City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

USen mi igy vagyunk, hogy Guardian -on gonoszkodunk, Freedom -on meg hõsködünk. global neveket tessék kiirni 😊

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Kreeder44
Szia JegesH 😊 mi játszottunk sokat együtt 😛 1 éve 😊 remélem emléxel még rá xD feltétlen szólok ha lesz stabil team az tuti h 4 en leszünk ha jössz akkor az már 5... a Test server meg tényleg jó ötlet lenne, de félek h az is külön EU/USA-ra van bontva :/

Umbralien
Nem tudom, külön van-e a teszt szerver, még sosem néztem. Ha egy van, és mindannyian elérjük, akkor próbáljuk ki a dolgot. <#whatever>
Utána tudnál nézni, hogy megy ez pontosan?

@Chantaye USA: Guardian/Virtue

Hát én egy darabig próbálkoztam EU szervereken magyarokkal egy közös party-t összehozni, de eddig nem jártam sikerrel. Ha esetleg sikerülne összehozni egy stabil magyar csapatot, akkor én is visszatérnék a játékba 😄

Jelenenleg szüneteltetem az accomat.....

@JegesH Defiant/Union

herczeg
igen az a fájna átjönni dolog miatt ajánlottam hogy a napi hõsködés mellet akárhol, heti egy alkalommal egy közösen kiválasztott szerveren új karit indít mindenki és az lenne a magyar tím, klánt is alapíthatnánk csak nekik (Hungarain Avengers yummi!)
de így hogy valakik(nek) új account kéne hozzá így nem olyan egyszerû

még az jutott eszembe hogy csinálhatnánk a teszt szerveren, bár nem tudom sose próbáltam, az amcsiknak meg az eusoknak ugye nincs külön teszt szerverük? és mennyire játszahtó a teszt szerver próbálta már valaki?

off
avengersrõl jutott eszembe itt valaki olvas marvel képregényeket?
on

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Kreeder44
Sziasztok! 2 embert beprotezsáltam szval õk jönnek majd dec vagy jan elején 😊 yess <#vigyor2> de Õk is EU-s szerveren leszenk Union-on... és akkor ott már meg is leszünk 5-6 an nem? 😄 az jó lenne. Tényleg jó lenne ha együtt lenne a magyar közösség... de USA serverrõl nekem is fájna átjönni :S valahogy majd csak lesz. Addig álmodozom h egyszer mindannyian találkozunk virtuálisan és együtt hõsködünk vagy rombolunk 😄

Umbralien
Szerintem csak úgy lehet az USA-ra átjönni, hogy az account ott lesz ezentúl, és utána már csak azt éred el. Tehát az EU-s accountoddal nem csinálhatsz karaktert USA szerveren. <#shakehead>

Guardianon vannak amúgy magyarok, bár én múltkor átköltöztettem a karaktereimet Virtue-ra, az jobban tetszik, sokkal többen vannak, mozgalmasabb, fõleg a sok 'szerepjátékos' miatt. De egyedül vagyok, úgyhogy ha esetleg az USA-n szervezõdik az ötleted, benne vagyok. <#awink>

herczeg
tök jó, mostmár nincs akkora pangás mint õsszel. csak az a baj én a defianton heroskodom, hmuda ugyanott villain, Umbralien USAn van, Kreeder44 Unionos, Urielst nemtudom hol van, Gaara meg úgy kb mindenfelé található, mások meg nem is tudom hogy játszanak-e. és akkor akik jönnek ide kérdezõsködni azoknak mindig a saját szeverünket ajánljuk (emlékszem augusztus/szeptemberbe amikor kezdtem néhányan azt állították a defiánton gyülekezik a magyar, két héttal késõbb meg más azt mondta hogy fõleg unionon vannak és persze Umbralien az USAt ajánlotta). ez így persze oké, nem hiszem hogy bárki otthagyná a szerverét, meg a lvl50es karaktereit meg az embereket akiket ismer, mert egy másik szerveren hirtelen geci egyedül érezné magát, de mondjuk kipróbálhatnánk egy magyar csapatot. hetente egy eseteg két este ugyanazon a szerveren ugyanazon az oldalon egy jó kis balanced team (tõlem akár amerikai szerveren is lehet ha tudok ott játszani EU accounttal és valaki megmondja hogyan), persze úgy lenne értlme ha, ha minimum 4-5en lennénk, de ha õsszejönne egy 7-8 fõs csapat akkor akár tfeket is csinálhatnánk (amikor mindenki ott van, álltalában ugyis csak 5-6an lennénk)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Hmuda
Ha 90 napig voltál inaktív akkor valaki "visszahívhat" (küld egy levelet benne egy kóddal), amit rendesen beregisztrálsz a master accodra, kiválasztod a megfelelõ játékot (esetünkben a COX-ot), befizetsz egy hónapot és akkor fejenként kaptok extra 14-15 ingyen napot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mi is ez a 90+ napi inaktivitás utáni visszahívási lehetõség? Valaki meg tudná írni ennek a pontos részleteit, mikéntjét?

