8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Checkerboy
    Már gyüjtögetek ^^ :) Majd csak megoldom...remélem...
  • Hmuda
    Majd a játékban lesz leírásuk ha választasz.

De majd a global handle az első karaktered nevét fogja hordozni és bejelentkezés után EGYSZER lehet megváltoztatni, szóval nagyon meg kell gondolni, hogyre változtatod.
  • Since
    Tudsz valami infó oldalt ahol írnak a classokról? Csak nagyvonalakban olvastam el a hivatalos oldalon...
  • Since
    akkor hunsince az accountom :)
  • Hmuda
    Ja, nekem minkettő játék megvan, szóval fogok tudni segíteni. A global handle meg egy chates azonosító ami account sintű és nem karakter szintű. Azzal akármikor megtalállak akármilyen karakterrel jelentkezel is be.
  • Since
    Szedjél össze lóvét és gyere játszani
  • Checkerboy
    Jajj de jó nektek :'(((((
  • Since
    Olyan este 7-8 körül leszek fennt szerintem mert most tölt addig meg alszom :-) Ok defiantra csinálok karit...Neked is van CoV-od? Milyen Global Handle? Ezt nemértem :)
  • Checkerboy
    Nincs O.o 1 db account van 65 Dollárért . Hát ez beszarás :'(
  • Checkerboy
    Az lesz sztem..
  • Hmuda
    Majd szólj, hogy mikor vagy fent. :-) Lesz egy "Global Handle" nevű dolog a játékban, azt majd írd be ide és azon keresztül felkereslek (na meg nyulván az EU változatra gyere és a Defiant szerveren csinálj karit).
  • Hmuda
    Nézz szét E-bayen, hátha valaki árul használt accountot.
  • Since
    Ok én már töltöm remélem megéri sok mmorpgvel próbálkoztam már :-) Azért néha néha gyere fel segíteni :)
  • Checkerboy
    Még a 21 euró is nehezen jön össze nemhogy 44 ...Asszem nem nagyon fogok ezzel a játékkal jáccani...
  • Hmuda
    Ha beleveszed az ingyenhónapot az elején már nem olyan szörnyű.
  • Checkerboy
    Nincs olcsóbban????Csak 44 euróért??Én nem akarok rögtön befizetni 5 hónapot vagy mennyit.Jobb lenne csak egyenként.
  • Checkerboy
    44 Euro O.o
  • Checkerboy
    Bazdmeg ez drága!
  • Hmuda
    Igen de lehet szüneteltetem Issue7-ig (aprilisban valamikor), mert egyetem és Oblivion mellett nehéz lesz még ezzel is foglalkozni.
  • Since
    Te még játszol a játékkal?
  • Hmuda
    Mivel mindenkinek máshol van az account managelése ezért nemigazán. Elmész a plaync.com-ra és ott az account buherálásnál lesz CD-kulcs vételre lehetőség.
  • Checkerboy
    Ez a cdkulcs megvétel hol van pontosan?linket tudsz adni?
  • Checkerboy
    Sztem nekem is az lesz :D
  • Since
    Az lesz akkor minjárt tölöm is a cuccot :) Remélem nembánom meg :)
  • Hmuda
    Az NCSoft acc-managelő oldalán lehet mindegyik játékukhoz kulcsot venni és ha azt megvan akkor adnak linket a kliensek letöltéséhez is.
  • Checkerboy
    Ezt hogy érted?Töltsem le a gamet és vegyek cdkulcsot??Hol hogyan mikor?
  • Checkerboy
    Eddig Ebayen összejött 2500 Ft :) Márcsak 2750 Ft kell :)
  • Hmuda
    Miért nem veszitek meg csak a kulcsot az NCSofttól? Úgysincs semmi érdekes a CoV dobozban és a enyhén szolva gyorsabb lenne. :-)
  • Checkerboy
    21 Euró azaz kb 5250 Ft
  • Since
    Hmmm és mennyibe kerül?
  • Checkerboy
    Igaz még nem vettem meg de az eladónak (egy cégnek) van 100 db ebből a játékból :) 6 évig éltem németben és így tudok perfektül németül szal a német shopokba is ottvagyok.Német ebayen veszem majd meg ha összejön a pénz :).
  • Since
    Melyik online shopból vetted a játékot? Csak azért kérdezem mert rendeltem coV-ot gamerslootról már megvolt a telefonos beszélgetés is és utána mondja hogy csak us verzió van :( Tehát honnan?
  • Checkerboy
    Azon gondolkozok h Dominator vagy MasterMind legyek...Nemtom h melyik illik jobban hozzám, pedig ezt nekem kéne tudnom a legjobban :)Dominator az ellenségeit tudja irányítani a Mastermind pedig a saját embereit :D
  • Checkerboy
    Najó "ismerek"
  • Checkerboy
    Oks de mindenképpen vki olyannal akarok joinolni clánt akit ismerek :D Pl veled meg veled :D
  • Hmuda
    Azóta volt egy kis kihagyásom és mivel nem voltam valami magas rangú a csapatban ezért automatán kirugott a rendszer egy bizonyos idő után. Ha jól tudom van egy magyar srác által üzemeltett SuperGroup, majd azt kellene megnézni.
  • Checkerboy
    Még egy kérdés : Ha meglesz a gamma és jáccani fogok akkor majd felvesztek a clánodba?Mert a képek alapján már joinoltál egy clánt :).
  • Checkerboy
    Kössz :)
  • Hmuda
    Már javítva az eredeti post.
  • Checkerboy
    :-) Kihagytál egy kérdést :D Te (Hmuda ha nem tudnád :D ) melyik szerveren jáccasz?