8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• bandika64
    ezt a játékot megtudod venni külföldön a www.cityofheroes.com-on mivel Magyarországon már nem nagyon lehet kapni. Én egy hete próbálom megvenni végignéztem,megkérdeztem szinte minden üzletet és sehol se volt.
  • bandika64
    Az Ageia az egy proci amit megkell venned a gépbe hogy használlni tudjad.Nem érdemes megvenni 60000 Ft-ért mert csak pár efektet javít.
    Annyi pénzből inkább egy új vidókártyát érdemes venni.De az újabb vidókártyák amik már DX10-esek lesznek azokban alapból benne lesz ez a PhysX cucc.De az kétszer annyiba kerül majd.Én inkább x360-ra szavazok ^^
  • drop
    ezt hol lehet megveni ezt a játékot
  • Sith Riana
    Már semmi. most nézem hogy valami külön processor kell hozzá alaplapra :S
  • Sith Riana
    Valaki nemtudja hogy az AGEIA PhysX drivert hogykell müködésbe hozni a játékhoz?
    Feltelepitettem de nemengedi bekapcsolni a játékban :(
  • bandika64
    Egyébként ha itt kijönne Magyarországon a dobozos Good versus Evil version akkor az nagyon frankó lenne.Remélem kapható lesz hamarosan mert akkor lecsapok egy példényra
  • bandika64
    Cső. Megint bevannak szarva a szerverek? Ez egyszerűen hihetetlen. Csütörtökön és tegnap is hülyéskedtek vele. Végülis még mindig jobb mintha délután.
    Most hogy olvasgatom az alábbi írásokat Gábornak szólnék: VEDD MEG ÉN IMÁDOM A SZUPERHŐSÖKET ÉS A REPÜLÉS IS NAGYON SZUPER LEHET.Már csak 4 szint kell hozzá ^^.Egyébként ha meglesz a CD Kulcsom(A FULL) akkor elég arra rámenni hogy "Transfer CoH Characters"? vagy csak simán upgrade-elni kell?
    Mert szeretném folytatni a játékot a Guardian-on a meglévő karakteremmel.
  • Sith Riana
    Hali. Rég jártam erre :)
    2-3 hét múlva megint fogom tudni fizetni a havidijat úgyhogy nemsoká visszatérek.
    Aki nem ismer fel énvagyok Shadow Cat.
    Régiek közül akikkel játszottam áttmentetek EU szerverekre vagy maradtatok US szervereken?

Ja és amig nemtudom a havidijat fizetni addig regisztráltam magamnak trialt amivel elleszek addigis :D
    Újabban herok is futkoshatnak Villains cuccokban?
    Mert amikor csináltam herot ottis ottvoltak ugyanazok a szerelések mint Villains costume készitőben.
  • gabor696
    Már rájöttem hogy lehet friend be rakni embreket
  • gabor696
    EQ II rulez
  • atiati
    Tud valaki ajánlani egy jó fantasy mmorpg-t? Eddig a WoW a nyerő, de hátha kapok más tippeket is.
  • gabor696
    Lexar Rendon a global

És hogy lehet friend listába rakni embereket?
  • chefshift
    gabor696 mi a global neved ? (menu - chat handler , ott lehet megnézni, módosítani)
  • atiati
    Ma szabin vagyok, leszek bizony! :-)
  • gabor696
    Ha ma online leszel akkor mindenképp mert hvg n szoktam jobban ráülni a témára hét közbe csak olyan 21:00-1:00 ig szoktam lenne de hvg n olyan 21:00-3:30 szal kérdés ma leszel te is ingame???
  • atiati
    Igen, 3 sebző enh meg 1-2 pontosság, és az jót tesz a kallernak :-)
    Nem tudom, mit csinálsz, hogy 5 percig ütsz egy mobot, de ha sikerül összefutnunk, asszem el kell mondanom majd pár dolgot :-)
  • Hmuda
    Jah.
  • gabor696
    Köszi szépen.

És abba hogy rakjak rá átlak 3 sebzést enchant ra gondolsz?
  • Hmuda
    Havidíjas.
  • gamerboy91
    Ez havidíjas MMORPG vagy elég ha megveszem egyszer a bolbta( MEdia Markt)??
  • Hmuda
    Akkor egyértelműen Balster a nyerő (vagy gonoszoknál a Corruptor). Annyi a lényeg, hogy a támadó erőkre rakj átlag három sebzést és kettő-három célzást segítő fejlesztést. Emellett nem szabad elhanyagolni a másodlagos erőket sem, de azok eléggé összetettek.
  • gabor696
    Akkor tudnál addni tanácsot milyen combo-t készítsek?? :) valamilyen ranged kari kéne :P

Elöre is thanks
  • Hmuda
    Ez pont egy olyan játék amit vétek egyedül játszani. Már a legelején érdemes bekéreckedni egy csapatba és együtt csinálni a küldetéseket. Nem csak az XP jön jobban, de még az RP-nek is kedvez.
  • gabor696
    hmm lehet adok még neki esélyt de ami nem szokott elsőre megfogni az valszeg később se fog :( amugy meg alone tolom egyenlőre.

