8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• chefshift
    ez guardian szerver, máshol is vannak biztos :p
  • Powerman5000
    áháhháh na amint vége most az EDEN trialnak megyek is keresni a kis g*ciket
  • Bléd
    Sajnos bekövetkezett az amitől Séffel tartottunk az IOk megjelenésével kapcsolatban. Megjelentek a Kínai infamy farmerek, tegnap kaptam is egy privát üzenetet, hogy ha akarok, akkor vehetek 15$-ért 10 Millió Infamyt...
    A farmerek egész nap RVben nyomulnak hevivel, nem lehet őket nem felismerni, játszani nem tudnak, PvP elől menekülnek, vagy simán kihalnak. (párat ismerünk is : Apple boy, Dear Ring, Dear king, Xiao)
    Ha ez így megy tovább, akkor ezt a játékot is szétbasszák :(
  • Bléd
    Talán mind2, meg ugye, hogy most kint van egyértelműen hogy nincs Tört szerver, így már senkit nem érdekel ;)
  • Powerman5000
    kihaltunk vagy nyaralunk ?

• Bléd
    Us verzió : 14,99 $
    Eu verzió : 8,99 £ vagy 12,99 EUR

Hősök és Gonoszok is egyazon szerveren vannak, de csak a közös zónákban találkozhatnak.

Amúgy nem tud vki egy jó kis törtszervert ? ;D
  • supersheep
    lol jó a felirat
    amugy mennyi a havidíj vagy 2havi vagy mittomén hányhavi vagy heti vagy.... szal értitek menyit kell perkálni hogy tudjak jáccani és mien időközönként havonta? 2havonta?...
    jah és valaki emlitatte ismer egy szerot ahol van jo meg gonosz pls a honlapját linkelt thx ^^
  • Gordis2k
    És tört szerver az nincs?:P:P:)
  • Bléd
    hehe, nekem is bejön :D
    Így legalább nem kell beirogatni, hogy nem fogsz ezzel játszani, mert fizetős :D
  • Gordis2k
    Nagyon fasza a NINCS TÖRT SZERVER felirat):):)
  • Powerman5000
    ki kéne írni a címbe mert már unom ezt olvasni tört szerver... tört szerver...
  • Hmuda
    "jah és pls valaki linkeljen má egy jo kis tört szerot ahol nem ekll havidíjat fizetni előre is thx"

Erről most mondj le, szerencsére nincs tört szerver.
  • alicenorbie
    egy szerveren van jó és gonosz is.
    nincs tört szerver.
  • supersheep
    hy all lenne egy kérdése ma city of heroes meg a city of villains két külön játék vagy egy szerveren vannak jok meg gonoszok is? vagy csak jók vagy csak gonoszok vannak attól függ meiket indítos el a CoH-ot vagy a CoV-ot? jah és pls valaki linkeljen má egy jo kis tört szerot ahol nem ekll havidíjat fizetni előre is thx
  • Bléd
    35ös szinten éri el az SOk szintjét az io,
    DOkét pedig már 15ös

Célszerű 15től 22ig IOzni, aztán 32ig SO, utánna pedig 35ösz IOval menni.
    A pénzszerzésben segít a respec is, mert az addigi normál encseidnek az árát teljes mértékben visszakapod, igy sokat spórolhatsz. Amúgy meg a markettel már könnyű pénzt szerezni.
  • hunzacc
    köszi
  • Hmuda
    Próbálkozz EZZEL a progival. Ebben remekül meg van oldva a működése a SETeknek, szóval ebből tuti meg lehet tanulni, hogy mi merre meddig.

