City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elmész dolgozl 1 napot és megvan havi elõfizetés, ez neked nem éri meg? akkor nem játszol egyszerû..
ha meg mégis meglenne apénz, tõk 1erû, elmész befüzeted kalebnek oszt õ befüzeti helyettted, anyádék semmit nem tudnak meg a dologról, nemtom mit kell ezen nyafogni, a neved viszont találló az bizts..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Én most iskolai szakmai gyakorlaton avgyok És 1 kiba....t petákot se kapok !!! (ismét Tyson)
és a napi 2500ft 1 fiatal koru srácnak(nem tom hány éves avgy) szvsz nem rosz...
Ami engem erdekelne, mert sehol nem talaltam, milyen szinttol es hol lehet venni SO enhancementeket?
Sziasztok én Rasti testvére vagyok, Jockit ás arwit ismerem már daocból😛 (Thelost, Neiviv,Medvebocs a karijaim neve😛 )ha sikerül végre aktivalni a gamét akkor majd szvsz 2 fogunk majd gamelgetni😛P, jah btw bocs hogy az õ accontját használtma ide de lusta vagyok regisztrálni magam😛
1/200 forint/óra az nemjó sztem...
egész nap gürizik az meber, aztán hozzávágnak legjobb estben is 2500 ft-t kb...
Ide mit kéne írni?
most se saját cd key-el játszok...(mármint amikor játszok)
Ide mit kéne írni?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Ide mit kéne írni?
Egyebkent a legjobb healer (es az kene) a defender elsodelges power empaty a masodlagos power-ei pedig ugyanazok, mint blasternek tehet nagyreszt tamado powerek.
Jockey zsir lenne ha jonnel, jo kis game ez sokkal konyedebb, mint L2 es lesz majd PvP is igaz az meg odebb van, de lesz😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
A DO asszem 18%-kal ad többet mint a sima training, és a SO pedig 33%-kal ad többet mint a sima training (ugyaolyan szintûeket nézve természetesen)
415os hozzaszolasnal.
akkor már 2-en várunk a cumora
Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Már csak Kaleb222-t várom,hogy sikerült e megrendelni a cd key-t?
És akkor holnaptol már én is jövök ha minden jól megy
de igérem estére válaszolok mindenkinek!
annak aki utalt nekem mondom hogy a tapasztalat
szerint olyan másnapra utalódik át a pénz
de már ma átjött annak este elintézem!
csákó
--
Újjak nyugodtan keressenek meg a játékban, és ha tudok meg van idõm, akkor próbálok segíteni. Radnir vagyok bent.
Én szivesen beválalok Tank vagy Healer karit mondjátok,hogy melyik kell jobban és azt csinálok.
A fraps-rol lenne kerdesem:
Amikor felveszem a cuccot nem az egesz kepernyot veszi fel egy resze nincs rajta. Ez miert van?
A masik meg milyen progival es hogyan rakok ala zenet?
Na most nekem van egy level 18-as scrapper-em de kicsit kilog a sorbol a szintje miatt raadasul kaleb-nak van szinten egy scrapper-e. A klanban viszont egy darab tank sincs (unipsycho-nak van egy, de az 8-as szintu, de a blastere meg 14-es es a blaster is kell) es heal-erbol se allunk valami jol, bar ha Serphen megvenne a gyogyitast akkor mar 2 gyogyito lenne, de egyik sem az igazi.
Szoval ami hianyzik a klanbol az egy tank feltetlen es egy gyogyito esetleg valami tomegmanipulalo controller.
En azt bevalallom siman, hogy a level 9-es controllerem (tomegrehato altatas, hold powerek, es gyogyitasban is eleg jo, van egy olyan heal power ami 150 korul gyogyit mar most egy emberen, plussz heal aura) felfejlesztem.
Csak azt irjatok le, hogy szukseg van e ra, mert ha az ujak is ilyesmit csinalnak akkor meg nem lesz melee meg dmg dealer kari.EGy minimlais szinten dumaljuk meg mi jo a klannak.
Volt már valakinek ilyen?Most szedem ujra
Küldtem privit + mailt,a pénzt is utaltam nézd majd meg pls.
Egy kerdes, ha be vesztek a clanba, milyen karirra lenne szukseg?