City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Szerintem más se írhatta volna szebben, végre írtál is valami normálisat ebben az évben <#papakacsint>

Kellemes Ünnepeket mindenkinek és Boldog Karácsonyt !

u.i.: a kis mozgóképet azért raktam be , mert kiváncsi voltam ki mit fûz majd hozzá 😊)

Venom
hölgyeim és uraim önök chefshift-et látják ahogy idegbajt kapott a legutóbbi pvp-n 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Modern karácsony?

2 hét múlva karácsony. Beteg vagyok. Végre megjött a fizetés. Ideje kitalálni, milyen ajándékokat vegyek.

Pár nap töprengés után semmire sem jutottam. Feladom, idén sem tudok semmi jót kitalálni. Összeírom a szokásos listát: anyunak Baileys, apunak Tullamor Drew, öcsémnek PC-s játék, mamáéknak...

Ez a fránya nátha még mindig nem múlt el és kint nagyon hideg van. Nem megyek vásárolni.

Éjjel esett a hó, de már csak latyak maradt. Van még idõm.

Ma nem érek rá. Az ünnepek egyre közelegnek.

Végre nekivágok a karácsonyi bevásárlásnak. Azért még körülnézek, mielõtt megvenném a szokásos ötlettelen dolgokat. Nem nagy örömmel. Tömeg mindenhol. Rögtön irány az elsõ üzlet, mert elég hideg szél fúj. Jaj, mennyi karácsonyi bóvli, ami „az ünnepek hangulatát idézi”. Hiába, ilyenkor is a bevétel a fontos, talán még jobban, mint máskor. 3 órával késõbb. Ajándékok száma: nulla.

Második próbálkozás. Ez sem indul jobban, mint az elsõ. Még több ember igyekszik felkutatni a megfelelõ ajándékokat az utolsó héten. Mi olyan sürgõs kérem? Mi ez a tolakodás? Fél órás sorban állás után inkább hagyom az egészet. Ez az egy üzlet is épp elég volt. Ilyen lenne a karácsonyi hangulat? 1 darab fa alá valóval térek haza.

Kényszerbõl harmadszorra is megpróbálom. Mindenki siet, és egyáltalán nem figyel a másikra. Megint csak a lökdösõdés. Miért ilyen agresszívek? Kezdek félni tõlük. Még hogy a szeretet ünnepe...

Undorral indulok utolsó ajándékbeszerzõ körutamra. Elhatároztam, hogy ma mindent megveszek, ami még hiányzik. Kiborító volt, de végre vége.

24-e, este. Minden szépen feldíszítve. Halk, karácsonyi zene szól. A szobából kiszûrõdik a gyertyák és a karácsonyfa fénye. Minden olyan meghitt. Most már az egész család jelen van, végre beléphetünk a szobába. Csodálatos ez a fenyõ, a szeretet ünnepének a jelképe. Mindenki átadja az ajándékait, és kellemes ünnepeket kívánunk egymásnak. Nem számít, mi van a fa alatt, csak az, hogy szívbõl adjuk. Eszembe se jut a sok „megpróbáltatás”, amikor a szeretteim boldogságtól sugárzó arcát látom magam körül. Ez mindent megér!

Ezzel a kis irománnyal szeretnék mindenkinek nagyon kellemes, meghitt, családi körben és ünnepi hangulatban eltöltött karácsonyt kívánni. Nem vagyok író, ezért nem egy remekmû és lehet, hogy tele van helyesírási hibával, de ebben az esetben is a szándék a fontos.

baszki ember te nem vagy normális! 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kreeder44
Aham szóval OTP kártyámmal nem érek semmit<#ejnye1>??De már végre meg van a game <#wave>. Szóval cool!Alig várom, hogy hazaérjek vasárnap és belefogjak <#boxer>. Gamecardot nem lehet hozzá kapni mi??

Serphen
lvl 14-tõl megtanulható:

-a repülés(ha elötte lvl 6-tól megtanultad lebegést, vagy a repülõ ütést).Aki pvp re hajt annak az a legjobb.lvl 20-on ez választhat csoportos repülést.

-a teleport(ha elötte lvl6-tól megtanultad valamelyik magadhozteleportálást) messze a leggyorsabb és a legviccesebb.lvl20-on ez választhat csoportos teleportálás.

