City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kreeder44
jaja nagyon kira az Issue8 ... hol lehet kiválasztani a repülés külalakját?? vagy azt még nem lehet?

Villain részben is tömve volt az icon 😄
Juhééééé!!! Megjött az I8!
Ez jót is tett a játéknak asszem, nagyon vártuk már. Ez fõleg onnan mérhetõ le, hogy amikor beléptem a szabóhoz, alig fértem már be a sok szárnyas-teddy bear füles-mátrix kabátos hõstõl :-D

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Oké köszi a segítséget<#vigyor3>

értem. akkor csak annyit lehet tenni hogy MO-n veszel EU verziót és ahhoz rendelsz gametime cardot
Bocs de nincs bankártyám<#szomoru1>egyébként köszi a segítséget(még csak 16 vok)

Szia ha US verzió kell azt megtudod venni www.plaync.com-on ha van visa kártyád ha csak MasterCard-od vagy mid van akkor ezenn az oldalon tudod megvenni csak a CD kulcsot (plaync oldalánn is csak cd kulcsot lehet venni.)
ha Magyarországon veszed meg valahol az EU lessz. ez annyiban különbözik hogy nem ugyanazokra a szerverekre mész mint US verzióban.
Trial is US verziós szal ha kell a karaktered ami trialban volt sztem US verziót vegyél.
Ha havidijat sem tudod fizetni bankártya hiján akkor innen tudsz 60 napos Game Time cardot rendelni (ez magát a játékot nem tartalmazza csak feltöltõ kártya)
Hello! Vki tudja hol lehet megvenni a játékot mer sehol sem találom. Már játszottam a 14 napos triallal de meg akarom venni h egy hónapig játszani tudjak vele vki tudna segíteni? Nagyon megköszönném

pózokat kivették a sok pöcs forum dveler miat mert kis rinyapinák és rinyáltak, hogy választani akarják a pózókat nem pedig randomra és addig-addig sírtak míg nem kivették míg megtudják csinálni.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

azt a pics az elsõ szót jól elírtam ... "badgeknél" akart lenni

kösz.
azt nemtudod hogy az új repülõ pózokat hogykell használni? vagy kivették?
nadgeknél megtudod nézni, ott van a legvégén. Vagy pedig az accountodban az account detailban , hogy miket fogsz kapni.

hi. felraktam a test szervert. valaki nemtudja hogylehet weteran rewardsokat megnézni? mert azt irja kaptam de nemtutom mivan :S
Valaki nemtudja hogy már megint mia nyavajáért mutatja játékbann offlinenek a Guardiant meg másik 3 szervert?
Köszi az infót! <#worship> <#mf1> Azért írtam, hogy lvl 28-ig, mert akkor volt helyem az Acro-ra <#kacsint>

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Fire tanknak kell Acrobaticsot tanulni, és akkor nem repked

Ja, tényleg, olvastam... Kár, mert sztem a Guardianon sincsenek kevesen. Én legalábbis mindig találok csapatot valamelyik karakteremnek :-) Mondjuk van belõlük pont egy tucat :-D

ati, köszi, de sajnos én freedomon nyomulok.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Igen, egy saját kis otthon nem volna hülyeség.

De van most bázis! Baromi sok lehetõség van benne, ahogy én látom, de egyenlõre még nagyon keveset tudok róla, utána kell olvasnom asszem.
Most hallottam pl, hogy lehet Knockback Res-et szerezni, egy órára valami minimális ráfordítással a bázisban az egyik gépnél. Valami salvage-t kell beledobni, vagy fene tudja, mit.
Ez pl. baromi jól jött volna Hunyadinak, mert szegény egészen lvl 28-ig egy csatában vagy hatszor repült keresztül a térképen mindenféle irányokba, ami baromi gáz egy tanknál... Fõleg, hogy így az Ice Patch meg a Burn nem mindig oda került, ahová szerettem volna :-D

Ha kell egy jó SG, keress meg, beengedlek az American Online-ba :-) Hárman vagyunk benne magyarok eddig.

azt tudom, csaptba kell menni, mert úgy jó...ember maiben tegnap voltam !!!

semmit nem láttam az effektektõl, mindeki ütõtt, én villámoztam, tankolt, eszéletlen volt !

