8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Checkerboy
    Nyugi csak hülyültem :) arra akartam kilyukadni h azt írtad h 49ről 49re :D:D:D
  • alicenorbie
    úgy hogy 20 óra játék után sem léped meg az 50es szintet! mit nem lehet ezen érteni?
  • Checkerboy
    Since felvettelek msnre!Majd jelentkezz be!
  • MarkBlade
    Azt még egyenlőre nem próbálom..a plusz költségek véget, majd egyszer.. de ha cohozik valaki az szóljon.. :))
  • Since
    Én CoV-ozom :-) Vagyis próbálkozom vele inkább :-)
  • MarkBlade
    SZegasztok! COH-val játszik valaki és ha igen hol.. Azt hiszem itt az ideje visszatérni.. :)
  • Since
    :-)
  • Checkerboy
    Ne mond már h nem tudod mi az a bróker a játékban!!!Keress egy olyan bűnözőt akinek az a neve h : Ultra Moneywash és az accountname pedig Kulcsár Attila :D
  • Hmuda
    Amint elmész Port Oakesba ott lesz a contact listádban...ugyanez áll az összes többi zónára, kivéve Mercy, ott még nincs broker.
  • Since
    Milyen brókeremmel?
  • Hmuda
    Class-guideokat nem tudok, de ha el is rontasz valamit akkor majd lesz respec.

Ha meg Mercy-ben elfogytak a küldik akkor elmész Port-Oakesba, ott beszélsz a brókereddel és elkezded csinálni az újságos küldiket (random indoor küldik) aztán ha van elég akkor a broker megad egy helyet amit ki kell rabolni (bankot, kaszintót, miegymás) és ha sikerült (márpedig miért ne sikerülne) akkor kapsz egy új contactot. Ha már teljesen lefulladt a zóna akkor irány a következő.
  • Since
    Hmuda nem tudsz olyan oldalt ahol van némi guide a classokhoz? Azt hiszem elcszestem a bruteomat :) Meg kellene segítség nemvágok egy két dolgot...Pl. csinálgattam a questeket és egyszer csak elfogytak...A fószer azt mondta hogy menjek egy emberhez már nemtudom a nevét, elmentem hozzá, és nem ad küldit mert nincs elég respectem vagy micsodám...Segííííts :D
  • Hmuda
    Épp az Oblivion fórumát szemezgetem. :-)
  • Checkerboy
    Hmuda miért nem írsz? :DÍrj már! :D
  • Since
    Oksi majd írj ha megvan a game addig várok egy kicsit...Asszem olyan 7 körül vagyok.
  • Checkerboy
    Olvasd el megint... :DHogy lehet vki lvl 49ről (negyvenkilenc!)49?(negyvenkilenc!) :D
  • alicenorbie
    nem elírás hanem az 50. szint az uccsó és elég sok játék kell ahhoz hogy elérd! :)

én is sok elméletet gyártottam miután csomót olvastam cohról + hero planner aztán elkeztem jáccani és próbáltam úgy tolni ahogy én kitaláltam! ennek az eredménye lett az első karim orangest(healer(má megin nem tom hogy hívják:)/illusion controller) akit lvl 27en töröltem mer javíthatatlanul szar lett! cohban kicsit azaz kurvára nehéz volt (kiv a megfelelő tímmel) az első respecet megszerezni hát nem is sikerült vele! mellesleg én minden szembejövőnek kb a negyedére aszontam használhatatlan! :) a magam módján maximalista vok! :) na meg a controller vmivel bonyolultabb mint 1 scrapper! jó na akkor még belfasz voltam! :P
  • Checkerboy
    Valahogyan nem akar összejönni a pénz :) Ma megkérdezem apukámat h megveszi-e aztán majd úgyis a nő akar venni emutojást szal ki tudom fizetni :D Sztem bejön és lehet h már holnap jáccok.Stalker leszek mert sokan azt írják h nem is lehet rosszul skillelni mert nem lehet annyira elcseszni :)

