8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Checkerboy
    Micsoda???
  • GubiPapa
    Így már érthető szerintem mindenkinek:)
  • GubiPapa
    Ez az egész egy nagy szar úgy ahogy van
    már bocs
  • Checkerboy
    Já :D
    Szóval:
    ELADÓ City of Villains account 23. LEVELEN járó stalkerrel rajta.
    SOK PÉNZE VAN A STALKERNAK ( A KARINAK) tele van jó fejlesztőkkel (ezeket nevezik SOnak , ha jáccasz tudod mit jelent) , 2 costume slotja van ami annyit jelent , h 2fajta ruhája lehet amin van köpeny is szóval nagyon királyul néz ki.Személyes üziben lehet jelentkezni.
  • GubiPapa
    Ezt lehetne magyarul is?
  • Checkerboy
    Eladó CoV account egy 23as lvl stalkerrel.
    Sok pénz van rajta , jó enhancemenek (tele van SOval),2 costume slot és mind2n van köpeny , nagyon faszántosan néz ki.Érdeklődni lehet személyes üziben.
  • chefshift
    Itt egy link pl ahonnan lehet rendelni.

Game Time Card
  • chefshift
    Ja ez cida ! Viszont valahol olvastam , hogy nemsokára (sőt már talán lehet is) Game Time Cardot venni Magyarországon NCsoft-os játékokhoz. Azaz Coh/cov, Lineage2, stb. stb.
  • Hunnenkoenig
    Oh fuck, valoban...Nem olvastam el eleg figyelmesen.

Sose veszek megegyszer online semmit ettöl a kiba NCSofttol. Köcsögök.

Nem eleg, hogy duplan draga minden, mint az üzletben, meg szivatnak is...
  • Hunnenkoenig
    Oksi Hmuda, majd szolok!

Na az szivas, ha csak itemeket kapok! Azt irtak a Good vs Ecvil tartalmazza mindket full verziot! Elmennek az anyjukba, ha nem lesz CoV-om a CoH-hoz.
  • alicenorbie
    minek fizetsz te 3 acc-ot? akkor nekem se tudod fizetni. ezért nem csináltatok havídíjas kártyát. :( pedig annó biztos, hogy megszűntették ezt a korlátot, nem értem. hát nem tudom mi lesz így covval, direkt ezért rendeltem jobb notebookot is. :(
  • Sith Riana
    na úgy néz ki uni nemakar segiteni :(
    holnap talánn még fentudok lenni gameba aztán egy kis szünet, remélem nemsokáig :)
  • Sith Riana
    Ok megkérem uni-t reméllem segiteni fog
  • chefshift
    Sajna nem. Ez ugy mukxik , hogy azt nézik mennyihez fizetted. Tehát nekem most bevan fizetve 3 acc, igy akármit csinálok nemengedi , hogy egy negyedik accot is befizessek. Szerintem kérd meg Unit biztos segít.
  • Sith Riana
    :(
    és úgy nemlehet megoldani hogy ideiglenesen lemondod az egyiket aztán befizeted az enyém egy hónapra és utánna le is mondod (1 hónap attól még aktiv marad)
    Aztán vissza rakod a kártyát a tiedre?
    mert gondolom úgy van hogy max hármat lehet fizetni egyszerre de ha egyiket lemondod akkor csak kettő marad.
  • chefshift
    max hármat , a negyediket már nemengedi :(
  • Sith Riana
    chefshift: megtudtad már hogy hány accot lehet fizetni 1 kártyáról?
  • Kreeder44
    Köszi mindenkinek aki hozzámszólt :)
  • chefshift
    Ajtó nyitogatás arra jó , hogy a szörnyek jönnek ki akkor megvan hogy melyikből emnnyit kell kinyirni , hogy kapj egy badget. Ha ajándék akkor ahogy azt Riana mondta.
  • chefshift
    Remélem azt elolvastátok , hogy ha Good Vs Evil-t online vesztek (tehát csak kulcsot) akkor csak az ingame itemeket kapjátok meg semmi mást
  • Hmuda
    Majd egyeztessünk, mert hamarosan én is visszanézek.
  • Hunnenkoenig
    Na, a Heroes (TV) hatasara megvettem gyorsan a good vs Evil upgradet a CoH-omhoz...

Ha vegignyomtam a Gothic3-at asszem ujra visszanezek.
  • Sith Riana
    vagy jönnek a szörnyek vagy kapsz valamit. enchancementet, inspet vagy salvaget.
    ha összeszedsz belőlle 4 különböző salvaget és elviszed Nervába egy ürgéhez (nemtom pontosan kihez és hol)
    Akkor kapsz egy costüme slotot.
  • alicenorbie
    mivel kapok többet, ha a good vs. evil verzióval upgrade-elek a sima cov helyett?
  • alicenorbie
    cseles, ha nem is túl elegáns megoldás. ;) simán fogom és kimásolom az egész könyvtárat a rendszer-partícióról másikra? :o
    azért logikus lenne 1 zip-elt változatot felrakniuk minden issue után...
  • Kreeder44
    Mire jó ez az ajtónyitogatós hülyeség?? kijönnek a szörnyek leölöm és????
  • Venom
    lemented az updateltet és a frissen instaláltat felülirod vele.
    én igy szoktam MMORPG-knél
  • chefshift
    nálam a coh/cov most 2.5 giga
  • alicenorbie
    minek? csak win reinstall, egy darab adatfilét sem vesztek. installált cuccot meg hogy mentsek le? arra gondoltam, hogy az updater-rel mindent újra letölteni. hány giga is az most?
  • Venom
    fontosabb dolgokat ird ki CD-re vagy DVD-re :)
  • alicenorbie
    csak 20 dollár? királyság, bár már most mínuszban vagyok. egérre és hangszóróra nem is futja. :)
    2,6 giga, ez is valami, utálok win reinstall és hasonlók után mindent újra letölteni.
  • atiati
    Rendelni próbálj a www.direct2drive.com -ról, vagy a hiv. oldalról, egy árban vannak.
  • chefshift
    MMORPG.COM
  • alicenorbie
    na, rendeltem notebookot, szal visszatérek. :)
    us coh acc van, de cov-olni akarok, természetesen marad az us, guardian 4ever. :P
    hol lehet legolcsóbban cov key-t rendelni?
    és a trialhoz hol is kell regelni? (hátha szükség lesz arra is.)
  • Sethon
    Ilyen nekem is volt. Egy kártyáról egy hónapban csak egy serialt lehet venni.
  • chefshift
    Hmm nemlehet , hogy elírtál valamit ? Mert én már vagy 10 kulcsot is rendeltem és nemírtak ilyet
  • MarkBlade
    de nem konkrétan neked hanem ha érdekel valakit..
  • MarkBlade
    tiszta :)
  • Venom
    heh eddig 3 volt a limit mostmár csak egy? eza plaync tiszta hülye :S
  • bandika64
    Kösz nem nekem tiszta kéne!