City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
/e wallean
stb. listát megtalállod a hivatalos oldalonn a guide részbenn.
és még egy kérdés: hogy is lehet azokat a poénokat belõni??? Tudjátok, a laptop, meg az amikora falhoz õl, ölbe tet kézzel...ezeket hogy is lehet elõhozni?

http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Ha majd belépek játékba felveszlek.
(a kis izével eggyüt :lol😊
(és nem vagyok nagyképû 😉
Adam ird le mien üzenetet ir ki.
Szal nyugodtam megvehete ma CoV-ot, az egy hónap ingeny játék vonatkozik a CoH-ra is...(direct2drive.com-ról venném)
Egy hónap ingyen pedig mindkét részre vonatkozik.
Ja és gyere Guardian szerverre ott vagyunk néhányan.
Adam global nevet úgy kell bevenni friendlistre hogy @-ot irsz a név elé.
Másik: most készlök visszatérni, namost, ha megveszem a CoV-ot, akkor ahoz elmélketileg jár 1 hónap ingyen játék..mindez 20$, a CoH egy hónap elõfizu 15$...ha most megvenném a CoV-ot, akkor a CoH-ra is megkapnám az egy hónap ingeny játékot?? Ergo, akkor csak 5$ lenne a CoV...és hogy müködik ez? a játékon belül megérdi hogy Villian vagy Heroes karaktert szeretnék???
US verzióüm van mint irtam, vannak valahol magyarok??? Új karaktert fogok kezdeni, teljesne mind1 melyik szerver, szal ez nem lesz prbléma...nevet is kérek szépen 😄
Tegnap halottam a játékban hogy majd egy érkezõ issueben ha egy skillre 4 egyforma SO-t rakok akkor a negyedik már nemad rá semmit.
meghogy majd kombinálni lehet ezalatt 3SO + 3DO-t kell érteni?
tudna errõl valaki bõvebb infót mondani?
Ez nem a karakter nevem,hanem a global nevem.A friends menüben válaszd a global fült és ott az ADD-al tudod hozzáadni a nevem.Így mindíg látni fogod,hogyha online vagyok akkor éppen melyik karakteremmel játszom(melyik serveren,csapatban vagyok-e éppen stb).
Unionon játszom én is,global nevem:damati
Vegyél fel global friendnek.
Üdv.
Kreed felvettelek friend-nek. majd ha belépsz beszélünk. csocsi
amugy ki játszik még az Unionon ?
Csináltam épp a karit és elszállt a gép, bekapcsolni sem tudom. Vagy tápegyság vagy alaplap. ha a 2. akkor egy darabig nem leszek :'(
Ahhoz,hogy melyik serverre menj tudnunk kellene,melyik változatot vetted meg(US vagy Eu).Ha US akkor a guardian,ha EU akkor pedig Union serverre menj.
Szal megvásároltam a CoH-t iletve vettem hozzá egy 60-napos kártyát. épp update-eli magát (még 45 perc 😞(()
Kérhetnék egy kis segítéget tõletek? Szal az alapokat elmagyaráznátok? pl.: melyik serverre menjek, mit érdemes kezdeni, stb. stb.
Ha tudnátok adni egy msn-t vagy esetleg egy beszélgetõ progi (TS,Ventrilo) elérhetõséget azt megköszönném. De leírom ide én is az msn-em: [email protected]. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
Nemtudja valaki mi lelte a guardian szervert?
hivatalos oldalon UP-nak irja a játékban meg DOWN nak :S
Nemtudja valaki hogy ha én Guardian szerveren vagyok valaki meg pl Freedom-on akkor lehet valahogy neki privát üzenetet küldeni?
Néhány MMO-ban müködik ez gondoltam megkérdem hátha ittis használható csak nemtudom hogyann.
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati
/bind enter beginchat (bgcolor #0000000)(border #0000000)
/bind enter beginchat (color #FFFFFF)(bgcolor #0000FF50)(border #FF0000)(duration 10)(scale 2)
Millió köszönet 😊
enter leüt és írhatsz az aktív csetre. a külömbség annyi, hogy autómatice beszúrja a mondanivalód elé ezeket a paramétereket.
color: a beírt karakterek színe
bgcolor: a buborék háttérszíne
border: a buborék keretének a színe
duration: a buborék ennyi másodperc múlva fog eltûnni
scale: a beírt karakterek mérete, alapértelmezés 1, lehetséges: 0-tól 4-ig (nem muszáj egész számnak lennie, pl 0.5)
a # után található a szín RGB (red, green, blue) kódja. az elsõ 2 karakter a piros mennyisége, a második 2 a zöldé, az utolsó 2 pedig a kéké. 16-os számrendszer, tehát a lehetséges karakterek: 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F. a #000000 a fekete, a #FFFFFF a fehér, a #FF0000 a piros, a #00FF00 a zöld, a #0000FF a kék. több mint 16 millió színt lehet így kikeverni, pl a #CCFF00 ilyen rikító sárgás zöldes libafos színû, 😊 a #BBEEFF meg ilyen nagyon halvány kicsit szürkés kék. persze nem kell, hogy a karakterpárok egyforma karakterkbõl álljanak, a #012345 is jó, de ha a második karaktereket változtatod az szinte észre sem vehetõ és így egyszerûbb, mert csak 3-at kell megjegyezni. nem mintha meg kéne jegyezni, ugyanis eltárolja, 😊 csak én máshol is használom a példaként felhozott színeket.
az RGB kód után pedig lehet írni a megadott szín átlátszóságát. ha nem adsz meg semmit akkor teljesen átlátszatlan, 50-nél 50%-os, 0-nál pedig teljesen átlátszó, pl a #0000FF30 70%-ban átlátszó (30%-ban átlátszatlan) kék.
nem muszáj mindegyik paramétert megadni. beállítod menüben a színeket és csak azt írod felül, amit ott nem lehet megcsinálni.
/bind enter beginchat
így csak a karakterek fognak látszani, aminek a színét a menüben megadtam, az idõtartam és a méret pedig alapértelmezés.
ez ilyen optikai tuning, de lehet nagyon hasznos dolgokat is kreálni hasonló parancsok segítségével.
http://coh.warcry.com/scripts/faq/faq.phtml?id=153&site=36
http://www.dgath.com/users/coh/coxbmg170.pdf
http://www.cityofheroesonline.com/funthings/binds.php
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Akiknél ilyet láttam és megkérdeztem tõlük elküldtek a fenébe.. bunkó banda.
na mindegy reméllem valaki tud rá választ mert már rohadtul érdekel.
chefshift! Küldök most egy belsõ üzenetet, olvasd el légyszi! Sajna délután melózok, így nem tudok msn beszélni Veled :-)
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
amúgy évente 300 szlovák koronát kell a kártyáért fizetni, most nemtudom az hány forint.
Ha van meglévõ accontod bejelntkezel plaync oldalánn és ott ahol van a CoH vagy CoV-od ottvan alatta hogy Details. arra ráklikkelsz és a másik oldalon Upgrade-re klikk és ott kell megadnod a trial keyt.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
riana, hol váltottál dombornyomottat és milyet? mennyibe került? van havi díja és hasonló kiadások?
lehet hogy mégis szükségem lesz rá egyéb ügyletekbõl kifolyólag (is).
sajna ma járt le és bankártya hiját 1-2 hétig nemtudok játszani 😞
de reméllem még ezen a héten meglessz.