8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
atiati #7572 Ha legalább 90 napja inaktív vagy, akkor egy aktív játékos tud neked küldeni egy megíhvót, és mindketten kaptok +15 ingyen napot. Jó dolog, én is éltem vele, mikor visszatértem kb. 1.5 hónapja :-)
De ez csak akkor működik, ha EU-n maradsz, mert US kulcsot vásárolva új és aktív tag leszel, szóval nem lesz meg a 90 napos inaktivitás.
EU-t nem ismerem, de meg merem kockáztatni, hogy a US-en többen vannak. Sokkal. Itt eleve több a szerver is. Én a Guardianon játszom, ez átlagos telítetségű, de a Freedom-on és asszem a Virtue-n tényleg sokan vannak.
US-en van kb.10+ magyar játékos, akikből pár mindig aktív, itt tudsz utána nézni: cityofheroesmro.phpnet.us
Ha US accountot veszel, akkor egy teljesen új accountot kapsz, tehát nem lesz Veteran-od a US szerveren. Egy accounttal mindkét játékhoz (CoH+CoV) hozzáférsz, nem kell külön megvenni a másikat.
A direct2drive-on érdemes lehet utánanézni a CoX vásárlásnak. Itt nagyon jó áron lehet kulcsot vásárolni, és általában jár hozzá a 30 nap ingyen játék. És amit veszel az US key lesz :-) (Bár ezt is érdemes ellenőrizni, mikor én vettem, akkor csak US-t adtak.) -
Ready2 #7571 Hello mindenki!
En egy eleg regi EUs player vagyok aki jo ideje inaktiv es most gondoltam i11 oromere visszaternek kis idore. Ha jol ertem van lehetoseg ra, hogyha vki meghiv, akkor mind2en kapunk ingyen 15napot.
Ez hogyis mukodik pontosan?
Lenne par kerdesem meg: Eu hogy megy mostanaban? Hanyan szoktak jatszani defianton es unionon? Lehet erdemesebb lenne beruhazni egy US accountra? Ha igy teszek, akkor elvesztem osszes veteran rewardomat? Cov-ot ugyebar mar nemkell megvenni ujra, igaz?
No egyelore ennyi lenne. Bocs a sok kerdesert :) -
atiati #7570 Ventrillon nem nagyon, de msn, icq és skype elérhető vagyok. Szívesen segítek, nem kell neked kitalálni mindennt :-) Később meg úgyis belejössz :-) -
Nem tudom rég nem nyomtam ice/energit nyomattam de untam kitalálni a dolgokat segitség nélkül uncsi volt... szal majd még jövök de nem akarom kitalálni mi hogy van meg mi az a kontrol..
Majd akkor ventrilon értekezünk de ez csak tavasszal. -
atiati #7568 Ja, és hol játszol, EU vagy US szervereken? :-) -
atiati #7567 Blasterből is az Ice/Ice vagy az Ice/Energy Manipulationt ajánlom, azok szólóban nagyon erősek, és csapatban is jók.
Az Ice/ sok kontrollt ad a sok sebzés mellett, így ideális szólóban. A /Ice szintén nagyon sok kontrollt ad, nagy segítség a blasternek, a /Energy Mani. pedig segíti a Primary Ice Blast hold-jainak erejét.
