8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#6323 Fenébe trialt hol lehet leszedni?Hivatalos honlap? -
#6322 Én a Delux-osat decemberben vettem meg vagyis rendeltem az 576-tól és pont pestem karácsonyoztam és elmentem árte az árkádba menny el a honlapjukra éps ott megrendelheted -
chefshift #6321 akkor kinek adhatok CoV trial kulcsot ? -
#6320 Még 2005 végén vettem a CoH deluxot CD-galaxisban 8k-ért, azóta én se láttam sehol. Legegyszerűbb, ha online veszed meg a kulcsot. -
#6319 Ezt a játékot hol lehet megvenni?Mindenhol néztem de nem találom:/.Legalábbis Magyarországon nem. -
chefshift #6318 -
karim
Adja vissza a pénzem <$!@#%>!
-
chefshift #6316 kell hozzá Cd kulcs , meg havidíjas -
#6315 Minek szenvedsz DC-vel? Gondolom nem boltból van a regisztrációs kód mert akkor lenne CD-d , ha meg online vetted, akkor alapból kapsz linket az updaterhez, ami leszedi magának a játékot. Ha meg warezolni próbálsz akkor csak annyit: ne nevettesd ki magad. -
Szmuuu #6314 Hy all!
Letöltöttem dc-ről többször is a coh-ot, de nem megy az install.
Ha valaki letöltött és műxik neki, pls írja meg, hogy sikerült elindítania a telepítőt!
thx
-
chefshift #6313 na ki töltötte le eddig a cov/coh klienstatot ? -
#6312 Nem ártana egy kis fényerőt ráerőszakolni a képkre. -
#6311 Melyik durrantott?
-
#6310 Np Bro.
Chef
Ha esetleg ugy gondolod, elkuldhetned privatba
Nemet
Ha a CoH/CoV key trade-eren sikerul beujitanom egyet, azt megkapod.
de regelj te is itt...hatha bejon:
CoH/CoV trial key exchange -
Nemet #6309 Hali!
Akkor én per pillanata feleslegesen töltöm a COV-ot? Mivel COV trial kulcsot nem tudok szerezni a Blade által belinkeltmódon...
Ehh, na mindegy. Uraim, ha vkinek lenne még egy fölös akkor legyen olyan szíves ossza már meg velem.
Köszönöm -
chefshift #6308 most cov trial van -
chefshift #6307 hát ... nekem van még 1 cov trial kulcsom ... -
#6306 Akkor én tévedtem.. bocsánat :( -
#6305 jaja...en is igy forditottam... -
#6304 Öhm, csak azok kapnak kulcsot akiknek már eleve van CoV-juk, hogy továbbadhassák azoknak akinek nincs. -
#6303 "No serial code could be found for your PlayNC account."
egesz pontosan ez a valasz... -
#6302 Haljak meg,mindent ugy csinaltam,ahogy le van irva...uj acc...stb...add...semmi kod...csak keri a serial szamot, es kesz.... -
#6301 Menj fel a linkre és kapsz kulcsot csak azt kell választani hogy még nincs egyik sem.. lent a link.. -
#6300 Btw aki adna kulcsot, es a jatek tenyleg van olyan jo mint irjaok, az jo eselyek(85%) kaphat utanam egy elofizetot...:) -
#6299 Udv Ombrek, szeretnem kiprobalni en is a CoH/V-t, de ha jol olvstam, akkor szukseg van egy referal-ra/aktiv elofizetore, aki kapott ingyen 14 day trial kodot Valentin napra.Ha esetleg vki meg nem hasznalta el, es privatba elkuldene nekem halas lennek.
Elore is Koszi
Pari
(Ofkorsz, ha veletlen tobben is kuldenenek egyszerre, termeszetesen a tobbletet felajanlom mas "raszoruloknak":)) -
#6298 Usában vannak sok magyar olvasd vissza nem tom potosan melyiken.. :) de tényleg :)
A COH a szuperhős a COV pedig a gonosz alteregó változat. HA neagyisten mind a kettő megvan akkor lehet Saját fészke a csapatodnak meg egy két plusz.. -
Nemet #6297 Kösz Blade a gyors infókat.
Márcsak arra lennék kiváncsi, hog a COH és a COV között mi is a különbség?(Gondolom a H mint heroes a V mint villains)
Ha most mindkettőnek van, akkor egy teljesen newbie-nak melyiket érdemes elkezdeni?
bocs, a hülye kérdéseim miatt, de még régen láttam a COH-t az MMORPG.com-on és akkor megtetszett, most, hogy végeztem a Daoc-cal gondoltam ki kellene próbálni. Btw, magyarok nyomják? Ha igen, melyik szerveren?
-
#6296 City
És itt pontosabban.. -
#6295 Pont most van a COV és COH nak is.. :)
http://www.cityofheroes.com/news/archive.html -
Nemet #6294 Sziasztok!
Érdekelne, hogy a CoH-nak van-e 14 napos free trialos verziója. Eddig más MMORPG-vel nyomultam (DAoC cirka 2 évig), most kiváncsi lennék erre is. Ha lenne, akkor írjátok már meg légyszi honnan tudnám letölteni + cd-kulcs, stb
Köszi szépen -
#6293 megtörtént ,de coh forumot olvasva nemcsak nálam van gond -
chefshift #6292 írj supportnak -
#6291 kamu az egész azt irja lejárt az accom, acc managebe meg az van next bill date febr 24. -
chefshift #6290 Plus van még 1 kulcsom ha esetleg nemkaptál még.
HcG K3NTO: néha vannak trialok csak akkor tudok kipróbálni ingyen, most pl CoV hoz van trial. Ha van ilyen alkalom azt kiszoktuk ide írni. -
#6289 dejo hogy azt irja hogy expired amikor 14 day trial van ... -
#6288 7800GTX -
chefshift #6287 Zik milyen videokártáyd van ? ^^ -
-
HcG K3NTO #6285 Hello szia valaki segitsen nekem!!!
Hogy lehet ne kiprobálni 1-2napig ezt a City of heroes-os gémet???
Nekem nagyon Teccik lécci valaki segitsen Kössz csáá -
chefshift #6284 Bocs Plus de már odaadtam másnak az én kulcosmat, próbálkoz a többieknél