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Kreeder44
Gratula 😊

Küszi szépen az infókat... ennek nagyon nagyon örülök 😊

Gratula <#taps>

Umbralien
Scrat: Gratulálok. <#taps>

Kreeder44: Mindenki, akinek csak az egyik volt, megkapta a másik oldal elérését is ingyenesen, és ez már marad is. <#bee1>

A repülésfajták bent vannak. /em flypose 1 /em flypose 2 /em flypose 3 és /em flypose 4
Automatára tedd a repülést, és utána írd be valamelyiket.

herczeg
az elsõ 50esem, ma este sikerült, épp Malaise ellen harcoltunk (nem a legnagyobb av, de akkor is av ellen harcolva értem el az 50 <#idiota> )

és az elsõ peacebringerem

Kreeder44
Halihóó!! nem tudtam várni elõfizettem decemberre szval aki akar játszani majd velem Unionon vagyok Blade Hungary vagy Zoli 😊 milyen találó hehe.... este 10 után tuti leszek blade kb 9 es szintû Zoli meg 34 😄 és csinálok most egy defender nyilast 😄 Anguish néven byez ja igen nekem csak a CoH van meg és mégis tudok CoV -al játszani meg sg super group bázisra menni ez hogy lehet?? ideiglenes dolog vagy ez örök 😊 de jó lenne... ja meg azt szeretném megtudni h a repülés fajták bent vannak már 12 ig van rewardom.... szval elvileg kéne lenni és hol tudom változtatni 😊 na ennyi 😛

herczeg
szerintem akárhányat, elment az email, jó játékot

Csak 1 embert hívhatsz meg? Mert ha esetleg többet akkor [email protected] az e-mail címem
herczeg
csak az email címedre van szükségem ahhoz hogy visszahívjalak (vagy bárki mást. vagy egy új játékost hívjak meg) a visszahívás 15 nap ingyen játékkal jár mindkettõnknek

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni hogy hányan játszanak manapság az US vagy az EU szervereken összesen?
Hmuda
Nem tudom, hogy megvan-e már a 90 napom, de egy élõ accos EU játékos "visszahívhatna" és akkor elvileg mindketten kapunk 30 nap ingyen játékot. A plaync-s master acc oldalon elbvileg van egy megfelelõ gomb. Írjátok meg, hogy mit kell magadnom és elküldöm privátban.

SZERK: megnéztem, megvan a 90+ nap inaktivitásom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Még nincs , de van trial akinek kell.

Trial igénylés itt

Kreeder44
Jó benézek majd 6. a körül mert most vanguard meg lotro is be van fizetve... új issue-k nál szokott lenni pár ingyen nap inaktív accountoknak az van most is?

herczeg
eh, Ourboros nem osboros

herczeg
EU-n momentán csak ketten vagyunk se attól még gyere... most jött le nekem az issue 11 gyors megnéztem a weapon customizationt, nagyon jól néz ki... a Willpower meg a Dual Blade meg hát... 80+ lvl 10 alatti scrapper van a defianton, lehet tippelni milyen powersettel... az osborost még nem próbáltam de szerintem ez az i11 nagyon jó....

Kreeder44
Sziasztok! Már vagy egy éve nem játszottam, mert elkezdtem Vanguardozni amit hamar abba is hagytam aztán most LoTRO-zom.... de ha van EU-serveren magyar közösség akivel tudok gamelni szívesen visszanéznék Unionon van asszem 38-9 es blasterem defianton valamivel kissebb blasterem.. inkább unionra mennék de ha defianton vagytok többen új karit csinálnék.Annó azért hagytam abba mert nem voltak valami sokan a servereken magyarral is csak 1-2 vel tudtam játszani aztán ök is szüneteltek egy ideig.... majd írjatok! byez!

Umbralien
A www.plaync.com -on a Game Accounts menüben van egy REFER A FRIEND lehetõség. Csak egy email cím kell, és tudok küldeni ezen keresztül 10 napos (USA) trial kódot.<#integet2>

herczeg
megpróbáltam egy élménybeszámolót írni, de sehogy sem fért ble 600 karakterbe. próbáld ki nem veszíthetsz semmit. nemtudom hogy neten valahol adnak e még triál kulcsot (én augusztus végén még találtam) de nekem van egy, a dobozos GvsE mellé adták. 14 napos EU trial key ha sehol en találsz szivesen odaadom (klienst ingyen letöltheted).

