8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Checkerboy
    Csak City of Villains kulcsot vettem.CoH nincs meg...Szimpla CoV..Akkor se fogják levonni a zsét újra ugye???Nagyon parázok emiatt :D
  • chefshift
    Ja, és US-re kell jönni a Guardianra
  • chefshift
    Ha volt CoH accountod akkor azt az új CoV kulcsal UPGREADE-lni kell, hogy együtt legyen a kettő. Majd utána bekell írnod a kártyaszámod mintha befizetnél egy hónapra (nó para nemfogják levonnni az egy hónap díját csak ha lejár az ingyen egy hónapod amit a kulcshoz kapsz)
  • Checkerboy
    Segítenetek kell...Ma szépen megvettem online a serial-t és a Total Paid timenál 0years 0 months áll....Most ha megvettem a játékot akkor elő kell fizetnem még 1 hónapra vagy mi???
  • Checkerboy
    Sziasztok.Újra ittvagyok hajrá , hajrá , éljen , éljen!:D Szóval meg fogom venni a CoV CDkulcsát és rögtön megyek az EU szerverekre játszani :DMost töltöm le újra a klienset.Remélem majd találkozunk.Még van beleszólásotok , h melyik EU szerverre mennyek szal gyorsan kapkodjatok értem ;D
  • chefshift
    Atiati megvan a CoV kulcsod!

Majd írj msn-en azán adom is és izzíthatod :)
  • damati
    Union-on játszom én is (pár hónap kiesés után).Eddigi legmagasabb karim,lvl32 troller,több kisebb kari mellett persze:)
  • Kreeder44
    Oks köszi... akkor reménykedek h én is kapok :)
  • chefshift
    Veteran reward az úgy müködik , hogy minden lejátszott 3 hónap után kapsz valamit. Tehát ha mondjuk 1éve játszol akkor 4 cuccost kapsz és minél régebben gondolom annál jobbat (pl. gondomlom a szárnyak azok kb 6-9hónap után kapsz, ha nem több)
  • atiati
    Szóval msn: [email protected], és skype-on lehet medveati-ként keresni :-) Ezeket mindig elrontom :-)
  • atiati
    Ez most kicsit hülyén hangzik, de nem tudna nekem valaki venni egy US CoV-ot a direct2drive-ról? Ha jól értem, akkor dombornyomásos bankkártya kellene, nekem meg VisaElectronom van. Eddig Szeipusz haverom fizetett nekem minden ilyesmit, de most egy darabig ez nem megoldható. (meg különben sem értek az ilyen online vásárlásokhoz :-) )
    Természetesen én küldöm neki a pénzt postán vagy bankszámlára (ha lehet olyat csinálni, hogy az OTP-ben készpénzzel fizetek egy bankszámlára).
    Szóval ha akad, aki tudna nekem onnan vásárolni, akkor keressen meg, elérhetőségeim:
    email: [email protected] ; icq: 348-084-676 ; msn: medveati néven.

Ha nem, akkor legfeljebb várok még 1-2 hetet :-)
  • atiati
    Ha töröd kicsit az angolt, itt megnézheted:
    http://www.cityofheroes.com/community/veteranrewards.html
    Van FAQ is, meg minden, hogy mi hogy lesz.
  • Kreeder44
    Na igen én is US-serverre mentem volna de csak kulcsot nem akartam venni és nállunk ugye csak eu-s gamet lehetett kapni dobozosan pár hónapja még voltunk 6 an kik összejártk játszani de lecsappantunk én minden nap fent vagyok pár órát rajtam kívűlm mág Rajna szokott lenni de már ő is ritkén. A magyar CoH os oldalt kicsit hártébb megtalálod a fórumba aki keresi de nem csináltak rajta senni úőjítást :( Amúgy hogy van ez a veterán szárny meg a 3 havis ajándék én kb 9-10 hónapja CoH-ozol de gondolom én még nem kapok szárnyat :( mer 19 hónapja kéne előfizetve legyek ahoz ugye?? vagy nem?? és hogy van a 3 havi h 3 hónapot egybe kell kifizetnem vagy ha 3 hónapig havonta fizetem be úgy is megkapom--> mondjuk így lenne igazságos :) met 3x1 hónap több pénz nekik mint egyszerre 3 :P n ajó nem írok több badarságot, ha van valki aki türelmes pls válaszolja meg thx...
  • chefshift
    Micsoda mozgás lett ezen a forumon.

