8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Hmuda
    Na azt hiszem én is visszanézek erre a hétvégére, vagy legalábbis péntek estig.
  • atiati
    Hehe, úgy néz ki, hétvégén én is benézek, meg sztem Szeipusz is, mert kaptam egy hírlevelet "Play City of Heroes FREE Through Sunday" subject-tel Ha egyszerűen tudok majd acc-ot reaktiválni, jövök

Macsek/Sith Riana játszik most, vagy inaktív? Mert ha pihen, elküldöm neki is a mailt, hátha beugrik majd
  • chefshift
    Hát USen is pezseg az élet rendesen , mi is (magyarok) toljuk az SF, és a trialokat midnenféle fincsi receptért stb :), emberkék száma is megnőtt. Arról ,h ogy közös lenne a piac nemtudok , de nemhinném.
  • JegesH
    Most hogy elindították az Issue9-et felpezsdült az élet az Union szerveren, több mit 600-an játszanak kedd este. Kiváncsi vagyok meddig fog tartani ez a lelkesedés.
    Amúgy azt hallottam hogy közös a piac az USA szerverekkel, ti is hallottatok erről?
  • chefshift
    Az más az Buddy kód, olyan ritkán van.
  • alicenorbie
    meg kell venni? nem lehet már a trial-ra ráfizetni?
  • viktor9999
    Nos kedves chefshift!
    Én már olyan rég óta kiakartam ezt próbálni hogy azt te nem is hiszed szoval fontolgatom hogy megveszem.
    A többit meg tudtam thx kulcsért
  • chefshift
    A City of Heroes fizetős MMORPG szóval ahoz , hogy tudjál játszani vele kell , hogy legyen CD kulcsod amit vettél, vagy ha kipróbálni akkor kell trialkulcs ezek nélkül nemfog menni. Továbbá havidíjas szóval minden hónapban kell fizetni , hogy játszhas. Küldtem e-mailodra egy US trial kulcsot remélen tudod , hogy kell használni. Ezzel már csak 1 trialom maradt egy ideig azt pedig csak annak fogom odaadni aki tényleg komolyan gondolja , hogy megveszi a játékot.
  • viktor9999
    SEGÍTSEN VALAKÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • viktor9999
    nos emberek megvan már minden megy is csak az a gond hogy az accountomat nem fogadja el :S... már csináltam egy újat és kértem chefshift-től egy triál kódot. ez megoldás a problémára??
    ha nem akkor adjatok ötleteket
    thx előre is
  • JegesH
    Szisztok,

én kihagytam vagy fél évet, most kezdem újr, de még nem találkoztam magyarokkal az EU szervereken. Régen a Defianton volt nagyobb az élet, de most az Union sokkal aktívabb. Eddig inkább a hősok oldalán voltam, most kipróbálom a másik oldalt is. Leggyakrabban a Dominátorommal játszom. Holnap valószínűleg egész nap leszek.
  • viktor9999
    császtok letöltöttem a triált és már regiztem is megminden de updatelte meg el is indult ,karit csináltam és beléptem a tutorialba éa onnan meg ne tudtam kilépni ezért a játékból is kiléptem de ha most elinditom a cityOfHeroes.exe-t hibát ír ki ,segítsetek!!!!!!!!!!
  • chefshift
    Hja sajna , de már US-ről se lehet EUra menni :(
  • alicenorbie
    csak us-ről lehet eu-ra menni, fordítva nem. :(
  • Manbeast
    Sziasztok!

Én Eu szerveren játszom időnként, de még nem vagyok nagyon magas.
    Van egy lvl 15 Scrapperem Dark/Dark.
    Lehet, valahogy US szerverre migrálni?
    JegesH, te ismersz EU-n magyar arcokat?
    Ja a karim neve The Black Tentacle.

• chefshift
    Jah , és ha tényleg megveszed a játékot akkor csak annyit kérek , hogy a trailhoz adjad hozzá a megvett CD kulcsot
  • chefshift
    Jah ezt én se nagyon értettem ^^ ha arra gondolsz , hogy kellene még egy trialkulcs akkor irj megint.
  • JegesH
    Sziasztok,

játszik valaki EUs CoV/CoH szervereken?
  • atiati
    Since: a térképen keress boltokat, ott lehet eladni-venni cuccokat.

