8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
ceas #6603 Sziasztok. Megjött a game:)), igaz már hét elején, csak kicsit sűrű volt a hetem. Gyönyörű díszdobozos, minden szir-szar van benne, figurák, képeskönyv, no meg a lényeg a dvd. Haja szála se görbült, le volt ragasztva ilyen törvény által védve szalagokkal, szal szvsz nem merték piszkálni. A defianton vagyok Hellworm vagy Harlequinne néven, de eddig még nem találkoztam hazánkfiával, pedig jó lenne csinálni egy hun sg-t. -
#6602 Issue7 trailer
Recluse's Victory trailer -
#6601 Látom végre beüzemelték az Issue7 preloadját. -
#6600 akkor olvasgasd a hardwer forumot (remelhetöleg meg tudod egyedül is talalni) es tanulj. Akkor nem kell olyan sürün bocsanatot kerned... -
#6599 Szöry n00b vaok ;D -
#6598 Mivel ket fele kartya van: ATI es nVidia, de te nem ATI-t kertel, akkor szerinted mi lehet? -
#6597 Öhm....a n00b beszél belőlem bocsássatok meg ;D : Ez milyen márka? Mert úgy nemtom elmondani mit akarok h 6800 GT ...vágod? :D -
#6596 6600 GT
6800 GT
Amugy meg valoban rossz forum...van eleg masik a hardware szekcioban, ahol eleget beszelnek rola. meg ki is vannak ragasztva -
#6595 Most tudom sztem szar fórumba írom tudom de akkor is megkérdezem: milyen videokártyát ajánlatok ami viszonylag új de az ne legyen ATI mert rossz élményeim vannak vele. -
#6594 Ha külön csomagkézbesítő vállalat oldja meg a dolgokat akkor van esély rá, hogy tip-top állapotban érkeik meg. Ha viszont tényleg postán keresztül akkor jobb ha felkészülsz, hogy a doboz ronygyos cafatként fog felbukkanni. Legjobb példa a hazai webes játékáruházak. A CD-Galaxis külön csomagküldőket alkalmaz, és minden szállítmány sérülésmentesen érkezik meg. A másik példa az automex, ők a postát használják. Csak egy játékot rendeltem tőlük, de az olyan állapotban hozta meg a postás, hogy legszivesebben pofáncsaptam volna. -
ceas #6593 Huhh, Hmuda ne legyen igazad, elvileg már repcsin van a cucc, jövő hétre itt is kéne lennie:). Dobozos verzió, csak nem zuzzák szét, habár láttam már a reptéren, hogy milyen gondosan "adogatják" le a cuccokat, de azért reméljük a legjobbakat. -
damati #6592 Jelenleg is 9600XT-m van,nincs gondom vele. -
#6591 Nekem is ilyen kártyám volt régen (igat az XT változat), de nem találkoztam ilyen problémával. Próbáljatok Driver/DirectX cserét, kikapcsolni egy-két dolgot a control centerben, stb. -
#6590 Igen találkoztam ezzel a problémával sőt még mindig ottvan az a rohadék csík és nem tudtam megoldani eddig.Probléma forrása : videocard (video card?): ATI Radeon 9600.Másik gépen Gforce videocardja van és tök faszán nincs csíkocska csak az a lassabb gép szal az tart 20 percig míg betölt :D -
plinius #6589 Sziasztok!
Letöltöttem a CoV trial verzióját, és van egy olyan grafikai problémám, hogy a karaktergenerálő screen alsó harmada "ráfagyott" a képernyőre, és mindig látszódik, amikor elindítom a CoV-ot: karakter custom-izálásnál, karakter választásnál, in-game...
Találkozott már vki ezzel a problémával, és ha igen, hogyan oldotta meg?
Köszi a választ!