-a superjump is gyors(...lvl6-tól:ugrórugás,harci ugrabugra), és jók azok a képességek amiket a superjumpon belül tanulhatsz meg.lvl20:akrobatika.

-a superspeed (...lvl6:sorozás,ujratöltés)indoorba hasznos nagyon, szóval annak aki inkább gép ellen nyom.lvl20:hurricánpörgés.

érthetõ fordításért elnézést kérek

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Serphen
banki ügyintézõ rullz. dobjatok minden otp-s, k&h s és az összes mini magyar bankos kártyát a kukába!

COH-lvl38 Scrap,24 contr,24 def...-Guardian LIN2-Tremere lvl34 Ork Shaman (Warcryer)-Hun WOW-Karom lvl60 Night Elf Warrior (Berserker/Fury)-Stormreaver

Nyitsz egy számlát náluk pl.:Classic számla,ennek a számlavezetési havidíja 190Ft (ha a fizetésed is ráutalod ill.egyéb átutalási megbízást is adsz nekik,akkor csak 90Ft ha jól emléxem) és kérsz a számlád mellé egy internetkártyát (800Ft/év).Internetkártya hátránya:csak interneten történõ vásárlásra jó,készpénzfelvételre nem.
El kell dönteni,kinek felel meg.

azaz kell més kárty is stb ? mert ha csak ennyi akkor dobom a tetves otp-t a kukáb

misoda ?? CIB-nél ez évi /800 ft ? Kell mellette még valamit fizetni vagy csak ennyi ?

Én sima internetkártyával fizetem,ami a CIB Bank-nál igényelhetõ,éves kártyadíja csupán 800Ft.

Kreeder44
Most,hogy még fentvagyok!Valaki megmondja hogy zajlik a befizetés??
Mert most töltöttem be a 19-et és megint azt a banános Junior kártyát kaptam <#mf2>nekik <#eplus2> és nemtudom , hogy azt is elfogadják?? Minden hónappban jön rá ...összeg.. az is elég nekik??, hogy van rá keret vagy komolyabb dombornyomásos kártya kell nekik??

Kreeder44
Na igen kihagytam pár betût,
látszik buliból jöttem 😄D

Kreeder44
Köszi.Akkor gondolkodok még rajt vsn még idõm 😄 Most még bitonytalanabb letem vele kapcsolatban😉 az ijjász is tud repülni vagy kasztól függõ a dolog?

Serphen
az ijjal,nyillal ijjászkodókra tértem ki.

Serphen
Ijjász lehet blaster(sebzésosztó) vagy defender(csapaterössítõ,ellenséggyengítõ)

blasterként elég közepes nincs nagyon specializálva ellenek ellen mint pl a lightingos endurancet szív, a ices lassit stb, hanem mindenféle nyílvesszöje van és ebbe jó végülis.

defenderként viszont szörnyû, ugyanis semmi csapaterössítõ nyíla nincs hanem csak ellenséggyengítõ (debuff) vakító, lassító stb.

Kreeder44
Aham értem , utánnanézek.Thx a tippet!

Az íjász a Blaster archetípusba tartozik, ami a messzirõl nagyot sebzõt takarja. Nem játszottam még vele, sokat nem tudok róla mondani... Esetleg érdemes utánanézni a us coh oldalon a fórumok között, lehet találni nagyon jó guid-okat, hogy merre meddig hányóra.

A szerver a Guardian!! Ide tessék hõsöket gyártani! :-)

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Kreeder44
Még egy kérdésem lenne.Melyik Szerveren vagytok??

Kreeder44
OK OK!
Megnyugtattatok<#worship>. Köszi az Infót.Pénteken megyek a játékért Pestre mert ott töltöm a karit és így megúszom a 999Ft postaköltséget is és talán Vasárnap tudok is vele játszani mert rokonoknál töltöm a karácsonyt.Addig is Kellemes Ünnepeket mindenkinek.Mégegyszer köszi mindent<#beka2>.ÖÖ +1 kérdés eddig mindig ijjászal voltam GW,L2,WoW és láttam , hogy itt is lehet . Érdemes vele lenni mert még nem nagyon láttam ijjász Hero-kat.És nemtom elképzelni milyen lehet.

