8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
damati #6563 Mégegyszer köszönöm az adatokat.Valószínűleg átjövök EU serverekre. -
damati #6562 Ha vetted volna a fáradságot és visszaolvasol, akkor tudnád,hogy csak érdeklődtem arról,hogy mely időpontokban,mennyire telítettek az EU serverek.
-
#6561 De ha lehet elöbb szedd össze a gondolataid, mielött minden piti kerdesre külön hozzaszolast irsz es egybe probald meg feltenni öket.
A forum visszaolvasasa is segitett volna, föleg az elejen, mert ott gondolom ugyanezeket kb 10 ezerszer megkerdeztek.
Szerencsed van, hogy ilyen türelmes emberbe akadtal, mint Hmuda...
Amugy mi ez a nepszamlalas? Van ennek valami jelentösege is? -
#6560 A fél tízes állás: 700 -
ceas #6559 mmorpg.com-on kell regisztrálni(ingyenes), és akkor kapsz 14 napos trial kulcsot, sajna csak amerikai server-re. A kliens letöltése egy kicsit gázosabb, lévén, hogy a hivatalos link nem megy, érdemesebb beírni a google-ba, hogy cohupdater.exe, és nehogy ugy járj, mint én, előbb a kliens töltsd le, mert az nagyon lassan jön:P -
damati #6558 Köszi,hogy megnézted,a freedomon jelenleg 432-ön vannak.(kb 800-ra szokott felkúszni az idő múlásával) -
#6557 Igen, mindent lehet kártyával fizetni (a havidíj mehet GameCardról is, de azt itthon nem lehet kapni). A trialról meg gőzöm sincs, úgytudom az mmorpg.com vagy milyen oldal kapott most egy CoV trialt. -
Crazy Mate #6556 És a trial változattal hogy játszhatok? -
Crazy Mate #6555 És hogy lehet kifizetni?Ugyanígy kártyával? -
#6554 Igen havidíjas (12euro/hónap).
Regisztrálni ITT tudsz. Ha megtörtént akkor belépsz, megkeresed a "PURCHASE CODE" menüpontot, ott kikeresed a neked tetsző játékot (lehet választani amcsi vagy európai kulcsok közül), megadod a kártyaszámod meg az egyéb szükséges adatokat. amint ezzel megvagy azonnak ki is lesz listázva a megvett kódok közé az újonnan vásárolt darab, azt beregisztrálod az "ADD GAMES" menüpontban, kitöltöd a számlainformációkat és már játszhatsz is.
Ha online veszel kulcsot akkor kapsz majd egy kliens-letöltő helyet, vagy megveheted boltban is, de itthon már nem nagyon lehet kapni, csak egy-két hátramaradt darabot. -
Crazy Mate #6553 És magát a játékot honnan szerezhetem meg? -
Crazy Mate #6552 És hol regeljek,hol vegyek kulcsot hozzá? -
Crazy Mate #6551 És havidíjas? -
#6550 Úgy hogy regisztrálsz egy PlayNC master accountot és veszel hozzá kulcsot, amit beregisztrálhatsz a master accra. Legalább a kliens letöltésével nem kell már bajlódni. -
Crazy Mate #6549 A másolt változattal hogy lehet játszani? -
#6548 Update: 560 -
#6547 Most néztem megint, hajszálpontosan 400-on van az össznépesség. Ha így haladunk akkor este nyolcra bőven összejön a 5-600 is, de ez majd akkor eldől. -
ceas #6546 Kösz Hunnen a biztatást:), mást ugy se tehetek hát várok, amikor elkezdtem éjjel nekem is 150-el jött, csak egy hibaüzenet miatt megállt, pár percel azután, mikor aludni mentem:P -
damati #6545 Mit értesz az alatt,hogy az Union-on van összetartás?Könnyebb csapatokat találni?
Köszi. -
damati #6544 Megtennéd,hogy este 18-20 körül megnéznéd és beírnád ide,hogy mennyien vannak az eu servereken?
Én a Freedomon játszom,ott igazán az élet este 20:00 körül kezd el mozogni (400-500).
Gondolkozom azon,hogy átmenjek EU serverekre.
Köszi. -
#6543 Nekem is elkezdte 19kb/s-el, aztan elmentem aludni es reggel lent volt az 1.9 GB, szoval szerintem kesöbb begyorsult.
Haver 250k-val szedte le, de nem tudom neki miert volt olyan gyors...mindenki ilyen alacsony savszelröl beszelt.
