8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#6363 Ja igen, nem aludtam soakt az este és kicsit kótyagos vagyok. :P -
#6362 LoL kössz csak a 2. kérdést olvasd át megint plz :) -
#6361 1: UA változatban 15 dollár, EU-ban meg azt hioszem 12 euro. Vagy ha lehetőséged van rá akkor rendelhetsz GameCardokat is.
2: Az AU változatban van két angol (Union és Defiant), egy francia és egy német nyelvű szerver.
3: Én a Defianton, de az egyetem és a vészesen közeledő Oblivion maitt lehet fagyasztok amíg ki nem adják az Issue7-et.
4: Hősöknél: Blaster (távolsági), Scrapper (közelharci), Tanker (közelharci sebzésfelfogó), Contoller (ellenséget gyengíti általában), Defender (saját társait segíti, gyógyít, miegymás). Gonoszoknál: Stalker (lopakodós/hátbatámadós), Brute (olyasmi mint a tanker csak egy kicsit jobban hajlik a támadások felé), Corruptor (afféle Blaster-Contorller keverék), Mastermind (nekem is ez van, idézhet csatlósokat akik elvégzik helyette a piszkos munkát), Dominator (afféle Defender/Controller hibrid). Még a hősöknél vannak Epic kasztok amik akkor nyilnak meg ha egy karakter eléri a max szintet, de az nekem egyelőre még nem jött össze.
5: hát mindegyiknek megvan a maga szerepe a csapatokban, és nem is tapasztaltam ki mindegyiket. -
#6360 Jó akkor felteszem itt őket.Nemtom h van-e FAQ de akkor is megkérdezem :)
1.Mennyibe kerül 1 hónap játékidő?
2.Milyen fajta szerverek vannak?
3.Melyik szerveren jáccasz? :)
4.Milyen classok vannak?
5.A classoknak milyen előnyei/hátrányai vannak?
Egyenlőre csak ennyi.Hálás lennék ha megválaszolnád őket. -
#6359 Nem igazán akarom ezeket felrakni. Ha kérdésed van a játékról akkor itt is nyugodtan felteheted őket. -
#6358 Eltűntem egy időre de újra visszatértem :-) MUHAHAHAHA xD Hmuda lenne egy pár kérdésem játékkal kapcsolatban stb és az én részemről könnyebb lenne MSNen.Szal ha felvehetnélek MSNre lécci vagy ICQra.
Üdv Checkerboy -
#6357 Hm, csak nem Domentorhoz van szerencsénk? :-) -
#6356 Most nézegetem az online shopokat.Már találtam is egy ajánlatot ami szóba jöhet.City of Villains nagyon megtetszett és sokat olvastam is már róla.Jah és thx Hmuda mert meggyőztél a játék megvételéről :D -
chefshift #6355 Emberek ! minki aki coh/cov tolja az szokjon át erre az oldalra , azon is a forumra. Ha már valaki vette az időt , hogy összehozzon egy ilyen szép forumot :)
http://cityofheroes.uw.hu/kepek5.html -
#6354 Egyszerű de nagyszerű. Nem túl összetett de akit érdekel a képregénykultúra azoknak nagyon ajánlott. Ha hidegen hagy a szuperhős dolog akkor már kevésbé, mert elég repetitív a harcrendszere és egy idő után unalmas lesz a sok grind. A küldetések meg egyértelműen nagyon jók, de egy idő után már a könyökömön jön ki az ismétlődő termek tömkelege.
Szóval tömören: kábé fél évig lazán leköti azokat akik érdeklődnek a szuperhősködés iránt, ha nyugis ütemben játszik az ember akkor akár évekig el lehet lenni vele.
Ez szigorúan SZVSZ, nézelődj körül a enten videókért meg leírásokért (gamespot például).
