8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Rasti
    :D
  • Serphen
    Miért nem forumon küldöd szét? Accountokat akarok látni passwordokkel! :-D
  • Rasti
    Chefshift küldtem privit válaszolt a PlayNC de nem akarom forumot szétoffolni.
    Köszi a segitséget.
  • chefshift
    jó a kép Gangri :)
  • chefshift
    őőő írj e-mail címre azt ha visszaírnak ,hogy irj a másikra akkor oda.
    Léptem melózni, sok sikert
  • Venom
    ok de simánn email cimre irjak vagy azon az oldalon amit Rastinak is adtál?
  • Serphen
    sikerült?great!
    Ha most csinálsz új herot arany életed lesz mindenki kapott 30napig ingyen holydayjetpackot=(lvl14 fly). lvl 1-töl kezdve.
  • chefshift
    Írj arra az e-mail címre , hogy :

Dear PlayyNC suppert
    I ordered previosly cd keys online from you but now when I wanted to order a
    Guild Wars cd key I got this message :

"You have exceeded the maximum number of online code purchases. Please contact [email protected] if you have a need to purchase additional codes.We thank you for your inquiry, we are escalating your ticket to an Account Support"

So I have written this e-mail in hope you can help me.
    Thanks

levél témának írd be hogy "error rodering cd key online"
  • Rasti
    Köszi-köszi
  • chefshift
    Megkapták a leveledet , és hamarosan valaki kapcsolatba fog veled lépni. Ugyanott tudod majd megnézni mert erre írnak vissza.
  • Rasti
    Chefshift még egy kis segitség :)
    Ez a válasz jött :

Hello,

We thank you for your inquiry, we are escalating your ticket to an Account Support Representative to further assist you. Someone will contact you as quickly as possible.

Regards,
    GM Sandy
  • Venom
    ha egy acconton használja mindkettöt akkor ugyanaza accont nem?
    chef plz nekemis segits ez ügyben:
    Submission Error
    You have exceeded the maximum number of online code purchases. Please contact [email protected] if you have a need to purchase additional codes.
    Guildwars kód kéne csakez nemenged venni és nemtom mit irjak support mailbe :'(
  • chefshift
    hmm szerintem a covos accot ad meg
  • Rasti
    Vagy a CoV-s Game accountot adjam meg mert az ugye most aktiv.
  • Rasti
    Még 1 gyoes kérdés:
    Ugye most külön van a CoH és CoV accountom a Game account-hoz a CoH-at adjam meg,hogy ahoz tudják hozzárendelni ?
  • Rasti
    Köszi chefshift örök hálám.
  • chefshift
    remélem nincs benne sok helyesírási hiba, és megválaszoltam mindent amit kértél
  • chefshift
    Írj supportnak ez ügynem. Itt

E-mail : hát az e-mailod
    Subject : city of villains cd key miss added

Question:
    Dear PlayNC support
    I just ordered the City of Villains cd key online. I wanted to edd it to my
    already existing City of Heroes account, but I accidently added the key as a
    new game and not by upgreading my existing account. I wanted my coh, cov, keys
    to be one. Please help me about this proplem.
    Thanks a lot.

Product : cov
    Category account support
    Department : account support
    PlayNC account : -az accountod-
    Game account : -a játékaccod-
    Operating sistem : - windows 2000, xp amid van-

• Rasti
    Akkor megkérnék a tisztelt társaságbol valakit aki jó Angolbol,hogy segitsen már egy e-mail megírásába.
    Annyi kéne csak,hogy megvan CoH és CoV key is de sajna a CoV key-t nem updateltam a CoH-ra hanem külön csak add gamet csináltam és igy külön játéknak veszi öket,ezt kéne valahogy orvosolni ha tudja a PlayNC.