én vagy 8 MMO-t már kipróbáltam...najó megpróbálom leírni õket...ööö
Star Wars Galaxies, City of Heroes, LineAge2, World of Warcraft, EVE Online, Duengon & Dragon, Dark Age of Camelot, EverQuest2, Knight Online, SilkRoad Online,

na szal 10 MMO-t már kipróbáltam, de a csapat tt a legjobb..ha lenne benne még plusz más szabadság is...lakás ilyenek...akkor még jobb lenne, de így is fantasztikus

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Hmuda
Azért mert csapatban vagy, a kapott XP elosztódik a tagok között (vagy legalábbis kevesebb jár mindenkinek mint alapból). Viszont ellensúlyként ott van az, hogy sokkal több az ellen és mivel többen vagytok, gyorsabban is haladtok. Szóval a végeredmény mindenképpen az, hogy csapatban sokkal jobban jön az XP mint egyedül.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Miért van az hogy 20-as szinten, csaptban, kb 22-es szintû ellenért 89-150 XP-ét kapok? nincs halál miatt büntim !!!

De vajon miért lehet ez? vagy norális? mert már nem emlékszem a régre (februárban hagytam ott a játékot, egy hónap alatt értem el a 20-as szintet akkor, de most nagyon élvezem megint, és most nem úgy állok hozzá hogy csak szint és szint, hanem szépen játszogatok és szép lassan fejlõdök: mert ebbe a játékba annyi poén van hogy ihajj 😄 több mint a wowba !!!)

US Guardianon jelenleg 6 aktív Magyar van CoV-ban +akik nemolyan sûrün vannak fent és +akik egyenlõre csak hõsködnek.

Hálóval operáló kari ? Max a Trick Arrow defender vagy x/Trick Arrow controller.

Hát nemtom, szerintem nagyon kevés ember van a Guardianon, vagy ha sok, akkor csak US...mert most voltam fent a Freedomon, és rengeteg player volt...mig a Guardianon, Atlas Parkban, a fõtéren 1 ember volt, a Freedomon 30 😄 Nem is baj, nekem ott van egy 20-as karim, inkább folytatom õt, és csinálok oda is egy Dark Melee-Dark Armor karit...vagy pedig egy olyat aki hálóval operál..ugye van olyan is??? Én úgy tom van..mi is annak a neve? és melyik osztályban van???

A CoV-ot pedig megveszem jõvõ hónapban amikor lejár az accountom.

ehhez nem kell felmérés. általában az ember reggel elmegy melózni és amikor haza ért, akkor tud játszani, amég le nem kell feküdnie. hétvégén jobban ráér, többet tud játszani, de aludni akkor is kell azért. persze mindez amcsi idõ szerint.

amúgy meg nyomsz egy üres keresést a search-ben és kiírja, hogy hányan vannak fenn.

Még hogy CoV közösség, ejnye már no, tessék a Hõsök mellé állni, õk azok, akik megvédenek a rossz emberektõl! :-D

Én megvettem a CoV-ot, ki is próbáltam, de nekem nem jön be. A hangulata valahogy sötét, meg a játék képei is valahogy, fene tudja. Töröltem is a CoV kallert, kellett a hely a hõsöknek :-D

Ha egyszer ráunok a hõsködésre, lehet megyek gonoszkodni, de eleve nem jön be, úgyhogy én sztem maradok a jó oldalon.
Viszont a CoV kell, hogy a bázist is tudjam használni, szóval nem volt kidobott pénz :-)

Meg tudom valahogy nézni, hogy adott szerveren mennyien vannak éppen online? Kellene valami felmérést végezni, hogy mikor érdemes leginkább játszani, meg kíváncsi is vagyok :-)

Köszi, chef, küldtem privát üzit... 😊

* * *

Mostanában van trial amúgy valahol?

