City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, ízlések és pofonok, én szeretek optimalizálni, Mid's-ben napokig elszórakoztam 1-1 karin, mielõtt ténylegesen elindítottam volna.
Azért utána én sem vetem meg egy jó hangulatú teammel akár a bolondozást sem.
Emlékszem, amikor anno magyarokkal csináltunk még csak defenderekbõl álló teamet is. :)
ez egy április elseje alkalmából postolt szarkasztikus kis iromány lett volna ami a rossz játékosokat figurázná ki *facepalm.jpg*
nekem sosem sikerült ilyen komolyan venni játékot, mindenki hozzon amit akar, majd megoldjuk alapon invitálok, még ilyen lehetetlen kombinációkból is hogy sok blaster meg egy scrapper is sült már ki jó dolog, amikor mindenki tudta a dolgát
(persze ha megkérdezik hogy mit hozzanak akkor igyekszem valami kiegyensúlyozottabb teamet összehozni, de nem követelmény)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Ez csak akkor igaz, ha megvan a csapat magja, mert defenderekkel, scrapperekkel, blasterekkel nem sokra mennél, ha egy 8 fõs teamrõl van szó. Egyes tankok alapban nem valók tankolni, de igazából csak a taunt a lényeg, mert ezen bármikor segíthet egy supporterrel felrakott pajzs és egy értelmes healer. Ha ez megvan, innentõl jók vagyunk bármivel, maximum rohadt lassú lesz a team, ha nincs rendesen összerakva.
Amúgy én AT-kon belül is még leszûkítem a kört, mert vannak olyan használhatatlan szar összeállítások, hogy az hihetetlen.
Az volt a fasza az AE-ben, hogy a legtöbben helyben voltak, így meg tudtam nézni az adatlapjukat és a karakter felépítésébõl már simán kiderül, hogy az illetõ tud-e játszani. Nagy ész semelyik karihoz sem kell, egy kis játék után simán ráérez az ember, ennek ellenére jó nagy balfaszokkal van tele a játék. Nem kell profin tolni, csak ne legyen hülye.
Nincs egyensúly és sok az analfabéta...
pl tank elvileg minden jó csapatba kéne de olyan sok ratyi tank van hogy én inkább egy jó játékost invitálok be bármivel amit tud hozni.
ebben a guideban az a szomorú hogy nagyon sok ember valóban így játszik
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Az a sok KB meg rohadt idegesítõ bennük, márpedig minden valamirevaló csapat alapja az AoE Dmg.
Minden csapat életképes, de én nem fogok szenvedni egy olyannal, amivel 6 óráig tart lenyomni ugyanazt a TF-et, ami az elõzõvel 2 óra volt.
Úgyhogy én nagyon is szoktam neki örülni, ha olyan a teamleader, hogy össze tud állítani egy darálós csapatot és azokban szinte soha nincsenek kheldianok.
Oké, idõmilliomosoknak szép és jó, de nekem pörögjön az a csapat és inkább megcsinálok 3 TF-et ugyanannyi idõ alatt mint 1-et.
8 troller; 2 tank, 6 troller; 2 tank, 4 troller, 2 blaster, az ilyesmi csapatokkal lehet jól haladni, nem az ilyen találomra összeszedett AT-okkal.
usa-n meg nemtom mi van de nálunk defianton nincs ilyen hogy xy AT-t meg powersetet nem látjuk szívesen.
összvissz tök erõsek a kheldianok csak bonyolultabb a többi ATnál, tudni kell õket használni (plusz jó sok próbálgatás kell eltalálni az optimális buildot)
Na, beszabadult még egy szakértõ... :-PP
Akik tisztában vannak vele, hogy kell jó csapatot összeállítani, nagyon ritkán fognak kheldiant beinvitálni. Aki meg MMO-val szólózik, annak tuti, hogy van valami baja. :)
Sajnos ez a tényállás, jól elcseszték õket. :P
2. leordítod azt aki vette a fáradtságot hogy helyetted keressen választ és leírta neked
3. alapból hülye vagy mert basztál rendesen megnézni az oldalt, különben tudnád hogy 60 napost boltba is lehet venni
kösz hogy beugrottál
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ncsoft feltöltõkárty néven keresd
MErt csak online kiadást láttam rendes GC sehol nmtalálok
egy kicsit hülye de fontos kérdésem lenne
szeretnék jáccani ezze a lcomic mmoval de bankkártyával SOHA se fogok ilyet fizteni ezért néztem ilyen Game Carodor
Na a kérdésem az lenne egy ilyen GC hogy mükszik?
