City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anyám mekkora fílinges ez a videó! ez a coh legnagyobb elõnye ez a kiba jó szuperhíró fíling és covval nagyot fognak rajta dobni! nagggyon durva!
tudom mindig igazam van akikkel szoktam jáccani tuggyák jól! rasti is maj belejön! 😊))))
volt itt régen egy csávó aki monta hogy õ azér nem szereti mer nincs benne elég kontaktus a hõsök között nincs közösségi élet mer õ jáccik még vmi játékkal ahol õ szinte nem is harcol soha ugyanis ott bárd vagy mi és beül a kocsmába társalog a haverokkal énekel nekik meg iylenek! na ez kissé a véglet de van rá példa vissza lehet olvasni a fórumban! kérdem én mi a fasz értelme van ennek??? hát baszki csetelhecc ingyen is van oylan is ahol zenét is jáchacc le pofázhacc is mikrofonon minek ehhez játék havi díjjal??? de egyébként erre ott vannak az sgk! persze az sgk 90%a olyan hogy semmi értelme vagy csak a harc miatt vannak vagy ismerõsök de ott aza 10% meg lehet keresni esetleg lehet csinálni újat direkt ilyen céllal lehet neki honlapot csinálni ahogy csomónak van is lehet csinálni az értelmetlen elcsépelt costume contesteket meg amit akar és akkor boldog lehet!
ez csak 1 példa akart lenni arra hogy semmit nem muszáj és mindent lehet kis túlzással cohban csak nem sírni kell hanem csinálni!
ez csak 1 példa akart lenni arra hogy semmit nem muszáj és mindent lehet kis túlzással cohban csak nem sírni kell hanem csinálni!
Na ja teljesen igazad van csak így tovább gyerünk!!!
tuggyátok mit akkor szidom én is! mér van iylen kevés fajta szörny és mér 99%ban humanoidok olyan értelemben hogy 1 fej 2 kéz 2 láb annyi hogy némelyiknek le van hagyva vmi mint pl spiriteknek nincs lábuk! kivétel hami az 1 nagy gömb húha! 😊))
sima ügy lenne összedobni pár új fajtát mer csak megfogják összedobnak pár elõre elkészített elemet mint ahogy csomó ellenfelet a hírókreáláskor is meg lehetne csinálni és azoknak adnak pár powert a most is létezõk közül beírják a paráikat mint def resist stb és már kész is ezt pár nap alatt meg lehet csinálni igényesre!
sima ügy lenne összedobni pár új fajtát mer csak megfogják összedobnak pár elõre elkészített elemet mint ahogy csomó ellenfelet a hírókreáláskor is meg lehetne csinálni és azoknak adnak pár powert a most is létezõk közül beírják a paráikat mint def resist stb és már kész is ezt pár nap alatt meg lehet csinálni igényesre!
Én is csak azt tudom üzenni holdinak hogy ha nem tetszik neki a játék akkor ne játszon vele, ha változatosságot akar akkor menjen SW:galaxies-zni vagy Matrix😮nline, de ha kevés a pénz akkor a Guild Wars is megteszi nagyon fasza játék
Nem azt mondtam hogy az egész játék abból álljon, hanem lehetne benne pár ilyen mission is, hogy egy kicsit változatosabb legyen.Abban pedig teljesen igazad van hogy most jó mer pörgõs, igazából ez a legpörgõsebb MMORPG amivel eddig játszottam, mert pl. a WoW nagyrész csak arról szól hogy egyik városból mész a másikba néha találkozol pár szörnnyel meg csinálod az egyszerû missionok, szal dögunalom...
ne ájj be a sarokba csak ne sziggyad ha nem is úgy van! 😊))
báttyádal is vagy 1 órán keresztül szitta nekem a cohot hogy ez miylen szar benne meg az milyen szar benne montam neki akkor jáccon mással! 😊
félre értés ne essék sziggyátoka memory leaket a lagot a... a... a tököm tuggya mit de olyat aminek van alapja ne azt ami jó benne! ez most inkább még mindig holdinak szól! 😊))
báttyádal is vagy 1 órán keresztül szitta nekem a cohot hogy ez miylen szar benne meg az milyen szar benne montam neki akkor jáccon mással! 😊
félre értés ne essék sziggyátoka memory leaket a lagot a... a... a tököm tuggya mit de olyat aminek van alapja ne azt ami jó benne! ez most inkább még mindig holdinak szól! 😊))
én is megveszem az héccencség ha lesz rá pénzem! 😊
kabala hát ezzel nagyon nem értek egyet! ha bármi logikai vagy gondolkodtató feladványt beleraknak az egész gémnek ellentmondanak!
