8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Hmuda
    Nekem is van CoV trial kulcsom (február 23-ig lehet beregelni vele), de jó lenne olyasvalakinek odaadni, aki nagy valószinűséggel meg is veszi a teljest (legkésőbb március 13-áig kell beregisztrálnia a fullt), mert akkor mindketten kapunk extra kosztüm opciókat.
  • Pluskast
    Ő nekem?:)
  • chefshift
    Kinek kell CoV free trial kulcs ?

Plusz akinek inaktív az accja az mától 13.ig ingyen játszhat, mert erre a pár napra ujraaktiválják az accokat.
    Kis Valentinapi meglepi
  • chefshift
    +küdletés ahol a gonosztevők mehetnek hősökkel egycsaptban. Igen USen is van
  • Kreeder44
    EU serveren a DISCO nagyon állat :D fény zene dj
  • chefshift
    mikor kijött a cov
  • alicenorbie
    i7? mikor volt i6? :)
  • chefshift
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Végre kiadták az első zaftos infokat I7ről

Issue7

u.i. :zsír, hogy valaki csinalt coh magyar oldalt amint tudok benézek :)
  • Kreeder44
    Kira a Siteod Végre valakinek eszébe jutott és ért is hozzá.nagyon pofás kis oldal lett elismerésem.
  • Jak16
    Hellósztok csináltam egy CoH Fan Sitetot ! Van saját fórumom is !
    http://cityofheroes.uw.hu
  • atiati
    Jók a képek Chef!!!
  • atiati
    A wow-ot majd meglátjuk... Most gyűjtögetem róla az infókat (mert ugye vakon nekiesni nem lehet egy mmorpg-nek ), olvasgatok meg ilyenek, de nem érzem azt, amit a coh-nál ugyan ebben a fázisban... Valahogy közepesnek találom. Mindegy, egy próbát megér, ingyér van! De hogy odaszoknék, az kevéssé valószínű, most nem látok semmi extrát a játékban, azon kívül, hogy a Warcraft világán játszódik... Meglátjuk.
  • chefshift
    DISCO !

jujj
  • chefshift
    És most Képek közkívánatra

nem ! ez nem egy goauld ürhajó

oh oh

A Thorn fa

Hát igaz ... gonosznak lenni már nemugyanaz

auch

(rajtaütés egy kellemetlen pillanatban) ÁHÁ !!!

Mi ? Nyugi , nemrejtegetek semmit a hátam mögött !

Üdvözlet az SG bázisunkról

No comment

FADZSIT TESSÉK !!

• chefshift
    WoW SUCKS !!
  • MarkBlade
    Oda fogsz szokni :)
  • Kreeder44
    Háát Atiati!! Én játszottam a WoW-al még a CoH elöt de nekem annyira nem jött be.Az elején érdekes mert új meg minden de számomra hamar 1hangúvá vállt az egész.Szerintem a Guild Wars a favorit mondjuk kicsit más stílus mint ezek én már 1 éve nyomom és nem tudom megunni próbáld ki azt is a sima és az aréna módja is tök jó .Persze a WoW is jó nem akarom kritizálni ha nem kéne érte fizetni játsznék is vele
  • chefshift
    buuu wow

• atiati
    Beszarás, az ilyen beszólásoktól mindíg megvidámodom:

"Van tört szerver? Nem hiszem, hogy itt ennyien fizetnének a City of Heroes-ért..."

MUHAHAHAHA!!! Ilyet is csak az mond, aki nem játszott a CoH-hal vagy a CoV-val, ekkora fílinget egy játékban nem gyakran találni!

Na de febr. 15-én lejár a 3 hónapos előfizetésem, akkor tartok 2 hét pihenőt, ugyanis szereztem egy 2 hetes ingyen kulcsot a wow-hoz, kipróbálom azt is
  • Kreeder44
    Hát én láttam már warez oldalon a coh-ot! De abban igazad van hogy ha onnan léetöltöd nem érsz semmit csak ha megrendeled a cd-keyt , + fizeted a havidíjat.
  • chefshift
    Oh mennyi új hozzászólás!
    ah ...
    oh ...
    áhá ...

