8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#7371 És gondolom ha átmegyek US szerverre akkor mindent amim volt azzal nem megyek sokra igaz? Kár hogy nem lehet úgy átrakni az accountot mint a GWben. -
#7370 Hát remélem hogy működnek az itteni gamecardok vele mert kártyáról nem fogom fizetni:/
Viszont akkor átmegyek US szerverre mert itt nincs gyakorlatilag semmi és alig találkozok emberrel. -
Bléd #7369 Szvsz nemhiszem, hogy az itthon kapható Gamecardok jók az US verzióhoz, de érdekődjél utánna ott ahol be akarod szerezni, mielött megvennéd ;)
Az Amcsi szerverek jobban látogatottak, már másik hszemben leírtam.
EU 3 szerver átlag nemtom mennyi játékos naponta de vki mintha 500at mondott volna, US szerverek 11 db, Freedom a legnépszerűbb, Hero olyan 1200 körül, villain 6-700.
Amúgy meg aktív játékosok is sooooookal többen vagyunk USen.
Ami viszont megint nem elhanyagolható hogy US szerveren a havidíj is olcsóbb ;D (Ugyanannyi USD-ben az előfizetés mint Euróban ... ) -
#7368 És az itthon kapható Gamecardok mennek az US-es accountokkal?
A másik kérdésem pedig az hogy az amcsi szerverek jobban lakottabbak? -
chefshift #7367 Buddy kód az olyan , hogy amikor felhasználod kapsz x napot, majd mikor lejár akkor fizetheted tobább a havidíjat. Nem olyan mint a trial kulcs, hogy ha lejér akkor meg kell venned a játékot és azt hozzárendelve tudsz csak játszani majd ha letelt akkor havidíjat fizetni.
Buddynál nemkell megvenned a játékot hanem ha lejár akkor csak fieted a havidíjat -
#7366 És az a buddy key az hogy megy? Csak mert nekem megvan mind a két játék és szándékozom fizetni is ha az itthon kapható gémkárdok jók hozzá. -
#7365 hát ha tovább tudod fizetni akkor van nekem buddy keyem meg gondolom jó párunknak itt, ami majdnem olyan mint ha megvetted volna -
#7364 Ja amúgy ugye ha már megvettem az eu verziót akkor már az amcsi verziót cseszhetem ugye? -
#7363 Valaki magyarok EU angol szerveren jelentkeznének? Csak mert szeretnék keresni egy SG-t vagy legalább egy havert, de eddig nem jutottam sokra.
Defianton nyomom Jó oldalon:Fragile Protector
Csúnyán:Subversive Commander -
Bléd #7362 szal még a többiek:
@ati
@chanteye
@lond
@senaid
@siaynoque
@vovin -
#7361 itt az enyém is @Mr Destructor -
Bléd #7360 Amerikai szervereken játszó magyarok Global chat handle-i:
@Unispycho
@Chefshift
@Dredd1
@Whendigoo
@Fater
@Apa
@Bled
@Senaid (?)
@Sianaque (?)
ezeket lehet elírtam, majd pontosítom ha hazaértem.
Ha vki esetleg játszik még, akkor irja meg, és összeállítunk egy pontos listát majd -
JegesH #7359 Hali,
mi most a Defianton játszunk lvl 10 körül.
Amúgy mostanában a legtöbbet a lvl 28-as Blasteremmel játszom Unionon. -
damati #7358 Hali
Unionon játszom én is,jelenleg lv 30-as Warshade-mal szoktam játszani:) -
JegesH #7357 Sziaszotk,
hát tényleg elég kevesen vagyunk magyarok az EU szervereken. Jelenleg rajtam kívül még egy valakiről tudok, ő kb 1 hete kezdte el a játékot. Pillanatnyilag az Union szerveren nagyobb az élet, a Defianton valamivel kevesebben játszanak.
-
Bléd #7356 Elég gáz, EU szervereken eddig se voltak sokan, és akik vannak/voltak, azok sem játszanak sokáig.
Ha viszont tervezed, hogy visszatérsz, és játszol, fel tudok ajánlani 1 buddy kódot ... (nem kell megvenni a játékot, csak a havidíjjat fizetni)
Aki meg ki akarja próbálni, az is írhat ide, el tudjuk árasztani őket trial kulcsokkal. -
#7355 szasztok
régen még megvolt anno az US-es coh, viszont mindd az account jelszamavm mindd mindent elgórtam, így vettem egy EU-s mixx accountot.
EU szerveren tolja valaki és melyik szerveren? -
Sith Riana #7354 Hi. Bocsi hogy rég nem irtam csak nemsokmindenre volt időm mostanábam.
Játékból is eltüntem meg még egy jódarabig szünetelteni fogom sztem.
Augusztus fele lehet visszatérek de ez még nem biztos. Addigis legyetek jók :) -
Bléd #7353 Dupla XP hétvége, Apák napja alkalmából valamint Positron szülinapja miatt :D
Lehet betárazni a kaját és a piát, mert hatalmas kockulás lesz ...
"Double XP Weekend Returns June 15-17!
