8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
damati #7010 Szia!
Unionon játszom én is,global nevem:damati
Vegyél fel global friendnek.
Üdv. -
Adam16 #7009 Na éljen éljen. ujra van gépem. csak a tápegyság ment tönkre. szal kezdtem egy karit az unionon. éppen ismerkedem a játékkal. :)
Kreed felvettelek friend-nek. majd ha belépsz beszélünk. csocsi
amugy ki játszik még az Unionon ? -
#7008 OK ok találó Zoli-névvel futok Unionon :P -
Adam16 #7007 Kreeder a gond az h tegnap este cakk-pakk elszállt a gépem szal ma nem hiszem h fenn leszek hacsak nem a tápegységgel van a gond. majd megkereslek játékon belül ha megoldódik.
Csináltam épp a karit és elszállt a gép, bekapcsolni sem tudom. Vagy tápegyság vagy alaplap. ha a 2. akkor egy darabig nem leszek :'( -
#7006 Adam gyere az Unionra :)Szerintem olyan karit csinálj amilyen hozzád illik :) a többiben meg segítünk játék közben... én ma is leszek de csak este 9 után vagy esetleg du. 4 fele is felnézek.Mindenkinek tov. kellemes napot -
Adam16 #7005 Eu mint már kiderült :) -
damati #7004 Szia!
Ahhoz,hogy melyik serverre menj tudnunk kellene,melyik változatot vetted meg(US vagy Eu).Ha US akkor a guardian,ha EU akkor pedig Union serverre menj. -
Adam16 #7003 Sziasztok. Sikerült végre regisztrálnom ide.
Szal megvásároltam a CoH-t iletve vettem hozzá egy 60-napos kártyát. épp update-eli magát (még 45 perc :((()
Kérhetnék egy kis segítéget tőletek? Szal az alapokat elmagyaráznátok? pl.: melyik serverre menjek, mit érdemes kezdeni, stb. stb.
Ha tudnátok adni egy msn-t vagy esetleg egy beszélgető progi (TS,Ventrilo) elérhetőséget azt megköszönném. De leírom ide én is az msn-em: [email protected]. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm. -
Sith Riana #7002 ah kösz. eszembe sem jutott hogy global nicnkre kell tellezni :)
Nemtudja valaki mi lelte a guardian szervert?
hivatalos oldalon UP-nak irja a játékban meg DOWN nak :S -
#7001 Szia! Persze h lehet üzenni "/t playername, üzenet" vagy vedd global friend listedbe " @playername " asszem így már nem nagyon emléxem. És lehet be kell állítanod valamit a játék chat opciójába is maer a defianton lévő karimal nemtok üzit írni addig az Unionnal bárhova -
Sith Riana #7000 Hi.
Nemtudja valaki hogy ha én Guardian szerveren vagyok valaki meg pl Freedom-on akkor lehet valahogy neki privát üzenetet küldeni?
Néhány MMO-ban müködik ez gondoltam megkérdem hátha ittis használható csak nemtudom hogyann. -
atiati #6999 Köszi, nézem! -
Sith Riana #6998 ezen az oldalonn minden levan irva. -
atiati #6997 Azt el tudja nekem magyarázni valaki nagyon részletesen, lépésről-lépésre, hogy mi szükséges ahhoz, hogy a tesztszerveren tudjak kísérletezni? Mit kell telepíteni, meg hova, meg hogyan, ilyesmik. -
atiati #6996 Hohó, tegnap este megérkezett az I8!!! Ma le is leszen töltve izibe, ha hazaérek a melóból :-D -
alicenorbie #6995 na, ma végre megjött a notebookom. amint felraktam rá mindent, persze mindent úgy kell letöltenem szaros chello lighttal, utána indítom updatert és a többit majd utána, de meló mellett ez elég hosszú idő lesz sajnos. :( -
alicenorbie #6990 a második példa pedig ez volt.
