8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Kreeder44
    haveromnak odaadtam a 14 napos free cd key-em de nem tud accountot csinlni.Annál is meg kall adni a befizetés módját?Vagy simán mennie kéne?
  • Kreeder44
    okok THX ! hogy lehet hógolyókat dobálni?
  • alicenorbie
    badge általában semmire de http://www.cityofheroesonline.com/index.php
    mindennel meg tod tanulni! flight pool vagy mi a kieg púlokból! ezek nagyon alap dolgok szal ajánlom hogy olvasgass utána azé nem árt tudni pár infót sőőőt!
  • Kreeder44
    Repülés mivel tudom megtanulni??
  • Kreeder44
    Szép napot! A Badge az mire jó? Van benne egy ajándékcsomag ami alá LongBow van írva. +valami V.I.P es bigyusz.
  • Zenty
    :DD
  • Kreeder44
    Majd Írjon nekem aki az Union szerveren van.Jó lenne magyarokkal is játszani :)
  • Kreeder44
    EHHE OK vettem :D Tehát akkor 1 új 3D-s kártyával kezdem a fejleztást.A tippeket + kösz ;)
  • Serphen
    hasonló gépem van cafat geforc4ti vel és ugy megy mint a picsa. én érek át elsöre egy 8fős groupnál is az instanceba meg pályák között is., látótávolság közepes,world detail közepes, caracter texture,detail... max.

Ja még a megoldás hogy minden szart leszedsz a gépedről, értsd sdlkfjh vírusírtó, éhfdéah ufókutató, dfluah tűzfal... és a jobb asló sarokba csak egyetlen egy darab hangerőszabályzó virít!

• Kreeder44
    Miért?
    De gondolkodom rajta.AMD alaplap , 3200+ proci , asszem FX 6800 kártyaát de lehet nem jól emléxem rá
  • Serphen
    ATI-t dobd ki a kukába.:)
  • Kreeder44
    OKOK!Köszke. Bekéne szereznem jobb gépet mert nekem celeron 2.4 GHz , 1GB DDR ramm,ATI Radeon 9600 om van és Atlas Parkban szaggat kicsit a tömegtöl.Vagy a gépemmel nem stimmel valami?Mert szerintem nem kéne szaggatnia.Milyen procit meg alaplpot javasoltok?
  • Serphen
    /e ...
  • damati
    Az EU serverekkel nekem annyi problémám volt csak,hogy kevesen játszottak,nehéz volt csapatokat találni.
    Emotionokat pedig a chat ablaknál tudsz választani(ahová beírod a szöveget,mellette lévő kis ikon).
  • Kreeder44
    Hehe igen az ivással én is küszködöm . Miért kurtam rá az EU-val? Az Emtion-okat hogy írjam be pl /sit és meg se moccan a karim. Mutánst csináltam és katanája van :) az jó? vagy milyet érdemes csinálni?
  • alicenorbie
    ne aggóggyá tuti hogy senkit sem zavart én se gondoltam komolyan! engem amúgy sem kell soha komolyan venni de há ez van! mongyuk az euval szerintem rohattul rákurtál de azé harcra fel és írcsad a sok gonosztevőt! én is azt tenném má ha végre megjönne az a kurva vinyó amit rendeltem! bár azóta lehet már elittam a cov árát szal lehet megin csúszka!
  • Kreeder44
    OK! Sikerült :D mindent jól csináktam csak nem a junior kártyámmal kellett volna :D köszi mindent
  • Venom
    CVV kód egy 3 jegyü szám a kártya hátulján talállod a kártyaszám végén.
  • Kreeder44
    Rendben! én is igy csináltam de akkor próbálkozom még.köszi sráck a türelmetek és a segitséget. Ali köszi a biztatást .A chates dologban igazadvan ezúton is bocsesz mindenkinek És igérem befogom a szám és csak akkor irok ha már sikrült beizzitani a gamet. Még1szer köszi mindent!!
  • damati
    Ország,város nem kell,csak a lakáscímed.Tehát ha a banknál a számlád címe Kocsis utca 25. akkor oda is ezt írod.
    A kártyaszámot egybe kell beírni,a háromjegyű számot pedig a cvv mezőbe.
  • alicenorbie
    kreeder ez a gém tuti nem neked való! ez meg fórum nem cset! azé sok szerencsét!
  • Kreeder44
    egyébként köszi :D
  • Kreeder44
    Okés!Billing Address-hez akkor mindent rendesen rövidités nélkül.ország.város nem kell hozzá ugye?ÉÉS nekem 3jegyű szám ahol aláirod a kártyát vannak utánna 4esével a számok ami a kártya elején is megtalálható kártyaszám csak a hátoldalán ugyanezek a számok mögött van az a bizonyos 3szám.Nekem. Ja és egybe irjam a kártyaszámom?és ugye a kártyaszám beirásánál nem kell beirnimögé a 3 számot?? :) azt csak a cvv-be kell ugye?? :D ehh már magamat is összekavarom :D
  • damati
    Billing Address a lakáscímed (vagyis az a cím ami a számládhoz tartozik (és így a kártyádhoz is))
    a CVV kód pedig egy három jegyű szám a kártyán (külön van feltüntetve a legtöbb kártyán)
    Meg kell adnod még,hogy mikor jár le a kártya érvényessége.
    Ahhoz,hogy elfogadja,minden adatnak meg kell egyeznie :Név,lakcím,kártyaszám,cvv kód,kártya érvényessége és természetesen kell lennie fedezetnek is a kártyán
  • Kreeder44
    Valaki írja le részletesen hogy írjam be a bankárcsám adatait az Activate menübe
  • Kreeder44
    CVV kód az mi?
  • Kreeder44
    Billing Address line az mi? az nincs a kártyán
  • Licorage
    mindent ugy ahogy a kártyán
  • Kreeder44
    megyek kajálok aztán fárasztalak még ha nem gond :D
  • Kreeder44
    mert oda a címem van írva az jó úgy nem? vagy odaírjam h magyarország + békéscsaba?
  • Kreeder44
    Billing Adress line-hoz mit írja?
  • Kreeder44
    igen megvan 1 hónap. visa. Aztán bead 1 következő ablakot oda hogy írjam be a számom?egybe? a nevem hogy legyen mint a kártyán?
  • Licorage
    igen és kiválasztod a bankkártyát , megadsz neki minden szart , nemfog levonni semmit csak ha lejárt a 30 nap
  • Kreeder44
    Ha megnyomom az activationt akkor behoz egy oldalt ahol kiválaszthatom h bankártyával vagy gamecardal fizetek. Erre gondolsz?
  • Kreeder44
    akkor ide írjam be a cd-kulcsom?-> Upgrade my existing account
  • Kreeder44
    Mikor kéne ezt kérdeznie?
  • Licorage
    megkérdezi mivel fogod fizetni a továbbiakban , utána engednie kell belépni, küldenek emailt is mikortól léphetsz be

miután rányomtál az activationre
  • Kreeder44
    Ha megnyomom az Activate-et a befizetési útvonalat ajánlja fel semmi kódbeírást.Csak a Credic cardot és a Game cardot . A gamecardon belül van az Upgrade my existing account, de ez nemtom mire jó.
  • Kreeder44
    Vagy a 30 napom hogy tudnám aktiválni?
  • Kreeder44
    Activate->Upgrade my existing account?