Thursday, May 31, 2007
School's out! Father’s Day! Positron’s birthday! So many reasons to celebrate! Yes, Heroes and Villains, the time has come again. Roughly twice a year we turn up the dial and invite players to rack up XP at double the normal rate. Coming soon, Hero and Villain characters will receive double the XP, Influence and Infamy for all of their accomplishments in the game.
Double XP Event Timing:
Start: Friday, June 15th at 8:59am PST / 11:59am EST
Finish: Sunday, June 17th, 8:59pm PST / 11:59pm EST
If you have a friend who wants to join in the fun but hasn’t played before, send them a free 10 day trial and earn free game time through the Referral Program!
The event begins Friday, June 15th! Take advantage of this opportunity to level up your favorite heroes and villains twice as quickly as normal. Good luck and have fun!" -
Ork88 #7352 meglepődtem de csak egy szép kék képernyő volt minden nélkül -
Bléd #7351 Esetleg próbálkozhatsz Mikrofos problémamegoldóval, de kétlem, hogy segítene:
Microsoft Online Crash Analysis -
Bléd #7350 a kék képernyőn nem írt ki semmit ?
Pl:
Error code 0000009c, parameter1 00000000, parameter2 8053faf0, parameter3 cc0000ff, parameter4 20040189.
vagy vmi hasonlót ? :s -
Ork88 #7349 most rohadt gyorsan megcsinálta és csak kék képernyő jött fel semmi más -
Bléd #7348 ooopsz, ATi kártya ... ez lehet a ludas, illetve a driver
Probáljad meg kicserélni régebbikre, hátha megy vmivel.
CoHban sokak panaszkodtak rá -
Ork88 #7347 Próbáltam megnézni a BIOS-ban hogy milyen hőmérsékleten lövi ki magát automatikusan hátha túl alacsony, de sajna nem találtam meg.
sose volt még ilyen problémám
megprobálom akkor az auto újraindítás kilkövését -
Ork88 #7346 --------[ Összegzés ]---------------------------------------------------------------------------------------------------
Számítógép:
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Home Edition
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Számítógépnév GEIST-XUYKZVR3V
Felhasználó neve Miksa
Alaplap:
CPU típusa Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
Alaplap neve Asus P4P800 SE (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Springdale i865PE
Rendszermemória 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
BIOS típusa AMI (10/01/04)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port Nyomtatóport (LPT1)
Megjelenítés:
Videokártya ATI Radeon 9600 / X1050 Series Secondary (128 MB)
Videokártya ATI Radeon 9600 / X1050 Series (128 MB)
3D gyorsító ATI Radeon 9600 XT (RV360)
Képernyő LG StudioWorks / HiSync 700S [17" CRT] (11011)
Multimédia:
Hangkártya C-Media CMI8738 Audio Chip
Háttértár:
IDE vezérlő Intel(R) 82801EB Ultra ATA Storage Controllers
IDE vezérlő Intel(R) 82801EB Ultra ATA Storage Controllers
SCSI/RAID vezérlő SCSI/RAID Host Controller
Floppy meghajtó Hajlékonylemezes meghajtó
Lemezes meghajtó ST3120827AS (120 GB, 7200 RPM, SATA)
Optikai meghajtó ASUS DVD-E616P (16x/48x DVD-ROM)
Optikai meghajtó HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B (DVD+R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:40x/24x/40x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
Optikai meghajtó HN1304H JNK914V SCSI CdRom Device
SMART merevlemezek állapota OK
Kötetek:
C: (NTFS) 20198 MB (2449 MB szabad)
D: (NTFS) 94264 MB (3584 MB szabad)
Teljes méret 114462 MB (6033 MB szabad)
Bevitel:
Billentyűzet Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyűzet
Egér HID-szabványnak megfelelő egér
Játékvezérlő Microsoft PC-botkormány illeszt
Hálózat:
Hálózati kártya Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet Controller (192.168.1.100)
Perifériák:
Nyomtató Adobe PDF
Nyomtató hp LaserJet 1300 PCL 6
USB1 vezérlő Intel 82801EB ICH5 - USB Controller [A-2/A-3]
USB2 vezérlő Intel 82801EB ICH5 - Enhanced USB2 Controller [A-2/A-3]
USB eszköz Logitech Cordless RumblePad 2 USB
USB eszköz USB HID
-
Bléd #7345 Még amit el tudok képzelni, hogy a tápoddal van valami nagy gond.
Ahogy mondtam, ezt így elég nehéz kideríteni.
Sztem kérj kölcsön haveroktól:
- Tápot
- Videókártyát
- Memóriát
És cseréljed ki a régi dolgaidat egyenként. (sztem a táppal kezd)
Az újraindulásnál, hogy könnyebb legyen meghatározni a hibát csináld a következőt:
- Jobb klikk a sajátgép ikonra az asztalon
- Legördülő menüből TULAJDONSÁGok kattints
- a beugró Rendszertulajdonságok ablakban a SPECIÁLIS fülre kattints
- indítás és helyreállítás részen a BEÁLLÍTÁSOK gombra
- rendszerhiba részen pedig az AUTOMATIKUS ÚJRAINDÍTÁSnál vedd ki a pipát majd okézzad le
Ez megakadályozza a gépet, hogy újrainduljon kékhalál esetén, és meglássad, hogy milyen hibaüzenetet ír ki.
