8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• atiati
    Jaa, a költői az egészen más! :-D
    A mmorpg.com-mal nagyon sokan nem foglalkoznak, csak játszanak, persze wow-ot, mert arról hallani az mmorpg.com-on kívül máshol is, rengeteg kritika, cikk, útmutató, saját magyar honlap, stb. van hozzá.
    Én próbáltam már párat, de a coh/cov tényleg a legjobb eddig. De nagyon várom a Warhammer Online-t is, mert én Warhammer fanatikusss vagyok :-D
  • alicenorbie
    ez egy költői kérdés volt smilével a végén. :) nem hogy magyar, de semilyen törtszerver sincs...
    mellesleg nem tudom milyen magyaroknál érdeklődtél te, ha még az mmorpg.com-ot sem ismerik, ugyanis ott 6. helyen van rangsorolva.
    azt hallottam annó, hogy már a diablo 3 is mmorpg lesz, de amég a wow-nak ekkora sikere van, addig biztos nem fogják piacra dobni. :( azon kívül más mmo nem is érdekelne. coh/cov az isten és másikat még csak ki sem próbáltam, de nem is akarok.
  • atiati
    Azért nincs coh/cov magyar törtszerver, mert alig van magyar játékos. Írtam lentebb, hogy a potenciális mmo játékosoknak kb. a 90%-a nem is hallott róla, hogy ilyen egyáltalán létezik, vagy ha olvasott róla valaha valami kis cikket, akkor azt hamar elfelejtette, és ment vissza wow-ozni...
    Valami normális európai reklámkampánnyal lehetett volna segíteni a helyzeten, de szerintem ez eleve leginkább a jenkiknek készült, az ő ízlésük szerint van kitalálva/elkészítve a játék. Ezzel még most sem lennének elkésve, de nem fognak reklámba pénzt fektetni már sztem.

Mindegy, a játék nagyon állat, a szerintem elleszek vele még egy darabig. Főleg most, hogy belekóstoltam a sötét oldal erejébe is, és punk bandámmal terrorizálom a városlakókat :-D
  • alicenorbie
    "eredeti szerveren" hát lol :) amúgy miért is nincs a coh/cov-nak magyar tört szervere? :)
    röviden bárhonnan, csak VEGYÉL hozzá serial code-ot!
    ftp://client.coh.com/
  • Lerstal
    Sziasztok! honnan tudnék szerezni CoV-ot, ami müködik is eredeti szerveren? lécci segitsetek! köszi, bye
  • atiati
    No, úgy döntöttem, a hétvégén kipróbálom a CoV-ot is, úgyhogy egy új MasterMind várható a sötét oldalon :-)
    Azt még nem tudom, milyen fajta lesz, mert tulajdonképpen az összeset kipróbálnám, de estig kitalálom :-D Jelen állás szerint új Thug banda fog a városban garázdálkodni karizmatikus vezérükkel az élükön, de elég képlékeny a dolog, szóval majd kiderül :-)
  • Sith Riana
    Hát uncsi tesóm elég keveset játszott. én többet mint ő.
    Meg most már enyém a játék mert neki nincs rá ideje.
  • atiati
    Ja, még csak a lvl 37-et értem el, de a lényeg ugyan az :-D
  • atiati
    Jelentem, ütötte a fire/ice tankom a lvl 38-at, respeceltem, és most marhára elégedett vagyok magammal is, meg a tankkal is :-)
    Nem is tudtam, hogy a Blazing Aura ilyen jól sebez o.O Eddig nem is használtam, de kellett már valami tauntos képesség :-) Build Up-al sokkal jobb :-D És nemsokára jön a Fiery Embrance, ezzel meg a BU-al 300%-os sebzésem lesz az Aurára, Burn-re, meg a maradék közelharcira, szóval szép az élet magas szinten :-)

Hogy a fire tank nem igazi tank, hülyeség. Igaz, kell neki pool power segítség, de ilyen magas szinten tökéletesen jól funkcionál. Tudok szépen herdelni, nem úgy, mint a béna Stone-k, akik járni is alig bírnak, nemhogy herdelni :-D

És jóóóóó hír, hogy megkezdték a Fire Armour felzárkóztatását, javult a Healing Flames! 60-ról 40 sec-re csökkent a recharge ideje, és 20 helyett 25%-ot gyógyít! Kellemes :-)

