8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• chefshift
    azaz kell més kárty is stb ? mert ha csak ennyi akkor dobom a tetves otp-t a kukáb
  • chefshift
    misoda ?? CIB-nél ez évi /800 ft ? Kell mellette még valamit fizetni vagy csak ennyi ?
  • damati
    Én sima internetkártyával fizetem,ami a CIB Bank-nál igényelhető,éves kártyadíja csupán 800Ft.
  • Kreeder44
    Most,hogy még fentvagyok!Valaki megmondja hogy zajlik a befizetés??
    Mert most töltöttem be a 19-et és megint azt a banános Junior kártyát kaptam nekik és nemtudom , hogy azt is elfogadják?? Minden hónappban jön rá ...összeg.. az is elég nekik??, hogy van rá keret vagy komolyabb dombornyomásos kártya kell nekik??
  • Kreeder44
    Na igen kihagytam pár betűt,
    látszik buliból jöttem :DD
  • Kreeder44
    Köszi.Akkor gondolkodok még rajt vsn még időm :D Most még bitonytalanabb letem vele kapcsolatban;) az ijjász is tud repülni vagy kasztól függő a dolog?
  • Serphen
    az ijjal,nyillal ijjászkodókra tértem ki.
  • Serphen
    Ijjász lehet blaster(sebzésosztó) vagy defender(csapaterössítő,ellenséggyengítő)

blasterként elég közepes nincs nagyon specializálva ellenek ellen mint pl a lightingos endurancet szív, a ices lassit stb, hanem mindenféle nyílvesszöje van és ebbe jó végülis.

defenderként viszont szörnyű, ugyanis semmi csapaterössítő nyíla nincs hanem csak ellenséggyengítő (debuff) vakító, lassító stb.
  • Kreeder44
    Aham értem , utánnanézek.Thx a tippet!
  • atiati
    Az íjász a Blaster archetípusba tartozik, ami a messziről nagyot sebzőt takarja. Nem játszottam még vele, sokat nem tudok róla mondani... Esetleg érdemes utánanézni a us coh oldalon a fórumok között, lehet találni nagyon jó guid-okat, hogy merre meddig hányóra.

A szerver a Guardian!! Ide tessék hősöket gyártani! :-)
  • Kreeder44
    Még egy kérdésem lenne.Melyik Szerveren vagytok??
  • Kreeder44
    OK OK!
    Megnyugtattatok. Köszi az Infót.Pénteken megyek a játékért Pestre mert ott töltöm a karit és így megúszom a 999Ft postaköltséget is és talán Vasárnap tudok is vele játszani mert rokonoknál töltöm a karácsonyt.Addig is Kellemes Ünnepeket mindenkinek.Mégegyszer köszi mindent.ÖÖ +1 kérdés eddig mindig ijjászal voltam GW,L2,WoW és láttam , hogy itt is lehet . Érdemes vele lenni mert még nem nagyon láttam ijjász Hero-kat.És nemtom elképzelni milyen lehet.
  • atiati
    Én sem CoV-ozok: LE A GONOSZOKKAL!!! Emlékezzetek: A BŰN NEM FIZET!!!

Serphen: tessék csak hívni a mackót is! Mondjuk én pénteken délelőtt (kb. 05 órától 15 óráig) folyamatosan leszek (ez nem azt jelenti, hogy délután/este nem ), mindenféle hősködésre nyitott vagyok.

Kreeder44: Ha elkezdesz játszani, kiabálj magyarul a Boardcastba néha, így biztosan találsz magyarokat Vagy jelentkezz fel a HUN channelre, az a biztos! (Jobb gomb a chat ablakon, join channel és az ablakba írd be, hogy HUN, így okés lesz. Utána már ki tudod választani majd a HUN csatornát és írkálhatsz)
  • Serphen
    Még sokan coholunk, nyugi, nekem sincs pl. cov.

Úgy müxik, hogy ha van cohod akkor lehet herod és mehetsz a hero pályákra (single player) meg a pvp pályákon,arenakban irthatod a villaineket, de nem mehetsz supergroup base-re, cov single player pályára és nem lehet villained.

ha megvan mindkettö(coh+cov) akkor is csak egy havidijjat kell fizetni a 2játékért.
  • Kreeder44
    Sziasztok!
    Megrendeltem a CoH Deluxe-ot.De ahogy látom mindenki megy CoV-ozni?? Most akkor ez, hogy van,hogy kiegészítő lemez ha külön game?? Fölöslegesen lesz meg nekem a CoH?? Vagy marad még valaki aki játszik vele?Jó lenne ha valaki el tudná nekem magyarázni hogy van ez mert én eddig csak Guild Wars-oztam és nem igazán vágom, hogy most mi van.Tudom kicsit későn kezdek el vele gamelni de csak most szántam el magam h kipróbálom. ;P Előre is köszi.Byez!!
  • Serphen
    jó volt a tegnapi játék destructor. legközelebb hívjuk mackót is. vagy ottvolt? észre se vettem:)
  • damati
    Bocs,rájöttem mi volt a gond.
  • damati
    Sziasztok!