Ps.: Nem olvastam el az összes hozzászólást, ha ezt már kiveséztétek, adjátok meg pls a hozzászólás-számot -
#6588 Úgytudom a magyar posta "jóhíre" miatt már nem teszik. Minden szir-sz*rt lenyúlnak a drága ott dolgozók, vagy csak símán olyan állapotban érkezik meg, hogy bőven megérett a becserélésre és nem igazán költségkímélő, ha tíz megrendelésből nyolcat újra kell küldeni. -
alicenorbie #6587 amazon.com-ról jött már cucc mo-ra szal kétlem hogy ne szállítana ide! :) -
ceas #6586 Sajnos az amazon.com nem szállít Magyarországra(amit mellesleg nem értek, mert egy játékot bármelyik postán fel tudnának adni), pedig náluk mindkét gamét, a sima villains+heroes collectors edition-t, lehet kapni egy áron:P, nah mindegy egyelőre a villains marad. -
ceas #6585 Nah megrendeltem angliából a villains-t. Az NCsoft enyhén szólva egy kicsit el van szállva árban. Amennyiért kaptam volna náluk egy key-t, annyiért megkapom a dobozos collectors edition-t, remélem nem lesz gond a postázással. -
#6584 Nem, ha meg van mind a kettő, akkor csak egy játéknak megfelelő a havidíj. Az account management oldalon csak upgradelni kell az új kulccsal a már meglévő Heroes/Villains bejegyzést és akkor lehet együtt nyomni a kettőt. -
ceas #6583 És a havi díj, az is külön van, meg az account? -
#6582 Mind a kettő kell ha mind a kettő oldallal akarsz játszani. Tehát ha csak a Heroes vagy csak a Villains van meg akkor csak a jó/gonosz oldallal játszhatsz. Ha mind a kettő megvan akkor mind a kettő működik. -
ceas #6581 Ha megakarom venni, akkor most, ez hogy van? Ha a city of heroest veszem akkor játszhatok, mindekettővel, mármint a heroes meg a villain-el is? Vagy ahhoz a villain-t kell megvenni?
-
#6580 - Mit hozott a mikulás?
- Hadifelszerelést...
Cshőő!
Sugárzó a személyiségem...
...ráadásul a pillantásom ölni tud.
Elestem, de felsegítettek.
-
damati #6579 -
#6578 Nem rég a City of Heroes-ban:
x: r u rdy 2 mish
y: what?
x: r u rdy 2 mish
y: what?
x: nvm
y: what? -
#6577 EU serverek ideje
9:00 - 11:00 közep europai idö.
Minden mas ugyanugy, mint US-nel. -
#6576 Server status
Minden nap 2 ora, de ha hamarabb vegeznek, akkor hamarabb fellövik.
15:00 - 17:00 közepeuropai idö szerint.
Persze ez gondolom csak az US szerverekre ervenyes.
Hivatalos forum bejegyzes
Starting tomorrow, Saturday, May 1, CoH will be undergoing server maintenance daily from 8am to 10am CDT. Please note: while we are reserving this daily two-hour period for maintenance updates, they will not necessarily require the entire two hours and additional updates may be scheduled outside this time-period as needed. We may also perform maintenance on additional CoH-related servers, such as the web servers, message boards, or login servers.
-
ceas #6575 Meddig tart itt a server down, illetve van kitüzve rendszeresen egy időpont? -
#6574 Ja tenyleg, erre nem is gondoltam.
Na akkor legalabb nem kell szenvednem :-) -
#6573 Szinte biztos, hogy ez halott ötlet, tekintve, hogy már a kulcsokat is eleve külön osztják az US-EU között (még az acc management oldalon is külön van feltüntetve az EU és az US verzió). -
#6572 Nekem nem volt bajom a szerverrel...
Na atneztem mindent, de csak a szerverek nevet talalom a fajlokban, de azt nem, hogy hol rakja össze öket...
Majd meg keresgelek.
Tök buli lenne, ha sikerülne egy logint csinalni hozza.
Bar nem ertek a programozashoz, de van egy fasza disassemblerem, gondoltam hatha paraszti logikaval sikerül valamit alkotni... -
#6571 Hm, ma este valamiért nagyon haldoklik vagy a szerver, vagy a netem. :-/ -
#6570 Biztosan van, csak én még nem találkoztam velük. -
damati #6569 Sikerült átjönnöm,Union ill Defiant serverekre.
Magyar SG esetleg található itt EU-ban?:)
-
#6568 Vagy legalabbis lehetne latni mind es valasztani...
lehet megprobalok egy modot csinalni, ami engedi. -
#6567 Hát igen. Máig nem értem miért kellett ennyire különválasztani az US-EU szervereket. Miért nem lehet ömlesztve mint például az SWG-nél? :-/ -
ceas #6566 Nah, nehogy már itt összevesszetek, lol. Még 150 mega és végre nekem is lenn van, de gondolom ti EU serveren vagytok:P -
#6565 Nem volt nagy lelkesedés, csak mivel semeddig nem tart, hát megnéztem. :-) -
#6564 Tisztaban vagyok vele, mert vettem a faradsagot, ugyanis folyamatosan olvasom a topikot, de nem ertettem ezt a nagy lelkesedest amivel Hmuda belevetette magat a telitettseg rendszeres jelzesebe.
Azt hittem van valami jelentösege barki szamara barmilyen okbol.
Ha ugy lett volna meg be is segitettem volna...