8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Hmuda
    Ja igen, nem aludtam soakt az este és kicsit kótyagos vagyok. :P
  • Checkerboy
    LoL kössz csak a 2. kérdést olvasd át megint plz :)
  • Hmuda
    1: UA változatban 15 dollár, EU-ban meg azt hioszem 12 euro. Vagy ha lehetőséged van rá akkor rendelhetsz GameCardokat is.
    2: Az AU változatban van két angol (Union és Defiant), egy francia és egy német nyelvű szerver.
    3: Én a Defianton, de az egyetem és a vészesen közeledő Oblivion maitt lehet fagyasztok amíg ki nem adják az Issue7-et.
    4: Hősöknél: Blaster (távolsági), Scrapper (közelharci), Tanker (közelharci sebzésfelfogó), Contoller (ellenséget gyengíti általában), Defender (saját társait segíti, gyógyít, miegymás). Gonoszoknál: Stalker (lopakodós/hátbatámadós), Brute (olyasmi mint a tanker csak egy kicsit jobban hajlik a támadások felé), Corruptor (afféle Blaster-Contorller keverék), Mastermind (nekem is ez van, idézhet csatlósokat akik elvégzik helyette a piszkos munkát), Dominator (afféle Defender/Controller hibrid). Még a hősöknél vannak Epic kasztok amik akkor nyilnak meg ha egy karakter eléri a max szintet, de az nekem egyelőre még nem jött össze.
    5: hát mindegyiknek megvan a maga szerepe a csapatokban, és nem is tapasztaltam ki mindegyiket.
  • Checkerboy
    Jó akkor felteszem itt őket.Nemtom h van-e FAQ de akkor is megkérdezem :)
    1.Mennyibe kerül 1 hónap játékidő?
    2.Milyen fajta szerverek vannak?
    3.Melyik szerveren jáccasz? :)
    4.Milyen classok vannak?
    5.A classoknak milyen előnyei/hátrányai vannak?

Egyenlőre csak ennyi.Hálás lennék ha megválaszolnád őket.
  • Hmuda
    Nem igazán akarom ezeket felrakni. Ha kérdésed van a játékról akkor itt is nyugodtan felteheted őket.
  • Checkerboy
    Eltűntem egy időre de újra visszatértem :-) MUHAHAHAHA xD Hmuda lenne egy pár kérdésem játékkal kapcsolatban stb és az én részemről könnyebb lenne MSNen.Szal ha felvehetnélek MSNre lécci vagy ICQra.

Üdv Checkerboy
  • Hmuda
    Hm, csak nem Domentorhoz van szerencsénk? :-)
  • Checkerboy
    Most nézegetem az online shopokat.Már találtam is egy ajánlatot ami szóba jöhet.City of Villains nagyon megtetszett és sokat olvastam is már róla.Jah és thx Hmuda mert meggyőztél a játék megvételéről :D
  • chefshift
    Emberek ! minki aki coh/cov tolja az szokjon át erre az oldalra , azon is a forumra. Ha már valaki vette az időt , hogy összehozzon egy ilyen szép forumot :)

http://cityofheroes.uw.hu/kepek5.html
  • Hmuda
    Egyszerű de nagyszerű. Nem túl összetett de akit érdekel a képregénykultúra azoknak nagyon ajánlott. Ha hidegen hagy a szuperhős dolog akkor már kevésbé, mert elég repetitív a harcrendszere és egy idő után unalmas lesz a sok grind. A küldetések meg egyértelműen nagyon jók, de egy idő után már a könyökömön jön ki az ismétlődő termek tömkelege.

Szóval tömören: kábé fél évig lazán leköti azokat akik érdeklődnek a szuperhősködés iránt, ha nyugis ütemben játszik az ember akkor akár évekig el lehet lenni vele.

Ez szigorúan SZVSZ, nézelődj körül a enten videókért meg leírásokért (gamespot például).