Igaz, hogy psy ellen 0%, cold ellen 16%, toxik ellen pedig (Healing Flames-el) még mindig csak 20%-os a Res-em, és ennél jobb nem is lesz... De a többi tank sem áll jobban, nekik is vannak gyengeségeik (psy mindenkinek, talán a Stone-nek nem, ha tudja futtatni a Mineral Armourt a Granite közben, de ennek nem jártam utána), szóval jó ez a tankocska :-D
  • atiati
    Jé, tényleg, a mai kispeccsel együtt jött egy free respec, remek :-)
    De hogy lehet, hogy csak 4 hónap? Unokatesód is játszott erről az acc-ról előzőleg, ketten együtt idáig csak 4 hónapot nyomtatok? Meg tudod nézni mondjuk a manage account-ban az account details vagy mifenében, hogy hány hónapot hagynak jóvá a Veteran A. szempontjából.
  • Sith Riana
    4 hónapos az accom :D
    Respec meg azért járt mert egy csomó poweren módositottak :)
  • atiati
    Hát ez olyan update volt, hogy ha van már eddig összesen 9 hónapnyi befizetésed, akkor kap minden kallered egy free respec-et :-D
    Veteran Awards, szóval kaptál sztem mást is, nézegesd a Badgegyűjtemény végén a megfelelő fület, és a Sand of Mu-t válaszd a karaktereidnek, ha kell egy plusz közelharci támadás :-D
    Bár állítólag az Undead Axe sem rossz, de a SoM táposabb. Nekem is volt temp powerből, és nagyon meg voltam vele elégedve, a fire/ice tankom legjobban sebző támadása volt olyan lvl 32 körül :-D
  • Sith Riana
    Hali. Ma nemtom mien update volt de azt vettem észre hogy mindegyik karim kapott egy respec pontot.
    szal aki respec-elni akar használja a /respec parancsot :)
  • Sith Riana
    kicsit késve de válaszoltam a privire :) várlak msnen :)
  • atiati
    Macsek, küldtem egy ilyen fórumos privátot :-)
  • Sith Riana
    Heh? mire fel drágább?
    Eza szétválasztás tényleg nagy hülyeség sőtt baromság. egy MMO-ban sem láttam eddig ilyet.
    Szvsz valami nagyonhülye találta ezt ki. Inkább mehetne mindenki olyan szerverre amire akar eu-rsa vagy us-ra aztánn jóvan :S
  • atiati
    Most nézem, az EU-s havidíj nem kevéssel drágább: a US-es mai árfolyammal számolva 2880Ft-ra jön ki, az EU-s (Euróban) 3315-re o.O Ekkora hülyeséget, hogy ennyire szétválasztják a játékot...
  • atiati
    Pedig pont Szeipusz a szűk keresztmetszet :-) Leginkább ő szereti a US szervert.
    Az én gondom a következő (bár ez jelen pillanatban merőben elméleti, és remélem, örökre az is marad :-) ).

Szóval ez a SuperHero kultusz a jenkiknél igen nagy rajongótáborral rendelkezik és szép múltra tekint vissza. Náluk sokkal inkább életképes, mint európában. Nem véletlen, hogy a vén kontinensen alig hallottak róla a potenciális játékosok (nagyon sokan, beszéltem jó pár mmo-sal, egyetlen egy sem hallott róla!). Itt nem volt reklámja, de egyáltalán.
    Nem úgy az USA-ban, ahol óriási kampány (és várakozás) előzte meg a játékot. Sokkal több a szerver is, amiken azért van forgalom rendesen.
    Tehát ha (ne adj isten!) valaha elkezdene befulladni a játék, akkor azt leginkább az EU-ról tudom elképzelni. A kicsi jenkik ezt sosem fogják megunni, náluk a szuperhősök a példaképek, mindig lesz játékos utánpótlás. Nálunk meg az egyetlen játék, aminek mindig lesz utánpótlása, az a WoW... Ez pedig mindent elmond rólunk.