@ Since : Majd megpróbállak behozni és akkor majd együtt lépünk szintet egy csapatban :) Stalker-NK jó team mert egy pillanat alatt kinyírunk egy mobot.Te aggrózol én meg szépen láthatatlanul a mob mögé megyek és egy criticalt adok neki és már halott is :) Szuper :D
  • Checkerboy
    Idézem : ne aggóggy leszel te még 20 óra játék után is lvl 49ről lvl 49! :) Íráshiba? :D
  • alicenorbie
    ne aggóggy leszel te még 20 óra játék után is lvl 49ről lvl 49! :) de ott már sokkal izgalmasabb főleg nagyobb csapatban ahol van ez is meg az is és csak úgy röpködnek a királynál királyabb powák! emlékszem kezdőként még hogy néztem a nagy karikat hogy anyám ezek miket tudnak ez nem semmi! aztán lett pár 50es karim meg jó sok lvl 30-40 és akkor még jobb volt mer már én toltam őket! :P emlékszem az akkori főkarimat(force of dread) lvl 48on töröltem több hónap játék után de nem bántam meg sőt lett nagyobb kedvenc(tribal samurai)! :P ezér kurva jó a coh/cov én iszonyatossan imáttam és imádom a mai napig mer brutálisan odabasz! remélem lesz még olyan hogy újra tok vele jáccani! :(

1 karival 3szor lehet újraosztani mindent az egész gém során(+nagyot változtató issuek adnak ajándékba)! powákat slotokat mindent mintha újra meglépnéd a szinteket és az encsántmeneket is átrakhatod kiveheted! előtte javaslom áttöltenia a karit tesztszerverre és jól letsztelni majd utána élesben!(a sorrend sem mindegy ha alacsonyabb szintű karihoz "leszintezőcc"! faszom ez se jut eszembe :) ) ehhez darabonként 1 ilyen izét kell tejjesíteni! nem jut eszembe a neve grrr mindig ez van! :) szal ilyen többszemélyes kalandodt! :P az első ha jól emlékszem lvl 24től van!
    később maj több slotot kapsz mint powát és nagy szükséged is lesz rá! :P
  • alicenorbie
    nem nem vettem úgy sose tennék ilyet! :)
    nem baj téged is irigyellek mer lesz rá időd hogy jácc vele nekem ez az ami nincs! most helyette túlélők földjét meg ősök városát tolok az nem annyira időigényes viszont az én játékstílusomban havi 10ezrem kb rámegy! :)
  • Since
    Hát én most level 6os vagyok és játszottam kb. 2 órát aktívan...
  • Checkerboy
    Lenne egy kérdésem mégpedig h a lvlezés azaz a szintlépés milyen gyorsan történik meg kb???Több óráig kell ott ülnöd vagy 1-2 questtel már léptél 1 lvlt.Kérlek mondj vmi konkrétat szal pl 15-30 perc stb.
  • Since
    No kicsit játszottam a géppel így írok véleményt...Teljesen más MMORPG mint a többi, kicsit szokatlan elsőre de nekem nagyon tetszik. A skilleket ha jól tudom páros szintlépéskor automatikusan kapod (ki kell választani hogy mit szeretnél). A skillekhez tartoznak ún. slotok. A slotokba bele lehet tenni módosítókat. Magyarul vannak olyan módosítók amik plusz sebzést adnak stb stb. Minden páratlan szintlépéskor 2 slotot tudsz hozzáadni a képességeidhez. Szóval jól át kell gondolni hogy mire rak az ember, bár lehet hogy később el lehet venni a slotot és át lehet rakni egy másik képességhez. Ezt nemtudom bár Hmuda biztos vágja :-) A módosítókat autmatiksuan kapod egy egy ligázott mob után, de vásárolni is lehet egy megadott helyen. Apropó..A módosítókat természetesen ki lehet törölni a slotból de az nem kerül vissza hozzád, magyarul örökre elveszted...Na szerintem egyenlőre ennyi, remélem kicsit érthető amit leírtam :-) Munkában vagyok és siettem :-)
  • Hmuda
    Az előbb voltam csak folyamatosan afk voltál és kiléptem. Na megyek. :-)
  • Since
    Hmuda hogy tudok tellezni? Folyton azt írja ki hogy incorrect format :-) Gyere kezdőhelyre
  • Checkerboy
    Írjatok már vmit mert felőlem semmi új!Since írj vmit a játékról stb.
  • Since
    Ok akkor úgy lesz ahogy te akarod Hmuda. Rád bízom :-)
  • Checkerboy
    Engem még ne irigyelj!Még nincs meg a game de sztem meglesz.Nagyon akarom már :)Nem akartalak letámadni ha így értetted mert ez a : semmi semmi ez nagyon úgy tünt :)De igazad van mert mégis csak magyarokkal igazi a játék :) Én WoWba akkor lepődtem meg amikor egy gyerekkel 3 napig angolul beszéltem és aztán megkérdeztem h hol lakik.Mondta magyarországon.Én majdnem ledőltem a székről mert 3 napig angolul dumálni....húúúú az szar....:)
  • alicenorbie
    semmi semmi csak arra akartam kilyukadni hogy hasznájjátok a hun csenelt és akkor nincs ilyen gond! ráadásul ha van más magyar is akit nem ismertek remélhetőleg előbb utóbb oda téved mer ugye mégiscsak magyarokkal az igazi gémelni!
    úgy irigyellek titeket! coh/cov zsírfeka istencsászár!
  • Checkerboy
    Húúú!!!!A nő aki akar tőlem venni árut (pontosabban emutojást!)akar venni strucctojást is és emutojást is hosszú távon!!!Már nagyon nagy az esélye h meglesz a game!!!

