8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Hmuda
    Te ugyebár csak beregelted a fullos kulcsodat? Lehetséges, hogy csak azoknak aktiválták, akik már eleve fizettek minimum egy hónapot, bár inkább passzolom. Már a Valentin napi üdvözlőlevelek közül is elkeveredett egy jónéhány.
  • Hunnenkoenig
    Na mindegy, mar patchelek, csak eleg lassan megy szokas szerint.
  • Hunnenkoenig
    Hm... akkor cak lehet, hogy nem olvastam el?
    Nem emlekszem, hogy kaptam volna, de elkepzelhetö...
  • Hmuda
    Elvileg mindenkinek küldtek.
  • Hunnenkoenig
    Na ezt megnezem...bar egy emailt küldhettek volna erröl...
  • Hmuda
    Azt nem tudom, lehet csak azokét akiknek full kulcs van beregisztrálva.
  • Checkerboy
    Hmuda a triálosoknak is aktiválták???
  • Hmuda
    Ja egy apróság: akinek nem volt aktív előfizetése az gyorsan nézzen be, mert elvileg öt napra aktiváltak minden accountot.
  • Hmuda
    Ha figyelsz a küldik szövegére akkor már a történetek nyujtanak akkora élményt, hogy miattuk érdemes játszani (bár ez inkább a CoV-ra jellemző, a CoH ezen a téren túl egyhangú).
  • Checkerboy
    Pimp my sg ;D Én sajnos elvesztettem az érdeklődést a játék iránt a trial óta.Amikor elértem a lvl 14es szintet és röpködtem a levegőben már nem volt semmilyen célom a játékban és így meguntam de ezek az SG dolgok a legjobbak a játékban.Sajnos nem voltam olyan SGben ami ilyesmit megengedhetett magának és túl lusta voltam átszállni másik SGbe.
    Üdv
  • Hmuda
    Érdekes is lenne, ha a PVP zóna csak a gonoszoknak lenne elérhető.

Amúgy a bázis: egyrészt van saját otthona az SG-nek. Másrészt van olyan StrikeForce ami csak SG bázisból indítható. Harmadrészt meg vannak Base Raidek, amikben az egyik SG megpróbál megszerezni bizonyos dolgokat a másik bázisából és jó kis SG vs SG csaták jönnek ki. Plusz van egy pár apróság amik segítik a tagokat (minden zónába teleportálás ha megvannak a megfelelő dolgok, vagy auto-doc robot, aminél lehet venni (és eladni!) inspirationöket, lehet oda spawnolni korház helyett, vannak worktable-ök, amiknél a beszerzett salvage-eket lehet felhasználni, stb.

Most az I7-el olyan dolgok jöttek ki, amikkel csak mégjobban lehet pimpolni a bázis kinézetét.
  • Kreeder44
    jaja Heroes ok is kaptak új costum cuccokat...
    De ugye az a PvP ahol a gonosz és a jó összecsaphat az mind 2 fél számára elérhető ugye?
    Érdemes lenne nekem is beszerezni a másik gamet is vagy nem olyan nagy szám a sg bazis?----> írja már le valaki h mi jó benne mert lehet megveszem miatta... előre is thx
  • Hmuda
    Hát már tegnap este óta megy az EU.
  • Pluskast
    Szóval akkor már fut a game?
  • Hmuda
    Két kép egy friss karimról (csak tesztelem az új cuccokat, nem marad meg). A láb, a kézfej, és a vállvédő ami új:

• Hunnenkoenig
    Köszi.
    Jol hangzik.
    Mar annyira mennek, csak nem tudom, lenne e idöm jatszani mostanaban, ezert nem akarok fölöslegesen penzt kidobni :-(
  • Hmuda
    A gonoszok kaptak egy új PVE zónát (Grandville), bekerült egy új PVP zóna (Recluse's Victory), egy pár darab új kosztümdarab (elvileg mindkét félnek), a gonoszok már elmehetnek level 50-ig és Recluse hadnagyaitól (lásd képeken) lehet szerezni patrónus erőket, új bázisszépítési lehetőségek (a Supergroup jelvényének kiaggatása zászlók vagy hologramok formályában, festhető falak, meg hasonlók), új gonosz küldifajta (a neve Mayhem, lényegében minél nagyobb kárt kell okozni Paragon City-ben egy megadott időhatáron belül) plusz egy-két extra kezdő power set gonoszoknak (Thugs MasterMindoknak, elektromosság Brute-oknak, meg ilyesmik).