Igen sajnos nincs más lehetőség meg kell venni , és melete havidíjas is
  • Hmuda
    Kezdhetsz megbarátkozni a gondolattal.
  • spidey
    Van tört szerver? Nem hiszem, hogy itt ennyien fizetnének a City of Heroes-ért...
  • Venom
    lüüüüke nincs warez ezegy mmorpg.... kell hivatalos CD kulcsi jaés havonta kell fizetni
  • Hmuda
    És mit akartok elérni vele tulajdonképpen?
  • xy21
    Na ez engem is érdekelne ugyanis én is megakarom szerezni de már nem találom sehol se warezon:(
  • Mustang2005
    Valaki mondja már meg honnan tudnám megszerezni a gémet!!

A boltok polcain kívül:)
  • chefshift
    jobban mondva az internetről egy kis dalolászás WoWal
  • chefshift
    egy kis WoW móka ^^

http://www.youtube.com/player.swf?video_id=lr_HR-iIlYg&l=196
  • chefshift
    Halálhörgés , siralom
    Elég kihalt a forum ahogy nézem

Itt van egy link azoknak akik kiakarják próbálni a CoH karakteralkotást
    ( ruházkodós részét ) , igaz Koreai de simán kilehet rajta igazosni.

http://download.coh.co.kr/Client/CCC_Setup.exe
  • Kreeder44
    Na ha valaki Játszik EU szerveren az írjon privit mert 1edűl nem mókás!!!! :(
  • alicenorbie
    én mindig mindent irónikusan írok de attól még télleg jól szórakozom :)
    lehet hogy kell vennem pár csivavát :) szal megin csúszok a covval pedig már úúúúúgy gonoszkodnék egy jót!
  • Kreeder44
    Na akkor csak érdemes ide írnom mert Te legalább jól szórakozol:D szeretem megnevettetni az embereket.Habár gondolom irónikusan írtad .Remélem mindenkinek jó volt a Szilvesztere.
  • alicenorbie
    egészségben és boldogságban gazdag újévet mindenkinek!!!
  • alicenorbie
    ugrani????? te most ugye viccelsz? hát akkó rohatt gyorsan tanujjá meg angolul! de ez itt is kb 5ször volt leírva csak az elmúlt hónapban szal ennél többet má nehéz lenne segíteni! az én angol tudásom is rendesen hiányos ezt chef is tanusíthattya de én azzal is mondhatom kurva jól elboldagultam szal nem tom te mi a faszt csinálsz de má azon is állandóan röhögnöm kell amit ide írsz má bocsi!
  • chefshift
    ELŐRE IS JÓ SZILVESZTERT MINDENKINEK ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET

• chefshift
    huh de rég jártam erre látom van mozgás ...
    nu
    utolsó kérdésedre Kreedeer44 super jumpot , teleportot, repülést , super speedet, lvl 14en tudsz tanulni, Pool powerekből(ezeket mindegyik AT tanulhatja lvl 6-tól)azomban előtte kell tanulnod valamit abból a "fából". Azaz ha repűlni akarsz akkor lvl 6 és lvl 14 között megkell tanulnod a "Hover" vagy az "Air superiority" -t.

ja és
  • Kreeder44
    Na megnézegettem amit adtál de nemtudok jól angolul, és azokat az enchetmeneket ->tuti nem írtam le helyesen szóval amiket a trainereknél lehet kepni azokat hogy tuom hasznosítani?azokból lehet nagyokat ugarni meg ilyenek nem?? mert én rakosgatom befele őket de ugyanakkorát ugrok mint eddig és gyorsabb sm leszek . Hogy tuom megtanulni a superjumpot vagy a teleportot??? plz
  • Kreeder44
    rendben, ma megpróbáljuk de. köszke Ali. Ja igen hogy tudok hógolyóval dobálózni mert mindig dobálnak , és ugy visszadobnék nekik
  • alicenorbie
    ugyanúgy meg kell adni mindent mintha egy fizetős acc lenne ha jól tudom!