8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
gabor696 #6844 Its me :)
-
chefshift #6843 Aki US.re jön az a Guardian -ra menjen ! -
chefshift #6842 Dumdidum
-
atiati #6841 Magyar oldal volt valamikor, de szinte semmi infó nem volt rajta. Sokkal jobb a hivatalos oldalon a fórumokat, azon belül is a guide-okat böngészni, nagyon nagy segítség, ha tudsz kicsit angolul! -
gabor696 #6840 Hy,
Te melyik server en vagy? mert én is a dark side hoz akarok csatlakozni!
US---->Guardian? -
#6839 Húvazze nagyon idegesítő tudsz lenni bandika >.< Csak nyugalom nem robban bomba =P EU szervereknél ajánlom a Defiantot.De te úgyis hős leszel szal ha vki egyszercsak hátbavág és meghalsz akkor az én voltam ^^ -
#6838 Bameg rossz file-t szedtem le...
Azt downloader-el töltöttem le 2,5 óra alatt és most rámentem az Account Menedzsment-re és ott van hogy Download Client... a másik meg nem indul el mert nem rakta fel.Ez még 49 perc míg lejön. ÁH! -
gabor696 #6837 És urak nincs ennek a game nek valami hungarise fan site ja?
Vagy valami oldal ahonnan többet is meg lehetne tudni?! -
#6836 Na megvan az account minny küldenek egy mailt és tölthetem a CoH-ot nagyon köszi ^^ -
#6835 Király már csak megkéne találnom honnan tom letölteni...
KÖSSSZZZIII :P -
gabor696 #6834 Bakker nemérted megcsinálom itt neki a dolgokat és pont ő nyert valami szarságot mert a mituoménhanyadik regelö volt a coh ra LOL na mind1
Elküldtem privibe a kucsot hombre. -
#6833 Welcome bandi64 to MMORPG.COM, the largest portal for Massively Multiplayer
Online Role Playing Games!
Thank you for taking the time to create a new account with us. You only have one step left to complete
your account setup. If our site asks you to enter your activation code, enter the code below. If you would
like to activate the account right now, just click the link labeled "Activation Link":
Activation Code: AR11CEET
Activation Link: http://www.mmorpg.com/settings.cfm?subaction=activate&user=bandi64&pw=Horde1&code=AR11CEET
Once your account is activated you will be able to access all areas of the MMORPG.COM network. If
you have any questions about your account, please contact [email protected].
The Staff
MMORPG.COM
http://www.mmorpg.com
-
#6832 zsír csak van egy kis gond...
Amikor rámegyek az aktivációs linkre akkor is ilyen marhaságokat irogat ki...
De azért kösz.
Nemtudnál valahogy egy olyasmit csinálni,hogy a saját ímél címedre mnne a levél?
Vagy továbbítanám neked és aktiválnád és privibe megmondanád a CD Key-t -
#6831 Ha regelnél nekem és megmondanád a CD Kulcsom privátban nagyon hálás lennék és vmi City of Heroes/City of Villians triált letok tölteni de nemtom hogy az lenne az. -
#6830 Umo�@þÜKî?�|0×X8Τê×őz�Öh4i?c`-ìâîrØÿ»³@9�g¢IÙãeçå��gn:�þ±�o'GÃu49´H>B°�ÁíŐA÷¿îéFç~®nß¿[¯®^_l×´{æºp�¡FÐ�â¥ÑÀB©ä�ÇC%bT`2�ªÐ �f³Q²Ö¨®X}9�Ph�
NA EZ! -
#6829 oké. Minden más oldal tökéletes de ez...
Képet nemtok beszúrni...
Meg most nem is akarja bemásollni.
De ilyesmi van hogy Tx'H3C' meg ilyen össze vissza marhaságok -
gabor696 #6828 Érdekes nem tudom miért csinálja, de a minden más oldal müxik rendesen???
www.mmorpg.com
Ott regelni kell és csak utánna kapsz trial kulcsot küldesz nekem 1 screen-t vagy ide linkelve megnézném mit produkál. -
#6827 Ha küld egy e-mailt a haverom akkor már meglesz a CD Kulcs és tölthetem a CoH-ot ^^
De ahoz kell GameCard, hogy tudjak játszani vagy benne van az alap 30 nap? -
atiati #6826 @ati a global nevem, így találsz meg, illetve ha játszol, kiabálj magyarul a Boardcastba, azt észreveszem sztem :-)
Meg a karakterem nevei itt vannak alul :-) -
#6825 LÉGYSZI VÁLASZOLJATOK MÁR!
NEKEM MÉRT NEM JÖN BE AZ AZ MMORPG.COM?
LESZEDTEM A FIREFOX_OT IS ÉS AZZAL IS UGYAN AZT CSINÁLJA MINT EXPLRORER-EL CSAK AZ A KÜLÖMBSÉG HOGY ÚGY SEMMI NEM JÖN BE MERT AZ HIBÁT ÍR KI! -
gabor696 #6824 Több mint valszeg U.S van mert download volt és a guardian server ott volt a listák közt ott is kezdtem tegnap.
