8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Zenty
    Ez téleg igaz ,hogy ez a cov kieg féléje az külön gamenek titulajak és külön havidij is van rá?... :D
    Nah ez picit elrententő ...
    Melyik oldalat akkor érdemes választani? Gondolom ez az új cov most jobb lehet több ujdonság ilyesmi ,de a régi coh is felpatcheltek masik oldal szintjére?
    Mert nekem coh oldal szimpib ,de ha elavult nincs értelme .. :)

Még egy kérdés: A pvp rendszer milyen a game-be? Szal ilyen arenas? Vagy egy város részben , térségben a 2 oldal harcol egymés ellen ammenyien birnak ? :D
  • Venom
    persze hogy kevesen vannak mert külön van a game ugyebár...
    pl SWGben eu servereken is jópár amcsi játszik ott legalább ez nincs széttválasztva.
  • atiati
    Bobekold: nem hiszem, hogy problémát okozna neked összerakni egy lvl 14-15-ös herot dec. 18-ra :-) Tank (invu/ener) és def (FF/ener) már van! Ha kell, szólj, jövök én is, csapatban gyorsabban meglesz a 15! :-) A héten délután este 9-ig ráérek, hétvége kicsit macerás, majd kiderül.

damati: gyere az US szerverekre, annyian vannak, hogy sosem lesz gond csapatot találni! A szerverleállás előtt-után egy órával kicsit ritkul a nép, de amúgy sokan vannak! Meg itt vagyunk ugye magyarok is többen, 8-10 fő kb.

Sajna az EU szervereken játszók létszámáról többszöri könyörgésre sem kaptunk pontos információkat, úgy tűnik, nem véletlenül, ha tényleg ilyen kevesen vannak... Lehet, hogy jobban járunk, ha maradunk itt, még az idétlen serverdown idő ellenére is...
  • chefshift
    igen , igen
  • damati
    Sziasztok!

Nemrég próbáltam ki a játékot (14 napos trial,Eu serverek) és a gondom azzal volt,hogy nagyon kevesen voltak a szervereken,nem lehetett csapatokat találni..
    Kérdésem az lenne,hogy Amerikai szervereken többen játszanak-e,könnyebb-e csapato(ka)t találni?
  • Venom
    örülj lenki :D nekem 32k-val nyöszörgött :)
  • Rasti
    jaja csordogál csak sajna 84k-val jön lefelé :(
  • Venom
    vagyis azhiszem a CoV. :)
  • Venom
    Igen a CoV csordogáll le éppen :)
  • Rasti
    komoly ez az 1.9G letöltés?
    még 6 órát ir mire végez :(
  • Venom
    jamég elnem felejtem macseknak vacakol a netje holmegy holnem :(
  • Venom
    CoH oldalán csak upgradeld a keyt. semmit nemkell letölteni mert CoH ha van keyed ha nincs akkoris letölti. csak annyi lessz hogy kari kreállásnál kiválaszthatod hogy Herot vagy Villainst akarsz.
  • Bobekold
    Na cső! Hát videokártyám 3D része megadta magát, valszeg hűtési problémája volt.
    Most úgynéz ki rendben van. Meg voltak problémák real life-ban is barátokkal,barátnőkkel. Szal ezé nem voltam. Macsekkal nem tom mivan remélem hamarosan jön. Jó ötlet a TF de scrapperem 21 asszem, lehet má túl magas nemsoká jöhet Terra Volta :D.
    Ja meg egyszer csak inactive lett a számlám fogalmam sincs miért mert kártyámom van lovetta.
  • Rasti
    EU serverrel semmi problem.
    De mivel CoH key is US serverre volt igy CoV-ot is oda vettem meg.
    És ugye a társaság nagyobbik fele is US-en játszik.
  • Zenty
    Miért mih a baj az EU serverekel? :D
  • Rasti
    Sziasztok.

