8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#6203 ok és azt hogy? -
#6202 szerintem írd be az activationhoz
-
#6201 bankkártyával szeretnék fizetni 1 hónaponként.de nem hajlandó elfogadni
A játékba is belép a accountig csak aztán azt írja h valami lejárt :( -
#6200 igen
de azt már regisztrációnál beírtam az add game be -
#6199 gondolom kaptál cd kulcsot -
#6198 ok és utánna? -
#6197 nyomjál rá az activatere
-
#6196 Game and Version:City of Heroes (europe)RETAIL
Account: .... :)
Bill date : üres
Bill Plan: Inactive
Action: Activate/Upgrade
Csak nemtom hogy a 30 napom az hol van nem kéne felengednie?? -
#6195 ja -
#6194 A Táblázatba?
-
#6193 megnézem
-
#6192 Games List
You are currently subscribed to the following games:
ez alatt mivan ? -
#6191 Kétségbe vagyok esve!!!!!
A RETAIL mit jelent??
BILL DATE -nél kéne valaminek írva lenie mert nekem üres. A Bill PLAN om meg inactive a GAME VERSIO + City of Heroes (europe)RETAIL nektek itt mi van??
Na jó többet nem írok csak várom hátha válszol vki -
#6190 Na igen és ha az első hónap ingyenes akor miért szaraxik velem?????
JÁTSZANI AKAROK!!!!!!!!
-
#6189 +kaptam lineage 2 serial kodot pedig nem is kértem azt oda kaptam ahol none volt .ahh nemérdekel megyek aludni remélem holnap tud nekem segíteni . Sziasztok
-
#6188 Ja és hogy fokozzam az így is fasza hangulatom :D 2szer is beírtam a bankártyaszámom , de nyugtassatok + hogy csak 1szer számlázza így is! -
#6187 Your account time has expired.Please contact Billing Support for assistance.
Leginkább ez akadályoz evvel mit csináljak??
Na jól lerohamoztalak titeket az értetlenségemmel :( de úgy vártam h játszak már vele de látom várnom kell holnapig. -
#6186 Mit rontottam el??
Manage PlayNC Account nál a Online serial codes alatt NONE van írva az normális?
Mit Tegyek neki, hogy mennyen?? -
#6185 Nem akarja elfogadni az accountom!! Ezt írja ki amikor beírom
Your account time has expired.Please contact Billing Support for assistance.
MOST MIT TEGYEK???? Valaki magyarázza el nekem légyszives :( -
#6184 ahh menyit updatol még????? 1.6 GB-ot leszedett és most 10:25:40 et ír még ki hátralévő időnek . BAFFA + -
#6183 Jaja igen aztán olvastam hátrébba fórumon.de azért thx.Az Union ban vannak inkább magyarok? már csak 5 perc és leupdatol :D -
#6182 Ha itthon vetted a game-t akkor EU s -
#6181 Bocs h ennyít írok . de nem tud valaki jó EU servert?? Ahol vannak magyarok. -
#6180 Azért remélem van valaki EU szerveren is -
#6179 EZ=EU
-
#6178 Engem csak EZ-ra engedett fel :( valamit elszúrtam?? Mert ha nem CoH (Europa) hanem a simát állítottam be akkor fizetnem kéne új cd kulcsért :( akkor nem talizunk a gamebe mi? :( ahh ez siralmas -
#6177 Credit Card Validation
Your card was rejected. The reason given was:
REFUSED
ha ezt írja az jó vagy nem????? -
chefshift #6176 igen az add games-ba kell beírni a serialt, és igen USen vagyunk -
#6175 na ahogy látom engem európai szerverre rakna rá :( amit írtatok ,hogy meiken vagytok az US-nem?
-
#6174 Frankó!! Itthon vagyok. és most UPDATOLOM a gamet. Addig m,egcsináltam az accountom de a kapott serial code-ot hova írjam ?? a végén add games to your PlayNC ACCOUNT NOW-ra??
Vagy hova kell írnom?? Remélem van most valaki a fórumon. -
chefshift #6173 -
chefshift #6172 Szerintem más se írhatta volna szebben, végre írtál is valami normálisat ebben az évben
Kellemes Ünnepeket mindenkinek és Boldog Karácsonyt !
u.i.: a kis mozgóképet azért raktam be , mert kiváncsi voltam ki mit fűz majd hozzá :)) -
#6171 hölgyeim és uraim önök chefshift-et látják ahogy idegbajt kapott a legutóbbi pvp-n :D -
alicenorbie #6170 Modern karácsony?
2 hét múlva karácsony. Beteg vagyok. Végre megjött a fizetés. Ideje kitalálni, milyen ajándékokat vegyek.