(Személyesen nem tudom, hogyan működnek, majd csak később fogok foglalkozni velük.)
  • MarkBlade
    kérdés mitől lehet az hogy mikor kilépek a játékból kikapcsol a gép és újraindul? Ilyet még nem tapasztaltam más játéknál és a legújabb driver van.. 6200 nvidia karival..
  • hunzacc
    Na akkor a sok tartalmas hozzászólás után, kérnék egy kis infót:

Láttam hogy vannak mindenféle enchant set-ek. Nekem egy dark/elec brute-om van. A kérdésem az lenne, hogy hanyadik szinttől érdemes ilyen set-eket pakolgatni (első karim, tehát nincs habzsi-dőzsi), és miket érdemes egyáltalán?
  • atiati
    Ugyan, sokáig tart még, mire eléri a szellemi színvonala az átlagos 13 évesekét
  • Bléd
    kb 2 hete
  • alicenorbie
    vajon mikor... de agyilag még ott tartasz... :P
  • medog
    xD. én 13 éves? XD mikor volt az már...
  • Bléd
    nos kis kockák, aki teheti este 6 után húzzon játszani, mert duplán osztják az XPt meg az infamyt
  • Gordis2k
    Ez mekkora tapir lol már... a kenyeret is ingyen kapod mi? (elárulom nincs ingyen a kenyér csak anyucid veszi) na oldalaz el szépen homokozni.
  • Bléd
    Sztem nem baj, hogy fizetős, legalább megszabadulunk az ilyen 13 éves szarlámáktól
  • alicenorbie
    kicsi a világ, sok a hülye...
  • Powerman5000
    hát ezt nem kellett volna
  • medog
    akkor egy SZAR game!
  • Hmuda
    Igen, fizetős, mint a WoW, LA2, stb. De a GW-nek nincs havidíja.
  • medog
    hello. ez fizetős game? mármint pl: wow,guild wars,lineage 2... ilyesmi? vagy ingyenes?
  • Hmuda
    Az igazi accom mindig is EU-s volt. Régen mikor csak US-only volt akkor használtam valaki más accját. Megjelent itthon egy CE doboz, hát lecsaptam rá amíg nem késő és mivel csak US->EU transfer volt, hát én biza nem akartam mégegyszer fizetni a full játékért. Jó nekem a hazai légkör, a németeket és a franciákat úgyis külön "koncentrációs-szerverekre" zsúfolták, szóval nyelvügyileg nincs gondom. Persze ha lehetett volna EU->US akkor megfontoltam volna a transfert, de hát ez van.

Majd írok nekik valamikor levelet, hogy nem tervezik-e az összevonást, mert a szerver-karbantartási időktől eltekintve nem sok értelmét látom a dolognak, hogy őszinte legyek. Az SWG-ben is remekül megvannak együtt a szerverek.
  • chefshift
    fuj te átmentél EU-ra ? TRÉTAHH !!
  • Hmuda
    Gondoltam visszanézek most a nyáron. Szóval aki EU-n van annak szólok, hogy hamarosan újra rontani fogom a levegőt a szigeteken hs zöld utat kapok.

A GH-m elvileg @Hmuda.
  • chefshift

Elég hamar kiadtak róla infót és már indul is a closed Beta test
  • Bléd
    Global chat az arra jó, hogy a szerverek között is lehet beszélgetni.
    US szervereken a HUN csatornán szoktunk beszélgetni páran, persze ezt csak akkor hallod, ha a chat ablakodba is beteszed a HUN csatit.
  • JegesH
    Sziasztok,

Heros oldalon mi is alkottunk Defianton egy magyar SG-t, ha valaki csatlakozni szeretne keressen bennünket a global chaton.
    @JegesH
    @Holdpenge

Illetve a HUN chanelen tudunk szerverfüggetlenül beszélgetni.

SG neve: MoonLight
  • Rambo 20
    Valaki akkor privátba tudna küldeni egy amcsis kódot megnézem ott mi a helyzet ha itt lejárt a játékidőm szerintem. (Nem biztos hogy átmegyek)
  • hunzacc
    Sziasztok, Villain oldalon összedobtunk egy SG-t a Defiant szerveren, jelenleg vagyunk úgy 4-5-en magyarok.

Ezt a global chat dolgot még nem vágom teljesen, de az elérhető karakternevek:

Satanka
    Belzebub
    Vittorio Corleone
    Gyilkos Penge
    Wu Jian Dao
    Blackhand

Az SG neve a Pokol Gyermekei (ha minden igaz :) )
  • Bléd
    Régebben lehetett USről költözni EUra, de csak a karakterek mentek, a pénz elveszett, de mostmár nem megy ez.
    EUról viszont USre sosem lehetett és nem is tervezik.