City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg tudja mondani valaki, hogy respec-hez hogyan/mikor juthatok hozzá?

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

5 új karakterosztály , teljesen új zónák (amikben a villainok mozognak), grafiaki újitások , új "TF" ek villainoknak , pvp zonák , bázisépítés, báziscsaták , +4 karakter slot ... ööö most ennyi jut eszembe, de a játékmenet az teljesen ugyanaz mint coh. Csak más terület más mobok más karakterosztályok.

Training room , ahogy a neve is mondja ott gyakorló ^^
Ott lehet kipróbálni az esetleges új issuekat mielött live serverekre megy, átmásolhatod live serverekrõl oda testre a karaktered (respec elött nagyon ajánlott) meg ilyenek. Teszt server 😊

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Training Room az mien szerver? 😊
amit én észre vettem egyböl hogy kapsz +4 character slotot. Super Groupoknak lehet bázisuk.
lényegében agész egy game csak már van sötét oldal is 😊
más újdonságról nemtudok egyenlöre.
Na hát ez nem tul sok 😊
Mennyi újitás van CoV-ba CoH-oz képest?
PvP-t az tudom.
Érdemes e rendelni CoV key-t ?

mink bele néztünk a setét oldalba uncsitesómmal de nemsokmindent néztünk meg egyelöre 😊
Na probálta már valaki a gonosz oldalt ????
Erõsen gondolkodom,hogy rendelek egy CoV CD Key-t 😊

ehh 18:00kor lessznek csak szerverek? O_O
Mi a fene?? Már 17:00-tól van a szerverkarbantartás??? Ennél hülyébb idõpontban nem is lehetne...

Nem tudja valaki, hogy az EU szervereken mikor van a napi karbantartás?

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Mi a fene?? Már 17:00-tól van a szerverkarbantartás??? Ennél hülyébb idõpontban nem is lehetne...

Nem tudja valaki, hogy az EU szervereken mikor van a napi karbantartás?

Licorage
nah rakok be pár régi képet

AMD 3200+ Venice, GA-K8N SLI, 1Gb/400 , Leadtek PX7800GTX , Gigabyte 3D Aurora

wtf rohatt imageshacknak mibaja a képekkel? :S
Úgy az igazi az mmorpg lol <#vigyor2>

hagyd biztos bevan piálva 😄
Licorage
<#lookaround><#conf>

KAAAAAAAAAAAAPLAAAAAAAAAAAAAAA

most megkapod a magadét 😊

elektromos macskát ne simogassatok! 😊

tamtaramm 😊
Ma bratyóval mentünk a PvP zónákba a controllerjeinkel ütni. Bloody Bay-ben összeraktuk a meteordarabokat és zuztuk az ellenséges villainokat, Siren s Call-ban ütöttünk mindent, hogy ott mekkora darák vannak, de villainokkal nemtalálkoztunk, majd végül WarBurgban ütöttük a hástársainkat és még rakétákat is löttünk Rogue Islandra 😊. Összeszettünk kb 4.6 pvp rep ponoto gihih nagyon móka volt. 2 Controllerel szétszedtünk mindenkit

azé lehet hogy lesznek kellemetlen perceid PVP ben egy kontrollerel 😊 vagy most egy jó blasterrel (most erõsítették õket). na meg egy storm defender közelébe nem tudsz menni 😊 ezzel szívtam én is 😄

mennék csak melózom, 5- 6 elõtt nem leszek.

PvP karinak ott lesz Captain Hungary: 1vs1 még a sz<#felkialtas>t is kiveri a kellemetlenkedõ alakokból <#vigyor>. A MA/Invu nagyon jó pvp lesz szerintem, fõleg ha magasabb szinten respecelek.

Szombat délután (olyan fél kettõ körül) szívesen csapatoznék az US-es Guardianos társaimmal. Kavics jön velem szerintem, úgyhogy tank lesz, én meg Dr. Fekete vagy Varangy leszek, ami éppen kell (bár inkább Varangy, szóval defender is lesz). Ha lesz még jelentkezõ, szívesen várunk mindenkit lvl 5-10 körül, fõleg az ütõerõt <#vigyor0>

persze elvették a régi-t, az semmis

én nemtom melyiken játszanak, keres visza itt a forumon talán írták

És a másik kulcsodat elvették ? 😉

EU coh ban melyik serveren találok magyarokat?
huu vazz most nézem másik serveren mennyi prestigébe kerülnek a cuccok. hát apám milliónál kezdõdnek

Na csá fiatalok. Ma hulla vagyok szal csak finoman <#wink> Support rendes volt kaptam új COV kódot, de azért figyelemztettek, hogy ez volt az egyedüli alkalom lol Holnap is melózom, de majd benézek .Majd lassan PvP-karikra is kellenének tippek mert ha lesz SG base azt meg is kell ám védeni lol good hunting .
Gratz Riana jó tanárod van j/k 😊

3. helyen vagyok 8422 Prestigevel 😊
A játékban klikkelj a chat ablak fölötti supergroup fülre (asszem), és kidobja a SG ablakot. Ezt az ablakot jobb felé ki lehet szélesíteni és a végén ott lesz mindenkinél, mennyi prestige-t gyûjtött eddig.

azta prestiget hollehet megnézni?
A bázisépítéshez szerintem sok prestige kell (bár még nem néztem utána a feltételeknek), nem hiszem, hogy van annyink... Egyenlõre! Úgyhogy tessék gyûjtögetni szorgalmasan <#kacsint>

Jelenleg Captain Hungary van az élen, kb. 33000 prestige-vel <#hawaii>

Szeipusz is meg fogja rendelni a CoV-t, fõleg a bázis miatt, nem hiszem, hogy sokat játszana a "sötét oldallal" <#vigyor0>

Uncsitesóm megvette(egy accontról jáccunk😊)
Szasztok.