tudod te mennyi csaj jácca ezt a játékot? nem véletlenül mer full eccerû persze profinak lenni benne nehéz de láttam én már sok high lvlt aki assem tuttam eszik vagy isszák mégis eljutott odáig! a másik pedig az akció full pörgõs az egész játék na most képzeld el ebbe logikai feledványt raknak be és megállsz két csata között azt megoldani hát be is szarnék rögtön! szal hidd el nekem hogy a kidnapping is hasonló lesz és nem azér mer hülyék hanem azér mer jobban átláttyák a dolgokat mint te! nem lenne szerencsés ha a cov célközönsége kicsit is más lenne mint a cohé! gondojj bele elég szar ügy lenne nekik pénzügyileg is meg a cohosok sem igen fogják szeretni a covot ha tök más lesz mer nem véletlenül jáccanak ezzel és nem a wowwal ami már hallomás alapján is egy rakás szar!
tudod te mennyi csaj jácca ezt a játékot? nem véletlenül mer full eccerû persze profinak lenni benne nehéz de láttam én már sok high lvlt aki assem tuttam eszik vagy isszák mégis eljutott odáig! a másik pedig az akció full pörgõs az egész játék na most képzeld el ebbe logikai feledványt raknak be és megállsz két csata között azt megoldani hát be is szarnék rögtön! szal hidd el nekem hogy a kidnapping is hasonló lesz és nem azér mer hülyék hanem azér mer jobban átláttyák a dolgokat mint te! nem lenne szerencsés ha a cov célközönsége kicsit is más lenne mint a cohé! gondojj bele elég szar ügy lenne nekik pénzügyileg is meg a cohosok sem igen fogják szeretni a covot ha tök más lesz mer nem véletlenül jáccanak ezzel és nem a wowwal ami már hallomás alapján is egy rakás szar!
holdi baszki te milyen játékkal jáccasz??? nem kell taktika? ja szólózó scrappernek nem kell de ne mond már nekem hogy ugyanúgy jáccol ha van tank a csapatban és ha nincs esetleg a trip májnos trükk a debuffok nem leírtása pull herd blastert megvédeni hogy tuggyon írtani sorojjam még neked??? ennek semmi köze a mishez ez ugyanis a csapat összetételén múlik!
aszongya a respec a legnagyobb változatosság mindhárom ugyanolyan! 😊)) jó persze a maraggy életben x ellenfél ellen is lehetne küldiben de ki a faszom csinálna ilyet amikor csak állsz és várod a következõ hullámat??? respecet is csak respecér csinájják! na pl itt a respec ha már itt tartunk! van respec más gémekben? hát nem jellemzõ pedig azt se tom mi lenne velem nélküle! vagy maraggy életben x ideig vagy van még pár ilyen hülyeség de ezzel elbasznák a játékot nem azt montam hogy hülyeségeket mongyál mer attól nem lesz jobb csak rosszabb!
aszondod rengeteget felsorolhatnál de egyet sem montál! bla bla bla csak vakerálsz! vagy akkor mongy párat kérlek de ne iylen hülyeséget mint respec mer az mishben szar lenne ezt te is beláthatod! de ha bárkinek is teccene akkor meg benne van a gémben annyiszor csinájja meg ahányszor akarja szal hülyeség még mishbe is berakni!
a covról meg nem értem mit beszész! ki monta hogy meg kell venni? egyébként meg nem olvastam el ezt bled monta nekem! 😊 nem nagyon izgat maj csak ha kijön addig minek csorgassam a nyálam? bétára sem jelentkezek!
