8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#6003 tescoba-váci úti- volt 3000.
media marktba-westend- 5000 coh, demindkét helyen elfogyott amúgy múlt hét pénteken néztem. -
Zenty #6002 jah közbe találtam ,egész joh az ára :D
http://www.sevenm.hu/catalog.php?mode=article&articleno=ROCITYOFHE
Bár mondjuk kiegészitövel jobb lenne gondolom! Meg hát game cardal szimpib lenne!
-
chefshift #6001 hehe ez igen.
Bár CoHot lehet kapni dobozostól csak az EU változat. (más szerverek stb.) -
Zenty #6000 Jah és hozzá teszem érdemes volt itthonra invitálni a guild wars ,mert szerintem itt nálunk hungaryba a legolcsob a game!
Szal talán ez is kis szerencsével olcsobb lenne, vagy legaláb a game cardja!
Meg kell probálni! :D -
Zenty #5999 Köszi az infot!
Egyébként furcsálom ,hogy itthon nem lehet kapni a gamet?
Senki nem irt eddig az nsoftnak?
A guild wars se jelentt volna meg itthon ha egy srác, egy másik forumrol nem ír egy levelet az nsoftnak ,hogy sok magyar gamelne ezzel a játékal! Ezért vagy az automexel vagy az ntecel magyar forgalmazoval paktáljon le,mert kell a népnek ez e game :D!
1 hétre rá automex go :D
Nsoft szimpi kiado lett azota a szemembe!Csak annyi a problémájuk, hogy nem nagyon ismerték eddig a magyarszkikat ... !
Mondjuk a guild wars ota biztos müvelödtek térkép ügyileg! :D -
alicenorbie #5998 ja de régen úgy volt hogy nem lehet 3nál vagy 5nél többször aktiválni és ebbe a reaktiválás is beleszámított de ezt már törölték! hát hiába tod nekem megvenni ha nem tom miről fizetni szal ezt azé nem ártana tudni! :) de gondolom az aktiválással volt ez összekapcsolva szal akkor elvileg ez sincs már! -
chefshift #5997 https://secure.plaync.com/cgi-bin/plaync_manage.pl?game=coh
itt belépsz az accodba majd a "PURCHASE CODE" ra kattintva megveheted online -
Rasti #5996 Valaki estelg dobhatna egy CoV linket ahol lehet neten keresztül rendelni -
chefshift #5995 ahogy atiati mondta "HUN" chanelt nem elfelejteni berakni minden új karinál , és joinolni ha esetleg nem tettétek még meg -
#5994 ja akkor a nevem: @Gangrel Hunter -
chefshift #5993 Options menü - "chat handle (x)" ezt tudod egyetlen egyzser megváltoztatni, ami a global neved lesz, azaz akármikor belogolsz a többiek látják mien karival vagy bent és melyik szerveren stb. -
chefshift #5992 Ali persze, hogy fizetném ugy ahogy régen csak most 3at fizetek 1 kártyáról é régen ezzel volt valami , hogy egyszerre csak 3at lehet fizetni , de megnézhetjük. Kulcsot mindenképpen tudok venni ha kell. -
Bobekold #5991 silly :) má mé köpnénk
Az accountod-hoz tartozó azonosító név. Ezzel láthatod a haverjaidat bármelyik serveren vannak és ők is téged, még COV-ban is. Egyszer módosíthatod ! Alapesetben az első karaktered neve.
Üdv. :) -
#5990 ne köpjetek le, de muszály megkérdeznem ilyen nem volt régen:
mi az a global név? -
atiati #5989 Mielőtt elfelejtem: mindenki izzítsa be magának a HUN channelt!! Azon jól el lehet beszélgetni, működik hősök és gonoszok között is!! Minden karakterrel érdemes külön feljelentkezni rá, mert esetleg nem fog működni mindegyikkel...
Serphen: mi a global neved? Úgy felvennélek gobal firends-be, de külön kallereket nem, mert hosszú lenne a lista :-) Már így sem rövid, szerencsére :-)
alicenorbi: én is Szeipusz kártyáját használom fizetésre :-) Annyit tudok, hogy szinte bármilyen dombornyomásos kártyát elfogadnak (az enyém Visa Electron, az persze nem jó...). De pl. MasterCard az 99,9%, hogy jó.
CoV: utálom, mert a magyarok most ezzel szórakoznak :-) Én kb. 2 hónapja sem játszok CoH-t, úgyhogy maradok még vagy fél-egy évet biztos hősködni, csak utána veszek cov-ot... Hacsak nem lesz majd muszály a bázisunk miatt... -
alicenorbie #5988 csak egyet kell fizetni? király akkor mindenképp visszatérek mer nem kell coh és cov között választani! legyen már január vazze! :) de az is lehet hogy még december közepén megoldom csak az kissé necces lesz szal nem biztos hogy menni fog!
remélem a jelszavam az amire gondolok vagy nem tom hogy fogok belépni! :)
na senki nem segít nekem bankkártya ügyben??? vagy cefetke lehetne úgy ahogy régen hogy a te kártyádról megy az enyém is és akkor megosztyuk a havi díját?
hát igen általában nem nehéz felismerni melyik kinek a karija! :) -
chefshift #5987 Ali : aha Covos képek, és igen Uni áll a jobb oldalon :) (uni Mastermindel robot/dark , én meg Dominatorral gravity / energy assult)
Serphen: ha megvettet CoVot upgreadeled az CoHos accountodat és onnantól ugyananyi a havidíj kb 3000, és lehetsz heroeval meg villainal.
