8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#6966 Micsoda??? -
GubiPapa #6965 Így már érthető szerintem mindenkinek:) -
GubiPapa #6964 Ez az egész egy nagy szar úgy ahogy van
már bocs
-
#6963 Já :D
Szóval:
ELADÓ City of Villains account 23. LEVELEN járó stalkerrel rajta.
SOK PÉNZE VAN A STALKERNAK ( A KARINAK) tele van jó fejlesztőkkel (ezeket nevezik SOnak , ha jáccasz tudod mit jelent) , 2 costume slotja van ami annyit jelent , h 2fajta ruhája lehet amin van köpeny is szóval nagyon királyul néz ki.Személyes üziben lehet jelentkezni. -
GubiPapa #6962 Ezt lehetne magyarul is? -
#6961 Eladó CoV account egy 23as lvl stalkerrel.
Sok pénz van rajta , jó enhancemenek (tele van SOval),2 costume slot és mind2n van köpeny , nagyon faszántosan néz ki.Érdeklődni lehet személyes üziben. -
chefshift #6960 Itt egy link pl ahonnan lehet rendelni.
Game Time Card -
chefshift #6959 Ja ez cida ! Viszont valahol olvastam , hogy nemsokára (sőt már talán lehet is) Game Time Cardot venni Magyarországon NCsoft-os játékokhoz. Azaz Coh/cov, Lineage2, stb. stb. -
#6958 Oh fuck, valoban...Nem olvastam el eleg figyelmesen.
Sose veszek megegyszer online semmit ettöl a kiba NCSofttol. Köcsögök.
Nem eleg, hogy duplan draga minden, mint az üzletben, meg szivatnak is... -
#6957 Oksi Hmuda, majd szolok!
Na az szivas, ha csak itemeket kapok! Azt irtak a Good vs Ecvil tartalmazza mindket full verziot! Elmennek az anyjukba, ha nem lesz CoV-om a CoH-hoz. -
alicenorbie #6956 minek fizetsz te 3 acc-ot? akkor nekem se tudod fizetni. ezért nem csináltatok havídíjas kártyát. :( pedig annó biztos, hogy megszűntették ezt a korlátot, nem értem. hát nem tudom mi lesz így covval, direkt ezért rendeltem jobb notebookot is. :( -
Sith Riana #6955 na úgy néz ki uni nemakar segiteni :(
holnap talánn még fentudok lenni gameba aztán egy kis szünet, remélem nemsokáig :) -
Sith Riana #6954 Ok megkérem uni-t reméllem segiteni fog -
chefshift #6953 Sajna nem. Ez ugy mukxik , hogy azt nézik mennyihez fizetted. Tehát nekem most bevan fizetve 3 acc, igy akármit csinálok nemengedi , hogy egy negyedik accot is befizessek. Szerintem kérd meg Unit biztos segít. -
Sith Riana #6952 :(
és úgy nemlehet megoldani hogy ideiglenesen lemondod az egyiket aztán befizeted az enyém egy hónapra és utánna le is mondod (1 hónap attól még aktiv marad)
Aztán vissza rakod a kártyát a tiedre?
mert gondolom úgy van hogy max hármat lehet fizetni egyszerre de ha egyiket lemondod akkor csak kettő marad. -
chefshift #6951 max hármat , a negyediket már nemengedi :( -
Sith Riana #6950 chefshift: megtudtad már hogy hány accot lehet fizetni 1 kártyáról? -
#6949 Köszi mindenkinek aki hozzámszólt :) -
chefshift #6948 Ajtó nyitogatás arra jó , hogy a szörnyek jönnek ki akkor megvan hogy melyikből emnnyit kell kinyirni , hogy kapj egy badget. Ha ajándék akkor ahogy azt Riana mondta. -
chefshift #6947 Remélem azt elolvastátok , hogy ha Good Vs Evil-t online vesztek (tehát csak kulcsot) akkor csak az ingame itemeket kapjátok meg semmi mást -
#6946 Majd egyeztessünk, mert hamarosan én is visszanézek. -
#6945 Na, a Heroes (TV) hatasara megvettem gyorsan a good vs Evil upgradet a CoH-omhoz...
Ha vegignyomtam a Gothic3-at asszem ujra visszanezek. -
Sith Riana #6944 vagy jönnek a szörnyek vagy kapsz valamit. enchancementet, inspet vagy salvaget.
ha összeszedsz belőlle 4 különböző salvaget és elviszed Nervába egy ürgéhez (nemtom pontosan kihez és hol)
Akkor kapsz egy costüme slotot. -
alicenorbie #6943 mivel kapok többet, ha a good vs. evil verzióval upgrade-elek a sima cov helyett? -
alicenorbie #6942 cseles, ha nem is túl elegáns megoldás. ;) simán fogom és kimásolom az egész könyvtárat a rendszer-partícióról másikra? :o
azért logikus lenne 1 zip-elt változatot felrakniuk minden issue után... -
#6941 Mire jó ez az ajtónyitogatós hülyeség?? kijönnek a szörnyek leölöm és???? -
#6940 lemented az updateltet és a frissen instaláltat felülirod vele.
én igy szoktam MMORPG-knél -
chefshift #6939 nálam a coh/cov most 2.5 giga -
alicenorbie #6938 minek? csak win reinstall, egy darab adatfilét sem vesztek. installált cuccot meg hogy mentsek le? arra gondoltam, hogy az updater-rel mindent újra letölteni. hány giga is az most? -
#6937 fontosabb dolgokat ird ki CD-re vagy DVD-re :) -
alicenorbie #6936 csak 20 dollár? királyság, bár már most mínuszban vagyok. egérre és hangszóróra nem is futja. :)
2,6 giga, ez is valami, utálok win reinstall és hasonlók után mindent újra letölteni. -
atiati #6935 Rendelni próbálj a www.direct2drive.com -ról, vagy a hiv. oldalról, egy árban vannak. -
chefshift #6934 MMORPG.COM -
alicenorbie #6933 na, rendeltem notebookot, szal visszatérek. :)
us coh acc van, de cov-olni akarok, természetesen marad az us, guardian 4ever. :P
hol lehet legolcsóbban cov key-t rendelni?
és a trialhoz hol is kell regelni? (hátha szükség lesz arra is.) -
#6932 Ilyen nekem is volt. Egy kártyáról egy hónapban csak egy serialt lehet venni. -
chefshift #6931 Hmm nemlehet , hogy elírtál valamit ? Mert én már vagy 10 kulcsot is rendeltem és nemírtak ilyet -
#6930 de nem konkrétan neked hanem ha érdekel valakit.. -
#6929 tiszta :) -
#6928 heh eddig 3 volt a limit mostmár csak egy? eza plaync tiszta hülye :S -
#6927 Kösz nem nekem tiszta kéne!