Hívatalos oldalon a US CoV kulcs 19.99$
    A már meglévő CoH accodat kell vele UPGREADELni.
    Többet nemtudok most írni mert lépnem kell, majd késöbb :)
  • atiati
    Azt nem tudja valaki, mennyibe kerül a CoV kulcs a hivatalos honlapról megvásárolva? Mert az árát nem találtam meg :-)
    A direct2drive-ról is le lehet tölteni a játékot, 20$-ért, és adnak hozzá 30 napos ingyenes játékot, szóval ez elég jó ajánlat :-)
  • atiati
    Aham. Mondjuk én is azért mentem US-re, mert ott többen vannak, meg több magyar is volt akkor még.
    Volt ilyen honlap, az biztos, mert nézegettem annak idején, csak nem nagyon történt vele semmi, aztán eltűnt a címe :-)
  • Pluskast
    Szerintem az US server mert az volt elöbb és a régiek nagy része ott maradt. Magyar honlapról én nem tudok. De kérdezd chefshiftet mert ő az ős coh-os:))
  • atiati
    Ja, és mintha lett volna egy magyar CoH honlap, működik az még, frissítik? És mi a címe?
  • atiati
    Ez az "ott" ez EU vagy a US szerver? Mert nekem nem világos
  • Pluskast
    Én ott is maradtam és még vagyok is. Igaz szigorúan COH-os vagyok:)
  • Rasti
    Na kezd az élet megint visszatérni :D
  • atiati
    Ok, köszi, kipróbálom majd.
  • Hmuda
    Úgytudom már a síma COH updater is leszedi a COV cuccokat magának.

Ha jól emlékszem csak egy síma upgrade account kell a COV kulccsal. Ha új játékként regisztrálod akkor külön kell használni a kettőt.
  • atiati
    Ha fent van a CoH, és megveszem a CoV-ot, akkor kell valamit telepíteni a gépre? Vagy a CoV cuccai is benne vannak már a jelenlegi CoH könyvtáramban, csak nem érem el addig őket, amíg nem lesz egy CoV kulcsom is?

Azt is megköszönném, ha elmondaná valaki a CoV beillesztésének menetét. Upgrade-elni kell csak az Account Manage-ben? Vagy bonyolultabb lesz a dolog?
  • atiati
    Na ja, ez tényleg nem volna hülyeség...
  • Hmuda
    Szerintem is nagyon jól néz ki a szárny, de sajnos csak a mutáns vagy hasonló eredetű mókusok néznek ki vele normálisan. Egy tech vagy egy natural már elég bugyután festene, épp ezért mondtam, hogy én ezt félmunkának tartom. Kellene még egy állandó jetpack a repülésnaimációhoz, vagy ha ragaszkodnak a szárnyhoz akkor ne csak angyal/denevér legyen hanem mondjuk fém, vagy asztrális darabok is, hogy a többi origin se maradjon ki a mókából.
  • chefshift
    - Hősök is megkapják az ujságos küldetéseket
    - Hősök is kapnak a Mayhem missionhöz hasonlót (csak ott visszakell verni az ellenálást , megálítani rablokat stb.
    - Foultlinet felturbozzák
    - Veterán ajándékok

+ az esetleges módósítások patchek.

Szerintem azért ez igyse kis munka, főleg ha azt nézzük mennyi minden volt I-7 ben.
    Meg legalább kevesebbet kell majd rá vérni.
    Ja és hétfőn Halloween event :)
  • atiati
    Nono, azért elég igényesek voltak eddig a fejlesztések, sztem ez is nagyon kuuul :-) A játékban nagyon fontos a külső, ezért a szárnyak jó megoldás. Így nem kapnak vértápokat a játékosok pénzért. Mert pénzért járnak majd a veterán jutalmak, hiszen 3 havonkénti előfizetésért kapod, tehát pénzért. Remélem, ez így is marad, és nem durvulnak el a jutalmak később sem.
    És sztem is jobb az US szerver, ide kell gyülekezni :-)
  • Hmuda
    Tisztában vagyok vele, hogy csak veterán reward a szárny (nem szokásom csak úgy vaktában irogatni, elmentem a hivatalos oldalra), de ha már ennyit összehoztak akkor semeddig nem tartott volna kissé nagyobb választékot összehozni. Ez félmunka.
  • chefshift
    Szivem ! Szárnyakat csak a veterán játékosok fognak kapni nem minden játékos ;)

Én meg sokszor mondtam , hogy ne menjetek EU-ra mert oda csak 1-2 ember hívta a népet de sose játszottak együtt ....
  • Hmuda
    I8-ra tuti benézek, bár eléggé zavar, hogy eddig csak a szárnyról hallottam, mint repülési kosztüm lehetőségről. Sehol egy Jetpack, sehol a többféle repülési póz, vagy valami. Csak szárny. Elég vérszegény. :-/
  • Kreeder44
    EU-s serveren csak én vagyok?? :( akik régebben voltak velük se találkozok csak 1-el nagy ritkán :/ talán ha jön az issue8 lesznek megint (remélem)
  • chefshift
    Jelenleg 3an játszunk (Magyarok) US Guardianon a "gonosz" oldalon
  • atiati
    Pár napon belül visszatérek hősködni, meg asszem kipróbálom a CoV-ot is, megveszem jövő héten.
    Akad valaki, aki az US Guardianon játszik, akár a jó, akár a gonosz oldalon, és aktív most?
  • Rasti
    nem rossz
  • chefshift
  • Kreeder44
    Köszi
  • Hmuda
    Ha úgy vesszük akkor jelenleg nincs. Pihentetem a játékot, majd ha megint megjön a kedvem, akkor majd előfizetek, de nem viszem túlzásba.

Amúgy az accon van egy hős Blaster (energy/energy), egy gonosz Mastermind (merc/poison) és ha jól emlékszem akkor egy gonosz Corruptor.
  • Colton
    Még valami neked milyen hősöd Van?
  • Colton
    Köszi a segitséget!