Cib banknál van számlám és kértem hozzá egy internetkártyát is (MAsterCard),de plaync oldalán nem tudok vele online serial kulcsot venni,mert nem fogadja el.
    Valaki esetleg járt még így?Van ötlet,hogy mi lehet a gond?
    A kártya aktív,pénz is van rajta.
  • Serphen
    na valaki tf? csináltam 3db 15ös szintű karit is bármivel jöhettek majd alkalmazkodom:P
  • Licorage

• Gyemi Szilvi
    PUSSSSSSSSSSSSSSZTULJ!!! BRühühü
  • Serphen
    Az még semmi. Az aláírásodból törölheted a többi karidat is >:-) ,kellett a hely. mejet.
  • Gyemi Szilvi
    Hát fősuli :P DE legalább elkezdődött a vizsgaidőszak és nem kell bejárni ^^ elrendelem h drukoljtaok nekem dec 20 és 22-én valamint január 5 10 12 és 17 én :D ezeken a napokon fognak meghuzni a vizsgákon :P

És hihetetlen számomra h te még mindig játszol :)
    Undi Serphen elvette a Jegesem!!!! és ezért morc vagyok :P megis verem amikor találkozunk.
  • chefshift
    BAMBOOCHA Szili rég láttalak mi van veled ? :)
    Jó , hogy újra írtál gihi
  • atiati
    Kíváncsi vagyok, mi lesz ez az esemény!!!
  • Gyemi Szilvi
    Szia Chefshift ^^
  • Gyemi Szilvi
    Serphent löjjétek le mert már megint állandóan a gép előtt zombul!!!
  • Licorage
    Jövök vissza játszani , csak jönne már le a game
  • chefshift
    ami valószinü a mostani server down után fog elkezdődni
  • chefshift
    Heroes and villains prepare to enter enemy territory! Beginning December 15th, Operation Scrooge and Operation Holiday Cheer will battle for control of the holidays.

Hősök és Gonoszok készüljetek , hogy bemenjetek az ellenség területére. Dec. 15ödikén kezdődik Scrooge hadművelet és Holiday Cheer hadművelet, HARC AZ ÜNNEPEKÉRT !

Plusz egy titogzatos valaki fogyel a háttérből , hogy megvicceljen mindenkit, de ezek nemolyanfajta kicsi viccek ehe-ehe.

Tömören ennyi :)
  • atiati
    Nagyon-nagyon megköszönném, ha valaki angolul tudó elmesélné, mi a lényege az alább következő bejelentésnek!!! Ugyanis nagyon érdekesnek ígérkezik, de nem értem pontosan, mi is az ábra, szóval légyszi valaki!!!

The holidays have come to Paragon City™ and the Rogue Isles™! Thanks to the kindness of Miss Liberty™ and the greed of Black Scorpion™, heroes and villains alike are zipping around with their brand new, top of the line jet packs.

The first gifts have arrived but that was only the beginning!

As the sounds of joyful holiday celebrations in Paragon City reach the shores of the Rogue Isles, Lord Recluse™ grows uneasy. Fearing that his destined ones will be lured away by the promise of a jolly holiday season, he has set Operation Scrooge into action. At his bidding, villains will soon begin to creep towards the peaceful streets of Paragon City, bent on making sure that no one has anything to celebrate.

Whiff of this nefarious scheme has reached Miss Liberty and she has organized a counter strike. No one will destroy her plans and so she sets Operation Holiday Cheer in motion.

Heroes and villains prepare to enter enemy territory! Beginning December 15th, Operation Scrooge and Operation Holiday Cheer will battle for control of the holidays.

As these operations are set into motion, a new figure watches from the shadows. Acting outside any simple definition of “hero” or “villain”, a mysterious figure known only as Gamester has entered the scene. Delighted by the growing holiday tension, he is ready to intervene and announce his presence in a shocking way!

No simple trickster, Gamester is irrationally fond of dangerous pranks and knavish shenanigans. Seeking fun in his own twisted mental world of games and puzzles, he has no concern for the outcome, searching only for the next game to play.The bigger the risk, the more thrilling the challenge.

Inspired by the holiday scheming of Miss Liberty and Lord Recluse, Gamester has hatched his grandest game yet and now he plots to release it upon both cities. Gamester’s Holiday Festival of Fun is a game of chance that allows everyone to play to see what fate holds in store.

With gleeful anticipation, Gamester plans to unleash his Holiday Festival of Fun across Paragon and the Isles on December 19th!

Come and see what fortune might be yours before the games end on January 2nd!

Having trouble logging in? Email [email protected] and they’ll be happy to assist!
  • Serphen
    basszus kifogtam a CoT arch-villaint:(. és pont szólózom
  • Serphen
    képeket!
  • chefshift
    Hát igen a Sirenes derbi nemvolt semmi. Mi is szívtunk rendesem mikor a Blade , én meg +1 ember volt villain , és vagy 4 hős jutott fejenként :). De késöbb megérkezett az utánpótlás a mi részünk ön is és akkor már kiegyensúlyozott volt a dolog. No meg amikor az emberek kifogytak a breakfree-ből muhahaahhaha. Kár, hogy nemcsináltam screenshotot, de sajnos másra kellett figyelni de nagyon. Nefélj Gangri én is imádtalak, mikor beködöztél, meg nyomadtad a fagyit az arcomba , volt amikor pont akkor confuse-oltam be amikor pont elnyomtam egy aoe holdot, kicsit kínos volt :).
    Szó ami szó ez csak játék , és pvp ugyse lehet mindig győzni. Jó volt a tegnap este
  • chefshift
    Szerintem nekem is jó a szombat
  • Serphen
    nem fejlesztik. 5th column.
  • alicenorbie
    te ezt az oldalt még fejlesztik egyáltalán chef? ugyanúgy néz ki mint átvételkor! mápedig az régen vót!
  • alicenorbie
    há épíccs pvpre karit ha csak ezen múlik az önbizalmad! :)
  • Serphen
    köszi chef.
    ezútón szeretnék köszönetet mondani a pvp alázásért is ha eddig volt önbizalmam most tuti leromboltátok:-)
  • chefshift
    http://www.cityofheroesonline.com/index.php

Ez az Gangri !
    Mindenkinek itt jó kis infok vannak