neveket , hogy próbáltad ? friend -el vagy az "add global friend" -el
ha "add global friend" -el akkor amikor megjelenik a kis ablak ahova be kell írni a dolgokat kell egy : "@" (kukac)
Holnap megpróbállak hozzáadni mindenképpen :) -
#5986 valami nem kóser evvel. miért nem lát titeket a szerver?....
felvennétek? a nevek:
Gangrel Hunter
Arnyek -
#5985 ha megveszem a covot és akarok játszani a cohal is akkor havi 6000 a havidijj?
próbáltam a lehetö legegyszerübben feltenni a kérdést. -
alicenorbie #5984 csak enm unit látom a jobb oldalon? :) ezek most cov karik? -
chefshift #5983 TF végi föenemy :)
Az új irodám
-
chefshift #5982 nemtom nekem is jól jönne majd még utánanézek mert nekem I4-es van -
chefshift #5981 most per pillanat nincs de szokot lenni , gfigyeld a forumot mert ha van akkor mindig beírjuk -
chefshift #5980 most per pillanat nincs de szokot lenni , gfigyeld a forumot mert ha van akkor mindig beírjuk -
#5979 Ismét egy óckúl kép. Sztem már több mint egy éves.
Balról jobbra. Serphen,Radnir,Fyuron.
-
Zenty #5978 Van kiprobálási lehetöség a game-hez?
Próba trial ilyesmi? -
atiati #5977 Akkor nem tom... Pedig medve a global nevem.
Nem tudja valaki megmondani, hogy hol tudnék hozzájutni a powerek számszerű leírásához? Hogy melyik power mennyi %-ot ad, meg ilyenek. Főleg azért érdekel, mert állítólag az issue 5 teljesen kiherélte az ice tankot (nemrég indítottam egyet), és a fórumokon olvasgatott infók szerint valóban nagyon lebutították, de szeretnék pontos infókhoz jutni. -
#5976 medve-ként se tudlak felvenni. /friend medve ?? és a többiek? -
alicenorbie #5975 hát bevallom nem nagyon értem hogy most mi van... -
#5974 lol :D -
#5973 én nem mertem végignézni. -
chefshift #5972 te ... jó ... ég ...
..
..
..
ez nagyon beteg :DD -
#5971 legújabb hös: :)
http://yoga.at.infoseek.co.jp/flash/kikkomaso_e2.swf -
atiati #5970 medve a global nevem, nem Medve :-) Meg olyat is felvehettek, hogy Szeipusz, bár ő csak hétvégén tud játszani. -
alicenorbie #5969 serp :)))))))))
az újdonságokat nehézségként feltüntetni nekem kicsit furcsa! :) örülök neki ha minél több van annál érdekesebb! mongyuk én mindig úgy állok neki jáccani hogy tudom mi micsoda kár hogy ez a gyakorlatban mindig máshogy működik! :) az első karimat is 4 óráig készítettem plussz a tervezgetés hero plannerrel meg ilyenek azt lvl 27en töröltem is de a második annál tökéletesebb lett! :)
kéne kéne de január előtt semmiképp mer nem tom hogyan fizessem na meg hogy miből itt a karácsony a szivleszter és vinyót is kell vennem! ráadásul kedden annyira berongyoltam hogy semmire sem emlékszem és úgy jöttek el értem hogy haza hozzanak mer tetőtől talpig véres voltam azé még itthon is mindent összevéreztem most kurva sokat alszom még mindig az elvesztett vért termelem újra! na ezé nem iszom most szilveszterig de már attól is előre félek szal most uccsem kell ivás helyett jáccanom! :)))
egyébként coh vagy cov? ki melyiket tolja?
pont jól jönne ki napi 4 óra gém 8 óra meló közben hagynám a gépet letölteni napi 1 film alvás és el is ment a nap!
na most már csak vmi kártya kéne amiről tudnám fizetni a cuccot! ebben help pls! melyik jó és melyik sem? lehetőleg ne havi díjas legyen! otp? -
#5968 csak unit és silentkillert tudtam felvenni a friendlistbe...more names moooooreee
-
#5967 alicenorbie:gyere csak vissza! Én heti pár órában melózok,néha mikor kedvem van,nem is nyomom többet napi 10-11óránál,hétvégén iszom,ez is változó mondjuk(ezen a héten pl. délelött aludtam).igy viszont nehezebben unom meg:-) És elég sokan lettünk magyarok, érdemes játszogatni sztem.
No persze én ujrakezdö vagyok és hiába olvasgatom még mindig nem értem hogy müködik pl. az arena, vagy az Enhancement Diverstation, meg hasonló szépségek
:-(
atiati,látom mi ki fogunk jönni:) -
atiati #5966 alicenorbie: gyere csak vissza! Én is 3 műszakban melózok, néha hétvégén is, nem is nyomom többet napi 1-4 óránál, hétvégén olyan 4-12 óra van kb, ez is elég változó mondjuk (ezen a héten pl délelőtt 10-12 között voltam csak). Így viszont nehezebben unom meg :-) És elég sokan lettünk magyarok, érdemes játszogatni sztem.
No persze az újrakezdőknek nem árt olvasgatni a friss híreket, ha nem nagyon követték volna ezeket, pl. Enhancement Diversification, meg hasonló szépségek :-) -
alicenorbie #5965 kalóz tapadós naciban vazze! felűlmúltad önmagad! ízléstelenséged határtalan! :))))) -
chefshift #5964 hopp ez lemaradt :
ARGHHHHHHHHHH !!!!!