/bind enter beginchat (bgcolor #0000000)(border #0000000) -
alicenorbie #6989 eltűntek a paraméterek. gondolom valami parancsos cuccos a relációsjel. ja, hogy php, na akkor azért, hülye php formázás, csak tudnám minek az ide. a poén az, hogy amikor még elküldtem látszott minden. nagyon érdekes. most már mindegy, így jártam. a linkekben megtalálod a lényeget, de gugliban is nyugodtan rákereshetsz simán kidobálja, én is ott frissítettem fel az emlékezetem. azért itt egy példa a biztonság kedvéért. csak a zárójeleket kell kicserélni relációsjelekre.
/bind enter beginchat (color #FFFFFF)(bgcolor #0000FF50)(border #FF0000)(duration 10)(scale 2) -
Sith Riana #6988 woá!
Millió köszönet :) -
alicenorbie #6987 /bind enter beginchat
enter leüt és írhatsz az aktív csetre. a külömbség annyi, hogy autómatice beszúrja a mondanivalód elé ezeket a paramétereket.
color: a beírt karakterek színe
bgcolor: a buborék háttérszíne
border: a buborék keretének a színe
duration: a buborék ennyi másodperc múlva fog eltűnni
scale: a beírt karakterek mérete, alapértelmezés 1, lehetséges: 0-tól 4-ig (nem muszáj egész számnak lennie, pl 0.5)
a # után található a szín RGB (red, green, blue) kódja. az első 2 karakter a piros mennyisége, a második 2 a zöldé, az utolsó 2 pedig a kéké. 16-os számrendszer, tehát a lehetséges karakterek: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F. a #000000 a fekete, a #FFFFFF a fehér, a #FF0000 a piros, a #00FF00 a zöld, a #0000FF a kék. több mint 16 millió színt lehet így kikeverni, pl a #CCFF00 ilyen rikító sárgás zöldes libafos színű, :) a #BBEEFF meg ilyen nagyon halvány kicsit szürkés kék. persze nem kell, hogy a karakterpárok egyforma karakterkből álljanak, a #012345 is jó, de ha a második karaktereket változtatod az szinte észre sem vehető és így egyszerűbb, mert csak 3-at kell megjegyezni. nem mintha meg kéne jegyezni, ugyanis eltárolja, :) csak én máshol is használom a példaként felhozott színeket.
az RGB kód után pedig lehet írni a megadott szín átlátszóságát. ha nem adsz meg semmit akkor teljesen átlátszatlan, 50-nél 50%-os, 0-nál pedig teljesen átlátszó, pl a #0000FF30 70%-ban átlátszó (30%-ban átlátszatlan) kék.
nem muszáj mindegyik paramétert megadni. beállítod menüben a színeket és csak azt írod felül, amit ott nem lehet megcsinálni.
/bind enter beginchat
így csak a karakterek fognak látszani, aminek a színét a menüben megadtam, az időtartam és a méret pedig alapértelmezés.
ez ilyen optikai tuning, de lehet nagyon hasznos dolgokat is kreálni hasonló parancsok segítségével.
http://coh.warcry.com/scripts/faq/faq.phtml?id=153&site=36
http://www.dgath.com/users/coh/coxbmg170.pdf
http://www.cityofheroesonline.com/funthings/binds.php -
#6986 Jahogy átlátszó? Ilyennel még nem találkoztam, szóval passz. -
Sith Riana #6985 Ezt énis tudom csak ott nemlehet áttlátszóra álittani ezért nemértem egyeseknek hogyan van, na mindegy. -
#6984 Valamelyik options menüben van, legalul (elég könnyű észrevenni, mivel ott lesz az előnézet, ami mutatja a jelenlegi állapotot). -
Sith Riana #6983 Hali. nemtudja valaki hogy játékban a fejem fölött megjelenő szövegbuborék hátterét hogyan lehet áttlátszóvá varázsolni?
