8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Rambo 20
    Fenébe trialt hol lehet leszedni?Hivatalos honlap?
  • Kreeder44
    Én a Delux-osat decemberben vettem meg vagyis rendeltem az 576-tól és pont pestem karácsonyoztam és elmentem árte az árkádba menny el a honlapjukra éps ott megrendelheted
  • chefshift
    akkor kinek adhatok CoV trial kulcsot ?
  • Hmuda
    Még 2005 végén vettem a CoH deluxot CD-galaxisban 8k-ért, azóta én se láttam sehol. Legegyszerűbb, ha online veszed meg a kulcsot.
  • Rambo 20
    Ezt a játékot hol lehet megvenni?Mindenhol néztem de nem találom:/.Legalábbis Magyarországon nem.
  • chefshift
  • Licorage

karim

Adja vissza a pénzem <$!@#%>!
  • chefshift
    kell hozzá Cd kulcs , meg havidíjas
  • Hmuda
    Minek szenvedsz DC-vel? Gondolom nem boltból van a regisztrációs kód mert akkor lenne CD-d , ha meg online vetted, akkor alapból kapsz linket az updaterhez, ami leszedi magának a játékot. Ha meg warezolni próbálsz akkor csak annyit: ne nevettesd ki magad.
  • Szmuuu
    Hy all!
    Letöltöttem dc-ről többször is a coh-ot, de nem megy az install.
    Ha valaki letöltött és műxik neki, pls írja meg, hogy sikerült elindítania a telepítőt!
    thx
  • chefshift
    na ki töltötte le eddig a cov/coh klienstatot ?
  • Hmuda
    Nem ártana egy kis fényerőt ráerőszakolni a képkre.
  • Licorage
    Melyik durrantott?

• Pari
    Np Bro.

Chef
    Ha esetleg ugy gondolod, elkuldhetned privatba

Nemet
    Ha a CoH/CoV key trade-eren sikerul beujitanom egyet, azt megkapod.
    de regelj te is itt...hatha bejon:
    CoH/CoV trial key exchange
  • Nemet
    Hali!

Akkor én per pillanata feleslegesen töltöm a COV-ot? Mivel COV trial kulcsot nem tudok szerezni a Blade által belinkeltmódon...

Ehh, na mindegy. Uraim, ha vkinek lenne még egy fölös akkor legyen olyan szíves ossza már meg velem.

Köszönöm
  • chefshift
    most cov trial van
  • chefshift
    hát ... nekem van még 1 cov trial kulcsom ...
  • MarkBlade
    Akkor én tévedtem.. bocsánat :(
  • Pari
    jaja...en is igy forditottam...
  • Hmuda
    Öhm, csak azok kapnak kulcsot akiknek már eleve van CoV-juk, hogy továbbadhassák azoknak akinek nincs.
  • Pari
    "No serial code could be found for your PlayNC account."
    egesz pontosan ez a valasz...
  • Pari
    Haljak meg,mindent ugy csinaltam,ahogy le van irva...uj acc...stb...add...semmi kod...csak keri a serial szamot, es kesz....
  • MarkBlade
    Menj fel a linkre és kapsz kulcsot csak azt kell választani hogy még nincs egyik sem.. lent a link..
  • Pari
    Btw aki adna kulcsot, es a jatek tenyleg van olyan jo mint irjaok, az jo eselyek(85%) kaphat utanam egy elofizetot...:)
  • Pari
    Udv Ombrek, szeretnem kiprobalni en is a CoH/V-t, de ha jol olvstam, akkor szukseg van egy referal-ra/aktiv elofizetore, aki kapott ingyen 14 day trial kodot Valentin napra.Ha esetleg vki meg nem hasznalta el, es privatba elkuldene nekem halas lennek.
    Elore is Koszi
    Pari

(Ofkorsz, ha veletlen tobben is kuldenenek egyszerre, termeszetesen a tobbletet felajanlom mas "raszoruloknak":))
  • MarkBlade
    Usában vannak sok magyar olvasd vissza nem tom potosan melyiken.. :) de tényleg :)
    A COH a szuperhős a COV pedig a gonosz alteregó változat. HA neagyisten mind a kettő megvan akkor lehet Saját fészke a csapatodnak meg egy két plusz..
  • Nemet
    Kösz Blade a gyors infókat.

Márcsak arra lennék kiváncsi, hog a COH és a COV között mi is a különbség?(Gondolom a H mint heroes a V mint villains)

Ha most mindkettőnek van, akkor egy teljesen newbie-nak melyiket érdemes elkezdeni?

bocs, a hülye kérdéseim miatt, de még régen láttam a COH-t az MMORPG.com-on és akkor megtetszett, most, hogy végeztem a Daoc-cal gondoltam ki kellene próbálni. Btw, magyarok nyomják? Ha igen, melyik szerveren?
  • MarkBlade
    City
    És itt pontosabban..
  • MarkBlade
    Pont most van a COV és COH nak is.. :)
    http://www.cityofheroes.com/news/archive.html
  • Nemet
    Sziasztok!

Érdekelne, hogy a CoH-nak van-e 14 napos free trialos verziója. Eddig más MMORPG-vel nyomultam (DAoC cirka 2 évig), most kiváncsi lennék erre is. Ha lenne, akkor írjátok már meg légyszi honnan tudnám letölteni + cd-kulcs, stb

Köszi szépen
  • Licorage
    megtörtént ,de coh forumot olvasva nemcsak nálam van gond
  • chefshift
    írj supportnak
  • Licorage
    kamu az egész azt irja lejárt az accom, acc managebe meg az van next bill date febr 24.
  • chefshift
    Plus van még 1 kulcsom ha esetleg nemkaptál még.

HcG K3NTO: néha vannak trialok csak akkor tudok kipróbálni ingyen, most pl CoV hoz van trial. Ha van ilyen alkalom azt kiszoktuk ide írni.
  • Licorage
    dejo hogy azt irja hogy expired amikor 14 day trial van ...
  • Licorage
    7800GTX
  • chefshift
    Zik milyen videokártáyd van ? ^^
  • Licorage

• HcG K3NTO
    Hello szia valaki segitsen nekem!!!
    Hogy lehet ne kiprobálni 1-2napig ezt a City of heroes-os gémet???
    Nekem nagyon Teccik lécci valaki segitsen Kössz csáá
  • chefshift
    Bocs Plus de már odaadtam másnak az én kulcosmat, próbálkoz a többieknél