8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• William90
    Oksa bocs és köszi szépen lol
  • alicenorbie
    miért nem kérdezel előbb? :P
    vagy ezer helyről le lehet tölteni. itt a hivatalos: ftp://client.coh.com/Coh.zip
  • William90
    Csak egy gond van azzal h vegyek cd kulcsot az h letörölte az a köcsög unokatesóm és nem mentettem el a virtuális cd fájlját és neten meg nem tom honnan lehetne letölteni pedig keresgetem minden nap. Na mind1
  • atiati
    Ha EU-s verziót szeretnél, akkor bármelyik magyarországi (vagy közép-európai) boltban megveheted/megrendelheted, ahol PC-s játékokat lehet kapni. Nekem legalábbis nem sikerült magyarországon US verziót vennem, kénytelen voltam cd kulcsot rendelni a direct2drive-ról és az NCSoft oldaláról, hogy US-est kaphassak
    Mondjuk azért érdemes megnézni a dobozt, sztem lesz rajta EU felirat, amiről biztosan be tudod azonosítani, hogy EU-ra való a cucc.

De miért EU? Gyorsabb és könnyebb (meg sztem olcsóbb is) rendelni egy cd-kulcsot, és akkor jöhetnél a US Guardian szerverre, ahol megugrott a magyar hősök/gonoszok létszáma az elmúlt hetekben
  • Sith Riana
    Azt én sajna nemtudom mivel Szlovákiában élek :)
    De a többiek biztos tudják.
  • Sith Riana
    Azt én sajna nemtudom mivel Szlovákiában élek :)
    De a többiek biztos tudják.
  • William90
    Azt elfelejtettem megkérdezni h az EUs verziót hol lehet megvenni?:S
  • Sith Riana
    pedig sztem random tökjő lett volna :S
    reméllem lessz olyan opció is hogy random mert az nekem jobban bejönne.
  • Kreeder44
    :D én meg kék szemeket szeretnék... kinek sírjam el magam :) Köszi a választ... akkor várok. Páááá
  • atiati
    Hát azt nem lehet. Ugyanis random lett volna eredetileg a repülési pozitúra, de nyafogtak a fórumon a gyerekek, hogy ők akarják kiválasztani a pozíciót, így most addig nem lesz benne a játékban, míg ezt meg nem tudják csinálni...
  • Kreeder44
    jaja nagyon kira az Issue8 ... hol lehet kiválasztani a repülés külalakját?? vagy azt még nem lehet?
  • Sith Riana
    Villain részben is tömve volt az icon :D
  • atiati
    Juhééééé!!! Megjött az I8!
    Ez jót is tett a játéknak asszem, nagyon vártuk már. Ez főleg onnan mérhető le, hogy amikor beléptem a szabóhoz, alig fértem már be a sok szárnyas-teddy bear füles-mátrix kabátos hőstől :-D
  • William90
    Oké köszi a segítséget
  • Sith Riana
    értem. akkor csak annyit lehet tenni hogy MO-n veszel EU verziót és ahhoz rendelsz gametime cardot
  • William90
    Bocs de nincs bankártyámegyébként köszi a segítséget(még csak 16 vok)
  • Sith Riana
    Szia ha US verzió kell azt megtudod venni www.plaync.com-on ha van visa kártyád ha csak MasterCard-od vagy mid van akkor ezenn az oldalon tudod megvenni csak a CD kulcsot (plaync oldalánn is csak cd kulcsot lehet venni.)
    ha Magyarországon veszed meg valahol az EU lessz. ez annyiban különbözik hogy nem ugyanazokra a szerverekre mész mint US verzióban.
    Trial is US verziós szal ha kell a karaktered ami trialban volt sztem US verziót vegyél.
    Ha havidijat sem tudod fizetni bankártya hiján akkor innen tudsz 60 napos Game Time cardot rendelni (ez magát a játékot nem tartalmazza csak feltöltő kártya)
  • William90
    Hello! Vki tudja hol lehet megvenni a játékot mer sehol sem találom. Már játszottam a 14 napos triallal de meg akarom venni h egy hónapig játszani tudjak vele vki tudna segíteni? Nagyon megköszönném
  • chefshift
    pózokat kivették a sok pöcs forum dveler miat mert kis rinyapinák és rinyáltak, hogy választani akarják a pózókat nem pedig randomra és addig-addig sírtak míg nem kivették míg megtudják csinálni.
  • chefshift
    azt a pics az első szót jól elírtam ... "badgeknél" akart lenni
  • Sith Riana
    kösz.
    azt nemtudod hogy az új repülő pózokat hogykell használni? vagy kivették?
  • chefshift
    nadgeknél megtudod nézni, ott van a legvégén. Vagy pedig az accountodban az account detailban , hogy miket fogsz kapni.
  • Sith Riana
    hi. felraktam a test szervert. valaki nemtudja hogylehet weteran rewardsokat megnézni? mert azt irja kaptam de nemtutom mivan :S
  • Sith Riana
    Valaki nemtudja hogy már megint mia nyavajáért mutatja játékbann offlinenek a Guardiant meg másik 3 szervert?
  • atiati
    Köszi az infót! Azért írtam, hogy lvl 28-ig, mert akkor volt helyem az Acro-ra
  • chefshift
    Fire tanknak kell Acrobaticsot tanulni, és akkor nem repked
  • atiati
    Ja, tényleg, olvastam... Kár, mert sztem a Guardianon sincsenek kevesen. Én legalábbis mindig találok csapatot valamelyik karakteremnek :-) Mondjuk van belőlük pont egy tucat :-D
  • Jak16
    ati, köszi, de sajnos én freedomon nyomulok.
  • atiati
    Igen, egy saját kis otthon nem volna hülyeség.