Zuuby: ez újmagyarul volt, vagy milyen nyelven?? :-DD
  • Zuuby
    Hali na figy egy térítem itt a CoH,sztem nyára előis fizetem aztmost a kuzinom is akarja kitryolni a cucct,az emailja: [email protected]
    ja és köszmégeccer a trialt
  • Since
    Az emchamtokat hol tudom eladni? A mission contactnál nem kérnek belőle...
  • chefshift
    áh, Guardian az US igen , EUs emberekről én nemtudok. LEgutoljára annyire emlékszek , hogy csalogatták az embereket EUra azt mikor odamentek az emberkék mindig írtak , hogy nincs senki
  • Since
    Ez véletlenül nem US server? Nekem EU verzióm van :-)
  • Since
    És hogy lehet csatlakozni a magyar channelre? :)
  • chefshift
    Guardian
  • Since
    Melyik serveren van a legtöbb magyar CoV-os?
  • Pluskast
    Nem tudom szerintem freedomon én vagyok az egyetlen magyar. Kb 1 éve nem tudok arról, hogy játszana valaki hősként a freedom szerveren....
  • atiati
    Annyit javítanék a hozzászólásomon, hogy az Issue 9-re várunk, tehát "csak" 8 nagypatch van most a játékban, a 9. pedig közeleg erősen :-)
  • Rasti
    őőőő közbe rájöttem,hogy én voltam a balfék :)
    Müködik a Coh és a Cov is :)
  • Rasti
    1 kis segitség kellene.

Reaktiváltam accountot,anno Cov és Coh is müködött de most csak a Coh-t tudom inditani :(
    Ha megprobálok a Cov-s passzal belépni azt irja blokkolva van :(
    Beléptem az account managerbe és ott a Cov Account Detailsra ha rámegyek akkor ezt írja : Your account has been blocked, and is not playable.

Mi a fene lehet ezzel?
  • atiati
    Visszatérni mindig érdemes :-) Én ugyan most pihenek, de a legtöbb magyar a US Guardian szerveren van, Hős is meg Gonosz is. Illetve páran a Freedomon is akadnak, de az alap a Guardian!

Friss hírekből meg van annyi, mint a fene, nem tudom, mire gondolsz, de hadd nem ismertessem az elmúlt évek Issue-it :-) Jelenleg a 9. nagyobb patch működik a játékban, és egyre jobb lesz, de tényleg.
    Ha régi motoros vagy, és játszottál több hónapig/évig is eddig (vagy fogsz ezután), akkor neked is jönnek majd a Veteran Awards-ok, amik igen érdekes/csinos/hasznos cuccok, szóval van sok újdonság.

Ja igen, csak hogy tudjátok: A BŰN NEM FIZET!! Le a Gonoszokkal, éljenek a HŐSÖK!! :-D
  • Rasti
    Qkac9 kihagyta ,hogy az accountot US serverre vonatkoznak :9
    Vagytok még US serveren? Érdemes visszatérni?
  • Qkac9
    hellosztok.
    régen jáccotam coh-al ( jó régen) és érdeklődni szeretnék, h melyik szerveren vannak amgyar coh ill. cov ban..:)
    még nemtudom melyikkel gamelnék szívesen, bár gonosznak lenni jó:)
    1-2 friss hírrel is szolgálhatnátok, ha tudtok.
    elöre is köszi.
  • atiati
    Séf, azt kell mondanom, KIRÁLY az oldal!!!
  • chefshift
    Nos , eljött hát a pillanat ,hogy megoszam veletek pár napja készített munkámat. Remélem mindekinek tetszeni fog és úgy nézzétek , hogy még beta állapotban van.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

hozzászolásokat az oldalon található fórumba írjátok, kösz :))
  • atiati
    Ja, egy ilyen jó játék megérdemli a lelkes fórumitákat :-)

Igen, Szeipusz pl. nagy Teleport-fan. Én ehhez képest egy karakteremnek választottam, csak hogy kipróbáljam, és az elején folyton meg is haltam miatta... Nem tudtam pontosan oda teleportálni, ahová akartam, vagy elfogyott az energia, és lepottyantam valami tápos ellenfelek közé, ez főleg Hollowsban fordult elő...
    Szóval én nem szeretem, mert ahhoz, hogy használható legyen, kellene slotolni, meg kell hozzá a Single Origin is, míg a többi travel power ezek nélkül is jól működik.
  • chefshift
    Micsoda nyüzsgés van itt ! :)

Ha már a slotoknál tartunk , én ha bármien hősel voltam mindig volt egy csomó slot amit már azt se tudtam mire rakjam. Viszont a gonosztevőknél meg mindig slothiányban szenvedtem. Travelnél meg ki melyiket szereti, mindegyiknek megvan az előnye és a hátánya :)
  • atiati
    lvl 50.
  • maffioso
    mennyi a max lvl?
  • atiati
    A slot legtöbbször nekem is kevés volt, fura is volt ez a helyzet, de tényleg így volt, egyszerűen semmi értelmeset nem tudtam kezdeni velük :-)
    Én szeretek alapos munkát végezni: alaposan elverni a gonosz arcokat, lehetőleg az összeset :-D