Én sem CoV-ozok: LE A GONOSZOKKAL!!! <#violent> <#eplus2> Emlékezzetek: A BÛN NEM FIZET!!! <#action>

Serphen: tessék csak hívni a mackót is! Mondjuk én pénteken délelõtt (kb. 05 órától 15 óráig) folyamatosan leszek (ez nem azt jelenti, hogy délután/este nem <#vigyor>), mindenféle hõsködésre nyitott vagyok.

Kreeder44: Ha elkezdesz játszani, kiabálj magyarul a Boardcastba néha, így biztosan találsz magyarokat <#vigyor0> Vagy jelentkezz fel a HUN channelre, az a biztos! (Jobb gomb a chat ablakon, join channel és az ablakba írd be, hogy HUN, így okés lesz. Utána már ki tudod választani majd a HUN csatornát és írkálhatsz)

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Serphen
Még sokan coholunk, nyugi, nekem sincs pl. cov.

Úgy müxik, hogy ha van cohod akkor lehet herod és mehetsz a hero pályákra (single player) meg a pvp pályákon,arenakban irthatod a villaineket, de nem mehetsz supergroup base-re, cov single player pályára és nem lehet villained.

ha megvan mindkettö(coh+cov) akkor is csak egy havidijjat kell fizetni a 2játékért.

Kreeder44
Sziasztok!
Megrendeltem a CoH Deluxe-ot.De ahogy látom mindenki megy CoV-ozni?? Most akkor ez, hogy van,hogy kiegészítõ lemez ha külön game?? Fölöslegesen lesz meg nekem a CoH?? Vagy marad még valaki aki játszik vele?Jó lenne ha valaki el tudná nekem magyarázni hogy van ez mert én eddig csak Guild Wars-oztam és nem igazán vágom, hogy most mi van.Tudom kicsit késõn kezdek el vele gamelni de csak most szántam el magam h kipróbálom. ;P Elõre is köszi.Byez!!

Serphen
jó volt a tegnapi játék destructor. legközelebb hívjuk mackót is. vagy ottvolt? észre se vettem😊

Bocs,rájöttem mi volt a gond.

Sziasztok!

Cib banknál van számlám és kértem hozzá egy internetkártyát is (MAsterCard),de plaync oldalán nem tudok vele online serial kulcsot venni,mert nem fogadja el.
Valaki esetleg járt még így?Van ötlet,hogy mi lehet a gond?
A kártya aktív,pénz is van rajta.

Serphen
na valaki tf? csináltam 3db 15ös szintû karit is bármivel jöhettek majd alkalmazkodom😛

Licorage

AMD 3200+ Venice, GA-K8N SLI, 1Gb/400 , Leadtek PX7800GTX , Gigabyte 3D Aurora

Gyemi Szilvi
PUSSSSSSSSSSSSSSZTULJ!!! BRühühü

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

Serphen
Az még semmi. Az aláírásodból törölheted a többi karidat is >:-) ,kellett a hely. mejet.

Gyemi Szilvi
Hát fõsuli 😛 DE legalább elkezdõdött a vizsgaidõszak és nem kell bejárni ^^ elrendelem h drukoljtaok nekem dec 20 és 22-én valamint január 5 10 12 és 17 én 😄 ezeken a napokon fognak meghuzni a vizsgákon 😛

És hihetetlen számomra h te még mindig játszol 😊
Undi Serphen elvette a Jegesem!!!! és ezért morc vagyok 😛 megis verem amikor találkozunk.<#vigyor1>

Jeges lvl22 technology controller/ ice +empathy (szárnyal) Buzogany lvl14 mutation tanker/invulner +buzogany (most már ugrabugráál!) Szilvi lvl10 science blaster/electric blast +electric vmi

BAMBOOCHA Szili rég láttalak mi van veled ? 😊
Jó , hogy újra írtál gihi

Kíváncsi vagyok, mi lesz ez az esemény!!!

Gyemi Szilvi
Szia Chefshift ^^

Gyemi Szilvi
Serphent löjjétek le mert már megint állandóan a gép elõtt zombul!!! <#duma>

Licorage
Jövök vissza játszani , csak jönne már le a game

AMD 3200+ Venice, GA-K8N SLI, 1Gb/400 , Leadtek PX7800GTX , Gigabyte 3D Aurora

ami valószinü a mostani server down után fog elkezdõdni

Heroes and villains prepare to enter enemy territory! Beginning December 15th, Operation Scrooge and Operation Holiday Cheer will battle for control of the holidays.