No szóval én a nagyobb és biztosabb játékosállomány miatt maradnék a US-en. Attól tartok, hogy esetleg elfogynak az európai játékosok, és kihaltak lesznek a szerverek. Ez a US-en sztem sokkal kisebb eséllyel történhet meg.
    Persze az is igaz, hogy ha vészesen elfogynának az EU játékosok, akkor biztosan lenne szerverösszevonás, esetleg közös US szerver minden játékosnak, de fene tudja. Remélem, sosem történik meg ilyen drasztikus létszámcsökkenés, és ezek csak az én idióta vízióim, de mivel az én vízióim, ezért zavarnak is rendesen :-D
    Ezért gondolkozom ezen erősen.
  • Sith Riana
    akkor az jó ha vannak cov-osok is :)
    Ati menne meg énis ha Szeipusz is, Szeipusszal megkéne beszélni sztem jönne ő is.
  • saim
    Hali! Ha valakit érdekel plaync account: City of Villains / Lineage2 / GuildWars (ezzel a 3 game.el) dobjon meg egy msg.el... karácsonyra tekintettel akciós áron
    Kellemes ünnepeket!
  • Kreeder44
    Nekem mind a 4 magyar haverom szinte csak CoV-ozik Unionon... Páran tuti lennétek, és azt mondta h egyre többen vannak akik CoV-olnak engem is csábított de én csak dobozosan tudnám megvenni neten sajna nem egyenlőre :( USA-serveresek beszéljétek meg alaposan, tényleg jó lenne egy helyen lenni ha tehetném én átmennék hozzátok de ugye ez nem lehetséges :'(
  • Sith Riana
    Hja csak pénzt kiadna a CoV-os kariaimnak nemtom.
    Tényleg a veteran rewardok megmaradnak transfernél? bár gondolom meg :D
    Nah mindegy sztem ha te meg szeipusz mentek akkor énis mert kinem birnám nélkületek :)
  • atiati
    Szerintem én is csak akkor mennék, ha legalább Macsek meg Szeipusz jönne. De sajnálnám azt a néhány magyart meg jenki havert otthagyni nagyon. Mondjuk jenkikből valahogy most nincs annyi, mint amikor kezdtem a játékot. Azok, akikkel akkro játszottam, eltűntek nagyon sajnos.
    Az infut nem, azt hamar összeszedném akár az egész legatyásodott bandának Varjuval :-D
    Ha tényleg jönne minden magyar, akkor naná, hogy mennék :-)
    Macsek hidd el, hogy a CoV-ban nem lennél egyedül az EU szerveren sem. Valamiért úgy gondolom, hogy az európai mentalitásnak jobban bejön a gonosz oldal, bár az EU CoV népsűrűségről még semmit sem hallottam :-)
  • Sith Riana
    Hát igen az volna jó ha mindenki menne.
    Én pl tök bajba lennék ha ati átmenne EU-ra mert nagyon hiányozna és nembiztos hogy ott tudnám hagyni az US guardianon nyomuló magyar barátaim :(
    Ha meg áttis megyek atival együtt akkor CoV kariaimmal nemtom mit fogok tudni kezdeni mert ott sik egyedül lennék kb :S
    Főleg az zavar hogy transferral elveszik az összes influence.
    Tudom egykis hunt és dőlla lé csak nem a lvl 40 alatti kariknak :(
  • damati
    Azt gondolom atiati erre válaszolt is helyettem..lol..
  • Kreeder44
    Én még mindig annak a híve vagyok h nagyon jólenne ha egy szerveren lennénk mindannyian..., de tudom h lehetetlen mert aki USA-szerveren játszik valószínű ott is marad mert lettek ott is barátok... de legalább lenne állandó csapat és jól összekovácsolódhatnánk... de ez marad az én álmom :DD de jó dolgok sülnének ki belőle :)
    Na jóccakát mindenkinek. Pááá!
  • alicenorbie
    akkor lehet összehozni a legjobb csapatokat és leginkább jáccani tanulni/fejlődni egy bizonyos pontig. olyankor kevesen vannak, de mindenki sokáig marad és ezért nem igazán változnak a csapattagok, jól össze lehet kovácsolódni, a friendlist meg bővül, változatosak a powersetek, mert nem válogathatsz annyit és ez egyáltalán nem negatívum, amég minden elképzelhető dolgot nem tudsz az összes lehetséges kariról. én hülye pl elég sokáig azt hittem, hogy a rad és dark def rakás szar, még akkor is amikor chef rad/rad defjével nyomtuk egy csapatban, igaz annak kalózcsizmája volt és blasterként funkcionált, :) aztán ezek lettek a kedvenceim, bár rad inkább cont másodlagosnak. az se mindegy mekkora csapatban mit produkálnak egyes karik és milyen támogatásra van szükségük és ez persze minden új bevett karival megváltozik, szal enyhén bonyolult az univerzálisan legoptimálisabb csapatot kigondolni. amikor nem voltam lusta, mindig új csapatot kezdtem és azt próbáltam a saját karim köré építeni. :) ehhez persze már sok ember kell, viszont iszonyat sok lejátszott óra is, szal nagyon sokáig jobb szerverindulás után játszani, legalábbis a fejlődés szempontjából, de persze nem egy noob lvl 50-est láttam, szal full loserként is el lehet boldogulni, csak profi csapatokba be se vesznek majd, mert az már a powerekről ordít, ha valaki csokker. :) én az utolsó játékkal töltött percig mindig tanultam valami újat.
    covolni akarok! :( bár most van rá egy kis esély, hogy mégsem kell kimennem januárban ausztriába, de az is előfordulhat, hogy csak csúszik 1-2 hónapot, szal inkább nem szóltam semmit. :(
  • atiati
    Fura, nekem mostanában nem tűnt fel, hogy ilyen sokan lennének... Nem véletlenül kérdezősködök, kicsit kihaltnak tűnik a Guardian az utóbbi időben. De ezen a héten este 11 kor minden nap lecsekkolom, mi a létszám. Mondjuk a délutáni érdekesebb, mert én nem éjszaka játszom, hanem nappal.
    Ja, lehet ez a baj, hülye amcsik szunyálnak akkor még/már :-DD Régebben én is éjszaka játszottam inkább, de egy ideje nappali játékon vagyok, meg így is marad ez, szóval nem biztos, hogy nagyon jó ez nekem.
    Na mindegy, majd tesztelgetem délelőtt is meg éjszaka is.
  • Viperácska
    500 az naon lol, Amcsi szervereken 800-1200an is vannak, csak a guardianon xD
  • alicenorbie
    500? hát az lol :)
  • Kreeder44
    Sziasztok!
    Damati rég láttalak :/ este 9 fele unionon 563 an voltak du. 3 fele meg 300 valamennyien... ahogy én észrevettem utóbbi 1 hónapban vagy 100 emberrel megnőtt a hősök száma :D Tegnap kezdtem egy új karit és vagy 40 emberrel találkoztam aki most vette meg... megint jó játszani van élet :)
  • damati
    Szia!