Szerk: a CoV már sokban kijavította a CoH hibáit (egyre unalamsabb küldetések pl), szóval ha a CoH bejön, akkor a CoV többszörösen fog.
  • Since
    Úgy tudom te játszottál egy két MMORPG-vel...Szerinted milyen a játék a többihez hasonlítva?
  • Hmuda
    Ha pár héttel előbb kérdezed akkor lett volna itt pár embernek valentinos meghívó kulcsa, de az az event már lekerült.
  • Since
    Kérdés...Van lehetőség kirpbóbálni a játékot? Nemakarok abba a hibába esni hogy megveszem és nem is tetszik majd utána...
  • alicenorbie
    1. használd a global csetet
    2. van HUN csenel ott benn vannak úgyis
  • Kreeder44
    Akik a Guardian-on vannak!!! írjátok le légyszi milyen néven játszotok , h felvegyelek titeket a Friends-ek közé én SzaZo néven leszek ott. Tegnap este megcsináltam kemény lvl 1 es vok :D
  • alicenorbie
    pl plsssssssss!!! :)))
    természetesen segítenek de nem azér mer olyan jó fejek igazából chefetke egy szemét állat de szükség van a magyar csapattagokra! ugye chefi? :)))

még mindig haragos feletted az égbolt? :)

írhatnátok többet is minden nap benézek ide de nem sok olvasnivalóval leptek meg! :)
  • Kreeder44
    Chefshift ha csinálok a Guardianon is karit segítetek felfejlődni????
  • Kreeder44
    Köszi Ali!!
  • Licorage
    miről beszélsz ?
  • chefshift

Zseer EMINEM visszatér
  • chefshift
    Guardian azon vagyunk Ungarishe pipől 3an , veled 4en + a Magyar hősök
  • mazsa
    Még egyszer köszi a key-t, már lvl15-ös Brute vagyok. Csak a serverválasztást lehet, hogy elkapkodtam, mert nagyon üresnek tűnik (Liberty).
  • Licorage
  • chefshift
    MAzsa veled mi van ? Te is eltüntél és új életet keztél a kulcsal amit adtam ?
  • alicenorbie
  • Kreeder44
    EU szerveren én az Unionon vagyok habár ott eddig csak 2 magyar emberrel taliztam... Kéne segítség...,hogy kapom + a köppenyt vagy palástot vagy hogy hívják ??? mer a 2. costum az megvan.Küldiben kapom meg azt is? kihez kell mennem.... előre is thx
  • Hmuda
    Defianton (nincs kedvem a német/francia majmok halandzsáit olvasgatni). Magyar tekintetben háromrol van tudomásom (engem is beleértve), de lehet, hogy sokkal többen vannak, csak még nem találkoztam velük.
  • chefshift
    ja , és , hogy melyik szerveren nyomultok ?
  • chefshift
    Elsősorban ezért vagyok kiváncsi , hogy EUn mennyi emberke van , na meg mennyi Ungárishe
  • Hmuda
    Megint él az US->EU transfer. Csak gondoltam szólok, ha valaki át akarna jönni. Persze ingyen és bérmentve van minden.
  • Pari
    a miskolci Coraba lattam ugy 1 honapja CoHt 4,5k-ert.
    btw tovabbra is varnek egy adakozo kedvu beta kulcs tulajt:)
  • chefshift
    hát ez nem volt túl meggyőző :)
  • Hmuda
    No ezt passzolom. Lehet kicsit több a hero, mert hát a CoV még új, de egyre több a gonosz lélek.
  • chefshift
    gihi, és amugy mennyien játszanak coht és mennyien covt?
  • Hmuda
    Szerintem semmi gond nincs vele. Lag nuku, ha nagyon kell csapat akkor mindig találok (csak a megfelelő helyen kell keresni és erre a find lista tökéletesen megfelel) és legalább nem kell elviselnem, ha valami gyógykezelésre szoruló amcsi gyerek benyögi, hogy ugyan melyik államban van Európa.
  • chefshift
    És mien az Eu coh/cov ?
    Egy csomószór kérdeztük de senki se válaszol rá
  • Hmuda
    A Defiant-on és jelenleg "Colonel Hmuda" néven rontom a levegőt (a hős karim neve csak símán Hmuda, de azzal nem nagyon foglalkozok, a CoV milliószor jobb).
  • Kreeder44
    Hmuda te melik szerveren vagy ?? Mi a karid neve?
  • mazsa
    bump :)
  • mazsa
    Légyszi nekem, már régóta ki akarom próbálni.