Hõsök és Gonoszok készüljetek , hogy bemenjetek az ellenség területére. Dec. 15ödikén kezdõdik Scrooge hadmûvelet és Holiday Cheer hadmûvelet, HARC AZ ÜNNEPEKÉRT !

Plusz egy titogzatos valaki fogyel a háttérbõl , hogy megvicceljen mindenkit, de ezek nemolyanfajta kicsi viccek ehe-ehe.

Tömören ennyi 😊

Nagyon-nagyon megköszönném, ha valaki angolul tudó elmesélné, mi a lényege az alább következõ bejelentésnek!!! Ugyanis nagyon érdekesnek ígérkezik, de nem értem pontosan, mi is az ábra, szóval légyszi valaki!!!

The holidays have come to Paragon City™ and the Rogue Isles™! Thanks to the kindness of Miss Liberty™ and the greed of Black Scorpion™, heroes and villains alike are zipping around with their brand new, top of the line jet packs.

The first gifts have arrived but that was only the beginning!

As the sounds of joyful holiday celebrations in Paragon City reach the shores of the Rogue Isles, Lord Recluse™ grows uneasy. Fearing that his destined ones will be lured away by the promise of a jolly holiday season, he has set Operation Scrooge into action. At his bidding, villains will soon begin to creep towards the peaceful streets of Paragon City, bent on making sure that no one has anything to celebrate.

Whiff of this nefarious scheme has reached Miss Liberty and she has organized a counter strike. No one will destroy her plans and so she sets Operation Holiday Cheer in motion.

Heroes and villains prepare to enter enemy territory! Beginning December 15th, Operation Scrooge and Operation Holiday Cheer will battle for control of the holidays.

As these operations are set into motion, a new figure watches from the shadows. Acting outside any simple definition of “hero” or “villain”, a mysterious figure known only as Gamester has entered the scene. Delighted by the growing holiday tension, he is ready to intervene and announce his presence in a shocking way!

No simple trickster, Gamester is irrationally fond of dangerous pranks and knavish shenanigans. Seeking fun in his own twisted mental world of games and puzzles, he has no concern for the outcome, searching only for the next game to play.The bigger the risk, the more thrilling the challenge.

Inspired by the holiday scheming of Miss Liberty and Lord Recluse, Gamester has hatched his grandest game yet and now he plots to release it upon both cities. Gamester’s Holiday Festival of Fun is a game of chance that allows everyone to play to see what fate holds in store.

With gleeful anticipation, Gamester plans to unleash his Holiday Festival of Fun across Paragon and the Isles on December 19th!

Come and see what fortune might be yours before the games end on January 2nd!

Having trouble logging in? Email [email protected] and they’ll be happy to assist!

Serphen
basszus kifogtam a CoT arch-villaint😞. és pont szólózom

Serphen
képeket!

Hát igen a Sirenes derbi nemvolt semmi. Mi is szívtunk rendesem mikor a Blade , én meg +1 ember volt villain , és vagy 4 hõs jutott fejenként 😊. De késöbb megérkezett az utánpótlás a mi részünk ön is és akkor már kiegyensúlyozott volt a dolog. No meg amikor az emberek kifogytak a breakfree-bõl muhahaahhaha. Kár, hogy nemcsináltam screenshotot, de sajnos másra kellett figyelni de nagyon. Nefélj Gangri én is imádtalak, mikor beködöztél, meg nyomadtad a fagyit az arcomba , volt amikor pont akkor confuse-oltam be amikor pont elnyomtam egy aoe holdot, kicsit kínos volt 😊.
Szó ami szó ez csak játék , és pvp ugyse lehet mindig gyõzni. Jó volt a tegnap este

Szerintem nekem is jó a szombat

Serphen
nem fejlesztik. 5th column.

te ezt az oldalt még fejlesztik egyáltalán chef? ugyanúgy néz ki mint átvételkor! mápedig az régen vót!

há épíccs pvpre karit ha csak ezen múlik az önbizalmad! 😊

Serphen
köszi chef.
ezútón szeretnék köszönetet mondani a pvp alázásért is ha eddig volt önbizalmam most tuti leromboltátok:-)

http://www.cityofheroesonline.com/index.php

Ez az Gangri !
Mindenkinek itt jó kis infok vannak