Előre is kőszönőm ha valaki tudna segiteni!
  • Venom
    az baj :/ mailt kene irni akkor de valakit kerj meg mert ense vagyok jo angolbol
  • Rasti
    Probáltam mindkettőt upgradelni de azt írja,hogy a kulcs már használatba van.
  • alicenorbie
    próbáltál már a cohra upgradet nyomni ugyanazzal a cov kulccsal??? vagy fordítva gondolom mindegy!
    az lenne a poén ha most mind a 2 szitit fizetned kéne külön mer add gamet nyomtál! :)))))
  • Rasti
    Az a baj,hogy cancelezni nem tudom :(
    Csak Deaktivate,Upgrade,Add Card ezek a lehetőségek vannak.

Venom vagy esetleg innen valaki nem tudtok segiteni 1 Angol e-mail megírásába a cégnek?
    Hátha ők meg tudják oldani.Csak sajna én eléggé nem vágom Angolt ahoz ,hogy e-mail írásra adjam a fejem.
  • Venom
    próbáld meg cancelezni a gamelistán a CoV-ot aztán upgradelni a keyt a CoHnál.
  • Venom
    ezt sajna nemtudom hogy azt átte lehet vinni upgradebe :(
  • Rasti
    Valaki help - help.
  • Rasti
    Bake akkor elszurtam mert én add gamet nyomtam :(
    Innem miképpen tudom upgradelni?
    Vagy akkor ennyi volt ?
  • Venom
    na ebböl a képböl nemtom mit láttok de nálam valamiért raplizik mostanában az image shack. Riana egyik CoV screenshotja akart lenni :/
  • Venom
    http://www.imageshack.us/
    ott tallózod a képet amit felakarsz tölteni utánna host it. ha feltöltötte a következö oldalon Thumbnail for forums (1) meletti szövegmezöbe ami van azt másold be ide és kapsz egy ilyet:
  • Venom
    CoH keyt upgradelted villains keyel az oldalon? mert upgrade kell nem add game mert akkor külön veszi. vagy nemtom hogyvan nálad o_O
  • atiati
    Én szívesen raknék be képeket, de eddig még egyszer sem sikerült... Ha valaki el tudná magyarázni részletesen, hogy mit tegyek, akkor én is tennék be remek fotókat :-)
  • Rasti
    Miért nem megy ez a szutyok választás ???
  • Rasti
    Klikelek egy üres karakter slotra de nekem utána nem ad választási lehetőséget hanem egyböll átvált a kép pirosra és a Villaint karikat tudok késziteni :(
  • chefshift
    hopp az (itt) -et nemoda rakta ahova én akartam :/
  • chefshift
    Amikor belépsz az accountodba ahol megrendelted a keyt ott vannak azok a kis kockák valahogy így :

GAME &
    VERSION ACCOUNT BILL DATE BILL PLAN ACTION
    ( ITT )

A cov keyt a már meglévő coh kulcshoz kell hozzáadni "upgreade" amit az ACTION alatt találsz meg
  • Venom
    klikkelj egy ures karakter slotra es akkor elojon hogy Herot vagy Villaint akarsz de ezt mar irtam...
  • Rasti
    Sziasztok.

Kérdésem lenne:
    Megvan CoV key,update is megvan elinditom gamet Guardianra belépek és ott hol tudok válsztani,hogy Jó vagy róssz oldalon akarok menni ?
  • Zenty
    thx akkor félre informáldtak...
  • Serphen

3NAPJA pvp zónázom Sirens call-ba. kegyetlen örülök a CoV-nak még úgyis hogy én meg se vettem, legalább lehet titeket alázni devilek!
    Damatinak üzenem hogy USA szerveren kell játszania de az nem elég, hanem jó ha 18 után jön fel és hajnali 6ig marad mert akkor vagyunk tele elötte csak olyan eltéved eus játékosokkal találkozhat mint mi, vagy munkanélküli amcsikkal,viszont akkor...

tegnap pl két db16fös group(2-2csoport coh-cov)ment egymásnak éjfél-fél 1-kor kegyetlen feelingje volt a játéknak.

ím kedvenc helyem,legközelebb figyelek rá milyen képet csinálok. ti is linkeljetek bá srácok mert megint kezd szürkülni az oldal.
  • alicenorbie
    nincs külön havidíja csak a gémet kell megvenni!
    aréna és zóna is van pvp!