De mondom vard ki, a vegere szerintem nem kell több nehany oranal. -
#6542 Ebben a szent pillanatban CoH 146, CoV 105, de még csak fél kettő van, mindenki koptatja az iskola- és/vagy a munkapadot, szóval este ennek többszöröse várható. -
Kabala #6541 Valaki megtudtná mondani hogy hányan nyomják a defianton még a CoH-ot vagy a CoV-ot???Úgy lehet megnézni hogy beírod hogy /search , vagy rákattintasz a find memberre, és ott mindent all-ra raksz és rákkatintasz a search-re -
ceas #6540 Nem ez az első mmo kliens amit töltök, de azért ilyennel még nem találkoztam. Jelenleg kemény 17K/sec-el jön, ennél már egy torrent is gyorsabb, ha így haladunk az egész 14 nap rá megy míg lejön. Arról nem is beszélve, hogy a ftp.coh.com be van halva, amiről magát az updatert, meg manual-t stb..-t kéne letölteni. Ilyen szarul áll server ügyileg az ncsoft, vagy mi? -
ceas #6539 Ez igaz is lenne, ha mondjuk nem jönne le a cucc 2 óra alatt elvileg -
#6538 Az már eleve hülyeség, hogy a kliens feltelepítése és patchelése előtt regisztráltad be a kulcsot...ezek után nincs igazán alapja a panaszkodásnak... -
ceas #6537 áhh, ilyen nincs, 30K/sec-el vánszorog lefelé a kliens, a 14 ingyen napból így szépen be is bukok egyet, fasza, plusz az összes link ami a cohupdater.exe-re mutatott a hivatalos oldalakon, az mind hibás, én valami fórumon találtam rá, hát eddig baromira nem tetszik ez a dolog. -
#6536 Köszi, hogy javitottad.
Egy probalkozast meger. Talan nem mindent kur el a patch, mert ugye a nemetnel sem teszi.
Amugy meg azert sem valoszinü, hogy tönkreteszi, mert kiderült, hogy okosan csinaltak a sracok, es nem hardcoded fajlokat kell szerkeszteni.
Ha a jatek mappajaban van olyan szerkesztett fajl, ami beleillik a strukturaba, akkor elöször azt olvassa es csak utana nezi at a valodi fajlokat.
Tehat en kiszedtem a szövegeket az eredeti fajlbol, szerkesztettem es a megadott struktura szerint siman bemasoltam öket egy külön mappaba. Most a jatek ezeket olvassa. Ha kitörlöm a mappat, minden atall angolra.
A szövegek nagy resze (legalabbis a leirasok es a kezeleöfelület) ömlesztett szövegfajlokban vannak, amit nem hiszem, hogy egy patch nagyon buheral. Ha uj szöveg kerül be patchel es azt nem talalja a szerkesztett fajlban, akkor kiolvassa az eredetiböl.
Szerintem sima copy+past-tel lehet "utana patchelni".
Na majd meglatjuk...tesztelem, aztan ha minden ok, akkor kiadom. -
#6535 Az imageshack sajna tiltólistára rakta az sg.hu-t, szóval tiszta szerencse, hogy egyáltalán behozta.
Amúgy sajnos fölös szenvedni a magyarítással, a patchek úgyis tönkreteszik az egészet. :-( -
#6534 bocs, ez nem igy akart menni...
Esküszöm thumbnaillel akartam, csak bena vagyok az imageshack-hez... -
#6533 Tegnap nem tudtam ellenallni a kisertesnek es hirtelen felindulasbol elkezdtem buheralni a cuccot, ennek következteben születtek ezek a kepek. Meg nem tudom, hogy folytatom-e, de talan igy kicsit többen erzik magukat majd motivalva, hogy megvegyek a jatekot :-))
-
alicenorbie #6532 nem mintha lenne értelme annak a badgenek :P -
#6531 Akkor azzal a karival örökre ugrott az Isolator badge (még jó hogy csak az az egy darab van ott ). Na akkor beugrok, hátha el tudlak csípni. -
#6530 Basszus epp most csinaltam egy karit, de atugrottam a tutorial zonat...
De a defianton vagyok Techtorova neven -
#6529 Ha gyorsan felugrasz a Defiantra egy hős karival akkor elkaphatsz még a tutorial zónában és együtt megszerezhetjük az Isolator badge-et (csak ott lehet beszerezni). -
#6528 ááá!
City of Heroes deluxe: 19,90 euro
Van harakiris szmajli valahol? -
#6527 Fu, hat lehet, hogy akkor elhamarkodtam...
Meg kellett volna nezni az üzletben...ott valszeg megkapom 10 euroert meg a producer nagymamajat is hozza... -
#6526 Én voltam olyan álnok és megvettem a CoH deluxe változatát. 8k-ért bőven megérte. Ennyiért egy kvázi gyüjtői változat tesók között is jó üzlett lenne. :-)
Szerk: igaz ha jól tudom itthon már nem lehet kapni. :-( -
#6525 Hááááát, ha csak a CoH kódját vetted meg akkor csak a hősökhöz lesz hozzáférésed. Ha megveszed a CoV kulcsot is és azzal upgradeled a CoH accountodat akkor mindkettőhöz hozzáférsz. -
#6524 Amugy 23,90 euro volt az eu verzio sorszama...kliens mar ugyis meg van, doboz meg nem kell.