Pár nap töprengés után semmire sem jutottam. Feladom, idén sem tudok semmi jót kitalálni. Összeírom a szokásos listát: anyunak Baileys, apunak Tullamor Drew, öcsémnek PC-s játék, mamáéknak...
Ez a fránya nátha még mindig nem múlt el és kint nagyon hideg van. Nem megyek vásárolni.
Éjjel esett a hó, de már csak latyak maradt. Van még időm.
Ma nem érek rá. Az ünnepek egyre közelegnek.
Végre nekivágok a karácsonyi bevásárlásnak. Azért még körülnézek, mielőtt megvenném a szokásos ötlettelen dolgokat. Nem nagy örömmel. Tömeg mindenhol. Rögtön irány az első üzlet, mert elég hideg szél fúj. Jaj, mennyi karácsonyi bóvli, ami „az ünnepek hangulatát idézi”. Hiába, ilyenkor is a bevétel a fontos, talán még jobban, mint máskor. 3 órával később. Ajándékok száma: nulla.
Második próbálkozás. Ez sem indul jobban, mint az első. Még több ember igyekszik felkutatni a megfelelő ajándékokat az utolsó héten. Mi olyan sürgős kérem? Mi ez a tolakodás? Fél órás sorban állás után inkább hagyom az egészet. Ez az egy üzlet is épp elég volt. Ilyen lenne a karácsonyi hangulat? 1 darab fa alá valóval térek haza.
Kényszerből harmadszorra is megpróbálom. Mindenki siet, és egyáltalán nem figyel a másikra. Megint csak a lökdösődés. Miért ilyen agresszívek? Kezdek félni tőlük. Még hogy a szeretet ünnepe...
Undorral indulok utolsó ajándékbeszerző körutamra. Elhatároztam, hogy ma mindent megveszek, ami még hiányzik. Kiborító volt, de végre vége.
24-e, este. Minden szépen feldíszítve. Halk, karácsonyi zene szól. A szobából kiszűrődik a gyertyák és a karácsonyfa fénye. Minden olyan meghitt. Most már az egész család jelen van, végre beléphetünk a szobába. Csodálatos ez a fenyő, a szeretet ünnepének a jelképe. Mindenki átadja az ajándékait, és kellemes ünnepeket kívánunk egymásnak. Nem számít, mi van a fa alatt, csak az, hogy szívből adjuk. Eszembe se jut a sok „megpróbáltatás”, amikor a szeretteim boldogságtól sugárzó arcát látom magam körül. Ez mindent megér!
Ezzel a kis irománnyal szeretnék mindenkinek nagyon kellemes, meghitt, családi körben és ünnepi hangulatban eltöltött karácsonyt kívánni. Nem vagyok író, ezért nem egy remekmű és lehet, hogy tele van helyesírási hibával, de ebben az esetben is a szándék a fontos. -
alicenorbie #6169 baszki ember te nem vagy normális! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#6168 Aham szóval OTP kártyámmal nem érek semmit??De már végre meg van a game . Szóval cool!Alig várom, hogy hazaérjek vasárnap és belefogjak . Gamecardot nem lehet hozzá kapni mi?? -
chefshift #6167 -
#6166 lvl 14-től megtanulható:
-a repülés(ha elötte lvl 6-tól megtanultad lebegést, vagy a repülő ütést).Aki pvp re hajt annak az a legjobb.lvl 20-on ez választhat csoportos repülést.
-a teleport(ha elötte lvl6-tól megtanultad valamelyik magadhozteleportálást) messze a leggyorsabb és a legviccesebb.lvl20-on ez választhat csoportos teleportálás.
-a superjump is gyors(...lvl6-tól:ugrórugás,harci ugrabugra), és jók azok a képességek amiket a superjumpon belül tanulhatsz meg.lvl20:akrobatika.
-a superspeed (...lvl6:sorozás,ujratöltés)indoorba hasznos nagyon, szóval annak aki inkább gép ellen nyom.lvl20:hurricánpörgés.
érthető fordításért elnézést kérek -
#6165 banki ügyintéző rullz. dobjatok minden otp-s, k&h s és az összes mini magyar bankos kártyát a kukába! -
damati #6164 Nyitsz egy számlát náluk pl.:Classic számla,ennek a számlavezetési havidíja 190Ft (ha a fizetésed is ráutalod ill.egyéb átutalási megbízást is adsz nekik,akkor csak 90Ft ha jól emléxem) és kérsz a számlád mellé egy internetkártyát (800Ft/év).Internetkártya hátránya:csak interneten történő vásárlásra jó,készpénzfelvételre nem.
El kell dönteni,kinek felel meg.