8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Hmuda
    Igen.

De minek ehhez három kérdőjel?
  • Colton
    Ez a Játék Fizető???
  • Hmuda
    Így hirtelen:

- hősök is megkapják a gonoszok broker küldirendszerét.
    - a Faultline-t felturbózták új küldikkel és javítottak a street-hunting rendszeren egy kicsit.
    - veterán rewardok. Minél tovább játszol, annál kellemesebb ajándékokat kapsz. Úgy írták, hogy minden 3 hónap után.
    - PocketD-ben lesz valami arénával kapcsolat dolog, ami majd könnyíti a meccsek lebonyolítását.

Egyelőre nagyvonalakban ennyi.
  • Kreeder44
    http://uk.gamespot.com/news/6156725.html?sid=6156725
    Interjú az issue 8-ról
    aki szeretné leírhatná tömören a lényegét... Nekem nincs időm rá :S
  • Hmuda
    PlayNC.com

Csinálsz egy accot -> belépsz -> Purchase Code -> Kiválasztod az EU-s CoH-ot -> Megadod a kártya adatait -> Szinte azonnal ki is listázza a kódot, amit szépen be tudsz regisztrálni.

Ha dobozostól kell, akkor úgy tudom mostmár csak külföldről lehet beszerezni. Én a CDGalaxistól vettem az egyik utolsó CE-s darabot. Ha mákod van akkor az egyik üzletben valahol a raktár hátuljában talán van még egy-kettő, de nem mernék fogadni rá. Próbálkozz az Amazonon, vagy hasonló külföldi oldalaknál, hátha már szállítanak ide is, bár erre se mernék fogadni.
  • ricsimaster
    Nem tudnátok egy pár weblap címét írni ahonna meg lehet rendelni a coh-ot thx
  • Kreeder44
    Én nem tudok sokáig játszani 1 nap 1 játékkal és amúgy is sajnálnék kihagyni hónapokat :D Guild Warsal meg szerencse nincsenek ilyen problémáim de azt is minden nap tolom kicsit...De ha bejön a Lord of the rings Online lehet hanyagolom a CoH-ot és áttérek arra. De ezt még nem 100-as. Persze még az is h kezd tönkremenni a gépem és akad a CoH is és kicsit lehangoló úgy játszani :/
    De hamarosan fejlesztek :)
  • Pluskast
    Ja én se játszok vele lassan 1 hónapja.
  • Hmuda
    Most nem nyomom, parlagon van minden MMO. Nem akarom túljátszani őket, mert akkor véglegesen megunnám őket. Ha érzem, hogy egy MMO kezd unalmas lenni, akkor inkább kihagyok pár hónapot, aztán ha megjön a kedvem akkor előveszem megint. Eddig bevált. :-)
  • Hunnenkoenig
    Hmuda te meg nyomod?
    Ma aktivalni akartam az accot, de sajna gondok vannak a PlayNC master accounttal. Most varnom kell, hogy a support alkot-e valamit?

Lineage2-ben valami hackerek miatt lenullaztak az összes passwordot es meg kell valtoztatni, de elfelejtettem a valaszt a security kerdesre
  • Kreeder44
    Hmm lehet tényleg a szupergroup ban van elállítva erre nem is gondoltam még köszi :P
  • Hunnenkoenig
    Esetleg a video driver lehet a gond, vagy pedig beleptel valami super groupba es annak a szineit hasznalod.

Amugy ujra nekialltam leforditani a jatekot...
    Lassan de biztosan haladok vele.
  • Hmuda
    Tracker: ha nem akar csatlakozni akkor még mindig rossz a szervere a srácnak.

Ha meg a ruhád váltogatja a szineit, akkor ellenőrizd le, hogy mik a beállítások az SuperGroup kosztümödre. Sok szinezési galibát csinálnak egymással.
  • Kreeder44
    Na persze tudom én h sokkal jobb csapatba menni, csak én magyarokkal szeretnék mert úgy még jobb :D Amúgy működik valakinek a tracker?? És az miért van hpl a fejdíszem csak fekete színű pedig ezüstre van állítva és a köppenyemnél is a belsó része a 2 szinböl az első csak fekete lehet??
    Rakjam fel újra a gamet vagy más lehet a gond??
  • Hunnenkoenig
    Keress csapatokat. Folyton lehet talalni. Sokkal elvezetesebb, mint egyedül.
    Bevesznek barhova, csak szolnod kell. A jatek nem igazan szolozasra van kifejlesztve.