Ha jól láttam, az MMORPG.com-os már bezárult...

Naná, hogy van pl. velem ^^

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de Write-only módon most inkább egybõl kérdezek... 😊

Most újítottuk fel az augusztusi Trial akciós accountunkat és érdeklõdnék, van-e magyar CoV közösség a Guardian szerveren?

Ha igen, kivel léphetünk kapcsolatba? 😊

Elõre is köszi 😊

Siaynoq

Hát ezt szomorúan haljuk 😞 , de legalább van meló meg lesz kess. Laptophoz meg csak annyit , hogy igen , azzokkal mindig van faxulás , bratyó mesélhetne.

ja értem. hát akkor itkell megvenni.
ott nem lehet MC-vel fizetni...

szerintem igen de nem egyszerübb plaync oldalánn megvenni?
http://onlinecdkey.com/index/cityofvillainscdkey-p-121.html

szerintetek itt US kulcsot kapok?

nagyon király a kép riana!!!

na, másodzorra is pórul jártam! :'(
elõször is még jó, hogy egyáltalán megnéztem a laptop paramétereit szoftverresen, mert nem is azt kaptam, amit kifizettem. had ne káromkodjak, de tudnék. vihetem vissza, csere.
a nagyobbik gond pedig, hogy új melóhelyre megyek ausztriába és 12 órás meló. 😞 fikarsznyi idõm sem lesz gémelni, szal másodszorra is cseszhetem a visszatérést meló miatt. :'''(
még jó, hogy ezért vettem fel kölcsönt a notira és vagy plussz 200 ezret költöttem rá, mikor most meg csak netezésre fogom hazsnálni. 😞

üdv
the pechest

gameampra beküldött screenshotot kb mennyi idõ mig berakják?
7 napos de ha kell tudok adni *köh* törést *köh*

ja még ennyi hogy teljesen freeware progi vagy csak trial és van valami korlátozás benne?
jaizé a lenti képet én csináltam 😊
köszi 😊 mondjuk már megoldottam photoshop pluginnal de nembaj azért még tuti hasznátfogom venni.
Vagy itt van ez amit én haszbálok. Gépregény csináló program

Comic Book Creator

na megtaláltam amit kerestem 😊

Kapsz + 4(asszem) karakter slotot. õõõ többi fentvan a hivatalos oldalonn nemtudom fejbõl.
Hali. tudom ez nemaza fórum de tud valaki olyan progit amivel szövegbuborékot lehet pakolni képre?
Photoshop plugin is jó.
kül, ha megvenném a CoV-ot azon kivül hogy gonosz is lehetek, miylen újdonságok illetik a karaktert? PvP-rõl hallotam, bázisról...más???

Na ittvan CommandoGirl nevû karimról pár kép 😊

nem mostanába rendeltem: valamiko év elején vettem a meg a CoH-ot, a direct2driverõl, és nem csak kulcsot, de clientet is le lehetett tölteni...de most nem engedi megvenni a CoV-t, valami hibájuk vagy mi van...a hivrõl meg nem lehet Matser caedal fizetni 😞

Coh US-t is csak kulcsot rendeltél mostanában ?

Miértnem lehet a PlayNC weboldalán az amerikai verziójú CoV-ért Master Cardal fizetni??????

majd ma 😄
De jól néz ki szerintem 😄

Megveszem majd a jövõ hónapban amikor lejár a CoH acctom a CoV-ot, de US verziót hol??? direct2driveról nem tudok (valami hiba most nem elérhetõ vagy mi) a hiv oldalon meg nem lehet MasterCardot használni az US verzióhoz....