A többi blaster is jó, de ha nincs elég kontrol, akkor szólóban később nehezebben fogsz boldogulni. Persze lehet, de a két fentivel könnyebb, mint a többivel. -
Éreztem én:) Blastert csináltam csak az isten sem érti ezeket a képeségeket:) na majd ha lesz több időm. -
Blaster-t ajánlanám neked. Csapatban nincs nála jobb damage-dealer de szólóban is könnyedén megállja a helyét ha rendesen válogatja az erőket. -
Ha kell csapatban tudjak nyomulni de szoloban lehesen huzni bármeddig. És távolsági legyen. köszi a választ előre is. -
atiati #7563 Az attól függ :-) Ha sokat játszol egyedül, akkor scarpper vagy tanker javasolt, a többi inkább csapatjátékos. Persze ez powerset-től is függ, mert én pl. a Dark/Dark defenderemmel is kiválóan szólózok, igaz, nem a legnehezebb fokozaton :-)
Szóval mi érdekel inkább: közelharc, távolsági harc, kontroll, egyéb csapatsegítő képességek? Így lehet csak jobban meghatározni, milyen hőst érdemes készítened. -
darkpro #7562 csá mindenkinek ha valaki jáccuk még a city of heroes-sel akkor tudna nekem segiteni hogy milyen fajta karival érdemes kezdeni -
OKsa csak meglepődtema a Békésmegyei hírlapon mert én Békéscsabán lakom és kezdtem örülni h az alföldön a közelben játszik valaki :) ha végre Unionon alapítunk SG-t akkor visszajövök játszani de még LoTRO-ba felhúzom a karim maxra megyek egyet ridelni h tudjam milyen aztán jövök vissza az még 3 szint :) az én tempómba kb 2 hónap xD egyszerüen nincs seggem ülni a gép előtt itt a jó idő :P -
atiati #7560 Kreeder44: Veszprém megyében lakom :-)
Én is a US-t favorizálom. Lehet szerezni azt is, a direct2drive-ról meg lehet vásárolni a játékot, küldenek kulcsot, és az US-lesz :-) -
Anubisk #7559 Na kezdtem egy karit az Union szerveren, most épp lvl7-es vagyok. Ha van magyar SG a szerveren akkor oda jelentkeznék.
Elérhetőségeim:
Xfire - anubiskl456
vagy játékban:
AnubisHUN -
Anubisk #7558 Bad Girl:
Akkor ezek szerint te az US szervereken játszol?
Amúgy csak 1 a baj vele hogy sajna Mo.-n csak EU-s változatot kapni és Amerikából megrendelni kicsit problémás lenne. -
Atiati! Te Békésmegyei vagy?? :D azt hittem csak én játszok a megyéb a CoH-al :P -
Bad Girl #7556 szia!
van külön eu-s és usa-s verzió is. véleményem szerint az usa-s jobb. azon szerintem többen vannak, mint az eu-n. -
Anubisk #7555 Hellosztok
Két kérdésem lenne:
Van-e külön EU-US verzió?
Melyik szerveren játszanak a magyarok? -
Sziasztok 
Csináltam CoX Klubot a network.hu-n, ha érdekel valakit.
Cím: http://cox.network.hu/
És BUÉK mindenkinek
-
William90 #7553 Unionon ki szokott lenni? -
chefshift #7552 WB :) -
atiati #7551 Nem vártunk szombatig... IM BACK!!! -
atiati #7550 Én szoktam odaadni a hozzáférésemet, és nem kérem el más adatait, így szoktuk megoldani, de úgy tűnik, nem lesz szükség segítségre
-
Ha meg tudod oldani a fizetést a haveroddal, vagy másképpen, én meghívlak. De a kártyaadataimat nem adom meg, sorry. 
Egyébként meg előbb-utóbb talán amúgy is érdemes volna megoldást találnod, mert gondolom, nem 1 hónapot akarsz játszani meghívás után.
Nem olyan bonyolult egy megfelelő kártyát igényelni. Ahol én csináltattam, még fizetni sem kellett annak, akinek 3 hónapja már van bankszámlája ott. Telefonos igénylés után 1 héten belül már küldték is a dombornyomott kártyát. (www.cib.hu)
-
Igen, lehetséges, csak (karakterenként) pénzbe kerül. -
atiati #7547 Lehetséges karakter(eke)t egyik szerverről a másikra mozgatni? Mármint US Guardian-ról mondjuk a US Freedom-ra. Eddig nem hallottam ilyen lehetőségről, de hátha van valami megoldás.
És megint: ha van US-en valaki, aki meginvitálna mint havert a nagy pihenésből játékra, az jelezze nekem. Itt a +15 napos free játék akcióra gondolok. Lehetőleg olyan keressen, aki hajlandó volna nekem befizetni 1 (vagy 3?) hónapot, ugyanis az én kártyám erre sajnos nem alkalmas. Banki átutalással tudom a pénzt kifizetni a feladónak.
