8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Sith Riana
    ja értem. hát akkor itkell megvenni.
  • Jak16
    ott nem lehet MC-vel fizetni...
  • Sith Riana
    szerintem igen de nem egyszerübb plaync oldalánn megvenni?
  • Jak16
    http://onlinecdkey.com/index/cityofvillainscdkey-p-121.html

szerintetek itt US kulcsot kapok?
  • alicenorbie
    nagyon király a kép riana!!!

na, másodzorra is pórul jártam! :'(
    először is még jó, hogy egyáltalán megnéztem a laptop paramétereit szoftverresen, mert nem is azt kaptam, amit kifizettem. had ne káromkodjak, de tudnék. vihetem vissza, csere.
    a nagyobbik gond pedig, hogy új melóhelyre megyek ausztriába és 12 órás meló. :( fikarsznyi időm sem lesz gémelni, szal másodszorra is cseszhetem a visszatérést meló miatt. :'''(
    még jó, hogy ezért vettem fel kölcsönt a notira és vagy plussz 200 ezret költöttem rá, mikor most meg csak netezésre fogom hazsnálni. :(

üdv
    the pechest
  • Sith Riana
    gameampra beküldött screenshotot kb mennyi idő mig berakják?
  • chefshift
    7 napos de ha kell tudok adni *köh* törést *köh*
  • Sith Riana
    ja még ennyi hogy teljesen freeware progi vagy csak trial és van valami korlátozás benne?
  • Sith Riana
    jaizé a lenti képet én csináltam :)
  • Sith Riana
    köszi :) mondjuk már megoldottam photoshop pluginnal de nembaj azért még tuti hasznátfogom venni.
  • chefshift
    Vagy itt van ez amit én haszbálok. Gépregény csináló program

Comic Book Creator
  • Sith Riana
    na megtaláltam amit kerestem :)

• Sith Riana
    Kapsz + 4(asszem) karakter slotot. őőő többi fentvan a hivatalos oldalonn nemtudom fejből.
  • Sith Riana
    Hali. tudom ez nemaza fórum de tud valaki olyan progit amivel szövegbuborékot lehet pakolni képre?
    Photoshop plugin is jó.
  • Jak16
    kül, ha megvenném a CoV-ot azon kivül hogy gonosz is lehetek, miylen újdonságok illetik a karaktert? PvP-ről hallotam, bázisról...más???
  • Sith Riana
    Na ittvan CommandoGirl nevű karimról pár kép :)

• Jak16
    nem mostanába rendeltem: valamiko év elején vettem a meg a CoH-ot, a direct2driveről, és nem csak kulcsot, de clientet is le lehetett tölteni...de most nem engedi megvenni a CoV-t, valami hibájuk vagy mi van...a hivről meg nem lehet Matser caedal fizetni :(
  • chefshift
    Coh US-t is csak kulcsot rendeltél mostanában ?
  • Jak16
    Miértnem lehet a PlayNC weboldalán az amerikai verziójú CoV-ért Master Cardal fizetni??????
  • Jak16
    majd ma :D
    De jól néz ki szerintem :D

Megveszem majd a jövő hónapban amikor lejár a CoH acctom a CoV-ot, de US verziót hol??? direct2driveról nem tudok (valami hiba most nem elérhető vagy mi) a hiv oldalon meg nem lehet MasterCardot használni az US verzióhoz....
  • Sith Riana
    muti a démon kinézetű karidról egy képet :)
  • Jak16
    ez a gem...kibaxott jó !!! csináltam egy démon kinézetű, elektromos támadású, és manipulációjú chart, nagyon állatúl néz ki !!!! a neve Sarathos. Egy másik, Dark Melee és Super Reflexes kari, Isten Ostora.
  • Jak16
    köszike, /e tényleg :D
  • Sith Riana
    amiket épp mondasz aza /e laptop
    /e wallean
    stb. listát megtalállod a hivatalos oldalonn a guide részbenn.
  • Jak16
    van valami veteran rewardom, vagy mi, fel tudom veni, de hogy?

és még egy kérdés: hogy is lehet azokat a poénokat belőni??? Tudjátok, a laptop, meg az amikora falhoz ől, ölbe tet kézzel...ezeket hogy is lehet előhozni?
  • chefshift
  • Sith Riana
    kötőjel :P
    Ha majd belépek játékba felveszlek.
  • Jak16
    Global név: Jak-
    (a kis izével eggyüt :lol:)
  • Jak16
    Global Nevem még nem tom mi lesz a character nevem Isten Ostora :D
    (és nem vagyok nagyképű ;)
  • Sith Riana
    Ird le a global neved had vegyelek fel friendsbe :)

Adam ird le mien üzenetet ir ki.
  • damati
    Jaja,így volt a jó :) üdv a játékban!:)
  • Jak16
    hmm, ez az érzés...bizsergett...amikor még régebben játszottam szar gépem volt, most viszont egész szép a játék...jajdejó, csak úgy mászkálok most :D
  • Adam16
    Riana tudom. de beírom és kiír valami üzenetet.. ennyi (vagy lehet így a jó ? :D)
  • Jak16
    bocsika, de már nyomtam vele játékot, nem kel tanítani :D

Szal nyugodtam megvehete ma CoV-ot, az egy hónap ingeny játék vonatkozik a CoH-ra is...(direct2drive.com-ról venném)
  • Sith Riana
    Igen akkor EU accont kell.
    Egy hónap ingyen pedig mindkét részre vonatkozik.
    Ja és gyere Guardian szerverre ott vagyunk néhányan.

Adam global nevet úgy kell bevenni friendlistre hogy @-ot irsz a név elé.
  • Jak16
    hi all. Nekem US verzióm van, de hallotam hogy így ker írni a CohUpdater.exe --> CohUpdater.EU.exe és ekkor EU lesz a game...de gondolom ehez EU account is kell nem???
    Másik: most készlök visszatérni, namost, ha megveszem a CoV-ot, akkor ahoz elmélketileg jár 1 hónap ingyen játék..mindez 20$, a CoH egy hónap előfizu 15$...ha most megvenném a CoV-ot, akkor a CoH-ra is megkapnám az egy hónap ingeny játékot?? Ergo, akkor csak 5$ lenne a CoV...és hogy müködik ez? a játékon belül megérdi hogy Villian vagy Heroes karaktert szeretnék???
    US verzióüm van mint irtam, vannak valahol magyarok??? Új karaktert fogok kezdeni, teljesne mind1 melyik szerver, szal ez nem lesz prbléma...nevet is kérek szépen :D
  • Adam16
    Damati nem sikerült felvennelek.. nemtom miért. inkább írdd le a karid nevét.
  • Sith Riana
    Hali.

Tegnap halottam a játékban hogy majd egy érkező issueben ha egy skillre 4 egyforma SO-t rakok akkor a negyedik már nemad rá semmit.
    meghogy majd kombinálni lehet ezalatt 3SO + 3DO-t kell érteni?
    tudna erről valaki bővebb infót mondani?
  • damati
    Hali.

Ez nem a karakter nevem,hanem a global nevem.A friends menüben válaszd a global fült és ott az ADD-al tudod hozzáadni a nevem.Így mindíg látni fogod,hogyha online vagyok akkor éppen melyik karakteremmel játszom(melyik serveren,csapatban vagyok-e éppen stb).
  • Adam16
    Nem sikerült felvennelek. nemtom miért. tuti ez a kari neved ? :) :P