8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• alicenorbie
    atiati: erre van a respec, az elején a hover a nyerő egy blasternek. nem, nem a védelem miatt, hanem mert sokkal könnyebb életben maradni általa kezdőként. ne feledd, hogy neked volt már vagy 20 karid és profin nyomod, neki viszont ez az első. (bár mostanában nem sokat játszottam, csak havernél, de azt mindeki tudja, hogy egy alacsony szintű karinak más a jó mint egy magas szintűnek és nem kell a kezdetektől az uccsó szintre tervezni, ezért vannak a respecek.)
  • Rambo 20
    Ki nyomja hol aki tudna nekem segíteni kezdeni?:P.Leteszem a wowot ezért a játékért mert azt már unom ,viszont repülni griff nélkül nagyon szeretek.
  • chefshift
    Szeva üdv a CoX világában!

Ahoz , hogy repülni tudj elkell érned a 14. szintet akkor választhatsz repülést. Noss, de elötte 6. szintől nyilnak meg az ugynevezett "pool powerek" amik között olyan képességek vannak amit bármelyik AT megtanulhat, és itt van a repülés is. Ahoz , hogy repülhess elötte tanulnod kell egy elsödlegest a repülés powerek közül (hover vagy Ari Superiority), majd ha elérted a 14. szintet és megtanultad az egyiket elötte akokr választhatod a repülést. Remélem sikerült érthetően leirnom :), és én is az Air superiority-t ajánlanám.

Ui: EU vagy US servereken játszasz és ezeken belül melyik serveren ?
  • Viperácska
    Hogy segítsek eloszlatni a legendákat, itt van az eddigi legjobb Hero/Villain tervező program:

Mid's Hero planner

Kezeli a IOkat, Setteket, megmutatja mindennek a tulajdonságát, százalékokat, powereket lehet vele összehasonlítani, respecelni, stb ...
  • Viperácska
    Hovert nem éri meg választani, ha a védelemre mész, mert nagyon kemény 1,75% ot ad rá...
  • Hmuda
    Már elég régen voltam bent a játékban, de akkoriban a hover adott egy elég pofás védelmet, ami blasterek/mastermindok számára nagyon hasznos tud lenni, plusz védelem a melee mobok ellen.

Nem tudom, hogy azóta mi a helyzet ezzel a bónusszal.
  • atiati
    Ja, Air Superiority-nek hívják, és inkább azt válaszd, mint a Hovert, sztem...
  • atiati
    Hej, azért ne ferdítsünk A Hover hülyeség, még 6 slotal speed-re is csiga, akkor már folyamatos Fly, az király, magas szinten meg engem sosem zavart az endszippantása.
    Ellenben a "másik powa", ami szted "fos" az a legkirályabb pool power attack, sőt, számos primary powernél is jobb. Ugyanis a sebzése közepes, ami nem rossz, de nem emiatt szerssük, hanem a kb. 90-95% knock up miatt, az egyik legjobb közelharcos kontroll
    Szóval inkább azt javaslom, magas szinten is jól használható a közel kerülő kellemetlenkedők ellen
  • alicenorbie
    akkora lol, hogy minden kezdő repülni akar. én először hamindon miatt respeceltem be a repülést.
    14. szinten, előtte kell hover (vagy a másik powa a flight-ból, de az fos). hogy hogy hol? egy power.
  • vanhelzing
    Helló!
    Most kezdtem el játszani és még nem nagyon tudok egy két dolgot.Pl nekem egy fire blasterem van és szeretném megtudni, hogy meg lehet-e tanulni repülni? Ha igen akkor hol és hányas szinten?
  • Ferro_TwL
    Vannak magyarok a freedomon (USA)?
    Mikor indult a game a guardianon kezdtük, de most kb 2 év kihagyás után mikor felmentem rá nagyon üres volt, a freedom viszont állat, nagyon sokan vannak rajta. Ezért én otthagytam a guardiant, pedig volt pár viszonylag magas szintű karim ott, és a freedomon kezdtem 32-es vagyok most Neutronit néven futok. Most nem leszek egy hétig kb, de utánna rendszeresen fogok játszani, szal ha vannak magyarok majd szóljatok pls.
  • chefshift
    Szerintem érdemesebb Amcsi szerverre jönni. Többenvagyunk aktiv Magyarok , olcsobb a havidij.
  • Viperácska
    hja....
    Viszont, ha a boltban veszed meg a CoX-ot, akkor EU verziót kapsz...
    EUn összesen 3 szerver van ha jól tudom, lehet 4 :s
    US szerven viszont 11 van.

USen 4en vagyunk aktív játékosok, EUn nemtom mennyien, érdeklődj elötte, aztán dönts :)
  • Viperácska
    Ha lejár a próba előfizetésed (Trial account), és ha úgy gondolod, hogy nem szeretnéd elveszteni a karaktereidet, lehet folytatni.
    Ha nincs bankkártyád, amiről fizetnéd, akkor esetleg a CDgalaxisnál próbálkozhatsz Gametime cardotot venni, ha van nekik. (cdgalaxis.hu)
  • chefshift
    ja és ha tényleg ugy gondolod , hogy megvenéd a játékot, komolyan .. akkor adhatok egy cd kulcsot amivel szerezhetsz elötte +14 ingyen napot
  • chefshift
    Havidijat dombor kártyáról lehet fizetni. Vagy ha minden igaz akkor "game time card" csak azt nemtom lehet e rendeli vagy venni valahol Magyarországon.
  • spidey91
    Hi!
    Lehet hogy megvesezm a gémet dobozosan itthon . a ha klejár a megadott nap akkorh gy mükszik a havidij fizetése??
  • Viperácska
    Nehéz leírni a játékot, sztem próbáld ki. Ha minden igaz itt lehet ingyenes 14 napos kulcsot igényelni.

