8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#6523 Csak sorszamot vettem onlány es CoH-ot termeszetesen, mert azzal mindkettö jatszhato, nem? -
#6522 Én személy szerint Defianton garázdálkodom mindkét oldalon (de inkább a Villaint preferálom). -
Kabala #6521 Menj az union-ra , mert ott van összetartás...
Amúgy hol vetted meg és mennyiért??
És a CoV-ot vagy a CoH-t vetted meg? -
#6520 Megvettem az EU verziot a trial utan.
Nem tudom melyik szerverre menjek...
Valakinek tipp?
Meg atolvasom itt a forumot, de ha valaki elöbb tud jo szervert, ahol van meg elet az szoljon legyszi. -
atiati #6519 Aki US verzióval játszik, az a Guardianra jöjjön.
Ha véget ér az NHL rájátszás, én is visszatérek hősködni... -
#6518 Én a Defainton CoH-ozom mostmár elég sokan vagyunk! A CoV-rol nem tudok semmi igazán csak azt h elég sokan játszák azt is... De majd még ma rákérdezek és leírom neked -
Kabala #6517 Hány ember játszik manapság a defianton már rég voltam ott, amikor abbahagytam a CoH-ot akkor mindössze csak 500 ember játszott azon a szerveren....
Most hányan COV-voznak? -
#6516 ja igaz... -
#6515 + Lineage II és EVE-online -
#6514 Szia Kabala! Emiatt ne maradj a Freedom-on...
Szerintem keszd 1 új karit a Guardianon, nem olyan sok idő aza lvlk 15 elérése, plussz szerintem hamar felhúznak a srácok és sokkal élvezetesebb ott lenni ahol honfitársaink is vannak,szóval vegyél erőt magadon és ha már vannak magyarok akkor használd ki és gamelj velük... Én eu szerveren vagyok Unionon volt egy lvl 20-as karim, és most a Defainton vagyok és 5 magyar van öszvisz de sokkal jobb velük játszani.na jó ez csak 1 tanács a részemről,de gondold végig és tényleg ha nekiülsz 2 nap alatt simán megvan az a lvl 15... -
Kabala #6513 Bakker jókor mondjátok ti is, én a Freedom szerveren vagyok és ott már van egy 15-ös szintű MasterMindom, és nem akarom megint elölről kezdeni a karifejlesztést , meg sok idő -
chefshift #6512 Guardian szerver -
#6511 Ez a játék menyibe kerül? -
#6510 Hányan vagytok eddig?
[tölti] -
Unipsycho #6509 Az NCSoft es az mmorpg.com együttműködésében 2006 április 10. és május 10. között minden regisztrált mmorpg.com tag 14 napos ingyen játékot biztosító kulcsot kaphat a City of Villains-hez, amely a City of Heroes társprogramja, s amelyben - mint azt a címe is mutatja - hősök helyett bűnözőket alakíthat a nagyérdemű.
Hitelkártya megadása nem szükséges, a regisztráció az mmorpg.com-ra szintén ingyenes.
(a "magyarok" global channelen megtalálsz minket a Guardian serveren!)
http://mmorpg.com/cov_trial.cfm -
#6508 lol,lehet magyarok csak wow-oznak meg GW-nek... -
Kabala #6507 melyik szerveren van a legtöbb amerikai? -
Kabala #6506 Én is letöltöttem a trialt és szeretném tudni hogy melyik szerveren nyomják a magyarok és mikor? -
#6505 letöltöttem a trialt,melyik szerveren vannak többségben magyarok? -
chefshift #6504 igen mert egy kliensprogi van -
#6503 Akkor a CoVt ÉS a CoH-t töltöm egyszerre??? -
chefshift #6502 a kettő egybe van .. -
#6501 de ez akkor a CoH nem???Nekem a CoV kell. -
#6500 ftp://client.coh.com/US/CohUpdater.exe -
#6499 És a játékot honnan szerzed meg? :P
-
chefshift #6498 pusztulat muhhahaahaaaaa
na mind1, aki kiakarja próbálni CoVot az itt kérhet kulcsot
http://www.mmorpg.com/cov_trial.cfm?fp=1024,768,1144834540073,20060412053540 -
alicenorbie #6497 az gáz chitinaxe-szal volt olyan is hogy +5 lvlből vagy 50et nyavartam!
faszom keresek egy új melóhelyet hogy tuggyak jáccani esetleg még melóhelyről is mer kurvára coh-hiányom van! :( -
atiati #6496 I5-kor én még nem voltam sehol. De ha ki szeretnéd maxolni a def-et, ahhoz nem elég egy mob, kell hozzá vagy hat, és azzal sem leszel kisegítve, már most szólok, mert valami rettentő gagyi védekezést kapsz, úgy lebutították az Ice Armourt főleg, de a def-et adó dolgokat úgy általában szintén...
Arról nem is beszélve, hogy egy veled azonos szintű mobbal szemben még csak-csak ér valamit a védekezés, de mondjuk +2 vagy +3 ellen ne állj oda, nincs semmi értelme... Minél magasabb szintű az ellenfeled, annál kevesebbet ér a def, darabokra fognak szedni a magasabb szintű mobok. Had ne vezessem le, a megfelelő anglius nyelvű fórumon többen megtették már ezt.