"és mi az ami más játékokban alapban benne van de ebben nincs?" feltettem egy ilyen kérdést is! erre sem válaszoltál! csak szidod hogy ez nem jó meg az nem jó közben pont azok a jól megcsinált dolgok benne mer persze nem tökéletes sok hibája van de nem ezek amiket te montál! vagy akkor mongyál példát ne csaka levegõbe beszéjj hogy rengeteget felsorolhatnál!
vége! 😊
aszongya a respec a legnagyobb változatosság mindhárom ugyanolyan! 😊)) jó persze a maraggy életben x ellenfél ellen is lehetne küldiben de ki a faszom csinálna ilyet amikor csak állsz és várod a következõ hullámat??? respecet is csak respecér csinájják! na pl itt a respec ha már itt tartunk! van respec más gémekben? hát nem jellemzõ pedig azt se tom mi lenne velem nélküle! vagy maraggy életben x ideig vagy van még pár ilyen hülyeség de ezzel elbasznák a játékot nem azt montam hogy hülyeségeket mongyál mer attól nem lesz jobb csak rosszabb!
aszondod rengeteget felsorolhatnál de egyet sem montál! bla bla bla csak vakerálsz! vagy akkor mongy párat kérlek de ne iylen hülyeséget mint respec mer az mishben szar lenne ezt te is beláthatod! de ha bárkinek is teccene akkor meg benne van a gémben annyiszor csinájja meg ahányszor akarja szal hülyeség még mishbe is berakni!
a covról meg nem értem mit beszész! ki monta hogy meg kell venni? egyébként meg nem olvastam el ezt bled monta nekem! 😊 nem nagyon izgat maj csak ha kijön addig minek csorgassam a nyálam? bétára sem jelentkezek!
"és mi az ami más játékokban alapban benne van de ebben nincs?" feltettem egy ilyen kérdést is! erre sem válaszoltál! csak szidod hogy ez nem jó meg az nem jó közben pont azok a jól megcsinált dolgok benne mer persze nem tökéletes sok hibája van de nem ezek amiket te montál! vagy akkor mongyál példát ne csaka levegõbe beszéjj hogy rengeteget felsorolhatnál!
vége! 😊
Hehe az tuti ,hogy én megveszem.
Néha nem rossz egy kicsit gonoszkodni 😊
Néha nem rossz egy kicsit gonoszkodni 😊
Na ja pont ezt akartam mondani én is hogy vannak TF-ek Trialok meg AVk is amit egyedül nem igazán lehet megcsinálni, gondolok itt fõleg az Eden trialra
õõõõõõõõõ izééé megg
nem nagyon
ugye 1 évig nem játszottam ugyhogy most elnézést kérek a tudatlanságom miatt és mindjárt beállok valameik sarokba 😊
nem nagyon
ugye 1 évig nem játszottam ugyhogy most elnézést kérek a tudatlanságom miatt és mindjárt beállok valameik sarokba 😊
Ugyanmár nem biztos hogy így lesz, ha meg így csinálják meg a készítõk akkor meg hülyébbek mint voltak, csinálhatnák mondjuk úgy hogy valami gondolkodás, logika meg taktika is legyen az egészben ,bár õk tudják hogy mit fognak csinálni.De ha marad úgy ahogy van az se baj, én az új AT-k és a powerek miatt várom a játékot leginkább meg a Villain-os, darkos feeling miatt
rasti nem hallottál még atfekrõl meg az av mishekrõl meg a több bombát eccerre mishekrõl? ugyanis ezek csak és kizárólag csapatban megoldható küldetések küldetéssorozatok...
tudom mit jelent a kidnapping! és szerinted az mibõl áll? hogy nyírj ki mindekit apályán és találd meg az elrabolandó személy esetleg csak azokat nyírd ki akik õrzik4 ez neked hol új???
Holdi játszottál már a WoW-val?el kell hogy mondjam hogy ott még ilyen missionok egyáltalán nincsenek, minden mission ott arról szól hogy ölj meg x szörnyet a térképen meg gyújts be x növényt, tárgyat mittomén mit tehát abban a játékban a missionok akkora szerepet nem kapnak, inkább örülhetnénk hogy itt a CoH-ban legalább vannak indoor meg outdoor missionok egyáltalán.
