8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• MarkBlade
    Van egy eladó COHom.. Usa acc.. csere is érdekel esetleg wowra..
  • bandika64
    Cső. Most próbálnám megvenni a CoH-ot de tegnap megvettem az ingame item-ek kódját és most nemtom megvenni a CoH-ot mert azt írja hogy elértem az Online kódok maximumát.Ez akkora f@szság mivan ha 2 játékot akarok megvenni? Tudtok valami megoldást? a Dobozos verzió túl drága és mire idér...
    Azon gondolkodtam hogy csinálok egy másik account-ot de akkor oda 10 dolcsi plusz a 16-os karim. PLÍZ HELP!
  • Kreeder44
    Na én pont ezért vagyok Unionon mert lényegesen nagyobb az élet mint Defianton
  • Sethon
    Riana,ez remélem segít: Respec Trial
  • Sethon
    Én Defianton maradok szerintem... Majd később lehet csinálok Unionra is karit. De ami aggaszt hogy vészesen kevés játékost látok... ez az EU-s szerverek jellemzője vagy a játéké?
  • Sethon
    Én Defianton maradok szerintem... Majd később lehet csinálok Unionra is karit. De ami aggaszt hogy vészesen kevés játékost látok... ez az EU-s szerverek jellemzője vagy a játéké?
  • Sith Riana
    Hali. nemtud valaki valami leirást valahol a CoV respec küldetésekhez? meghogy hanyas szinten lehet megcsinálni az elsőt.
  • Kreeder44
    Szia én Hősök oldalán vagyok ha gondolod én játszok veled de ha Villiensel vagy és csinálsz hőst akkor gyere az Unionra mert az ottani karommal játsuok inkább
    Union.: Zoli->lvl23
    Defiant.: SzaZo->lvl 27

most ezekkel játszom de csinálhatok új karit is nekem 8 csak játszon velem valaki
  • bandika64
    Basszus ezek csak az itemek an mind1 holnap megveszem a CoH-ot
  • bandika64
    Heló. Most vettem meg a CoH and CoV good versus editiont.
    Megcsináltam mindent amit mondott de amikor a weboldalon rámegyek az Acoount Information-re akkor azt írja ki hogy Good versus Evil Edition Trial és alatta van hogy City of Heroes and Villians Specaial in game Item pack.Ugye azok nem csak az itemek?
  • Sethon
    Sziasztok!

Körübelül 3 hete vettem meg a CoV EU-t. Valaki nyomja mostanság Defiant szerveren? Jól jönne a társaság. Van egy lvl 12-es dominatorom, Dr. Sethon néven.
  • chefshift
    hmmm hova tünt innen az előző postom ?
  • Checkerboy
    Brek-Brekek-Brekek ....remélem tudod mire gondolok :P
  • Sith Riana
    már megtaláltam az oldalat csak semmi érdekes nincs rajta :(
    Nemtudjátok mikor lessz jó a loginszerver? tök idegesitő hogy az összes szerver UP de bejelentkezni meg nemlehet :S
  • atiati
    Én is tudom, hogy volt, mert megnéztem annak idején, de én sem találom. Valahol a fórumban le van írva a cím, de én azt vissza nem keresem :-)
  • Sith Riana
    CoH/CoV-nak van magyar fanoldala? mert úgy emléxem volt egy de sehol nemtalállom :(
  • Venom
    Jókérdés :D sztem félre klikkeltem :D
    nah sebaj :)
  • Checkerboy
    És ezt most miért nekem mondod? :D
  • Venom
    Demója nincs de van lehetöség kipróbálni. 14 napos trialkulcsot innen lehet szerezni:
    http://www.mmorpg.com/gve_trial.cfm
    Oldalara regisztrálni kell utánna lehet lekérni serial keyt.
  • Checkerboy
    'Demója' nincs...Ez egy internetes játék.14,99 euróért tudsz venni serial keyt interneten ahol értelem szerűen nincs doboz.Havidíjat kell fizetni minden hónapban =P (vajon miért lett HAVIdíj ha minden HÓNAPBAN kell fizetni???)
  • GubiPapa
    Épp a napokban láttam képeket erről a játékról.
    Honnan lehet ennek leszedni a demo-ját vagy milyen van?
    És mennyi a bolti ára .Mert elég érdekesnek tűnik.
  • Venom
    ez tényleg jó 5let csak felkéne vetni nekik :D
    Reméllem a The Mask nem marveles név :)
  • Sith Riana
    Na már megoldottam.
    Érdekes hogy senkinek nemtünt fel a név korábban :S
    Most eléggé mérges vagyok emiatt :S egy nyomorult szürőt beépithetnének
    oda ahol a nevet irja be az ember.
    Vagy valahova egy listát marveles nevekkel. sőtt ilyenkéne:
    Irná be a nevet a játékos és ha pl Shadow szó benne van akkor egy kis ablakba kiirná hogy xy marvel hős nevében szerepel eza szó és akkor minnyárt tudni lehetne hogy azt nemszabad használni.... ÁÁÁ
    Fejlesztőknek lehetne egy kis sütnivalójuk.
  • Sith Riana
    Segitene valaki? Kiderül hogy a már lvl 21 es karakteremnek azaz ShadowCat-nak marveles a neve :S
    Átneveztek generic xy-ra és kaptam egy mailt:

Recently you requested personal assistance from our on-line support center. Below is a summary of your request and our response.

We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 72 hours.

Thank you for allowing us to be of service to you.

PLEASE DO NOT REPLY TO THIS E-MAIL. TO UPDATE THIS INCIDENT, CLICK THE LINK BELOW AND UPDATE THE INCIDENT VIA YOUR WEB BROWSER.

If your issue remains unresolved, please update this question here.

Subject
    City of Heroes Intellectual Property Violation: Venompapa

Discussion Thread
    Response (Mitch) 10/09/2006 02:24 PM
    Hello,

The character listed below was recently reported to have a name that violates the User Agreement Section 4e and is not allowed to be used. In an effort to limit the interruption of your game play as much as possible, a temporary name was assigned to the character listed below, the costume(s) has been reset to basic tights, and the profile has been reset. For each costume that has been reset your character has been granted a free costume change at any Icon tailor shop. We are sending you this notice to provide you an opportunity to correct this.

Account: Venompapa
    Original Character Name/Server: ShadowCat on Guardian
    Temporary Character Name: Generic 090 097 397
    Intellectual Property: Shadowcat
    Costume Slots Changed: 2

If you wish to change the temporary name for this character, you can reply to this message and include 3 new character names, in order of preference. If all three character names are already in use, the first name may be used with numbers or other characters appended to the name to make it unique. If the three new character names you supply are also in violation, you may forfeit the opportunity to change the name of the character. If you are in doubt as to whether a name is appropriate, it is best to choose a different name. Once we receive the new name choices from you we will change the name. The PlayNC Support team cannot accept references to or derivatives of the existing name.

If you have any other characters with names or costumes that in any way resemble a protected intellectual property, they are also in violation of the User Agreement and will have to be changed. Please reply to this email with a list of any characters on your account that will need to be changed. We will reset each costume to plain tights and at the same time grant the character a free costume change at the Icon tailor shop for each reset costume slot. This will allow your character to change to a new costume of your own design that is not in violation of the copyright without costing any influence.

The PlayNC Support Team will not modify any titles the character may have as a result of this incident. Failure to complete this request may result in account suspensions or termination if your account if discovered violating copyright policies in the future.

Thank you for your cooperation and attention to this matter.

Please ensure that you are familiar with both the User Agreement and Rules of Conduct, which you may find at the URLs given below.

--------------

Bocs kicsit hosszú aztnem tudom hogy mailra kell vissza irnom vagy pontosan mitkell csinálnom hogy normális nevet kapjak?

