8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#7612 Kiraly :-)
Szolj majd, ha vagy. -
#7611 Vagy holnap vagy hétfőn jön a 60 napos game-cardom a cdgalaxistól, akkor fogok tudni belépni és felrakni a fél-fél hónapot az accokra. -
#7610 Megjött, ezer hála és köszönet. :-) -
#7609 Ok meg van...meghivtalak. remelem az sgmail-es mail accod hasznalod. -
#7608 Elvileg a plaync oldalon kell a játék profiljában ügyködni valamit. -
#7607 Hmuda, azt hogy kell? -
#7606 Megvan a 90+ nap inaktivitás. Egy EU-s megpróbálná a visszahívást? -
Glesthor #7605 nemrég még megengedte, hogy belépjek... most meg már azt írja, hogy nem stimmel. mindjárt lefejelem az asztalt. -
Glesthor #7604 melyik szerverre érdemes menni, ahol magyarok is vannak rendesen....? esetleg szívesen beszállnék egy magyar klánba! :) -
Glesthor #7603 üdv mindenkinek!
most töltöm a trial-t. már régóta szerettem volna kirpbóálni ezt a játékot. végre összejön! :) -
#7602 Csak nekem nemegy az eu?vagy tényleg downtime van. -
#7601 Elment. -
AlfredoXXX #7600 én tudok, írj privát üzenetet az e-maileddel, amint tudok küldök :) -
#7599 Üdv,valaki tudna adni nekem trial key-t?pls -
damati #7598 Szia!
Köszi! Írtam privát üzit Neked, kérlek olvasd majd el.
Üdv. -
AlfredoXXX #7597 megtörtént :) -
damati #7596 Sziasztok!
Több mint 90-en napja inaktív már az accountom (EU), vissza tudna hívni a játékba egy aktív játékos?
Köszönöm!
Üdv.
-
atiati #7595 A manóba, lejárt az előfizetésem... Most kicsit pihennek Captain Hungary és barátai, de az erőgyűjtés után visszatérnek :-)) -
AlfredoXXX #7594 ki is ment a fejemből, ma indul az Issue 12 open beta az EU training szerveren -
AlfredoXXX #7593 elfogadtam a friendlistet, de ma csak ennyire volt időm kb... holnap úgyis a unionos toonomra gyúrok egy kicsit :] -
#7592 ja a legfontosann kimaradt
@tajpan
vegyetek fel friendbe -
#7591 Hello, én is EU-s vok, Union-on vannak karaktereim, meg egy külföldi SG-ben vagyok.
Enlightened Man néven el lehet érni. -
lammaer #7590 EVE-ben lehet :P -
#7589 Trial karakter azert bekene juttatni valahogy a szerverre, annelkul nehez lenne. :D -
AlfredoXXX #7588 én Defianton nyomom EU verzióval, eddig mondjuk nem találkoztam magyarral, rajtam kívül biztos akad még... -
lammaer #7587 Erre én is kiváncsi vagyok, ha már más topikban utaltál rá hogy lehet ingame pénzből is finanszirozni az előfizetést.
Nagytestvér mindent figyel :P -
#7586 A trialt is meglehet hosszabitani, annelkul, hogy a jatekot megvenne az ember ? -
#7585 EU-servereken játszik még valaki... mert h lenne kivel gamelni előfizetném megint
-
AlfredoXXX #7584 csak jönne már :P
az előzőhöz még hozzátenném a plusz karakterslotot, meg a 2 VEAT-et -
#7583 még egy kis Issue 12
meg még egy kicsi
meg még egy hangyányi
-
chefshift #7582 CoX Issue-12 -
chefshift #7581
Muahaahhaahahahahahaha -
Bléd #7580 US Freedomon vagyunk 3an
@unipsycho - aktiv
@chefshift - inaktiv
@bled - inaktiv, de hamarosan aktiv
Guardianon @ati tolja ezerrel :p
Virtue pedig @Chantaye szervere
-
Pöty #7579 Csövi!
US Freedomon vannak magyarok?
Néztem ez meg a Liberty a legterheltebb (legnépesebb?) szerver úgyhogy itt inditottam.
Második trial accot nyomom, és itt van a duplakiadás a kezemben úgyhogy az amcsi accot szeretném vele upgradelni ha megy. Nagyon jópofa ez a játék, igen megtetszett. Több unalmassá vált nagy MMORPG mellett egy üde színfolt most a szememben. :) -
#7578 www.gamecards.eu -
#7577 Na hali most nyomozok hohy hol tudnék PEsetn vagy más magyar vérosban gamecardot venni.. segitene nekem valaki? Egy-két bolot találtam de valaki hátha tud valami jo helyet... -
Ready2 #7576 Hat elolvastam a honlapon, hogy mit irnak errol, de nem lettem okosabb. Errol sajnos nincs ott semmit.
Lehet megkene probalni... -
atiati #7575 Ez ravasz kérdés, sajnos nem tudom. Meg kellene nézni a hivatalos honlapon, mit írnak erről... -
Ready2 #7574 Értem és köszönöm a gyors választ.
Még egy kérdés: egy US-es magyar játékos meg tud engem hivni Eu-s létemre? Mert ha igen akkor lehet élnék a lehetőséggel én is.
Us acc-ot igy nem hiszem hogy fogok vásárolni, hogy megint 0-rol kellene kezdenem mindent. Arrol mar nem is beszelve, hogy lvl50em meg jopar lvl40+ karakterem van Eu-n. -
atiati #7573 Ja, FEBRUÁR 8-10-ig DOUBLE XP WEEKEND!!! Hajrá Hősök, fejlődjetek gyorsan! :-D