8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#6804 nekem nem jön be! -
chefshift #6803 Aki kiakarja próbálni a CoH/CoV -ot az menjen erre az oldalra regeljen és kérjen ott egy trial kulcsot.
EZEZEZEZEZEZ -
#6802 Vagy abban van valami extra extra extra bónusz? -
#6801 Én a fényes napsütötte városokat csípem nem a romhalmazokat esős idővel meg ilyesmivel. -
#6800 De nekem nem jött be a CIty of Villians...
Nem csípem azt a Dark-os stílust. PoP 2-ben jó volt :D -
chefshift #6799 Hát nemtudom .. annyi pénzért már megtudod venni a Heroes és a Villaint is. -
#6798 dejó elbasztam a linket... na mind1 töröljétek ki a második http-t és akkor majd jó lesz ^^ -
#6797 találtam egy oldalt ahonnan még rendelni is lehet.
Ittírják,hogy van CoH-uk.
Itt pedigírják,hogy hogy lehet megrendelni a játékokat de az a gáz hogy hangposta veszi fel... és nemtom mettől meddig vannak nyitva.GÁZZZ -
#6796 Gyűjtök a CoHra ^^ Már van 1 300 Ft szóval csak így tovább :) -
#6795 jóvan... 576-nál sincs már...
a sevenM-nél sincs...
ÜRÖLÖK! -
#6794 most nézegetem a FAQ-kat az erőkről...
Nem is tudtam hogy 14-es szinttől már lehet repülni(Azt hittem 40-től lehet) -
#6793 miva?
Biztos...
Zsír a karaktered :D -
chefshift #6792 Inc Teleport for Bandika64 to the US. servers Guardian
-
chefshift #6791 COME TO THE US. SIDE ! -
#6790 Tudtok még valami Magyar boltot a CD Galaxis,az Amextec(Automex),Media Markt,(az 576-nál nem veszik fel a telefont)-on kívül?
Ma még megnézem a Corát az Auchant ha ott sincs akkor megrendelem külföldről a dobozos verziót... -
#6789 PC Dome-on sem kapható -
#6788 ISMEREM AZ EGÉSZ JÁTÉKOT...
City of Villians béta tesztelő voltam réges régen egy messzi messzi galaxisban de az CoV volt nem CoH és énis megvenném de a doboz verziót és boltban...
De itt Magyarországon nem naon lehet kapni(Most hívtam a CD Galaxist ott egyenlőr nincs)
És ha meglesz akkor mehetünk játszani ^^ -
alicenorbie #6787 "A SZÜLEIM NEM ENGEDIK MEG HOGY MEGVEGYEM ONLINE :S"
add át nekik! én üzenem: maradiak! :) -
#6786 Nyugi...én is már egy fél éve elszántam rávettem magam , h megveszem...Közbe nem vettem meg a helyzet miatt...Most megvettem és kurvára tetszik...egyébként ez a várakozás csak jobbá teszi majd a játékot.Javaslom olvass a játékról más fórumokban is és főleg a hivatalos oldalt nézd.Kutakodj...Sokkal jobb úgy kezdeni a játékot , h tudod mit kell csinálni és , h tudod , h mit lehet MÉG csinálni.Gyere Europe szervereknél a Defiantra :DYcold néven megtalálsz -
#6785 Ez nem vicces! :D -
Rasti #6784 :D -
#6783 ÁÁÁÁÁ ROHADTUL UNATKOZOK!
HA HOLNAP NEM LESZ DELUXE EDITION AZ 576-BAN ÖNGYILKOS LESZEK.
A SZÜLEIM NEM ENGEDIK MEG HOGY MEGVEGYEM ONLINE :S
ASSZEM MA SZARUL FOGOK ALUDNI! -
#6782 Holnap felhívom őket. Köszi!
De ha nincs akkor remélhetőleg majd a "Good Versus Evil Edition"-t hamarosan lehet itt kapni Magyarországon. -
#6781 Én multév decemberbe az 576-nál vettem meg de lehet az volt az uccsó ott nézd meg szerintem ott még va. -
#6780 Tud valaki olyan üzletet ahol még kapható a CoH? Sajna a Media Markt-ban nem volt :( -
#6779 Melyik szerveren vagy??