Ha azt felírod, akkor talán többet tudok segíteni. -
Bléd #7344 Memória teszt progit innen lehet letölteni:
Memtest
Az is megeshet, hogy a drivereddel van gond, nem biztos hogy a legújabb a legjobb, próbálgassál ki más verziókat is. (Ati kártyáknál szokott ez gond lenni) -
Bléd #7343 Más játékoknál nem fagy ?
Melyik játékok mennek rendesen, meg mi a konfigod ? -
Ork88 #7342 Az érdekes hogy sehol máshol nem melegszik túl de pont itt csinálja ezt :( -
Bléd #7341 Így látatlanban azt mondanám, hogy vagy túlmelegszik vmi a gépedben, vagy memória gond van :S
Szedd szét a gépet, portalanítsad, ellenőrizd, hogy a ventik forognak-e, valamint a kábelek rendesen be vannak-e dugva.
50re fejlődni nem nehéz, ha van állandó csapatod. Attól függ mennyit játszol, 1 hét alatt megvan, de ahoz sokat kell kockulni és nem biztos hogy megéri, mert sok mókás és érdekes küldetés kimarad :(
Ahogy írni szokták, a lvl50 nem cél, hanem út.
"lvl50 is not a destination it's a journey". -
Ork88 #7340 A Heroes-nál és a Villains-nél is megtörténik :( Pedig szimpatikus amit látok mielött újraindítaná a gépet. Remélem valahogy le lehet küzdeni ezt a problémát. -
Ork88 #7339 Sziasztok!
Gondolkoztam azon ohgy megvegyem a játékot ezért megcsináltam azt az ingyes próbás dolgot, de valamiért nem kedvel a játék és néha csak úgy újraindul a gép. Felraktam a legújabb drivert és nem az volt a gond. Nem tudom mi lehet a baj és hogy mit tegyek hogy ezt a hibát megszüntessem. -
vanhelzing #7338 végülis az Air Superiority-t választottam. meg azt szeretném tudni, hogy nehéz-e fejlődni magasabb szinen és ha 50-es szintet kb mennyi idő alatt lehet elérni? -
Bléd #7337 Az a legegyszerűbb, ha kipróbálsz mindent, aztán meglátod hogy a saját stílusodnak melyik a megfelelő.
Ha megvan a CoX, akkor sztem Heroessal kezdjél, az soooookal könyebb mint a CoV. A kasztok nagyon táposak, és a mobok is gyengébbek.
Azt azért nagyon bírom, mikor Recluseban az agyontápolt Blasterek (Ice / Nrg / FF) póverkednek, hogy mekkora jók, de csak az übertáp Epic pooljuk miatt.
Dúrvának tartom, hogy a blaster hogyan kaphat personal force fieldet ... -
chefshift #7336 hover az szakkki ^^, defet szinte nemad amikor meg menekülni kellene nemtudsz mert bevan kapcsolva mire meg lekapcsolod már késő -
alicenorbie #7335 alacsony szinten nincs normális tank és az air superiority faszán bevéd, de egyszerre csak egy ellenfél ellen és az közel kell, hogy legyen, még a hover kevésbé véd, viszont egyszerre effektíve sok ellenfél sebzését csökkenti le. persze, hogy a blasternek kevés az ép-je, de jó healer már alacsony szinten is van, szal nem mindegy mennyi idő alatt döglenél bele a tömegsebző agresszorkodásba, mert azalatt újratölt a gyógyító power és lesz időd leszedni az ellent mielőtt kimúlnál. szólóban biztos, hogy a hover a gyengébb, de még mindig azt vallom, hogy aki egy mmorpg-ben szólózik, az egy idióta. :) a hover többször jól jöhet a harcon kívül is, de valóban fos pova lesz. -
vanhelzing #7334 repüléshez -
vanhelzing #7333 Hello!
Köszi mindenkinek a segitséget.A játék nagyon tetszik eu szerveren vagyok és ott a defianton(remélem jól írtam a nevét)az Air superiorití-t választottam de még kell egy pár szint a rendes fepüléshez. -
atiati #7332 Én soha sem szerettem a Hovert. A mobok 99%-ának nem csak közelharci, hanem távolsági támadása is van, tehát tök mindegy, hogy repülök vagy sem (jó, a közelharcosok távolsági tá,madásai gyengébbek, főleg alacsony szinten), sztem nem attól fogok életben maradni, hogy van-e Hoverem, vagy sem... Úgyis eltalálnak és sebeznek, az Életpont meg kevés a Blasternek.
Ellenben az Air Superiority alacsony szinten is király, mert amíg a megütött ellenfél felrepül, elesik és feláll, addig nem támad, ami sokat segíthet a gyenge blasterek helyzetén :-)
De persze a Respec igaz, ki lehet próbálni mindkettőt különösebb következmények nélkül, aztán mindenki eldönti, melyik tetszik neki :-)