekem az install 900 mega kicsomagolva szóval lehet hogy szerencséd lesz és nem kell a CD2. -
#5743 ha kelleni fog a CD2 akkor a CD1 nemkell ha coh megvan? kicsit zavaros :D -
Bobekold #5742 cop.zip leszeded kicsomagolod aztán megpróbálod felrakni veszteni nem vesztessz vele legfeljebb kell a cd2 is. -
#5741 hopp elnéztem a CD2 fájlja nagyobb :D. na mindegy Coh.zipet leszedem meg a CD1-t aztán többit meg remélhetöleg leszedi a game. -
#5740 Coh.zip-et szedem deez nagyobb mint a CD2 akkor a CD2 nemkell? o_O
updaternél megmég mindig jobb mert gyorsabban szedi szal leszedem ezt aztán patchelem. -
Bobekold #5739 a cohupdater annyival jobb hogy az a frisset szedi az ftps cucc meg februári ahogy nézem de az lehet fake dátum is.melyiket szeded ? mert ha a 2CD-st akkor a coh.zip nem kell de má nagyon régen szedtem nem emléxem. -
#5738 jaizé. estére nemtom leejön az egész cucc. Du 3-ra jön le kb a Coh.zip CD2 egint 8 óra kb mire lemászik szal ma nemnagyon lessz meg :( éjel nemfagyott volna le a net akkor ma estére lentlenne az egész pakk.
látom aláirásodban kariaid neve megvan :D magyarok közül kik játszanak még Guardianon? -
#5737 gép megy :) csak a net nefaggyon le.
nemtom FTP-s után mit szedne de sztem dobozosnál van hamarabb egy rakás patch telepittés utánn mivel letölthetöt lehet frissiteni és gondolom annyi eszük van hogy néha feltöltik a frisset. -
atiati #5736 Venom: ha amcsi szerverre jössz, akkor a Guardiant javaslom, itt vagyunk páran. Du. 2 után ráérek estig, keress meg a játékban, ha ezt választod (@medve a global chat nevem, a karaktereim alant láthatók ), vagy írj ide!
Bobekold: ha akarsz a Guardianra is karaktert, esetleg ma nekiláthatnánk egy csapatmunkának, kezdő kallerekkel, mondjuk hármasban Venommal. Bár én nem gyakran érek rá csapatjátékra (mivel gyakran kel itthagynom a gépet 5-10 percekre), de ma délután kivételesen nem fog előfordulni ilyesmi -
Bobekold #5735 áááááá ott kellett volna hagynod bekapcsolva nappalra is. sajna nem jön full sebességgel :( + még lesz csomó update is. Na mind1 ez van, ezt ki kő szenvedni az elején ha nem dobozos a cucc. -
#5734 persze hogy érdekel :)
FPTröl kezdtem el este tölteni amit mondtál csak nemsokat szedett le mert éjel lefagyott a netem :/
majdha hazamentem melóból folytatom a töltést remélhetöleg holnapra lejön -
Bobekold #5733 Venom ha lejött a cucc postolj ide. Most van 2 napom segíteni ha érdekel.cső. -
smileydeath #5732 szép képek -
#5731 na ez miez?
-
#5730 -
#5729 -
#5728 -
#5727 rég raktam már be képet
-
#5726 rofl. amúgy már havernek megvettem mert lökött nembir magával :DDD
pórbálta utánna énis és elémbökte hogy 24 óra mulva próbáljam újra.
Bobekold: thx a linket.
UI: kérhetnék magyar játékosokról ingame névlistát?:P mármint azokról akik játszanak. -
#5725 nekik az teljesen mind1 ,hogy 1 kártyával veszele 100 keyt csak lényeg hogy megkapják a pénzüket -
Bobekold #5724 Magyar fan site-ról nem tudok, kerestem én is. Gyűjtsd össze amit tudni szeretnél szerintem mindenki leírja amit tud. Asszem 3 vagy 5 keyt lehet kezelni egy kártyáról de nem biztos, nagyon régen volt ez téma itt a fórumon.
Ez az USA ftp site:
ftp://client.coh.com/US/
Itt leszedheted a CDs verziókat vagy csak az updater-t ami letölti neked.