Az I7-tel visszahozzák a védekezés értékét a magasabb szintűekkel szemben is. Nem lesz jobb az alacsonyabb szintűekkel szemben, de az elég jó így is, azzal nincs gáz. Szóval I7=Tank Rebirth. -
Since #6495 Nincs időm játszani... -
#6494 Mi a szösz. Máris meguntad? -
Since #6493 Eladó egy CoV account. Ha valakit érdekel privizzen. -
#6492 lejárt az 1 hónapom és írta h fizessem be újra erre nem fogadja el a bankártyám számát azt írja h csalás gyanus...
Ezt mi a sza...ért csinálja pls help -
Qkac9 #6491 Köszönöm az infóakt..
már csak 1 kérdésem lenne.
ha vki tudna meséljen már kicsit cov-ról..
ottani castokró,stb..
előre is ksöz... -
alicenorbie #6490 "És átalakítják végre a védekezést normálisan, hogy lehessen rendesen játszani az Ice Armour Tank-kal és a Force Field-es hősökkel."
hát ez érdekes mikor én abbahagytam (i5) akkor még mindkettő tápos volt! az ice 1 mobból kimaxolja a védekezését és még csak nem is toggle power! mongyuk nekem rohattul nem jön be! bub def meg brutálisan erős aki aszongya nem még nem jáccott normálissal 1 tímben vagy asse tuggya mi az a coh! -
atiati #6489 A pvp-t úgy oldották meg, hogy vannak pvp kerületek. Ha oda bemész, akkor vállalod, hogy esetleg megtámadnak más játékosok. Itt is rendesen vannak szörnyek, küldetések, meg minden, csak itt hősök és gonoszok is vannak egyszerre, így gyakori a konfrontáció, azaz leverjük a sok ostoba gonoszkodót!!
A CoV ról sokat nem tudok mondani, nekem nincs meg, de nem lehet rossz, dícsérik nagyon, meg fogy is rendesen. Mondjuk nekem a hősködés jobban bejön, de asszem be kell szereznem a CoV-ot is, mert csak akkor tudom használni a bázisokat, ha mindkét játék megvan.
Sokat szerintem nem változott a game, bár a régi dolgokat nem nagyon ismerem, nem vagyok ős-hős Van Archery meg Sonic képesség-csoport, a Blaster és a Defender választhatja őket.
Jön nemsokára az Issue 7, abban meg úgy hallom, a Tankerek kapnak új Prim és Sec powereket, ami nagyon kellene, mert elég gyatra a Tank a maga 4 Prim Power csoportjával... És átalakítják végre a védekezést normálisan, hogy lehessen rendesen játszani az Ice Armour Tank-kal és a Force Field-es hősökkel. -
Qkac9 #6488 hello mindenkinek.
Szertenék érdeklödni a msotani coh-ról.
régen jáccotam már vele, de szeretném tudni, hogy milyen msot a game?
cov miylen, emg hogy a pvp, hogyan valósult emg, emg ijenek..
ha vki ráér irjon már pár sort..
kösz.. -
atiati #6487 Na, üdv minden régi és új fórumlakónak, itt vagyok megint.
Eltűntem egy ideje, az olimpia és egyéb igen sűrű sportesemények miatt főleg, mert ugye nem lehet úgy rendesen meccset nézni, hogy közben játszok
Még egy darabig inaktív leszek, mert kipróbálok néhány másik mmorpg-t is.
A WoW-val kezdtem, de nem vagyok elragadtatva. Kb. 3 nap alatt megunatm, pedig 10 napos kulcsom van, de asszem nem játszom le... Pedig a Warcraft pc-s játékokat nagyon szerettem, de ez nem az igazi. A legzavaróbb számomra, hogy lassú a játékmenet (illetve leginkább maga a karakter baromi csiga), és elég sablonos is. Vannak mondjuk jó ötletek, pl. a városok közti denevér-utazások (horda oldal persze), de az sem valami gyors, és hamar ráun az ember. A CoH fényévekkel jobb.
Még a Dungeons&Dragons Online-t is tesztelni fogom biztosan, mert talán az jobb lesz kicsit, de elég valószínű, hogy hamarosan visszatérek én is, meg Captain Hungary is hosszú vakációjáról, és reszkessetek gonoszok!! A BŰN NEM FIZET, ÉLJENEK A HŐSÖK!!!
Ja, a reklám:
Mindenhőst szeretettel vár a
MAGYAR CSAPAT SuperGroup
Kizárólag magyar játékosok számára van belépési lehetőség, a US verzió Guardian szerverén, ahol a legtöbb magyar játszik!
Aki szeretne belépni, az keresse hétvégén (péntek estétől vasárnap estig, csak akkor tud játszani) Szeipusz (global és karakter név is) bandavezért, aki be fogja engedni.
Ha az Igazság Ökle, a Gyengék Védelmezője, a Hősök Hőse, Captain Hungary visszatér, akkor engem is lehet majd keresni bármikor ilyenekkel. Addig is jó hősködést!
(Na jó, jó gonoszkodást is annak, akinek ilyen fura gusztusa van, de ezt csak kisbetűkkel, megcsillagozva a lap alján, halványan jegyzem meg ) -
#6486 Na előre nem látható időre befagyasztom az accomat. Amikor lecseng az Oblivion (jópár hónap is lehet) akkor majd visszajövök. Még elsejéig vissza-vissza nézek, hogy lássam mi a nagy harci helyzet, de többre nem nagyon. -
#6485 :D -
alicenorbie #6484 ááá ez már fáj! tom hogy azt írtam mer azt is akartam!