Szerk: a CoV már sokban kijavította a CoH hibáit (egyre unalamsabb küldetések pl), szóval ha a CoH bejön, akkor a CoV többszörösen fog. -
Since #6353 Úgy tudom te játszottál egy két MMORPG-vel...Szerinted milyen a játék a többihez hasonlítva? -
#6352 Ha pár héttel előbb kérdezed akkor lett volna itt pár embernek valentinos meghívó kulcsa, de az az event már lekerült. -
Since #6351 Kérdés...Van lehetőség kirpbóbálni a játékot? Nemakarok abba a hibába esni hogy megveszem és nem is tetszik majd utána... -
alicenorbie #6350 1. használd a global csetet
2. van HUN csenel ott benn vannak úgyis -
#6349 Akik a Guardian-on vannak!!! írjátok le légyszi milyen néven játszotok , h felvegyelek titeket a Friends-ek közé én SzaZo néven leszek ott. Tegnap este megcsináltam kemény lvl 1 es vok :D -
alicenorbie #6348 pl plsssssssss!!! :)))
természetesen segítenek de nem azér mer olyan jó fejek igazából chefetke egy szemét állat de szükség van a magyar csapattagokra! ugye chefi? :)))
még mindig haragos feletted az égbolt? :)
írhatnátok többet is minden nap benézek ide de nem sok olvasnivalóval leptek meg! :) -
#6347 Chefshift ha csinálok a Guardianon is karit segítetek felfejlődni???? -
#6346 Köszi Ali!! -
#6345 miről beszélsz ? -
chefshift #6344
Zseer EMINEM visszatér -
chefshift #6343 Guardian azon vagyunk Ungarishe pipől 3an , veled 4en + a Magyar hősök -
#6342 Még egyszer köszi a key-t, már lvl15-ös Brute vagyok. Csak a serverválasztást lehet, hogy elkapkodtam, mert nagyon üresnek tűnik (Liberty). -
#6341 -
chefshift #6340 MAzsa veled mi van ? Te is eltüntél és új életet keztél a kulcsal amit adtam ? -
alicenorbie #6339 -
#6338 EU szerveren én az Unionon vagyok habár ott eddig csak 2 magyar emberrel taliztam... Kéne segítség...,hogy kapom + a köppenyt vagy palástot vagy hogy hívják ??? mer a 2. costum az megvan.Küldiben kapom meg azt is? kihez kell mennem.... előre is thx -
#6337 Defianton (nincs kedvem a német/francia majmok halandzsáit olvasgatni). Magyar tekintetben háromrol van tudomásom (engem is beleértve), de lehet, hogy sokkal többen vannak, csak még nem találkoztam velük. -
chefshift #6336 ja , és , hogy melyik szerveren nyomultok ? -
chefshift #6335 Elsősorban ezért vagyok kiváncsi , hogy EUn mennyi emberke van , na meg mennyi Ungárishe -
#6334 Megint él az US->EU transfer. Csak gondoltam szólok, ha valaki át akarna jönni. Persze ingyen és bérmentve van minden. -
#6333 a miskolci Coraba lattam ugy 1 honapja CoHt 4,5k-ert.
btw tovabbra is varnek egy adakozo kedvu beta kulcs tulajt:) -
chefshift #6332 hát ez nem volt túl meggyőző :) -
#6331 No ezt passzolom. Lehet kicsit több a hero, mert hát a CoV még új, de egyre több a gonosz lélek. -
chefshift #6330 gihi, és amugy mennyien játszanak coht és mennyien covt? -
#6329 Szerintem semmi gond nincs vele. Lag nuku, ha nagyon kell csapat akkor mindig találok (csak a megfelelő helyen kell keresni és erre a find lista tökéletesen megfelel) és legalább nem kell elviselnem, ha valami gyógykezelésre szoruló amcsi gyerek benyögi, hogy ugyan melyik államban van Európa. -
chefshift #6328 És mien az Eu coh/cov ?
Egy csomószór kérdeztük de senki se válaszol rá -
#6327 A Defiant-on és jelenleg "Colonel Hmuda" néven rontom a levegőt (a hős karim neve csak símán Hmuda, de azzal nem nagyon foglalkozok, a CoV milliószor jobb). -
#6326 Hmuda te melik szerveren vagy ?? Mi a karid neve? -
#6325 bump :) -
#6324 Légyszi nekem, már régóta ki akarom próbálni.