Union-on Zoli karakteremmel vagyok
Defianton meg SzaZo
De most inkább Unionon vagyok szóval a az ottani karimmal hamarabb megtalálsz, jó lene 1 szerveren lenni minden magyarral és alapítani egy magyar SG-t. Örülök h gyarapodunk :) pár haverom is jön majd vissza :D Igen van 1 hónap free ha megvaszed nekem is deluxe-van meg és hívhatsz egy haverodat is mert lesz V.I.P-d és ő is tud 1 hónapot játszani... ma du. 7 fele fentleszek.. sziasztok -
Rasti #6778 Hali.
1 hónap ingyen idő van hozzá de sajna az aktiváláshoz vagy bankártya számot vagy gamecardot meg kell adni.Legalább én ugy tudom. -
#6777 heló!
Holnap megveszem a City of Heroes Deluxe Editiont...
Azt szeretném kérdezni hogy abban van 30 napos kipróbálási idő?
Mert nem szeretnék venni hozzá egyből egy 60 napos Game Card-ot 8000Ft-ért -
#6776 Engem megtalálsz a szerveren Ycold néven.Kreeder44 milyen néven ismerlek fel? -
#6775 lvl 27 nem 17 XD -
#6774 Unionon megtalálsz a találó Zoli névvel XD -
#6773 OKés akkor majd szólj ha 18-as vagy :) fájni fog otthagyni a lvl 17 es karim de jobb magyarral játszani :) -
damati #6772 Minden nap játszom,kb 2 hete folyamatosan 3-4 órát,terveim között szerepel a hosszab távú játék:)
Amit most az unionon szívesen fejlesztek az egy dark/dark defender lvl 13-as:) ha elérem min a 18-as szintet akkor tolhatnánk majd együtt.
Van egy tankerom lvl24-es de neki meg a 1st respec-t kellene nagyon:)) ,illetve több lvl 16-os karim is.
A fő karakterem egy lvl34-es ice/strom troller,de mint mondtam a dark/dark defendert szertném most egy kicsit húzni:)
Üdv. -
#6771 Én az Unionon már nem játszom csak a Defianton :) de ha gondolod és jössz játszani folytatom az ottani 20 as karom :P -
#6770 Hát majd csak akkor megyek legközelebb ha beköszönt az Issue8.
Valszeg teljesen tiszta lappal fogok kezdeni és törlök minden meglévő karit, ekkora kihagyás után már nem lenne az igazi. -
#6769 Na :) Megoldódott minden probléma hála chefshiftnek :) Defianton vagyok.Aki keres Ycold néven megtalál (global chat name ugyanez).Remélem találkozok ismerőssel :) Főleg Hmudát várom nagyon mert ő a nagy spíler a Defianton :D:D:D Persze Supergroupajánlatot is kérek ;D Egyedül uncsi a játék szal kerülök mindenféle szingli akciót. -
chefshift #6768 ja ezt lehagytam a 9 hónapnél minden meglévő karaktered és minden csinált karaktered kap egy ingyen respec-t -
chefshift #6767 Na kiadták , hogy mit kapnak a játékosok akik 3-6-9-12 hónapja játszanak.
3 hónap után : ballonkabát +1 badge.(ezeken a képeken látni , hogy más pózókban repkednek az emberek ugyhogy asszem HMUDA akarta , hogy más pózban lehessen repkedni ugyhogy teljesült egy kérésed )
6 hónap után : Görög abc betüi emblémának +1badge
9 hónap után : Skótszoknyák "male" és "huge" modellekre +1 badge, "femele" modellek pedig kis "belly skirt"-et
(ez a model tök olyan mint a volt Scrapperem Min Joe :) )
12 hónap után : 2 temp power közül választhatsz , hogy melyiket választod az megmarad örökre. A jól bevált élőhalott balta és a Mu homok közül. (akik játszottak azok vágják ezeket a jó kis cuccokat ;) ), Base itemek , prestige futások , +1 badge
itt a link mert a képeket nemérdemes ide benyomnom.
Ezezezezez
Kicsit elszomórit ez az de hát örüljünk , hogy legalább ennyit is kapunk. Szárnyak ezek szerint sok hónap kell majd . -
Rasti #6766 Elméletileg ha Cd key-t vettél ahoz is jár az 1 hónap ingyen játék.
De azért várd meg a szakavatottakat! -
#6765 Egy választ légyszives...nagyon szeretnék játszani de nem akarok + 12 eurót fizetni...