8136
City of Heroes/Villains - MMORPG

NINCS TÖRT SZERVER!

• samuka99
    solozni mármint.2 player maximum.
  • herczeg
    a covban nincs scrappper csak a cohban. és mit értesz erős alatt? jól lehet solozni vele +5ös bossokat? képes túlélni egyszerrre 3 mob támadását? brutális aoekkel fél perc alatt kivégzi ugyanezt a 3 mobot?
    olyan kari nincs ami mind3mat tudja...
  • samuka99
    kérlek ez coh és cov forum nem valamilyen elmebeteg forum,kérlek töröld a hozzászólásaid,másoknak rosszat teszel igy.pls töröld.
  • Gordis2k
    Hát sokak szerinte már így születtem. Még mások szerinte meg apám a tök hülye és tanultam tőle. Bizonyos vélemények azt állítják egyszerü kiválasztódás eredményeként így tudtam a legjobban érvényesülni. Aztán otvan azon szélsőségeseknek az állítása, akik szerinte elrabolhattak a földönkívüliek és manipulálták az agyam.

Ha engem kérdezel. már így születtem apám révén továbfejlődtem hiszen így tuttam a legjobban érvényesülni az életben miután az ufok modosították a tudatomat.
  • samuka99
    mért vagy ilyen hülye?:S
  • Gordis2k
    A legerősebb a SUPERMAN!
  • samuka99
    csö all!!!

Melyik a kari a legerösebb a partyba?villains oldalon?
    scrapper?
    de melyik fajta?
    energy?irjatok le tippeket kérlek:D

@sam1992sam
  • Sethon
    Küldd el az emilcímed priviben és küldök trialt... de csak EU-sat tudok.
  • Ákos90
    őőő sajna azt írták hogy elfogyot a trial cd-key és nézzek rá később :( szal ha valaki még minidg meg tud vágni egy city of villians trial cd-kulcsal megköszöném :(
  • herczeg
    http://eu.cityofheroes.com/promos/freetrial
  • Ákos90
    Hi alll!! city of villians-hoz valaki tudna adni trial cd kulcsot vagy hol lehet szerezni trial cd kulcsot, mert ki szeretném probálni :D..
  • samuka99
    majd tesóm is jön kb fél honap mulva:D
  • samuka99
    de sajna, mi villains oldalon nyomjuk:Dimmár lassan 3-an:P
  • Sethon
    Sziasztok!

Ketten játszunk még Defianton, általában hero oldalon, engem megtaláltok a @gyurie global névvel. Általában naponta-kétnaponta délutánon, este vagyunk fönt.
  • szmöre
    @Caspar
  • samuka99
    Revan!

Kérlek az account neved add meg, mert felveszlek global listára és bármely karival vagy online látlak,és majd fogadd el:)a jelzést hogy felvettelek-e.
  • szmöre
    Sziasztok ! Defianton nyomom Revan' neven es a "sotetebbik" oldalon.
  • samuka99
    ha 2 napon belül nem tudlak elérni téged, szomoru leszek:D
    de elfogadtad-e?mert most én összes karimmal felvettelek direkt.
  • samuka99
    jo,köszi,felvettelek,remélem mükszik ez:D
  • Hmuda
    Nincs "global chat". Kétfajta friend lista van. Az egyik a szokásos módszer, ami csak a karaktert menti el, és van a global lista, ami az egész accountot veszi fel és mindegy melyik karakterrel lépsz be, mindig jelzi, hogy online vagy. Ebbe a listába kell berakni amit írtam és akkor mindig tudni fogod, hogy online vagyok-e vagy sem (majd vissza kell jeleznem, hogy elfogadom és csak utána jelenek meg).

Megpróbálok ma este felnézni, de lehet csak holnap gonoszkodok.
  • samuka99
    és hogy kell global chatba belépni?
  • Hmuda
    @Hmuda a GlobalHadle-em. Jelenleg úgy tűnik, hogy csak mi vagyunk előfizetve, mert az a pár magyar aki be van rakva a Global listámba, egyiküket se láttam már hetek óta.
  • samuka99
    hi all!!