Pl egy 15 napo onnantol 15 nap hogy a kodot beirtam és ha jáccok ha nem akkor is pörög az idõ? Vagy mindig akkor telik az idõ mikor jáccok?
Vagy hogy ?
Pl monjuk tönkremenne a gép akkor bazstam a idõt?
Mi ennek a menete?
Na, beszabadult még egy szakértõ... :-PP
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati
Nélkülem még felborul a világ rendje ott:)
Global nick?
Miért, van még ember, aki azokkal a ratyi kheldianokkal játszik? :)
Hivatalos fórumon a Kheldianoknál lehetne megkérdezni
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Tehát pl. Nova formában megkapja a Human/Dwarf formában használható power-ekre rakott IO enhek bónuszait vagy sem?
És a passzív képességek IO bónuszaival mi van?
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati
Volt egy rövid idõszak, amikor állandóan SG társakkal toltam, de hamar meguntam, kellett a változatosság, mert így túlságosan be voltam határolva.
Persze az megint más volt, amikor magyarokkal teameltünk mindig.
a probléma az hogy mindenki kijelenti hogy az EU üres, meg hogy az a párszáz ember aki ott van az semmire sem elég. mert nem így van.
Egyáltalán nem a nyugissal reagáltam, az egyetlen, iróniára hajazó szó volt az 5 mondatból, de igazából tök mindegy, lehetetlen megindokolni, mert felesleges a kevés ember, ott az SG és a global friends összetartó közösségnek, amit meg is válogathatsz, nem bele vagy kényszerítve, a kívülállók meg nem zavarnak, viszont bennük még mindig ott a lehetõség. A falu egy ország része, de nem a Defiant = falu felállásban.
Ilyet még nem hallottam, hogy valaki azt szeresse, ha kevesen vannak a szerveren. lol
Igazából szerintem te sem tudod, hogy miért zavarna a több ember. Ha most összevonnák az Uniont és a Defiantot hirtelen elfelejtenéd azokat, akiket eddig megismertél és már nem tartanátok össze, vagy mi? Ha nem, akkor meg hol a probléma?
azt hiszem nem sikerült eléggé kifejteni a hasonlatot: kevés ember (relatíve. 200 az ugye itt most 'kevés') ugyanakor összetartó közösség miatta hajaz egy falura város helyett, nem a nyugi miatt
Akinek a falusi, családias nyugalom kell, az éljen ott, én maradok a városi nyüzsgésnél, ahol minden sokkal könnyebben elérhetõ.
Én inkább azt nem értem, hogy miért kéne mindenkit ismerni a szerveren, azért van a global friends, hogy oda felvedd azt a 200 embert, nem annyian legyenek összesen. lol
Arról már nem is beszélve, hogy többek között erre jó az SG is.
A végén még kiderül, hogy a Defiant nem is szerver, hanem SG. :D
a, az EU nem üres
b, defianton olyan hihetetlenül szoros közösség van kb mindenki ismer mindenkit és nagyon nyitott, mintha egy vidéki kis faluba költöznél ahol szívesen látják az új lakókat
(nem értem én ezt a mániát a számokkal... sokezer ember egy szerveren? yippi-yay... defianton max kétszáz, unionon kétszer annyi, mégse megyek unionra, mert defianton mindig találok jó társaságot. sõt, az EUsok nagy hányada esküszik rá hogy unionon sokkal nehezebb csapatot találni)
Nem tudom.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Szerkesztés luxus...
Menu/Options/Chat handle, itt tudod beállítani a global nicked, de csak egyszer változtathatod meg. Alapban az elsõ karaktered neve.
Kár, hogy vannak EU szerverek is, akkor is csak csökkent a létszám. Semmi pénzért nem jönnék át azokra.