Meg a CoVot mindenképpen megkéne venni ha játszani akarsz vele még akkor is ha kiegészítõ lenne, ugyanis ez nem egy ingyenes issue, nem is lenne úgy értelme...
Meg a CoVot mindenképpen megkéne venni ha játszani akarsz vele még akkor is ha kiegészítõ lenne, ugyanis ez nem egy ingyenes issue, nem is lenne úgy értelme...
Ali a kidnapping jelentése emberrablás, tehát ebben az esetben nem megmenteni kell az embereket, hanem elrabolni.
Most gondolj bele milyen lenne az ha egy bûnözõknek embereket kéne mentenie?
Továbbá biztos sokban fog különbözni a CoH-tól, hisz gondolom itt most nem Clockworkoket skullokat meg nemesiseket kéne írtani hisz Villain villain ellen nincs sok értelme, bár kitudja lehet hogy így lesz, meghát a missionok is másról fognak szólni tehát nem lesz egy és ugyanaz mint a CoH.....
Meg ugyebár 4 új AT is helyet kap a játékban tehát lesznek benne bõven új dolgok, meg még eddig nem sok mindent közöltek a játékkal kapcsolatban tehát biztos lesznek még meglepetések, meg ha már fél éve igérgetik akkor biztos nem egy összecsapzott szar lesz
Most gondolj bele milyen lenne az ha egy bûnözõknek embereket kéne mentenie?
Továbbá biztos sokban fog különbözni a CoH-tól, hisz gondolom itt most nem Clockworkoket skullokat meg nemesiseket kéne írtani hisz Villain villain ellen nincs sok értelme, bár kitudja lehet hogy így lesz, meghát a missionok is másról fognak szólni tehát nem lesz egy és ugyanaz mint a CoH.....
Meg ugyebár 4 új AT is helyet kap a játékban tehát lesznek benne bõven új dolgok, meg még eddig nem sok mindent közöltek a játékkal kapcsolatban tehát biztos lesznek még meglepetések, meg ha már fél éve igérgetik akkor biztos nem egy összecsapzott szar lesz
hmmm én nagyon kételkedem a ti angol tudásotokban, vagy csak egyszerûen nem olvastátok el az egész oldalt, ugyanis Hero Vs. Villain lesz benne, A CoH-ból a herok és a CoV-ból a villainok összecsaphatnak simán, de hogy ezt hogyan oldják meg õk biztosan tudják. és az hogy stand-alone még jó is hisz aki nem játszott a CoH-zal annak nem kell megvenni ezt is akit inkább a CoV jobban érdekel...
Továbbá ugyebár ujdonság lesz pl. az is hogy már lehet bázisokat és barlangokat épiteni a villainoknak és azt írta az oldal hogy csak a hero-k akkor tudnak ha megvan a CoV, tehát majdnem mondhatnák kiegeszítõnek, de ugyebár azt írták hogy stand-alone.ugyebár az újféle missionok a Villain-oknak mint pl. az emberrablás,betörés, lopás stb, meg írták hogy a CoV és a CoH egy és ugyanazon a világban játszodik, és majd lesz egy sziget ahová mindkét játék tulajdonosai találkozhatnak és megküzdhetnek egymással.Holdi neked meg nincs igazad hogy kevesen játszanak a játékkal, ez csak Európában van így, az USAban az elsõ 1 hónap alatt több mint 150 000 játékos regisztrált itt még Európában még ennek a 10% se, valszeg azért mert itt Európában nem reklámozták annyira a játékot és mindenki WoW lázban ég most, de gondolom hogy az US verzióval még játszanak jópáran.
Továbbá ugyebár ujdonság lesz pl. az is hogy már lehet bázisokat és barlangokat épiteni a villainoknak és azt írta az oldal hogy csak a hero-k akkor tudnak ha megvan a CoV, tehát majdnem mondhatnák kiegeszítõnek, de ugyebár azt írták hogy stand-alone.ugyebár az újféle missionok a Villain-oknak mint pl. az emberrablás,betörés, lopás stb, meg írták hogy a CoV és a CoH egy és ugyanazon a világban játszodik, és majd lesz egy sziget ahová mindkét játék tulajdonosai találkozhatnak és megküzdhetnek egymással.Holdi neked meg nincs igazad hogy kevesen játszanak a játékkal, ez csak Európában van így, az USAban az elsõ 1 hónap alatt több mint 150 000 játékos regisztrált itt még Európában még ennek a 10% se, valszeg azért mert itt Európában nem reklámozták annyira a játékot és mindenki WoW lázban ég most, de gondolom hogy az US verzióval még játszanak jópáran.