Hellosztok!Én már régóta akarom ezt a játékot és sztetek érdemes megvennem?Meséljetek róla!!!PLS!
herczeg
én defianton/uinionon is vagyok, ott hajnali négytõl kb délig pangás van (50-) de egyébként mindig van kivel játszani

Umbralien
Szia

Én a Virtue-n vagyok (CoV), az egyáltalán nem kihalt. <#circling>

sziasztok! 1-2 éve Coh illetve Cov -oztam és ujra megjött a kedvem.... Nemrég beléptem a Coh accountomba és nem találkoztam senkivel se akivel tudnék küldiket csinálni.... csak atlas-ban voltak páran de annyira kihalt volt hogy kiléptem... mondom senki se volt.... most ha elkzdenék ujra jáccani a coh-hal vagy a cov-val akkor melyik serverre menjek ahol sokan illetve melyikkel játszak? még mindig ilyen kiürült vagy nem? lécci help.. köszi elöre is !

herczeg
lvl 26
most sikerült összehozni ma este

a blasterem meg lvl 36os úgyhogy túlesett az elsõ mothership raidjén

Köszi a képeket, utol is ért a nosztalgikus hangulat, hüpphüpp <#vigyor> Terveztem a mihamarabbi visszatérést, de sajnos a kislányom pici még, és teljes mértékben megakadályoz mindenféle huzamosabb ideig tartó gép elõtti ücsörgést... De sajnos ez ezzel jár, remélem, azért még apríthatom a gonoszokat a többi Hõsökkel vállvetve! <#hawaii>

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

herczeg
nagy pangás van gondoltam linkelek pár képet

ez én vagy az unionon. nindzsák és dark miasma, momentán lvl 19

ez pedig a defianton. fire/fire blaster lvl 32

Umbralien
😄

herczeg
chat ablak nem macska ablak...

herczeg
van a cat ablakon egy olyan gomb hogy tab (asszem ezaz.. ha nem akkor simán jobbklikk a csetablakra) elõjön egy legördülõ menü (vagy nemtom hogy hívják az ilyet.) és ott van egy olyan opció hogy search channel. beírod hogy hun kidob párat (hunter of the evil cows meg hungry people meg ilyenek).neked a sima hun kell. jobbgomb és join channel vagy valami ilyesmi de szerintem innentõl már tuti megy magadtól is...

Umbralien
Xp-n: Vezérlõpult/Rendszer/Rendszertulajdonságok
Azon belül Speciális fül, ott a Teljesítmény rovat beállításai.

hmm....h kell átállitani a virtualis memoriat?😊)) énis defiant hero vagyok. viszont ez a HUN cset hogyan muxik?
herczeg
lehet... és nézd meg a virtuális memória méretét, én 2000 mb-ra állítottam és azótan nem dob ki a WWnél mint Umbralient. én egyébként a defianton vagyok hero és az unionon villain @herczeg a globális nevem, de a HUN cseten is fenn vagyok.

na ez a masik ami zavar m énis inkabb nyomnam US serveren csak nemtom h lehet átmenni eusrol us-re...amugy kb 300mega helyem van csak a c meghajtomon, ez lehet a para?
Umbralien
Szia

Nem vagyok nagy szakértõ, de nekem ez akkor szokott elõfordulni, ha szakadozik a net, illetve olyankor is találkoztam már vele, amikor már régóta játszom, és tele a memória. Ha ekkor pl. megnyitom a Blackmarketet, akkor teker mint az õrült, majd kidob.
Persze ez nem 5-10 percenként van, hanem több óra játék után.

Amúgy sem túl érzékeny a játék a netszakadásra. Volt, hogy véletlenül kihúztam a kábelt, kiírta a LC-t, majd visszadugtam, és ment minden tovább. Régebben mobiltelefonról ment a netem, és azt is bírta.

A hero SG-vel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert csak a villain oldalon játszom. Ha az is érdekel, akkor Virtue szerver és ott @Chantaye néven megtalálsz. 😊

hellosztok!

énis szeretnek mar vegre magyar hösökkel zuzni, de ket akadalyba utkoztem amihez segitsegeteket kerem. 1. hero oldalon van-e magyar sg és h talalom meg v csak villainkent van magyar sg? a masodik, h kb. 5-10 percenkent ledob, és kiirja h "Lost connection to mapserver". kurva idegesito, mindig ujra kell loggolnom, de ugyanugy ledob és nem tom tovabb fejleszteni a hosomet. tudtok vmi megoldast? koszi, elektrohippie
Umbralien
Sziasztok,

Játszik valaki közületek USA/Virtue-n?

Köszi az infokat,kezdek akkor villain karit<#vigyor1>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

hello. én olyan szerveren szeretnék játszani, ahol vannak magyarok is. Lécci írjátok meg hogy melyik az. Elõre is köszi.<#wink>
Hmuda
A Max damage inc SG-t keresd (villain oldalon, hõsöknél nem tudom, hogy van-e egyáltalán). Nem mindenki magyar, de azért a többség oda tömörült (mivel a vezetõség nagy része hazai). Plusz lépj be a HUN chat-szobába.

Üdv.Most kezdem el játszani defianton és szeretnék belepni vmi magyar superhero teambe.Szikra néven vagyok elérhetö,ha valaki segit pár jótanáccsal azt megköszönnöm<#worship><#nevetes1>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Powerman5000
http://www.mmorpg.com/freetrials/cohissue10_trial.cfm

hello! nem tudjátok, hogy USA-s trial kulcsot hol lehet letölteni?