De van most bázis! Baromi sok lehetőség van benne, ahogy én látom, de egyenlőre még nagyon keveset tudok róla, utána kell olvasnom asszem.
    Most hallottam pl, hogy lehet Knockback Res-et szerezni, egy órára valami minimális ráfordítással a bázisban az egyik gépnél. Valami salvage-t kell beledobni, vagy fene tudja, mit.
    Ez pl. baromi jól jött volna Hunyadinak, mert szegény egészen lvl 28-ig egy csatában vagy hatszor repült keresztül a térképen mindenféle irányokba, ami baromi gáz egy tanknál... Főleg, hogy így az Ice Patch meg a Burn nem mindig oda került, ahová szerettem volna :-D

Ha kell egy jó SG, keress meg, beengedlek az American Online-ba :-) Hárman vagyunk benne magyarok eddig.
  • Jak16
    azt tudom, csaptba kell menni, mert úgy jó...ember maiben tegnap voltam !!!

semmit nem láttam az effektektől, mindeki ütőtt, én villámoztam, tankolt, eszéletlen volt !

én vagy 8 MMO-t már kipróbáltam...najó megpróbálom leírni őket...ööö
    Star Wars Galaxies, City of Heroes, LineAge2, World of Warcraft, EVE Online, Duengon & Dragon, Dark Age of Camelot, EverQuest2, Knight Online, SilkRoad Online,

na szal 10 MMO-t már kipróbáltam, de a csapat tt a legjobb..ha lenne benne még plusz más szabadság is...lakás ilyenek...akkor még jobb lenne, de így is fantasztikus
  • Hmuda
    Azért mert csapatban vagy, a kapott XP elosztódik a tagok között (vagy legalábbis kevesebb jár mindenkinek mint alapból). Viszont ellensúlyként ott van az, hogy sokkal több az ellen és mivel többen vagytok, gyorsabban is haladtok. Szóval a végeredmény mindenképpen az, hogy csapatban sokkal jobban jön az XP mint egyedül.
  • Jak16
    Miért van az hogy 20-as szinten, csaptban, kb 22-es szintű ellenért 89-150 XP-ét kapok? nincs halál miatt büntim !!!

De vajon miért lehet ez? vagy norális? mert már nem emlékszem a régre (februárban hagytam ott a játékot, egy hónap alatt értem el a 20-as szintet akkor, de most nagyon élvezem megint, és most nem úgy állok hozzá hogy csak szint és szint, hanem szépen játszogatok és szép lassan fejlődök: mert ebbe a játékba annyi poén van hogy ihajj :D több mint a wowba !!!)
  • chefshift
    US Guardianon jelenleg 6 aktív Magyar van CoV-ban +akik nemolyan sűrün vannak fent és +akik egyenlőre csak hősködnek.

Hálóval operáló kari ? Max a Trick Arrow defender vagy x/Trick Arrow controller.
  • Jak16
    Hát nemtom, szerintem nagyon kevés ember van a Guardianon, vagy ha sok, akkor csak US...mert most voltam fent a Freedomon, és rengeteg player volt...mig a Guardianon, Atlas Parkban, a főtéren 1 ember volt, a Freedomon 30 :D Nem is baj, nekem ott van egy 20-as karim, inkább folytatom őt, és csinálok oda is egy Dark Melee-Dark Armor karit...vagy pedig egy olyat aki hálóval operál..ugye van olyan is??? Én úgy tom van..mi is annak a neve? és melyik osztályban van???

A CoV-ot pedig megveszem jővő hónapban amikor lejár az accountom.
  • alicenorbie
    ehhez nem kell felmérés. általában az ember reggel elmegy melózni és amikor haza ért, akkor tud játszani, amég le nem kell feküdnie. hétvégén jobban ráér, többet tud játszani, de aludni akkor is kell azért. persze mindez amcsi idő szerint.

amúgy meg nyomsz egy üres keresést a search-ben és kiírja, hogy hányan vannak fenn.
  • atiati
    Még hogy CoV közösség, ejnye már no, tessék a Hősök mellé állni, ők azok, akik megvédenek a rossz emberektől! :-D

Én megvettem a CoV-ot, ki is próbáltam, de nekem nem jön be. A hangulata valahogy sötét, meg a játék képei is valahogy, fene tudja. Töröltem is a CoV kallert, kellett a hely a hősöknek :-D

Ha egyszer ráunok a hősködésre, lehet megyek gonoszkodni, de eleve nem jön be, úgyhogy én sztem maradok a jó oldalon.
    Viszont a CoV kell, hogy a bázist is tudjam használni, szóval nem volt kidobott pénz :-)

Meg tudom valahogy nézni, hogy adott szerveren mennyien vannak éppen online? Kellene valami felmérést végezni, hogy mikor érdemes leginkább játszani, meg kíváncsi is vagyok :-)
  • Siaynoq
    Köszi, chef, küldtem privát üzit... :)

* * *

Mostanában van trial amúgy valahol?

Ha jól láttam, az MMORPG.com-os már bezárult...
  • chefshift
    Naná, hogy van pl. velem ^^
  • Siaynoq
    Sziasztok!

Ne haragudjatok, de Write-only módon most inkább egyből kérdezek... :)

Most újítottuk fel az augusztusi Trial akciós accountunkat és érdeklődnék, van-e magyar CoV közösség a Guardian szerveren?

Ha igen, kivel léphetünk kapcsolatba? :)

Előre is köszi :)

Siaynoq
  • chefshift
    Hát ezt szomorúan haljuk :( , de legalább van meló meg lesz kess. Laptophoz meg csak annyit , hogy igen , azzokkal mindig van faxulás , bratyó mesélhetne.