A groupolas nagyon jol müködik, nem ugy mint a WoW-ban, ahol elküldenek anyadba ha pl ranger vagy, mert a kutyanak nem kellesz
  • Kreeder44
    Sziasztok! Ha valaki játszik EU szerveren a Defainton akkor szóljon vagy vegyen fel SzaZo a nevem.Jó loenne valakivel játszani mert egyedül szétunom a fejem
  • Hunnenkoenig
  • Hmuda
    Igen fizetni kell, nem nincs szingli és nem, nincs tört szerver. Vagy fizetsz, vagy nem játszol. Nem árt megismerkedni egy játékkal mielőtt megveszi az ember.
  • Maxpegazus
    Segítsetek!!!
    Tegnap megvettem a City of Heroest! Azt hallottam fizetni kell érte!(ma hallottam)De én nem szeretnék érte fizetni megoldható valahogy?(az is jó lene ha singlen nyomathatnám) Mert sztem 8000 ft-t nem ér meg 2 havi játék...
  • Hunnenkoenig
    Egy kerdöiv
  • Encian
    Köszönöm a gyors választ. a sebesség nagyon lassú :(
  • MarkBlade
    Eladó vagy cserélném COH accomat Wow-ra :)
  • Hmuda
    Teljesen normális, tekintve, hogy közel két év patch anyagát és egy standalone kiegészítő teljes tartalmát kell leszednie. Majd akkor regisztrálj, ha már a kliens teljesen készen van, hogy egy pillanat se vesszen el a patchelés miatt.
  • Encian
    1.3 gigát akar frissíteni :(
  • Encian
    Sziasztok!

Ismerősöm gyermekének telepítem a CoH-ot. DVD feltelepül. kapcsolódik az updaterrel. iszonyúan lelassul 56k ra 6 óra a frissítés . miért? ez így normális, vagy én rontottam el valamit. acc még nincs kreálva. azzal gyorsabb?
  • chefshift
    Ok semmi megvan :)
  • chefshift
    Valaki rakjon be nekem egy linket légyszives ahonnan letudom tolteni az EU updatert. Kösz !
  • Pluskast
    Én speciel a COH-t nyomom. Kipróbáltam a COV-ot is de valahogy nem jött be. Magyar scene-t meg nagyon nem találni. Voltunk egy páran de mostanra nagyon elhalódott.
  • Jockey
    sziasztok

régi COH-s beta teszter vagyok, amint kijött éles egy darabig nyomtam COH-l is, de valahogy hiányzott a pvp
    hallottam kijött a COV, a magyar scene melyikkel nyomja? coh vagy cov? lehet nekidurálnám magam megint, ha van pár standard kollega aki nyomja..
  • Pluskast
    Minek adod el a karaktereidet?? Gyere inkább vissza játszani a jó öreg COH-val:)
  • chefshift
    Enhancementek növelik a powerjeid különböző tulajdonságait. Amennyi "slot" vana powerjeidben annyi enhancement fer bele. Van ami növeli a sebzest (piros a háttere), valami a találati eselyt (sarga), stb. Mindegyikre oda van írva mit növel. tehat ha azt akarod hogy a támadásaid pl többet sebezenek akkor piros damage boostos enhancementet kell belerakni, így nő a sebzes.
  • chefshift
    Hat igen így kell fogadni és segíteni az új játékososkat ...
  • Hunnenkoenig
    Ez nem chat, hanem egy forum!
  • Hunnenkoenig
    irnal?
  • Hunnenkoenig
    külön hozzaszolasba
  • Hunnenkoenig
    ha nem mindent
  • Hunnenkoenig
    es mi lenne
  • Kronosz
    és hogy kell használni öket?
  • Kronosz
    mire jók ezek az enchancementek?
  • Kronosz
    nem tudna nekem valaki egy látványos erős erőt mondani mert nagyon nem értek hozzá és folyton szarokat választok