Sikerült megrendelni a CoVkey-t meg is van.
    Ha feltelepitem a CoH-t és arra engedem rá a CoV updatét az jó ?
    Vagy le lehet tölteni külön a CoV installert?
  • Rasti
    Na voltam befizetni számlámra lovécskát,szerintem én is berendelekma 1 CoV kulcsot.
  • atiati
    Serphen, én jövök TF-re! Pajzsot pihetnetem akkor, addig felviszem 15.95-re :-) Ha nem jön közbe semmi (damn work!), akkor ott a helyem! Csak ne éjszaka legyen a játék.
  • Venom
    akkor nemértem velem mibajuk :S mailra sem reagáltak még...
  • chefshift
    ja havidíjat én fizettem mindegyiket 1 kártyáról és a kulcsokat is 1 kártyáról rendeltem, 3cov kulcs + 1-2 coh kulcs nemtom pontosan a coh kulcsokat, de mindet 1 kártáyról
  • Venom
    más accontal is próbáltam venni és ugyanazt irja ki :/
    csak City of Heroest fizetem. két kulcs van CoH és CoV. nemrég egyik havernak kelett GuildWars kulcs azt meg nemkell havonta fizetni csak kulcs kell hogy eredeti legyen szal megkell venni. mivel a Coh,Cov egybe van ezért csak egyet fizetek. ezek szerint kártyáról nemlehet többet csak nemértem miazistennek nem.
    chef a 4-et hogy fizetted? kulcsot is te vetted?
  • chefshift
    ah sooo ..
    Próbáltad, hogy más accountba rendeled, vagy a kártyára mondja,hogy max ?
  • chefshift
    fogalmam sincs , hogy most mennyit lehet egyszerre fizetni mert volt amikor 4et is fizettem (havidíj)
  • Venom
    Szlovákiában lakok!
    másik hogy falun lakok ahonnan meg rendelni szoktam ott nincs jelenleg :/ tök kényelmesen vehetnék kulcsot mostmá kettö kellene mert kéne nekemis...
    mi a jó istenért nemlehet 3nál több kulcsot venni? :S örüljenek hogy pénzt kapnak...
  • Serphen
    szeretnék task forcet szervezni magyarokkal. december 18. jó messze van és vasárnapra esik, úghogy gondolom sokan ráérnétek.

step1.: lvl15-ös (közel 16os) karikkal. positron task force.
    step2.: addigra lvl17es (közel 18as),vagy más karikkal lvl20ig synapsis task force.

jöjjünk össze kicsit mint régen:-).

direkt alacsony szintet szeretnék mert akinek nincs lvl15re karija az is feltud egyet húzni 1-3délután alatt.
  • alicenorbie
    ez plaync? akkor vaszleg nem tod nekem fizeti mi chef?
  • chefshift
    Guild Warst lehet Magyarországon venni dombozostól meg minden.
    pl itt :

CD Galaxis - Guild Wars
  • Venom
    énsem értem miért limitálják ezek a barmok :/ reméllem fogok tudni venni kódot mert a GuildWars érdekelne engemis. nemkell havonta fizetni csak kód kell.
  • atiati
    Nah, Captain Hungary bemutatkozott pvp-ben, és nem vallott szégyent :-) Egy galád orgyilkos tudta csak megölni, aki lesből, láthatatlanul rontott rá, de a többieket minden alkalommal elverte: asszem jól sikerült a respec :-)
  • atiati
    Mondjuk azt nem értem, miért jó nekik, ha limitálják ezeket. Nem az volna az érdekük, hogy minél többet vegyenek tőlük? Meg minél többen fizessenek?? Nem mindegy, hogy egy kártyáról játszanak öten, vagy öt különbözőről???
  • atiati
    Hehe, nem csak én vagyok ébren ilyenkor :-)
  • chefshift
    Azért írj nekik
  • chefshift
    Ezekszerint ezt is limitálták mint a kártyáról való fizetést ...
  • Venom
    hali. következö gondom lenne:
    Submission Error
    You have exceeded the maximum number of online code purchases. Please contact [email protected] if you have a need to purchase additional codes.

If the problem persists, please email [email protected].
    mieza lámaság? épp GuildWars kódot akartam venni a havernak mikor ezt a pofámba tolta :S most irjak a mailre hogy venni szeretnék kódot de a béna oldal nemengedi?
  • atiati
    Silent-tel és macsekkal mi van?? Nem látom őket az utóbbi időben bejelentkezni...
  • Serphen
    már megoldódott.
  • Serphen
    HEEELP! Épp lvl 35 indoor vagyok kinyirtam mindenkit alone, nincs semmi glowie. még sincs mission complete és exit hanem csak "go to portal corp" felirat fenn ,de ha kimegyek az indoorbol akkor ugyanoda mutat vissza (skywaybe vagyok).
  • Rasti
    jaja :)
  • alicenorbie
    nem eccerűbb megrendelni? ki se kell mozdulni letöltöd azt gó! :)
  • atiati
    Arra figyeljen a magyar vásárló, hogy ha itthon vesz CoH-t, akkor az EU verzió, tehát EU szerveres lesz! (Én kérdeztem a CD galaxist, nem is tudnak hozni amcsi verziót, csak eu-t.) Tehát jelen pillanatban a fórumosok nagy részével nem tud játszani, mert ugye itt szinte mindenki az amcsi verziót nyomja, amcsi szerveren (Guardian szerver! :-) ).