Lehet, hogy egyik haverom is jönne, ugyanezzel a +15 napos akcióval, szóval talán kettőnket is lehetne majd invitálni (+30 nap játék valakinek?
). Ha pedig ő is jön, akkor tud nekem befizetni, és ezzel sem kell vacakolni az invitálónak.
Keressetek, elérhetőségeim a profilban megtalálhatók. -
William90:
EU-ra az US accountoddal nem tudsz felmenni.
Mint már írtam, US/ Virtue-n vagyok. Kevés a magyar, vagy csak én nem találkoztam velük, de amúgy sok a játékos.
Guardian: több magyar, de kevesebb játékos.
A többit nem ismerem.
-
atiati #7545 Hátha valaki még nem hallotta: film készül a CoH-ból!
http://bekesmegye.mconet.biz/film_dvd/megfilmesitik_a_city_of_heroes_t_dvd_9_324448.html -
William90 #7544 Egy kérdés: EU-szerverekre hogy tudok felmenni?? Szerintem nekem US verzió van és ott nincs a szerverlistán union. -
Szia William! Gyere EU-ra union szerverre ott vagyun 4-5 en álltalában várunk :) -
atiati #7542 Köszi, asszem marad majd a befizetéses megoldás, az sokkal olcsóbb
7000Ft-ból (GTC-dal 60 nap) 3 hónapot lehet befizetni (US-en).
Akkor már csak pihenek rá picit, hogy visszatérjek-e valóban. Tetszenek az új power setek, különösen a willpower, tetszik a weapon costumization is, de utána olvasok a fórumon azért.
Az egyetlen gondom az, hogy sokkal kevesebbet tudok játszani már csapatban, mint régen, ez elég komoly visszatartó erő...
Addig is: ha van US-en valaki, aki meginvitálna mint havert a nagy pihenésből játékra, az jelezze nekem. Fontos volna, hogy olyan keressen, aki hajlandó volna nekem befizetni 1 (vagy 3?) hónapot, ugyanis az én kártyám erre sajnos nem alkalmas. Banki átutalással tudom a pénzt kifizetni a feladónak. -
itt pl van -
atiati #7540 Tudja valaki, hogy lehet-e valami webshopban vagy akár egyszerű üzletekben (pl Media Markt) venni ncsoft game time card-ot? Meg kb. mennyi is az ára? -
William90 #7539 Hello! Arról szeretnék érdeklődni h melyik szerveren van sok magyar meg sok ember, h hol kezdjek játszani. -
Manbeast #7538 Ma este Black Tentacle néven vagyok fent a union-on, de ott van még Vocoder, és Flamestar a kiskarijaim, keressetek bátran az sg-t énis jó ötletnek tartom. -
OKs ennek örülök... :) Én már csak az Unionon játszok Defianton van lvl 28 as meg egy lvl 10-en valahanyasom... de ott több százzal kevesebben játszanak... ezért nem is eröltetem ott Unionon estefelé 600-nál többen is vannak fent :) majd írj ha reaktiváltad az accountod :) -
JegesH #7536 Per pillanat beszart a DVD meghajtóm és így nem tudok új rendszert telepíteni. A rég Windows már elég beteg, bevittem szervízbe a DVD meghajtót, ha meg lehet javítani akkor a két ünnep közt már jövök én is :D
Nekem a Defianton van lvl50-es karim, az Unionon nem emlékszem mekkor a legmagasabb karim. -
Halihóó! Mostmár vagyunk 1- páran Unionon Herok oldalán szerintem 5-6 ember tuti van JegesH gyere te is és csináljunk egy Magyar közösséget ebben SG-t értek :).... Szerintem Sokan vannak úgy, h szívesen jönnének ha tudnák van egy összetartó kis társoság... Vagyunk már annyian h missiokban is tudjunk együtt menni szval hajrá.. 2-tten már tuti benne lennénk :) -
Én Hero-k oldalán vagyok de gondolkodok h indítok Villiant is... Hero-k nál most kis karimmal játszok aki lvl 16 os. Tegna egy srác behívott Teambe és összeakadtam még 1 magyarral ;) akkor már lennénk 7en januárra :) -
az unionon melyik oldalon vagytok mert nekem van ott egy mastermindom