8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• Hunnenkoenig
    Kiraly :-)
    Szolj majd, ha vagy.
  • Hmuda
    Vagy holnap vagy hétfőn jön a 60 napos game-cardom a cdgalaxistól, akkor fogok tudni belépni és felrakni a fél-fél hónapot az accokra.
  • Hmuda
    Megjött, ezer hála és köszönet. :-)
  • Hunnenkoenig
    Ok meg van...meghivtalak. remelem az sgmail-es mail accod hasznalod.
  • Hmuda
    Elvileg a plaync oldalon kell a játék profiljában ügyködni valamit.
  • Hunnenkoenig
    Hmuda, azt hogy kell?
  • Hmuda
    Megvan a 90+ nap inaktivitás. Egy EU-s megpróbálná a visszahívást?
  • Glesthor
    nemrég még megengedte, hogy belépjek... most meg már azt írja, hogy nem stimmel. mindjárt lefejelem az asztalt.
  • Glesthor
    melyik szerverre érdemes menni, ahol magyarok is vannak rendesen....? esetleg szívesen beszállnék egy magyar klánba! :)
  • Glesthor
    üdv mindenkinek!

most töltöm a trial-t. már régóta szerettem volna kirpbóálni ezt a játékot. végre összejön! :)
  • chilios
    Csak nekem nemegy az eu?vagy tényleg downtime van.
  • chilios
    Elment.
  • AlfredoXXX
    én tudok, írj privát üzenetet az e-maileddel, amint tudok küldök :)
  • chilios
    Üdv,valaki tudna adni nekem trial key-t?pls
  • damati
    Szia!

Köszi! Írtam privát üzit Neked, kérlek olvasd majd el.

Üdv.
  • AlfredoXXX
    megtörtént :)
  • damati
    Sziasztok!

Több mint 90-en napja inaktív már az accountom (EU), vissza tudna hívni a játékba egy aktív játékos?

Köszönöm!

Üdv.

• atiati
    A manóba, lejárt az előfizetésem... Most kicsit pihennek Captain Hungary és barátai, de az erőgyűjtés után visszatérnek :-))
  • AlfredoXXX
    ki is ment a fejemből, ma indul az Issue 12 open beta az EU training szerveren
  • AlfredoXXX
    elfogadtam a friendlistet, de ma csak ennyire volt időm kb... holnap úgyis a unionos toonomra gyúrok egy kicsit :]
  • enlightened
    ja a legfontosann kimaradt

@tajpan

vegyetek fel friendbe
  • enlightened
    Hello, én is EU-s vok, Union-on vannak karaktereim, meg egy külföldi SG-ben vagyok.

Enlightened Man néven el lehet érni.
  • lammaer
    EVE-ben lehet :P
  • [Jakuza]
    Trial karakter azert bekene juttatni valahogy a szerverre, annelkul nehez lenne. :D
  • AlfredoXXX
    én Defianton nyomom EU verzióval, eddig mondjuk nem találkoztam magyarral, rajtam kívül biztos akad még...
  • lammaer
    Erre én is kiváncsi vagyok, ha már más topikban utaltál rá hogy lehet ingame pénzből is finanszirozni az előfizetést.

Nagytestvér mindent figyel :P
  • [Jakuza]
    A trialt is meglehet hosszabitani, annelkul, hogy a jatekot megvenne az ember ?
  • Kreeder44
    EU-servereken játszik még valaki... mert h lenne kivel gamelni előfizetném megint
  • AlfredoXXX
    csak jönne már :P

az előzőhöz még hozzátenném a plusz karakterslotot, meg a 2 VEAT-et
  • herczeg
    még egy kis Issue 12

meg még egy kicsi

meg még egy hangyányi
  • chefshift
    CoX Issue-12
  • chefshift

Muahaahhaahahahahahaha
  • Bléd
    US Freedomon vagyunk 3an
    @unipsycho - aktiv
    @chefshift - inaktiv
    @bled - inaktiv, de hamarosan aktiv

Guardianon @ati tolja ezerrel :p
    Virtue pedig @Chantaye szervere

• Pöty
    Csövi!

US Freedomon vannak magyarok?

Néztem ez meg a Liberty a legterheltebb (legnépesebb?) szerver úgyhogy itt inditottam.
    Második trial accot nyomom, és itt van a duplakiadás a kezemben úgyhogy az amcsi accot szeretném vele upgradelni ha megy. Nagyon jópofa ez a játék, igen megtetszett. Több unalmassá vált nagy MMORPG mellett egy üde színfolt most a szememben. :)
  • Gordis2k
    www.gamecards.eu
  • overlocker
    Na hali most nyomozok hohy hol tudnék PEsetn vagy más magyar vérosban gamecardot venni.. segitene nekem valaki? Egy-két bolot találtam de valaki hátha tud valami jo helyet...
  • Ready2
    Hat elolvastam a honlapon, hogy mit irnak errol, de nem lettem okosabb. Errol sajnos nincs ott semmit.

Lehet megkene probalni...
  • atiati
    Ez ravasz kérdés, sajnos nem tudom. Meg kellene nézni a hivatalos honlapon, mit írnak erről...
  • Ready2
    Értem és köszönöm a gyors választ.
    Még egy kérdés: egy US-es magyar játékos meg tud engem hivni Eu-s létemre? Mert ha igen akkor lehet élnék a lehetőséggel én is.
    Us acc-ot igy nem hiszem hogy fogok vásárolni, hogy megint 0-rol kellene kezdenem mindent. Arrol mar nem is beszelve, hogy lvl50em meg jopar lvl40+ karakterem van Eu-n.
  • atiati
    Ja, FEBRUÁR 8-10-ig DOUBLE XP WEEKEND!!! Hajrá Hősök, fejlődjetek gyorsan! :-D