Azt írták így lesz. Leszek ahol csak a gonoszok gonoszkodhatnak és lesz olyan zóna ahol mindenki találkozhat. Beta az Julius, Agusztusra igérik egyenlõre, de ez még változat. Mindenesetre ebbe az évben akarják kiadni.
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Én mondjuk jobban örülnék ha a jó és a gonosz oldal egymásnak lenne eresztve,valami hasonló szisztémába mint ahogy a wow-ba van.Jó és gonosz oldal külön városba kezdene és lennének közös zonák ahol aztán mehetne a PvP 😊
Szerintem ezzel igencsak megdobnák a játékélményt.Bár még igy is kisülhet belõle jó !
Szerintem ezzel igencsak megdobnák a játékélményt.Bár még igy is kisülhet belõle jó !
Hianyoznak az olyan dolgok amihez valamilyen taktika kell. Altalaban berohanas, mindenkit megoles van, olyan palyakon, ami ugyan az mindenkinek.
Pl mar nem is tudom hanyszor csinaltam meg FF is. Nezd, a respec a legnagyobb valtozatosag szinte az egesz jatekban. Ezenfelul rengeteg dolgot ki lehetne talalni. Rengeteg dolgot felsorolhatnek, de szerintem barki aki vegiggondolja kitalalhat valozatosabb missionokat.
Jahh amugy nezzuk a masik oldalat is annak hogy kulon jatekkent jelenik meg a Villains, ha te nem akarsz gonosz karival jatszani, nem veszed meg avagy forditva. Szal regi jatekosnak semmibe nem kerul. Mas kerdes, ha ki akarod probalni milyen, mert ugye egy kis valtozatossag nem art, akkor meg kell venned.
Pl mar nem is tudom hanyszor csinaltam meg FF is. Nezd, a respec a legnagyobb valtozatosag szinte az egesz jatekban. Ezenfelul rengeteg dolgot ki lehetne talalni. Rengeteg dolgot felsorolhatnek, de szerintem barki aki vegiggondolja kitalalhat valozatosabb missionokat.
Jahh amugy nezzuk a masik oldalat is annak hogy kulon jatekkent jelenik meg a Villains, ha te nem akarsz gonosz karival jatszani, nem veszed meg avagy forditva. Szal regi jatekosnak semmibe nem kerul. Mas kerdes, ha ki akarod probalni milyen, mert ugye egy kis valtozatossag nem art, akkor meg kell venned.
Bétára mikor lehet jelentkezni ?
Mondjuk én valami Csapat orientált küldiket is probálnék beletenni.Ami csak és kizárolag csapatba kapná az ember.
Bár tényleg elég nehéz már újjat kitalálni.
Bár tényleg elég nehéz már újjat kitalálni.
és ez mér új? kidnapping? eddig is meg kellett menteni embereket! infiltration na el tom képzelni olyan lesz mint egy ez mish! 😊
eccerûen nem lehet berakni több féle küldetést mmorpgbe ezek a korlátok! na jó variálni lehet de attól az még nem lesz hú de új! szal kíváncsi lennék milyen más küldik vannak más gémekben ha ez kevés?
nehogy nekem ilyet mongy hogy gyûjcs össze ebbõl és ebbõl ennyit mer az a leghányadékabb küldi tök unalmas és itt szerencsére nem megoldható! 😊
és keresd meg ezt meg eztet se mongy mer az meg benne van csak badget kapsz érte!
eccerûen nem lehet berakni több féle küldetést mmorpgbe ezek a korlátok! na jó variálni lehet de attól az még nem lesz hú de új! szal kíváncsi lennék milyen más küldik vannak más gémekben ha ez kevés?
nehogy nekem ilyet mongy hogy gyûjcs össze ebbõl és ebbõl ennyit mer az a leghányadékabb küldi tök unalmas és itt szerencsére nem megoldható! 😊
és keresd meg ezt meg eztet se mongy mer az meg benne van csak badget kapsz érte!
