8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
alicenorbie #7251 hát nekem még nem volt olyan karim, aminek elég lett volna a slot. :)
leverni mindenkit? lassú, unalmas és általában nem XP-hatékony. :) szebb és elegánsabb megoldás végig dzsalni a pályán a bossig és oda teleportálni a csapat többi tagját, majd jól széjjel törni az arcát. :) TF-ekben meg aztán végképp hasznos lehet. -
atiati #7250 De azért egy travel power elég lesz, nem kell annyi hülyeséget felvenni :-)
Harc nélkül eljutni a küldetés végére, ki hallott már ilyet?!? Le kell verni mindenkit, úgy szép a vlág! :-D
Összesen talán két alkalommal volt olyan, hogy egy küldetéssel nem tudtunk boldogulni (meg aszem 2-3-szor lejárt az idő), úgyhogy nem jellemező, hogy kellene nagyon a Super Speed+Stealth kombó. Bár tény, hogy jó, ha van :-)
Hamiról nem tudok nyilatkozni :-) -
atiati #7249 Fly-ra simán tudtam tenni +2 slotot lvl 50-en empathy/psy/psy defenderrel, mert egyszerűen már nem volt semmi értelmes power, amire rakni kellett volna, akkor meg már miért ne legyek gyorsabb? :-D -
alicenorbie #7248 SJ a best outdoor, de kell stealth + SS indoor, a sok csokkernek teleport, külömben várhatsz rájuk órákig, ráadásul indoor se tudnak harc nélkül eljutni a célhoz, plusz fly hamidonhoz, ha nem akarsz group fly-ért sírni. a legjobb, ha semmi más powád nincs csak travel és máris te vagy a csapat leghasznosabb tagja. :)
fly-ra slot? az igen. :)
örülök hát, de sose volt egy normális karaktered sem. :)
na jó, még annó fod-ot jól megtápoltátok bléddel, meg a defender team-ünk se volt kutya és abban még uni is benne volt. :) -
atiati #7247 A leggyorsabb talán a Teleport, de az szívás, főleg alacsony szinten, ha nem hiszed, próbáld ki :-D
A második leggyorsabb a Super Speed, baromi gyors, és ad stealth-et is, viszont nem lehet függőleges akadályokat leküzdeni vele, Fault Line-ban én megőrültem vele...
A Super Jump az egyik legjobb sztem, gyors, lehet vele magas dolgokat is átugrani, csak van egy kis rizikófaktor. Előfordulhat, hogy beugrasz valami mobbandába, és azok levernek, ez többször előfordult velem, főleg az elején :-) De Tankerrel vagy Scrapperrel ez nem lesz gond, meg ha rutinos vagy már, akkor mással sem nagyon. -
atiati #7246 Nem gyors :-) A leglassabb, de a legbiztonságosabb travel power. Mondjuk a lassú azért nézőpont kérdése, mert itt felmész az egekbe, és nem kell kerülgetni a magasabb épületeket, de tény, hogy nem valami gyors alaphangon. Én szeretem, mert sokat játszottam Defenderrel, és első volt a biztonságos travel power, amivel a szakadékokat is le lehet küzdeni.
Lvl 50-en 3 slottal 52-es enhekkel azért elég jól megy ám! ;-) -
#7245 a rendes repülés az mennyire gyors? -
chefshift #7244 Zuuby : Küldtem neki is trialt.
Maffioso : Nincs mit ^^
Ali: Tudtam , hogy örülni fogsz a képnek . Repülés meg csak a pózok tesztelése miatt választottam. Meg jó az ha van slotod rá :)
-
#7243 köszi -
chefshift #7242 A kulcs valószinuleg a egy mob-ban van vagy pedig egy (villogó) asztalban, dobozban, iesmiben. -
#7241 van egy küldi galaxy cityben amikor vmi raktárat kell kipucolni délen a városrészben
kiirta hogy find the key for the backroom vagy vmi ilyesmit de nem találtam kulcsot
-
atiati #7240 Faxa képek!! :-)
A repülést meg tényleg szeretik a kezdők :-) De azért a rutinosabbak sem vetik meg :-D -
Zuuby #7239 hali,na haveromnak is kéne kulcs ha nemgond,e mailja [email protected] -
alicenorbie #7238 a repülést meg csak a noobok választják. :) -
alicenorbie #7237 te ízlésficam :))) -
chefshift #7236 Ezt a képet pedig csak neked drága Ali barátom :))
Figyelj Mako ! Nemkell egy új SG ?!
-
chefshift #7235 RSF utolsó küldetése mikor megkell zúzni Statesékat. Elötte a Ms. Liberty bandáját kellett el is hoztuk a hulláját.