Így tömören.
  • Hunnenkoenig
    Hmuda ez miröl szol ez az issue 7 vagy mi?
  • Hmuda
    Ghost Widow és díszes kompániája.

Black Scorpion rucijával állandóan gondok vannak.

Scirocco: Neked is vannak hangok a fejedben? Ja várj...ezek nem a fejemben vannak...

Ghost Widow szobra.

Scirocco és Mako szobra.

Scorpion szobra.

Lord Recluse szobra. vol2
  • Hmuda
    Hajnali csendélet Mercy Islanden.

JÖN A SZARVASEMBER!

Az új szerelésem.

Lord Recluse szobra.

Lord Recluse személyesen.

Morr....
  • Hmuda
    Előbb feltornázom magam 50-re. :P
  • Pluskast
    Hehe találkozunk majd:) Keresd Undismayed a csatában:)))
  • Hmuda
    Na végre, erre várok már jópár hónapja...
  • Pluskast
    Ja közben bele olvastam a fórumba.
  • Kreeder44
    Issue 7 életbe lépett :D
  • Pluskast
    Hali!
    Nektek megy a game? Mert nállam állandóan azt írja ki mikor be akarok jelentkezni, hogy a szerver nem üzemel.
  • Hunnenkoenig
    Hm... lejart az ingyen honapom...kell vennem egy gamecardot asszem...
  • Kreeder44
    MIndegy gyertek játszani :P
    Hellworm vagy Harlequinne návre írok privátot neked és nem vagy képes sose válaszolni miért?? ha látod h írok csk nyomj egy backspace gombot és írj vissza kicsit idegesít ez a dolog :D vagy nem vagy gépnél vagy mi??
    Írjatok ne haljon ki a fórum THX!
  • Hmuda
    Én már jóideje csak az updatert nézegetem, hogy mikor kezdi el szedni az I7-es aktiváló javítást.
  • Hunnenkoenig
    Meg mindig nem tudtam bemenni...lefoglal a DnL stress test az utobbi napokban...

Mostmar kezd lelkiismeretfurdalasom lenni. Lassan lejar az egy honapom.
    Ma megprobalok mindenkepp benezni.
  • Kreeder44
    Vegyetek del Defainton kariaim neve SzaZo vagy Szazo hirtelen nem emléxem hogy van :) és Zadar Hun
  • Hmuda
    +Techtorova+@Hmuda+Dr.Max

Bár ebből én egyelőre hanyagolom amíg végre hajlandóak lesznek kiadni az I7-et.
  • Kreeder44
    Szeva 5 en vagyunk defainton ebből 4-en aktívan játszunk keress minket. Zadar Hun, Rajna, Green One, Bloody Mary...
    Ded majd én is kereslek Titeket
  • Pluskast
    Én benne lennék csak ezzel az a gond, hogy én pl nem játszom Villianst csak Herost.
  • Hunnenkoenig
    Defiant: Techtorova
  • Hmuda
    Így is mindenki szét van szórva, nagyon nehéz lenne mindenkit egy helyre vezényelni.
  • ceas
    Csinálhatnánk egy magyar sg-t mondjuk
  • Hmuda
    Mostanában kezdek veszíteni a lendületemből, nagyon húzzák-csűrik-csavarják az Issue7-et. Legutóbb is tegnap este voltam fent pár percre, hogy berendezzem a bázist, de nem volt fent a főnök, úgyhogy leléptem.
  • ceas
    Defiant-on vagy te is ugye illetve milyen névvel is?
  • Hunnenkoenig
    Mostanaban en is sokat kihagytam, mert mas dolgom van, de a napokban felnezek ha tudok.