CoX Trial @ MMO

Heroban sztem Scrapper-t indíts
    Villainban Brute-ot.
    (ezekkel szolóban is gyorsan fejlődsz)
  • Rasti
  • chefshift
    Rasti ezt kell tenned :

MISSING POINTERS

In some instances, loading the game client on Vista will result in your cursors/pointers not showing up. This is an easy fix.

1-Right click your desktop shortcut for the City updater.
    2-Select 'Properties'. Make sure you are in the 'Shotcut' tab.
    3-Select the 'Target' field. It should look something like this: "C:\Program Files\CoH Test\CohTest\CohUpdater.exe"
    4-Add -compatiblecursors 1 to the end of the target, so that it looks like this:

"C:\Program Files\City of Heroes\CohUpdater.exe" -compatiblecursors 1
  • Gordis2k
    JA és gonosz vagy jó? És főleg mit érdemes inditani kezdőnek köszi.
  • Gordis2k
    Sziasztok találok valami leirást valahol ? Az oldal nem sok értelmeset ír és fingom nincs az egészről. Vagy pls valaki foglalja össze mit, hogyan mert nagyon elveszet vagyok köszike. [email protected] ha valaki itt akarna segiteni koszonom.
  • Rasti
    Maga a game CoH és CoV is simán indul Vista alatt csak az egeret nem tudom elővarázsolni és igy elég nehézkes bármit is csinálni a játékba :(
  • maffioso
    coh vistán tom h meggy
  • atiati
    Az még mindig kevés, mert a srác volt lvl 50, én lvl 44, a harmadik meg lvl 41. És csak a két lvl 1x-est kellett sk-zni, így ők is kaptak xp-t, tehát lvl 40-en is kaptak még...
  • Rasti
    Sziasztok.

Probálkozott már valaki CoV-al Vista alatt?
    Nálam elindul a game cssak az egér nem jelemnik meg :( és igy elég nehéz a dolog!
  • chefshift
    Nemtom, lehe régi volt a mission és még a régi -7 lvl külömbséggel számolt benne.
  • atiati
    Chef, sikerült kideríteni valamit a fejlődős bugról? Bug volt vagy valami csalás?
  • chefshift
    Hát mailen nemtom elküldeni de itt egy link a cliens lletöltéséhez

ftp://client.coh.com/US/CohUpdater.zip
  • Hmuda
    Kár, hogy pont most van ez az ingyenhétvége. Maximum vasárnap este fogok tudni visszanézni egy kicsit, mert végig Pesten leszek, szóval sajna elkerüljük egymást. :-(

Amúgy updatert nem tudok, mert nekem lemezről megy az install.
  • Hunnenkoenig
    Nedm tudna valaki dobni egy CoH updatert mailben?

A plaync.com-rol nem tudom leszedni, mert egyszerüen nem talalja az FTP cimet.

Leszedtem valami irto regi klienst, de az is csak "Connecting...." aztan semmi...

a mail cim amire az updater kene: [email protected]

THX!
  • JegesH
    Én is észrevettem, ma délután ugyanazok a cuccok tizedéért kaphatóak mint tegnap. Jókor voltam a jó helyen, ehhez is szerencse kell.
  • chefshift
    Ja Jesges most az elején kell eladni minden gyakori cuccot jósokért mert a sok hülye *khm* akarom mondani emberkék ^^ vesznek mindent agyatlanul.
  • atiati
    Ehh, a héten délutános vagyok, szinte ide sem érek a géphez... De majd hooolnap!
  • Hmuda
    Már tegnap óta aktiválva vannak.
  • atiati
    MÁR MEEEGY!!!! Én meg estig dolgozom, vááááááááá!!!!!!!!
  • atiati
    Sajnos nem írják, hogy mikortól, de mivel weekend, sztem pénteken már lehet nézelődni... Ja, az ma van! Szóval gyakran be kell nézni
  • damati
    Szia!

A levélben említik,hogy mikor kezdik reaktiválni az accountokat?Próbáltam ezzel kapcsolatban az US ill. UK CoH oldalakon keresni infót,de nem jártam sikerrel.

Köszi!
  • JegesH
    Ma bementem az aukciós házba a 10-es szintű blasteremmel. A kezdő vagyonom 7000 Inf volt, mikor kijöttem 513000 volt a számlámon. Nem csináltam semmi mást, csak eladtam a felesleges salvaget, még nem találtam egy receptet sem, de az inventorim megtelt. Azt hiszem innentől senkinek nem lesz probléma megvenni a megfelelő Enchantsementeket szintlépéskor. :D
  • chefshift
    Hja hétvégén mindenkinek reactiválják az acját, szóval aki visszanézne az kezdje el töltettni a klienst :)