-
chefshift #7234 Malta egyik főhadiszálásán
-
chefshift #7233 Szupergonosz találkozó , mindenki itt van aki számít a szakmában :)
-
chefshift #7232 -
alicenorbie #7231 sose voltál valami lángelme, te rádióaktív kalóz. :))) -
chefshift #7230 najó ... azt se értem miért rakta ki ugyanazt a szöveget kétszer de , hogy a képeim se jelennek meg .... -
chefshift #7229 Pár kép a régebbi szép időkről , mert sajna már jó ideje nem játszottam mert nincs kess. Na de mindegy , ugyis rég voltak beszúrva képek :).
RSF -ben a Malta egyik főhadiszálásán
Hmmm ....
Ms.Libertyt odavágtük a többi nyomi elé, föleg States lett nagyon dühös.
Az egyik kedven küldetésem , Szupergonosz találkozó :) (ide rakok majd még kpet)
Na azt ég rakok ide , hogy legyen ^^ -
chefshift #7228 Pár kép a régebbi szép időkről , mert sajna már jó ideje nem játszottam mert nincs kess. Na de mindegy , ugyis rég voltak beszúrva képek :).
RSF -ben a Malta egyik főhadiszálásán
Hmmm ....
Ms.Libertyt odavágtük a többi nyomi elé, föleg States lett nagyon dühös.
Az egyik kedven küldetésem , Szupergonosz találkozó :) (ide rakok majd még kpet)
Na azt ég rakok ide , hogy legyen ^^ -
#7227 Ja köszi a tippet segített így tegnap már ismét játszottam:) -
chefshift #7226 Nincs mit. Haverodnak is tudok küldeni ha kell. -
Zuuby #7225 Danke a trialt -
Zuuby #7224 ja egen emailom :[email protected]
ha esetleg mágse tucc küldeni akor pleez szólj mert akor nem várok majd rá -
Zuuby #7223 ja és hány ien kulcsot lehet küldeni mert haverom is már csöpög utáne:) -
Zuuby #7222 Hali,már egy ideje csorgatom a nyálam a game után és már nagyon szeretném kipróbálni csak mielött még 2havis fizetésre kötelezném magam kipróbálna a game et.Télleg nagyon komolyan gondolom szoval nagyon hálás lennék ha tudnál nekem küldeni egy ien 14 napos trial kulcsot mert már egy ideje próbálok szerezni demég nem sikerült -
chefshift #7221 Aki komlyan gondolja , hogy játszana City of Heroes/City of Villains -t az Amerikai szervereken és ki is szeretné próbálni, vagy mielött megvenné, még szerezzen 14 nap ingyen játékot(játszik a trialal 14 napot majd ahoz a trialhoz adja hozzá a coh/cov CD kulcsát, így nyer +14 nap játékot), az írjon ide nekem és küldök neki trial kulcsot. -
#7220 jamozsmánjo :D -
#7219 nekem azt irja hogy aktivájjam de amit kaptam serial azt nem fogadja el -
chefshift #7218 Ha bemész az account manage-ba itt, akkor a city of heroes/villains detalra kattintva ott lesz egy link hogy honnan tudod leszedni a klienst -
#7217 Sziasztok!
Lenne egy hatalmas problémám hátha valaki tud nekem segíteni. Szóval. A helyzet az, hogy múlt szombaton tacsra ment a vinyóm és ezzel együtt minden adatom ami rajta volt mehetett a kukába. Sajnos többek között a coh is. A baj az, hogy nem tudom honnan ismételten megszerezni. Kérdésem nem tud valaki segíteni? Mondjuk egy 14 napos free trial is jó lenne mert ugye az accom fut és így be tudnék ismét jelentkezni.
Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném. -
alicenorbie #7216 igen.
is.
de.
nem. -
#7215 Hi!
Szoval akkor elökell fizetni erre a játékra?
Vagy csak vegyem meg?Ha elöfizettem ako nem kel feltenni vagy valmi?
A próbaverziora elökell fizetni? -
chefshift #7214 Sajnos fizetés nélkül nemtudsz vele játszani , de ha kiakarod próbálni akkor küldj ide egy trial kérő mailt erre a címre : [email protected] és akkor fogsz kapni egy e-mailt hogy hogyan tudsz játszani a játékkal 14 napos próbaverzión. -
alicenorbie #7213 mi az istennek crack hozzá? semmi védelem nincs rajta, uccsem tudsz játszani vele anélkül, hogy fizess érte. -
#7212 Elösször is hi mindenkinek!
Ha lehet valaki letudná irni ennek a játéknak a telepitését az elejitöl a végéig a crack-el eggyütt részletesen pl: kattincs a next-re, stb.
Elörre is köszi!