Jó sok üzenet jött az elmult pár napba 😄
Mi a helyzet most CoV-al ???Van aki megvette már???

Ja most nézem leadernek kell csinálnia
reméllem minél hamarabb lessz bázisunk 😄
LoL CoV oldalon most nézem bázist hogylehet csinálni 😛 valaki nemcsináll a magyar Csapatnak bázist? 😊
Venom
Hali. lenne olyan kérdésem hogy ha CoV keyt megveszem és upgradelem az accontomon a keyt akkor lekell tölteni a CoV-t? mert CoH az már leszedte patchben vagy még leszed valamit és hozzá pakolja? azé kérdem mert nincs kedvem megint gigákat letölteni 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Errõl azért nefeletkezen meg senki 😊

http://boards.cityofheroes.com/showflat.php?Cat=&Board=Dev&Number=3840389&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1

Asszem szerverváltás csak USrõl-EUra megy de megkell kérdezni forumokon.

Itt nincs olyan :-) Illetve valahol nagyon hátul/lent olvastam 1-2 fanatikusról, akik asszem nem a Unionon nyomják, de már nem emlékszem pontosan...

alicenorbi, köszi a tanácsokat!

szóljon már aki EU-son játszik
figyu ha illu conttal szólózni szeretnél mindenképp debuffer powerset kell mer csak a sebzéssel lehet gondod ha megdöglik a phantasm szarni rá mer újra rakod addig meg a pa legfoglajja õket úgyis perma! tehát vagy storm vagy rad! gyógytíani mongyuk úgyis mindkettõ tud szal tod gyógyítani a phatasmot de nem ajánlom ugyanis túl sok end nem éri meg az illu elég end igényes powerset! na most a stormnak vannak olyan powái amik szétbasszák a népet már pedig azt normális csapatban nem szeretik arra figyelni kell! de egyébként is a radot ajánlanám az am miatt ugyanis írtam hogy az illu ellég end igényes és ez valamicskét segít rajta na meg az sem mindegy hogy kevesebb red rech time enhet kell bepakolnod hogy permák legyenek a cuccaid az mehet másra mongyuk red endre és akkor azzal is kevesebb end ami rohatt fontos! viszont arra figyuzzá hogy szinte logaritmikusan csökken az ilyen enhek hatása! az elsõ még rohatt sokat számít a második már jóval kevesebbet a 6. meg már szart sem! na mongyuk red rech timenál szarni rá mer ha perma kell akkor perma kell!

a rad/rad jó kis választás! pont csak a lvl 14 alatti def powerek kellenek! 😊 gyógyítást aszem nem kell ragozni az nagyon fontos! a rad az fõleg debuffer szal a 2 toggle debuff power nagyon fontos de az enervating fieldet nem kell fejleszteni elég bele 1 red end enh és eleinte nem kell mer túl sok end! szal elsõ 3 powát kimaxolni a köv 3 meg alapon! bár a rezre azaz a mutationra nem árt pár red rech time ha van fölös slotod meg a lingeringre is mehet néhány slot de azt írtad szólózni is szeretnél vele így meg nem hiszem hogy sok slotod marad! ambe 4 red rech time kell hogy csak pár másodperc híján perma legyen a mardék 2be mindenképp enh end rec! persze kimaxolt hastennel ami annyira alap mint a kimaxolt stamina!!! és persze minden enh +3as so de legalább zöld!
ja és még vmikor írtad hogy swift na a hurdle sokkal gyorsabb!

kiegészittem 😛 /em emotneve
Valaki kérésére új emotionok:

Afraid- Cower in fear
BatSmash- Hit someone with a bat
BatSmashReact- React to getting hit with a bat.
Bowdown- Gesture to someone to bow down before you.
BuzzOff/GoAway- Dismissive handwave
cower- Same as Afraid
CurseYou/Noooo- shaking fist
DrumDance- Tribal-looking dance
evillaugh- Evil Laugh
Flashlight- Look around with a flashlight out
fear- As 'afraid' and 'cower'.

Hand/TalkToHand- "Talk to the hand" gesture.
Handsup- Raises hands
HoldTorch- Hold up a torch.
Laptop- Type on your laptop.
Ledgesit- Sit on a ledge
Muahahaha- Evil Laugh

PeerIn- Make hand binoculars and look
Protest- Hold up a protest sign
Research- Read a book while making gestures with.
scared- As afraid/cower/fear
slap- a regular slap
SlapReact- React to getting slapped
Slash/SlashThroat- Slashing motion across throat
Smack- backhand slap
Surrender- On knees with hands raised
ThreatHand/SmackYou- threaten to use the Smack emote...
WallLean- Casual wall lean.
YataYata- hand talking, dismissive gesture.

Köszi Slick, jó az oldal!

Srácok, a szerver váltogatás mindkét irányba müködik vagy csak US-röl EU-ra?
Licorage

Ha van valakinek tippje, hogy mondjuk az elsõ 14 szinten mit fejlesszek a rad/rad def-nek, akkor ne tartsa magában!<#vigyor0> Mármint az AM-en kívül, mert az elég egyértelmûnek tûnik, nagyon brutál...

Freedom DOWN
Justice UP
Pinnacle DOWN
Virtue UP
Liberty DOWN
Guardian UP
Infinity DOWN
Protector UP
Victory DOWN
Champion UP
Triumph DOWN
Training Room UNKNOWN