Azt szeretném kérni hogy aki jelenleg EU Defiant szerveren játszik, irja le a kari nevét és friendbe teszem:)nyomulni akkarok honfitársaimmal:D
    és valami magyar supergroupot nemtudtok-e?
    A Pokol Gyermekei sg sehogyan nem lehet elérni....
    irjatok!12lvl-es Mastermindem van(robotics/storm summoning)
  • samuka99
    sas
  • Unipsycho
    ja és a US-hez kene ;D
  • Unipsycho
    valaki küldjön már nekem 2 buddy keyt [email protected] hétvégén járt le az acc és megakarom mutatni gamet havernak köszi xD
  • Hunnenkoenig
    A kliensben lehet a nyelvet valtani es igen, a jatek teljesen nemetül jatszhato (en is ugy jatszom) angol szerveren is.
  • atiati
    Jaj, nem knockBACK, hanem knockUP, úgyhogy nem ellöki messzire, hanem feldobja egy kicsit a levegőbe és elesik. Nagyon jó így a képesség bárkinek, aki néha üt közelharcban (és ez szinte mindnekire igaz, blasterrel meg controllerrel is előfordul időnként).
    A legtöbbek szerint sokkal erősebb a képesség, mint egy pool power-nek lennie kellene, de ez minket nem zavar, szeretjük :-)
  • Viktor99
    Mostmár végül is mindegy de am kösz :)
    Amugy most még csak trialozok de majd nyáron a ballagás után jön be némi Zsé + talán egy kis idő után új gép és akkor majd normálisan teljesben nyomom majd... :D
  • herczeg
    knockup az nem löki el csak elseik. én egyébként a rifle/energy manipulationon játszom a knockbackre. az első energy power egy elég erős knockback és a defiancenak köszönhetően akkor is tudom használni ha mindenféle hold van rajtam
  • Hmuda
    Erre nem is igazán gondoltam. Sok közelharci játékos panaszkodik ha valaki knockback-eli az ellenfeleket, mert futni kell utána, nem hittem volna, hogy valaki direkt erre megy. :-)
  • atiati
    Viktor99: tudom, kicsit elkéstem :-) DE:

a Fly Pool Air Superirity képessége a legjobb pool közelharci támadás. Sőt, sok más melee rámadásnál is jobb. A sebzése átlagos, az nem rossz, de amitől király, az a szinte 100%-os (talán 99% lehet?) esély az ellenfél knockup-olására, azaz feldobja a levegőbe, és elesik. Ezután fel kell állnia persze. És amíg ezzel van elfoglalva, addig nem tud mást csinálni :-)

Nagyon jó sebzés megelőző és kontroll képesség. A Dark/Dark és a Martial Arts/Invulnerability scrapperem is ezt használja. 2 accuracy, 2 damage és 2 recharge van rajta, így szinte biztosan eltalálok mindenkit, a sebzés barátságos, de ami a lényeg, hogy mivel gyorsan visszatöltődik, egy ellenfelet folyamatosan tudok knockup-olni. Általában a bossoknak tartogatom, így nem is tudnak semmit csinálni egész csatában. Az azért nem gyenge, hogy egy vörös/lila főnököt egy pool powerrel így ki lehet kapcsolni :-)

Az, hogy a repülő ellenfelek leesnek, csak pici bónusz, nagyon ritkán kell csak használni.
    Mondjuk az alapból lebegő lényeket knockup helyett csak kicsit megforgatja a levegőben, ellenük nem sokat ér, de azért őket is sebzi, szóval nem haszontalan ellenük sem :-)
  • herczeg
    ha németes vagy inkább a zukunftra menj játszani. asszem a kliens is le van fordítva németre, mintha egyszer láttam volna róla képet...
  • Viktor99
    Kösz szépen... :)
  • Hmuda
    Négy erő van a Flight poolban:

Air Superiority: ez egy közelherzi támadás ami kilövi az ellen repülés képességét. Max PVP-ben van értelme, mobok között nincs túl sok repülő ellenfél, hogy megérje.

Hover: elég lassú repülés, de ad egy kis minimális védelmet és a kezdeti magaslatok meghódítására se egy utolsó választás.

Flight: a pool értelme. Repülés.

Group Flight: csoportos repkedés. Lassabb mint az alap repülés, de a közelben lévő csapattársak is képesek repülni vele.

6. szinten csak az első kettő elérhető, 14. szinten megnyílik a harmadik, feltéve, hogy legalább az egyiket bevetted az első kettő közül. Az utolsó már nem emlékszem mikor nyílik meg.
  • Viktor99
    Hello all kicsit kezdő vok de remélem nem fogtok megvetni xD...
    Elértem a 6. szintet és a repülésnél nemtom melyiket válasszam mivel úgy van hogy:
    Flight -> aztán az a kettő xD és nemtom hogy melyik mit csinál mert németes vok... A lényeg hogy írjátok le melyik mit csinál...
    THX ALL!
  • herczeg
    hát ahhoz képest hogy csak hétvégére aktiváltak minden accountot én még halál királyul be tudtam jelentkezni tegnap is meg ma is az inaktív accountommal (a plaync.comon not playablenek írja). én tudtam rosszul és nem csak egy hétvgényi ingyenjátékot kaptunk? (btw. ez nem befolyásolja az inaktivitási időt, szóval ha a 90+ napra gyűjtötök ez nem fogja lenullázni)
  • herczeg
    az EU szervereken is aktiváltak minden accountot a hétvégére! szóval sztem fenn leszek egész hétvégén
  • chefshift
    US régi játékosok figylem !

Mindenkinek a hétvégére ujraaktiválták az accjat szal mehet mindeki kipróválni Issue 12öt
  • Kreeder44
    Sajnos nem hiszem h lenne klán azaz SG EU-s serveren hébe hóba én is visszajövök gamelni kicsit de max 4-5 magyar van pedig jó lenne valakivel játszani állandó partnerrel.. :D akkor én is visszajönnék :D