"Features a huge variety of villain missions" :
including heistis, kidnappings, infiltrations, and more!
a küldetések biztos érdekesebbek lesznek.
Meglássuk mi sül ki belõle, reméljük mindenki bekerül a BETAba 😊.
including heistis, kidnappings, infiltrations, and more!
a küldetések biztos érdekesebbek lesznek.
Meglássuk mi sül ki belõle, reméljük mindenki bekerül a BETAba 😊.
mér szerinted mit lehetne még berakni küldinek? csomó játékban még indoor küldi sincs!
na nehogy már ezt ingyen issuenak akard! azé ez túlzás hiába örülnék neki!
és mi az ami más játékokban alapban benne van de ebben nincs?
na nehogy már ezt ingyen issuenak akard! azé ez túlzás hiába örülnék neki!
és mi az ami más játékokban alapban benne van de ebben nincs?
Ha jol vettem ki ugyebar 1 jatek lesz, am csak azzal az oldallal jatszhatsz amelyiket megvetted, Ha mindkettot, akkor mindket oldalon indithatsz. Nyilvan penzt akarnak latni belole.Nem hinnem, hogy 2 acc kell majd. En mondjuk Kabalaval ellentetben nem aradoznek, hogy mennyire faja, semmi egetverot nem lattam benne, ami ne lehetne akar egy sima kieg. Nagyon kevesen jatszanak vele, szerintem is hibas dontes tolluk. Ugy latom 1-2 dolgon kivul meg mindig eleg szegenyes kicsit muvi a jatek. Rengeteg olyan dolog nincs meg benne ami mar mas jatekokban alapbol benne van. Persze lehet hogy direkt, de 3D-os kepregeny meg mindig😊 Kuldik meg szinte mindig ugyan azok mas koritessel.
núúúúbz!<#taps>#taps>
Humm ez elég érdekes.
Tavaj mikor bejelentették akkor ugy volt,hogy ez lessz a CoH elsõ kiegészitõje és ebbe kerül bele a PVP is jok és gonoszak egymás ellen.
Viszont ha külön játék lessz belöle akkor szvsz kicsit melléfognak.Ki akar és kinek van ideje 2 játékkal játszani 😞
Én azért reménykedek benne,hogy nem külön játék lessz.
Tavaj mikor bejelentették akkor ugy volt,hogy ez lessz a CoH elsõ kiegészitõje és ebbe kerül bele a PVP is jok és gonoszak egymás ellen.
Viszont ha külön játék lessz belöle akkor szvsz kicsit melléfognak.Ki akar és kinek van ideje 2 játékkal játszani 😞
Én azért reménykedek benne,hogy nem külön játék lessz.
hát ha lesz pénzem rá biztos megveszem mer a coh után egy csomó dolgot már biztos jobban fognak csinálni! de mi a picsának külön játék lesz??? mér nem oldották meg valahogy hogy a coh fizetõs kiegészítõje legyen és a gonoszok nyomulhassanak a jók ellen? mongyuk külön város lenne amibe csak az tud átmenni akinek megvan a cov is és a jó hírókkal ott nem lehet mást csinálni csak a csúnya gonosz hírókat írtani! vagy mittom én nem akrok 2 gémmel is jáccani annyi idõ nincs avilágon hogy mindkettõre elég legyen! 😊
Hát ez valami kurva jó játék lesz az már biztos nekem leesett az állam mikor az oldalt, a képeket néztem meg az infókat néztem.Valami isteni lesz, alig várom
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Na ez aztán télleg 100%-os Defender! ráadásul van 5 bombja amivel aztán egy egész SG-t is képes kiírtani....
Egyik DEV 😊
mi van??? 😊))
hát ez a nemsemmi ^^

Múúúúúú 😞
Sziasztok.
Sajna hétvégén nem vagyok ithon,igy csak hétfõn jövök legközelebb 😞
Addig is jó játékot mindenkinek.
