City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyarokkal jobb :-) Bár én is sok jenki havert összeszedtem, nem is hülye minden amcsi :-D

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

nem értem, miért kellenek ahhoz magyarok, hogy játszani tudj. 😊

Hát én US szerveren vagyok.
Kreeder44
Riana és Srácok srácok!
van még valaki EU serveren??? Azok sincsenek már akik eddig voltak 😞 szomorú csak 1 valakivel szoktam beszélni de õ is inkább villiansezik :S kezdek elkeseredni és fontolgatom h elkezdek Vanguardozni vagy LOTR Onlineozni ha megjelenik... pedig úgy odáig vagyok a CoH-ért hmmmmm :'( egyedül érzem magam 😊

igen ez baromi jó kis játék 😊
kár hogy pont dupla xp hétvégére nemtudtál jönni 😞
várunk vissza! jó pihenést 😊
No, tegnap lejárt az elõfizetésem, most jó darabig nem is térek vissza, pihenek kicsit :-)

Addig is jó hõsködést/gonoszkodást midenkinek Paragon City-ben!! :-)

u.i.: ez baromi jó kis játék, nem? :-)

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

tom505
Ez a sárga hapek kicsit hasonlít Homér Simpson-ra a The Simpson-ba<#nyes>

trial kliens... ekkora ökörséget vazze! <#confused><#wow3>

Aki kiakarja próbálni a coh/cov -ot az most megteheti!

Itt lenni link a trial clienthez

http://files.filefront.com/6552414

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

á, én arachnofób vagyok. 😊))
az én idõmben még nem volt ilyen. 😊

Az nem zacskó hanem mittoménmi 😄
Arachnosokat reméllem láttál márt mert akkor tudod miez 😊
Amúgy egyik missióból szereztem temp powert ami erre a kinézetre rak 😄
Sajna hamar lejárt 😞
elég hülyén néz ki, hogy a csaj 3/5-ét a lába teszi ki. :o
miért van zacskó a fejeden? 😊

Loptam magamnak új ruhát 😄
a vonatos nagyon király! 😊))
homert meg nem cikizni, oké? 😊
miért nem lehet dagadt karit csinálni? :o

jók a képek 😊) . Az a sárga emberke meg Homer Simpson 😄

nyiss egy új böngészõ ablakot és oda másold be a linket. ha akkor se megy akkor nyomd meg párszor Ctrl+F5-öt akkor behozza.
Na gondoltam feltöltök pár képet:

A perverz sárga.... talánn ember nem biztos 😄

Disco placc trip mineból 😊

Ezt meg senki ne próbálja ki otthon 😄
Tankeremmel kiirtottam pár Supa Trollt 😊

Itt meg megálitottam egy száguldó vonatot 😊

ja

hát nekem nemjön össze 😊

nehéz de meglehet nyitni a képeket xD

ahoz kell egy progi ami ki-be tömi a coh filejait ilyenre keress
hali. valaki nemtudja hogy játékból hogylehet kiszedni a térképeket és azokat áttalakittani? már vagy 2 napja próbállok találni valamit erre de semmi pedig tuti van. vidiot mapokat is csinálni kelett vmivel :S
Ezt most magyarul?? :-D Fene se érti ezt a francia (spanyol, üzbég, busman vagy ki tudja milyen) nyelvjárást! :-D

Cunci trétah !!

Ejnye Macsek, beálltál a Counclihoz?!? :-D

Mondjátok szépen csííííííííz 😊
LOL
Kiváncsi lennék hogy csinálták meg ezta videót :S
Kellemes, legyûrhetõ gonoszokkal teli Karácsonyt kívánok minden Hõsnek!
Egye fene, a Villain-oknak is hasonlókat, most az egyszer! :-D

majdnem sikerült <#zavart2>

Kreeder44
Valószínû, h nem tudok feljönni amikor aktuális lesz... de Kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag Újévet kívánok mindenkinek !!<#taps><#smile><#wave>

ja azokat láttam és azok nem két dimenziós papirok mert nálam is jelen vannak 😛
amúgy meg még egyáltalán nem biztos hogy megveszem mert elég jónak tûnik anélkül is.
hát ami a hivatalos szájtjukon van. ha még azt sem láttad, akkor mi alapján akarod megvenni? 😊 ajánlom nézd meg, mert nagyon szar. 😊 és ott csak 2 dimenziós papírok vannak, ha van 3d-s is robbanásnál, akkor azt miért nem rakták be? :o

mien videó? mellesleg nem 2 dimenziós objektumok 😄
jézusom, ez a videó nagyon fos. 😊)) ott szokják a legjobb tudást bemutatni, akkor ez kis 2 dimenziós objektumok kavargása? 😊 jól látom, hogy ez tényleg nem tud semmit és van aki megveszi? :o