Azon a néven gamelsz ami az aláírásodba van? Mert akkor megkeresnélek :) -
atiati #6823 gabor696: az attól függ, milyen játékod van. Ha US, akkor a Guardiant javaslom, itt vagyunk legalább ketten, akik csak hősködünk.
Ha EU, akkor nem tudom :-) -
atiati #6822 Can't connect to DB server
Ez mi a fenétől van? Mikor klikkelek a szerverre (ami megy, és light loaded), nem enged belépni, hanem ezt írja ki. Ez valami komoly, vagy elmúlik magától? -
gabor696 #6821 Üdv mindenkinek!!!
Tegnap szedtem le a gamát és hát hmmm hmmm nem oly rossz mondjuk sokat nem gameltam még vele de mindíg is szuperhős akartam lenni :P
Az lenne a kérdés, hogy melyik serveren lehet a legtöbb magyar???
PEACE -
#6820 Jó reggelt.
Ha valakinek bejön az az mmorpg.com akkor kérjen már egy ingyen CD Kulcsot...
[email protected] az ímél címem!
PLÍZ! nekem nem jön be -
Rasti #6819 Nekem pl. CoH és CoV key is van US-en de én mostanság WoW-t nyomatom -
#6818 Ilyesmi jön be[#falbav][#csodalk]: ‹¬TQo›H~®%ÿ‡)•NX«WÊCC/®«KïZ]%[W»îNÑìXº»˜DQþ{gY›Ú©"µ væ›Ùùµ™ÝñhüÝsrh»ì?‹Á1:9¢…1ì}úÅaÞÞ»ƒőðaq4+ãÞ-n‡:6¿YxwUY«‹ÅÍŐ§?¢ùÍŰ«e4_ÿ~ÿ6úµÂ”3`e Ðűÿ½HJ®µµf«‚‡ ¶áB^´²t_¦˜±¶Ő/-"!ÄäçµÍ5Í_L§°.P!¨DòF+`·‘bÃSL·S” «²R ²~±¢S(oX÷J¾`phØ× ‚ï8ù±‚‹£"ì& ì£0ÊŐùr¸v_ S‚ÂL*ó—
Komoly mi? Ha te betűket láttok akkor az én gépemben van a hibe és ha ti megtudjátok nyitni azt az oldalt akkor még inkább az én gépemben van a hiba (1 Megabites net és Norton Internet Security 2006-om van persze feltört :D) -
#6817 Egyszerűen sehonnan nemtom letölteni azt a marhaságot...
De már elküldtem egy e-mailt havernak és megveszi a CoH CD Key-t...
Remélem nem mindenki CoV oznik mert akkor megőrülök :D -
krisz073 #6816 Mi ez a nagy nyuzsi itten kérem :D -
#6815 Baromi jó ötlet!!!Erre én nem jöttem volna :DMeglesznek a bónuszok meg minden és rögtön elkezdhetsz játszani -
chefshift #6814 DOH .. itt
http://www.coh.com/news/archives/2006/10/good_vs_evil_fr.html -
chefshift #6813 akkor itt nézd meg
http://www.mmorpg.com/index.cfm -
#6812 Felkéne dobni ezt a fórumot... egyszerűen hihetetlen hogy ennyit lazsáltok NEM SZÉP DOLOG -
#6811 KIPRÓBÁLNÁM DE EGYSZERŰEN NEM JÖN BE NEMTOM MÉ
Pedig felraktam a Firefox-ot is és úgyse jön be -
#6810 hmm... engem nem nagyon érdekelnek a bónuszok csak az hogy játszhassak.
De ez az triálos oldal nekem nem jön be.
Ezt írja: Az Internet Explorer nem tudja letölteni a következőt /. Hely www.mmorpg.com...
Lehet hogy firefox-ot kéne használlnom? -
chefshift #6809 ok a Trialt itt keresétek
http://www.mmorpg.com -
chefshift #6808 vagy vetesd meg kint amcsi haverral (US. verzió gondolom) , és kérd meg hogy a kulcs számát küldje el neked e-mailba amikor megveszi, a többit meg küldje postán. Igy mind a kettő meglesz csak a doboz cucc késöbb :) -
#6807 Te döntöd el...Ha bónuszokat akarsz akkor várj...ha nem akarsz akkor vedd meg a CD kulcsot :) -
#6806 Lenne egy kérdésem.
Szerintetek nagy kár az hogyha csak a CD Kulcsot veszem meg letöltöm a játékot és nem kapok hozzá térképet,leírást.(amit nemtudom hogy adnak-e)
Azt sem tudom hogy kapok bónuszokat vagy ilyesmi...
Mert a rokonom aki kint él Amerikába ()megtudná venni a dobozos változatot de az maxiumum 4 hét mire kiér és annyit nem szeretnék várni.
Szerintetek jobb lenne a CD Kulcs megvétel?
Mert most hétvégén játszanék veletek :)
-
#6805 ilyen ákom bákom baromságokat irogat ki!