Sajna hétvégén nem vagyok ithon,igy csak hétfõn jövök legközelebb 😞
Addig is jó játékot mindenkinek.
egy kis up
tejjesen mindegy még nekünk sincs kész az új tímünk mer lvl 22rõl akrunk kb kezdeni hogy tuggyunk venni singel origin enheket! egyébként most épp defender tímet csinálunk szal jó lenne ha vmi faja deffel jönnél! eddig van 1 storm 1 kinetics és 2 radiation! szerintem bármilyen defet hozol jó lesz! de nem csak ezekkel jáccunk van jó pár karink szal ja! maj felveszed õket globalra azt megbeszélitek! annyi hogy ma este bled nem lesz és én is csak 10 körül érek haza szal ma nem negyon lesz pl de holnap leszek egész nap utána meg hétvége! bled msn címe meg közös chefével mer tesók szal chefet azon el tod érni global miatt utána meg talk a globalon!
Sziasztok.
Igen igen global csetes rész még annó nem volt,igy érthetõ ha senkit nem találtam 😊
MSN-be betettem mindkettõtöket ( [email protected] )úgyhogy ott tudunk értekezni.Este pedig olyan 8 felé leszek játékba.
Kell esetleg új kari vagy teljesen mindegy ?
Igen igen global csetes rész még annó nem volt,igy érthetõ ha senkit nem találtam 😊
MSN-be betettem mindkettõtöket ( [email protected] )úgyhogy ott tudunk értekezni.Este pedig olyan 8 felé leszek játékba.
Kell esetleg új kari vagy teljesen mindegy ?
szegény gyereket global csetes nevekkel terheled mikor asse tuggya mi az mer régen még nem volt! 😊
és alicenorbie nem alicenorbi mingyá megváglak! 😊
ha van msned aza legeccerûbb! májne: [email protected]
aztán ha végre sikerül érintkeznünk onlinban nem ilyen offline hülye fórumon akkor megdumájjuk a dolgokat! azé jó meglepõtt mikor 12 új hozzászólás volt a de aztán elolvastam az elsõ párat jól örültem! 😊
és alicenorbie nem alicenorbi mingyá megváglak! 😊
ha van msned aza legeccerûbb! májne: [email protected]
aztán ha végre sikerül érintkeznünk onlinban nem ilyen offline hülye fórumon akkor megdumájjuk a dolgokat! azé jó meglepõtt mikor 12 új hozzászólás volt a de aztán elolvastam az elsõ párat jól örültem! 😊
Azzal nem is fog menni, mert ez a Global Chat nickek, karaktereink:
Ali: Tribal Samurai, Injury, Chitinaxe, Darlkest leader, invulfire
Uni: minden fajta Cheryl ; (Cheryi, .Cheryl, Cheryl. stb), Unipsycho, Lamuse
Séf: Oxigen, Radiv
nekem meg lent vannak a karijaim.
De elérhetsz engem a 244933912-es icq számon, vagy MSNen : [email protected]
Ali: Tribal Samurai, Injury, Chitinaxe, Darlkest leader, invulfire
Uni: minden fajta Cheryl ; (Cheryi, .Cheryl, Cheryl. stb), Unipsycho, Lamuse
Séf: Oxigen, Radiv
nekem meg lent vannak a karijaim.
De elérhetsz engem a 244933912-es icq számon, vagy MSNen : [email protected]
Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion
Ok.
Beléptem probáltam a /t név üzenettel irni de senkinek nem sikerült 😞
Beléptem probáltam a /t név üzenettel irni de senkinek nem sikerült 😞
Guardianon vagyunk, Global chat handlek :
Unipsycho, Bled, Chefshift, Alicenorbi
Unipsycho, Bled, Chefshift, Alicenorbi
Fantázia - lvl50 Illusion/FF/NrG controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion
Ja 😊
Eddig az volt a baj,hogy nem jövünk vissza,most meg miután activáltam accountot senki nem ir egy kari nevet 😞
Eddig az volt a baj,hogy nem jövünk vissza,most meg miután activáltam accountot senki nem ir egy kari nevet 😞
Látom jól elvagy:-)