@since: Ha van msned akkor pls add meg!ICQ is jólesz de msn jobb!Pls add meg
  • Checkerboy
    Jajj köszönöm szépen a névnapi köszöntést !Honnan tudtátok h pont ma van a névnapom? xD:D:D:D
  • Hmuda
    Boldog névnapot. :P

Since: hm, ha te jössz fel az én szintemre akkor tulajdonképpen csak annyi az előnye, hogy látod a magasabb zónákat és egy-két magasabb küldetést, mivel ugyanannyi lesz az XP-d mintha az eredeti szintnek megfelelő cuccokat ölnél, ha meg én megyek le hozzád akkor minden marad a régiben, csak én nem kapok XPt, de dupla sebességgel dolgozom le a debtet (a halál büntetése) és jobban jön majd a lé.
  • Since
    Boldog névnapot Krisztián :-)
  • Since
    Hmmm jó kérdés...Ahogy te akarod...
  • Checkerboy
    Hol a névnapi köszöntés emberek? Boldog névnapot kérekszépen kívánni :D
  • Hmuda
    Figy hogy legyen? Én menjek le a te szintedre, vagy te jössz fel az én szintemre? Már ha együtt akarsz játszani.
  • Since
    Akkor este majd gyere fel 8 körül :-)
  • Checkerboy
    Névnapom van xD Lehet h lesz annyi szerencsém névnapom alkalmából h lesz pénz és lesz játék! :D
  • Hmuda
    De játszható együtt...Megveszed csak a CoH-ot: hősködhetsz és PVP-zhetsz a gonoszokkal. Megveszed csak a CoV-ot: gonoszkodhatsz és PVP-zhetsz a hősökkel. Megveszed mindkettőt: ugyanaz mint a felső kettő csak egyben. Csak annyi a trükkje, hogy mind a gonoszok, mind a hősök külön zónákban vannak és jelenleg csak három PVP zónában találkozhatnak (na meg persz a PockedD nevű nightclubban, de az egy DMZ).