Akiknél ilyet láttam és megkérdeztem tőlük elküldtek a fenébe.. bunkó banda.
na mindegy reméllem valaki tud rá választ mert már rohadtul érdekel. -
atiati #6982 Ezt örömmel halljuk! :-)
chefshift! Küldök most egy belső üzenetet, olvasd el légyszi! Sajna délután melózok, így nem tudok msn beszélni Veled :-) -
#6981 Pár héten belül érkezik a dobozos változatom és aztán folytatom a gémelést :) -
#6980 Ja innen még az kimaradt higy Visa Classic kártyát kértem. -
#6979 nem ő vált hanem én mert ő nincs még 18. énvagyok Riana unokatesója.
amúgy évente 300 szlovák koronát kell a kártyáért fizetni, most nemtudom az hány forint.
Ha van meglévő accontod bejelntkezel plaync oldalánn és ott ahol van a CoH vagy CoV-od ottvan alatta hogy Details. arra ráklikkelsz és a másik oldalon Upgrade-re klikk és ott kell megadnod a trial keyt. -
alicenorbie #6978 tényleg, hogy upgradelem rá, ha már akkor kéri a bankkártya számát? mert ugye az nem lesz, majd time carddal nyomom utána.
riana, hol váltottál dombornyomottat és milyet? mennyibe került? van havi díja és hasonló kiadások?
lehet hogy mégis szükségem lesz rá egyéb ügyletekből kifolyólag (is). -
Sith Riana #6977 énis ráupgradeltem a 14 napost trialt az accontomra :)
sajna ma járt le és bankártya hiját 1-2 hétig nemtudok játszani :(
de reméllem még ezen a héten meglessz. -
alicenorbie #6976 ja, erre gondoltam én is, mert ti is így jártatok a valentin napi triallal. :) pedig ott upgrade sem volt. megvettem az accod aztán kaptál tőlem egyet ingyen, pfff. :))) mmorpg.com-ot majd akkor próbálom, ha már rögtön játszhatok is a trial kulccsal. nem vesztegetem azt a 14 napot. :) -
chefshift #6975 A kulcs rendelésnek semmi akadálya mert arra nincs ilyen konkrét korlátolás. Asszem csak annyi , hogy egy hónapban 1-2 kulcsot rendelhetsz vagy valami ilyesmi. Ugyhogy az emgoldható. 14 napos trial kulcsot MMORPG.com on próbáltad Ali ? Nemtom de ha upgreadeled lehet , hogy megmarad a coh/cov és fizetheted tovább. -
#6974 Oké ha tudod akkor csinálj 1 nap alatt lvl 23as karit.Meg is nézem majd :P -
alicenorbie #6973 khm, "baromság"... nerfelték már párszor a pl-t, de 1 napnál akkor sem lehet több a lvl 23...
minek insp? annyit kapok, amennyi kell, csak normálisan teamben kell játszani, de talán chefék is szívesen adnak. :P
akkor még egyszer: "köszi, de nem kell acc" :P -
#6972 2 nap azért egy kicsit nagy baromság.Nem is azt mondom ,h vele KELL játszani hanem át tudod rakni a zsét a másik karira... -
alicenorbie #6971 köszi, de nem kell acc, az enyémet akarom upgradelni, amúgyse jáccanék más karijával, lvl 23 meg 2 nap. :P -
#6970 vegyél accountot tőlem ;DAkkor nem kell key-t venni :D + kapsz még egy karit is. -
alicenorbie #6969 köszi chef, király vagy. [széles mosoly és hátba veregetés] kicsit drágább így, de nem vészes.
már csak azt nem tudom, hogy honnan szerzek cov-hoz key-t. azt tudsz nekem rendelni, ha utalom a zsét?
mondjuk kicsit még arrébb van, laptop még nem jött meg, mire letöltök és felinstallálok rá mindent az 1 hét, mire cov updater mindent letölt az újabb 1 hét és lehet hogy fizut is meg kell várnom az még 1 hét, de 1 év után már 3 hét nem oszt nem szoroz. -
#6968 Én alapból nem értem az összefüggést a szar és a karim között ;D -
chefshift #6967 Hát ezt a faszt meg ki hívta ?