City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tud valaki ajánlani egy jó fantasy mmorpg-t? Eddig a WoW a nyerõ, de hátha kapok más tippeket is.

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Lexar Rendon a global

És hogy lehet friend listába rakni embereket?

BDO: Jordine

gabor696 mi a global neved ? (menu - chat handler , ott lehet megnézni, módosítani)

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Ma szabin vagyok, leszek bizony! :-)

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Ha ma online leszel akkor mindenképp mert hvg n szoktam jobban ráülni a témára hét közbe csak olyan 21:00-1:00 ig szoktam lenne de hvg n olyan 21:00-3:30 szal kérdés ma leszel te is ingame???

Igen, 3 sebzõ enh meg 1-2 pontosság, és az jót tesz a kallernak :-)
Nem tudom, mit csinálsz, hogy 5 percig ütsz egy mobot, de ha sikerül összefutnunk, asszem el kell mondanom majd pár dolgot :-)

Hmuda
Jah.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Köszi szépen.

És abba hogy rakjak rá átlak 3 sebzést enchant ra gondolsz?

Hmuda
Havidíjas.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

gamerboy91
Ez havidíjas MMORPG vagy elég ha megveszem egyszer a bolbta( MEdia Markt)??

Hmuda
Akkor egyértelmûen Balster a nyerõ (vagy gonoszoknál a Corruptor). Annyi a lényeg, hogy a támadó erõkre rakj átlag három sebzést és kettõ-három célzást segítõ fejlesztést. Emellett nem szabad elhanyagolni a másodlagos erõket sem, de azok eléggé összetettek.

Akkor tudnál addni tanácsot milyen combo-t készítsek?? 😊 valamilyen ranged kari kéne 😛

Elöre is thanks

Hmuda
Ez pont egy olyan játék amit vétek egyedül játszani. Már a legelején érdemes bekéreckedni egy csapatba és együtt csinálni a küldetéseket. Nem csak az XP jön jobban, de még az RP-nek is kedvez.

hmm lehet adok még neki esélyt de ami nem szokott elsõre megfogni az valszeg késõbb se fog 😞 amugy meg alone tolom egyenlõre.

Ezt a normálisan összerakott dolgot meg még nem nagyon vágom mivel N00B vok szal csak tapogatózok, épp ezért van már kb 6 karim, és test elem mejik jön be jobban melyikbõl mit lehet kihozzni.

Hmuda
Attól függ, hogy milyen karit csináltál. Egy normálisan összerakott Blaster vagy Scrapper úgy vágja át magát az ellenségeken mint forró kés a langyos vajon.

Plusz ha egy rendes csapatba vesznek be ahhol mindenki érti a dolgát akkor olyan pergõs a játékmenet, hogy öröm nézni az ellenséges veszteségeket.

Hy all!

Na így 1-2 nap után azon gondolkodá, hogy lehet mégse veszem meg, mert valahogy nagyon lassúnak találom a játékmenetet vagy csak én vok fax pl 1 suttttyyót vagy 5 percig verek mire megdöglik pedíg 1 szinten vagyunk.

És hát kicsit uncsi, hogy 1 "mob" -ot 5 percig kell verni, hogy mehessek tovább 😞

magus
Szerverkarbantartás elvileg minden hétköznap 15-17 óráig van

LOL 😄 😄 😄

pro

Szerverkarbantartás elvileg minden hétköznap 15-17 óráig van. Azért elvileg, mert pl. múlt héten asszem csak pénteken volt egy órás leállás, tehát van amikor nincs leállás, van, amikor nem két óra, hanem kevesebb (vagy több, de ez ritka).
Mostanában mintha kevesebbszer lenne leállás, mint fél éve, mert akkor rendszeres volt, nem hagytak ki napokat. Most meg elég gyakran kimarad, ahogy elnézem. De persze nem bánjuk :-)

Sajnos a héten délutános vagyok, nem igazán tudok játszani, de hétvégétõl végre leszek rendesen, majd akkor hõsködünk egyet közösen :-)

bandika64
Siethetnének már azzal a karbantartással,unatkozok<#hehe><#gonosz1>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
De tegnap egész nap töltöttem és 1 órát játszottam...[#zavart2
JÁTSZANI AKAROK 😄
Egyébként Galaxy City-ben megtalálltok majd he játszhatunk... de plíz vegyetek fel friends-be.

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Hmuda
Nyugi már, ez egy MMORPG. A világ legtermészetesebb dolga, hogy a szerverek nem mennek 24/7, hanem néha leállítják õket ellenörzésre és karbantartásra.

bandika64
Egy év mire Login-ol és az összes szerver szürke.
NEMIGAZ!

bandika64
Nekem az lenne a kérdésem hogy ménem mûködnek azok a tetves szerverek?

bandika64
úgy hogy rákattintasz asszem jobb klikk-el
Elõször játszok CoH-al de CoV teszter voltam ^^

magus
egy noob kérdés:

hogy lehet az enchantokat használni?:/ végigvittem a tutorialt, ott mikor azt mondja h kattintsak, akkor nem csinál semmit:/

bandika64
Nálam szart be a CoH vagy mindenkinél?
Már a downloader sem mûködik!

bandika64
Heló. US Guardianon már van egy lvl 5-ös karakterem...
Nick-em simán SnipHawk "The" nélkül.
Most elszállt a szerver asszem.
Na majd vegyetek fel Friends-be.
Csás

Idõvel lehet unlockolni ruhákat, lvl20-nál az elsõt, egy küldi megcsinálásával.