Pontosan nem tudom,de ha jól emlékszem olyan 300 körül vannak 18:00-kor.Ez a szám este 10-11-ig 500-ig megy fel.
    Us freedomról jöttem át EU-ra,én nem bántam meg egyáltalán.

Üdv.
  • Sith Riana
    na mostmá végre megy.
  • atiati
    És még mindig nem megy... Ez hihetetlen, hogy egy hónap alatt nem tudták megcsinálni.
  • Sith Riana
    még mindig offline :(
    adminok csinálhatnának már valamit. fórumonn is panaszkodnak és egy szarós szót nembirnak beböfögni hogy mivan :S
  • atiati
    Már ha valaki ráér ilyenekre :-) Mondjuk most jut eszembe, hogy jövő héten du dolgozom, szóval nem tudom 6-kor megnézni :-) De az EU Unionos forgalomra kíváncsi lennék :-)
  • atiati
    Kreed, meg egyéb EU-s kolegák, valaki/valakik csináljon már egy kimutatást, mennyien vannak a szerveren! Mondjuk minden este 6-kor írjátok fel, mennyien vannak, egy hétig, mert ez baromira birizgálja a csőrömet.
    Én is megcsinálom a US Guardianra, aztán majd egyeztetünk :-)
  • Kreeder44
    EU-n nincsenek ilyen problémák
  • atiati
    Ja, és ez egyre gyakraban fordul elő az utóbbi 3-4 hétben. Kezdek komolyan elégedetlen lenni a szolgáltatással
    Addig megnéztem monjuk egy jégkorong meccset videóról, de nagyon utálnám, ha a maradék meccsemet is most kellene megnéznem...
  • Sith Riana
    Dejó már megint offlinenek mutat pár szervert beleértve a Guardiant is :S