Ja és hol talállok egy rühes listát a marveles nevekről? :S
  • Sith Riana
    Akkor lehet hogy csak belföldre érvényes. kösz az infót.
  • gabor696
    Tudtomal nem.
  • Sith Riana
    Hi.
    Nemtudjátok Visa Classic kártyával lehet külföldre fizetni interneten?
  • Hmuda
    Már írtam, hogy egyelőre pihentetem. Ha megunom akkor mindig kihagyok pár hónapot amíg megint megjön hozzá a kedvem. :-)
  • Kreeder44
    Szava Hmuda!
    Lehet már kérdeztem de melyik szerveren hősködsz?? majd vegyél már fel légysi friend-nek.
    Defianton: SzaZo
    Union: Zoli :)
    Ma olyan 8 körül fentleszek valószínű az unionon na majd írj Thx
  • atiati
    Meglepő módon @ati globalnéven kereshettek :-)
    Én csak CoH-ozok, bár megvan a CoV-is, de az annyira nem jött be. De kellett a game a bázis miatt, ha esetleg találnék valami normális SG-t :-)
  • chefshift
    Gyűlünk gyűlünk !

Na már annyi mindenki írt ide meg felpörgött az élet a forumon , hogy szedjük össze szépen kik Coh/Cov -oznak ! :)

Szóval mindenki aki US-en játszik írja be ide a global nevét , hogy szépen felvehessünk mindenkit (enyém : Chefshift), és csatlakozzon a "HUN" chanelre.
  • Sith Riana
    Köszi a linket! :)
    Épp előbb néztem hogy a játékban az alap physcs is elég durva Very Highen :D
    Tök poén amikor missionban gravity controll tárgyakat hajigált be nekem meg a Snow stormom reptette azokat körbe körbe :D
  • atiati
    Asszem a joechott.com/coh oldalon találsz egy hero buildert.
  • Sith Riana
    Sziaaa :)
    Énis maradok US-nál egyenlőre :)
    Jelenleg Lost Girl néven tolom egy nemrég regisztrált trial accontal :D
    Mig nemtudom fizetni addigis elleszek vele :)
    Ha visszatérek a régi accontommal sztem Shadow Cat karimat törlöm és újracsinállom valami más archtypeval.
    Most a controller nagyon megtetszett nekem :D
    Valami skillbuilder progit tudnátok ajánlani?
    Régen volt egy de azóta elveszett és nemtudom mivolt a neve és nemis találtam :S
  • atiati
    Akkor játsz ott :-) Én maradok az US-en, nincs miért váltsak egyenlőre.
  • Hmuda
    Most őszintén, miért vagytok úgy ellene az EU-ra való átállásnak?

-Az EU változatban is játszanak épp elegen, szóval nem lehet kihaltságra hivatkozni.
    -Semmivel se rosszabbak az EU szerverek, szóval lag is kilőve.
    -A US játékosokkal ellentétben az EU-sok nem vehetik igénybe a transfert. De még US->EU is tök ingyenes szóval a pénz sem akadály.
    -Ugyanakkor jönnek a patchek.
    -A szerverkarbantartás sokkal előnyösebb időben történik.
    -Kevesebb szerver = nem szóródtok szét annyira.
    -Az amcsi szervereken lépten nyomon retardált nyomigyerkekbe botlik az ember. Az EU szerveren egyetlen egyel se találkoztam. (tapasztaltam mind a két oldalt épp eleget hogy érdemben véleményt tudjak alkotni erről)

Az egyetlen kifogás maximum a lustaság lehet, de akkor az elég sajnálatos.

Ha nem tudtok normális kifogásokat felhozni az US mellett akkor ne is írjatok semmit. Ha egy kifogásnak nincs értelme akkor azt törlöm.
  • atiati
    Szavasz Cicus!! :-D Jó, hogy jössz vissza! Én is nemrég tértem vissza hősködni :-) US Guardian szerver továbbra is, itt vagyunk még páran. Mondjuk régiek inkább gonoszkodnak már, fúj :-D.
  • chefshift
    DROP ! mmorpg.com -on ha regelsz accot akkor kaphatsz 14 napos trial kulcsot coh/cov -hoz ha esetleg elötte kiakarod próbálni.
  • Sith Riana
    Ebben igazad van :D max majd új grafkártya valamikor amibe benne lessz most egyelőre elvagyok a GeForce N7800 GTX emmel. ezis épp elég drága volt.
  • drop
    kösszi szépen akkor neten keresztül veszem meg látom kulcsot is lehet venni