Ide is felírom: szerintetek mi a Tsoo Sorcerer secondary powersetje? Mert hiába csináltam akármit, nem tudtam más elõhozni belõle, csak gyógyította a többieket, engem nem támadnak meg semmilyen blasttal.

MarkBlade
Hi All! Nem érdekel valakit us acc? Csere is lehet más game-re WoW rulz😊
csak 1 N00B kérdés: láttam ingame is meg itt is másmilyen rucikat azok az idõ (lvl) során unlock olodnak vagy csak a full verzio-ba vannak benne? mert char generálásnál nem láttam ezeket.

Its me 😊

Aki US.re jön az a Guardian -ra menjen !

Dumdidum

Magyar oldal volt valamikor, de szinte semmi infó nem volt rajta. Sokkal jobb a hivatalos oldalon a fórumokat, azon belül is a guide-okat böngészni, nagyon nagy segítség, ha tudsz kicsit angolul!

Hy,

Te melyik server en vagy? mert én is a dark side hoz akarok csatlakozni!

US---->Guardian?

Checkerboy
Húvazze nagyon idegesítõ tudsz lenni bandika >.< Csak nyugalom nem robban bomba =P EU szervereknél ajánlom a Defiantot.De te úgyis hõs leszel szal ha vki egyszercsak hátbavág és meghalsz akkor az én voltam ^^

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

bandika64
Bameg rossz file-t szedtem le...
Azt downloader-el töltöttem le 2,5 óra alatt és most rámentem az Account Menedzsment-re és ott van hogy Download Client... a másik meg nem indul el mert nem rakta fel.Ez még 49 perc míg lejön. ÁH!

És urak nincs ennek a game nek valami hungarise fan site ja?

Vagy valami oldal ahonnan többet is meg lehetne tudni?!

bandika64
Na megvan az account minny küldenek egy mailt és tölthetem a CoH-ot nagyon köszi ^^

bandika64
Király már csak megkéne találnom honnan tom letölteni...
KÖSSSZZZIII 😛

Bakker nemérted megcsinálom itt neki a dolgokat és pont õ nyert valami szarságot mert a mituoménhanyadik regelö volt a coh ra LOL na mind1

Elküldtem privibe a kucsot hombre.

bandika64
Welcome bandi64 to MMORPG.COM, the largest portal for Massively Multiplayer
Online Role Playing Games!

Thank you for taking the time to create a new account with us. You only have one step left to complete
your account setup. If our site asks you to enter your activation code, enter the code below. If you would
like to activate the account right now, just click the link labeled "Activation Link":

Activation Code: AR11CEET
Activation Link: http://www.mmorpg.com/settings.cfm?subaction=activate&user=bandi64&pw=Horde1&code=AR11CEET

Once your account is activated you will be able to access all areas of the MMORPG.COM network. If
you have any questions about your account, please contact [email protected].

The Staff
MMORPG.COM
http://www.mmorpg.com

bandika64
zsír csak van egy kis gond...
Amikor rámegyek az aktivációs linkre akkor is ilyen marhaságokat irogat ki...
De azért kösz.
Nemtudnál valahogy egy olyasmit csinálni,hogy a saját ímél címedre mnne a levél?
Vagy továbbítanám neked és aktiválnád és privibe megmondanád a CD Key-t

bandika64
Ha regelnél nekem és megmondanád a CD Kulcsom privátban nagyon hálás lennék és vmi City of Heroes/City of Villians triált letok tölteni de nemtom hogy az lenne az.

bandika64
Umo�@þÜKî?�|0×X8Τê×ôz�Öh4i?c`-ìâîrØÿ»³@9�g¢IÙãeçå��gn:�þ±�o'GÃu49´H>B°�ÁíÔA÷¿îéFç~­®nß¿[¯®^_l×´{æºp�¡FÐ�â¥ÑÀB©ä�ÇC%bT`2�ªÐ �f³Q²Ö¨®X}9�Ph�

NA EZ!

bandika64
oké. Minden más oldal tökéletes de ez...
Képet nemtok beszúrni...
Meg most nem is akarja bemásollni.
De ilyesmi van hogy Tx'H3C' meg ilyen össze vissza marhaságok

Érdekes nem tudom miért csinálja, de a minden más oldal müxik rendesen???

www.mmorpg.com

Ott regelni kell és csak utánna kapsz trial kulcsot küldesz nekem 1 screen-t vagy ide linkelve megnézném mit produkál.

bandika64
Ha küld egy e-mailt a haverom akkor már meglesz a CD Kulcs és tölthetem a CoH-ot ^^
De ahoz kell GameCard, hogy tudjak játszani vagy benne van az alap 30 nap?

@ati a global nevem, így találsz meg, illetve ha játszol, kiabálj magyarul a Boardcastba, azt észreveszem sztem :-)
Meg a karakterem nevei itt vannak alul :-)

bandika64
LÉGYSZI VÁLASZOLJATOK MÁR!
NEKEM MÉRT NEM JÖN BE AZ AZ MMORPG.COM?
LESZEDTEM A FIREFOX_OT IS ÉS AZZAL IS UGYAN AZT CSINÁLJA MINT EXPLRORER-EL CSAK AZ A KÜLÖMBSÉG HOGY ÚGY SEMMI NEM JÖN BE MERT AZ HIBÁT ÍR KI!