én inkább ageia-nál maradnék 😊
minek az neked? ha jobb vizuális élményt akarsz, akkor inkább triplehead2go-t vegyél és csak 60ezer huf, khm... és egyéb kellékek, 😊)) de iszonyat élmény lehet. én biztos, hogy beruházok egy ilyenre, ha úgy fogok állni pénzzel és idõvel, de tessék pókerezni és ezzel nem lesz gond. 😉
http://www.matrox.com/graphics/en/gxm/products/th2go/gaming/city_of_heroes.php

HUNGARY
Ramiris Rubin Rt.
Frangepan u. 46.
H-1139 Budapest,
Tel: +36-1-888-3200
Fax: +36-1-888-3201
[email protected]

SLOVAKIA
BGS Distribution a.s.
Stara Vajnorska 21
831 04 Bratislava
Slovak Republic
Tel: +00421 7 4910 1525
Fax: +00421 7 4910 1555
[email protected]

Hi. Valaki tudna pár infót ageia-ról mondani.
Az érdekelne hogy hol tudok rendelni ahonnan Szlovákiába is elküldik.
Meg hogy hova megy eza gépbe? annyit tudok hogy pci expresses alaplapra megy nekem az van.

Valaki mondta hogy direct x 10es grafkártyákba már benne lessz csak direct x 10es információim szerint csak vistára lessz azonn meg nem megy a CoH.
Jók a képek 😄

macselek
nah akkor ez egyenlõre felejtõs

Minimum System Requirements:

Microsoft® Windows® 2000/XP
Intel® Pentium® III 800 Mhz or AMD Athlon™ 800 Mhz
512 MB RAM
CD-ROM Drive *
4 GB Available HDD Space
NVIDIA® GeForce 2 Series, ATI® Radeon® 8500 or Intel® i865 Series Video Card 16-bit Sound Card
56k modem
DirectX® 9.0c

Recommended System Requirements:

Microsoft® Windows® 2000/XP
Intel® Pentium® 4 2.0 GHz or AMD® Athlon™ XP 2000+
1 GB RAM
16X CD-ROM Drive *
4 GB Available HDD Space
NVIDIA® GeForce™ 6200
16-bit Sound Card
Broadband Internet Connection
DirectX® 9.0c

Sounds Best on Sound Blaster® X-Fi™ series!

*The Collector’s DVD Edition requires a DVD-ROM Drive.

macselek
Tudna nekem mondani valaki gépigényt?

nem szórta szétt 😄 vitte igy körbe körbe 😄 tök poén 😊
Pocket D nagyon jó lett!
De ez nem inkább szemét szétszórás volt? :-D

Szemét gyûjtés mesterfokonn 😊

Ez biztos fájt...
Jelen állás szerint nagyon úgy nnéz ki, hogy a gépem megadta magát, nem bírja a komolyabb terhelést, így pl. a CoH-ból is kivág 1-2 perc után. Így amíg meg nem oldódik a probléma, nem leszek Paragon City-ben, meg sztem itt sem nagyon, esetleg a melóhelyrõl nagy ritkán.
Remélem, most nem fog egy hónapig tartani a javítás (csere), mint a múltkor...

Aki kiakarja próbálni a CoH/CoV -ot akkor az most igényelhet EU trial kulcsot.

ITT

MEG ITT

Kreeder44
OK! Ez így nekem is tzetszik... akkor majd megbeszéljük még amikor aktuális lesz 😄

Remek! Én is úgy voltam vele, hogy váltani fogok rá, de már elbizonytalanodtam :-) Leginkább pár hónap CoH, aztán pár hónap WO, így tudom elképzelni :-D

Kreeder44
Warhammer Online-t én is nagyon várom 😊 Ha mész oda játszani akkor veled tartok majd... Talán vele lecserélem a CoH-ot de addig élvezem ezt 😊