Ezt a normálisan összerakott dolgot meg még nem nagyon vágom mivel N00B vok szal csak tapogatózok, épp ezért van már kb 6 karim, és test elem mejik jön be jobban melyikből mit lehet kihozzni.
  • Hmuda
    Attól függ, hogy milyen karit csináltál. Egy normálisan összerakott Blaster vagy Scrapper úgy vágja át magát az ellenségeken mint forró kés a langyos vajon.

Plusz ha egy rendes csapatba vesznek be ahhol mindenki érti a dolgát akkor olyan pergős a játékmenet, hogy öröm nézni az ellenséges veszteségeket.
  • gabor696
    Hy all!

Na így 1-2 nap után azon gondolkodá, hogy lehet mégse veszem meg, mert valahogy nagyon lassúnak találom a játékmenetet vagy csak én vok fax pl 1 suttttyyót vagy 5 percig verek mire megdöglik pedíg 1 szinten vagyunk.

És hát kicsit uncsi, hogy 1 "mob" -ot 5 percig kell verni, hogy mehessek tovább :(
  • magus
    Szerverkarbantartás elvileg minden hétköznap 15-17 óráig van

LOL :D :D :D

pro
  • atiati
    Szerverkarbantartás elvileg minden hétköznap 15-17 óráig van. Azért elvileg, mert pl. múlt héten asszem csak pénteken volt egy órás leállás, tehát van amikor nincs leállás, van, amikor nem két óra, hanem kevesebb (vagy több, de ez ritka).
    Mostanában mintha kevesebbszer lenne leállás, mint fél éve, mert akkor rendszeres volt, nem hagytak ki napokat. Most meg elég gyakran kimarad, ahogy elnézem. De persze nem bánjuk :-)

Sajnos a héten délutános vagyok, nem igazán tudok játszani, de hétvégétől végre leszek rendesen, majd akkor hősködünk egyet közösen :-)
  • bandika64
    Siethetnének már azzal a karbantartással,unatkozok
  • bandika64
    De tegnap egész nap töltöttem és 1 órát játszottam...[#zavart2
    JÁTSZANI AKAROK :D
    Egyébként Galaxy City-ben megtalálltok majd he játszhatunk... de plíz vegyetek fel friends-be.
  • Hmuda
    Nyugi már, ez egy MMORPG. A világ legtermészetesebb dolga, hogy a szerverek nem mennek 24/7, hanem néha leállítják őket ellenörzésre és karbantartásra.
  • bandika64
    Egy év mire Login-ol és az összes szerver szürke.
    NEMIGAZ!
  • bandika64
    Nekem az lenne a kérdésem hogy ménem működnek azok a tetves szerverek?
  • bandika64
    úgy hogy rákattintasz asszem jobb klikk-el
    Először játszok CoH-al de CoV teszter voltam ^^
  • magus
    egy noob kérdés:

hogy lehet az enchantokat használni?:/ végigvittem a tutorialt, ott mikor azt mondja h kattintsak, akkor nem csinál semmit:/
  • bandika64
    Nálam szart be a CoH vagy mindenkinél?
    Már a downloader sem működik!
  • bandika64
    Heló. US Guardianon már van egy lvl 5-ös karakterem...
    Nick-em simán SnipHawk "The" nélkül.
    Most elszállt a szerver asszem.
    Na majd vegyetek fel Friends-be.
    Csás
  • atiati
    Idővel lehet unlockolni ruhákat, lvl20-nál az elsőt, egy küldi megcsinálásával.

Ide is felírom: szerintetek mi a Tsoo Sorcerer secondary powersetje? Mert hiába csináltam akármit, nem tudtam más előhozni belőle, csak gyógyította a többieket, engem nem támadnak meg semmilyen blasttal.
  • MarkBlade
    Hi All! Nem érdekel valakit us acc? Csere is lehet más game-re WoW rulz:)
  • gabor696
    csak 1 N00B kérdés: láttam ingame is meg itt is másmilyen rucikat azok az idő (lvl) során unlock olodnak vagy csak a full verzio-ba vannak benne? mert char generálásnál nem láttam ezeket.