City of Heroes - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://cityofheroesmro.phpnet.us/
Muahaahhaahahahahahaha
@unipsycho - aktiv
@chefshift - inaktiv
@bled - inaktiv, de hamarosan aktiv
Guardianon @ati tolja ezerrel :p
Virtue pedig @Chantaye szervere
Fantázia - lvl50 Illusion/FF/Fire controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion Corruptor
US Freedomon vannak magyarok?
Néztem ez meg a Liberty a legterheltebb (legnépesebb?) szerver úgyhogy itt inditottam.
Második trial accot nyomom, és itt van a duplakiadás a kezemben úgyhogy az amcsi accot szeretném vele upgradelni ha megy. Nagyon jópofa ez a játék, igen megtetszett. Több unalmassá vált nagy MMORPG mellett egy üde színfolt most a szememben. 😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Lehet megkene probalni...
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati
Még egy kérdés: egy US-es magyar játékos meg tud engem hivni Eu-s létemre? Mert ha igen akkor lehet élnék a lehetõséggel én is.
Us acc-ot igy nem hiszem hogy fogok vásárolni, hogy megint 0-rol kellene kezdenem mindent. Arrol mar nem is beszelve, hogy lvl50em meg jopar lvl40+ karakterem van Eu-n.
City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati
De ez csak akkor mûködik, ha EU-n maradsz, mert US kulcsot vásárolva új és aktív tag leszel, szóval nem lesz meg a 90 napos inaktivitás.
EU-t nem ismerem, de meg merem kockáztatni, hogy a US-en többen vannak. Sokkal. Itt eleve több a szerver is. Én a Guardianon játszom, ez átlagos telítetségû, de a Freedom-on és asszem a Virtue-n tényleg sokan vannak.
US-en van kb.10+ magyar játékos, akikbõl pár mindig aktív, itt tudsz utána nézni: cityofheroesmro.phpnet.us
Ha US accountot veszel, akkor egy teljesen új accountot kapsz, tehát nem lesz Veteran-od a US szerveren. Egy accounttal mindkét játékhoz (CoH+CoV) hozzáférsz, nem kell külön megvenni a másikat.
A direct2drive-on érdemes lehet utánanézni a CoX vásárlásnak. Itt nagyon jó áron lehet kulcsot vásárolni, és általában jár hozzá a 30 nap ingyen játék. És amit veszel az US key lesz :-) (Bár ezt is érdemes ellenõrizni, mikor én vettem, akkor csak US-t adtak.)
En egy eleg regi EUs player vagyok aki jo ideje inaktiv es most gondoltam i11 oromere visszaternek kis idore. Ha jol ertem van lehetoseg ra, hogyha vki meghiv, akkor mind2en kapunk ingyen 15napot.
Ez hogyis mukodik pontosan?
Lenne par kerdesem meg: Eu hogy megy mostanaban? Hanyan szoktak jatszani defianton es unionon? Lehet erdemesebb lenne beruhazni egy US accountra? Ha igy teszek, akkor elvesztem osszes veteran rewardomat? Cov-ot ugyebar mar nemkell megvenni ujra, igaz?
No egyelore ennyi lenne. Bocs a sok kerdesert 😊
Majd akkor ventrilon értekezünk de ez csak tavasszal.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az Ice/ sok kontrollt ad a sok sebzés mellett, így ideális szólóban. A /Ice szintén nagyon sok kontrollt ad, nagy segítség a blasternek, a /Energy Mani. pedig segíti a Primary Ice Blast hold-jainak erejét.
A többi blaster is jó, de ha nincs elég kontrol, akkor szólóban késõbb nehezebben fogsz boldogulni. Persze lehet, de a két fentivel könnyebb, mint a többivel.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szóval mi érdekel inkább: közelharc, távolsági harc, kontroll, egyéb csapatsegítõ képességek? Így lehet csak jobban meghatározni, milyen hõst érdemes készítened.
Én is a US-t favorizálom. Lehet szerezni azt is, a direct2drive-ról meg lehet vásárolni a játékot, küldenek kulcsot, és az US-lesz :-)
Elérhetõségeim:
Xfire - anubiskl456
vagy játékban:
AnubisHUN
Akkor ezek szerint te az US szervereken játszol?
Amúgy csak 1 a baj vele hogy sajna Mo.-n csak EU-s változatot kapni és Amerikából megrendelni kicsit problémás lenne.
van külön eu-s és usa-s verzió is. véleményem szerint az usa-s jobb. azon szerintem többen vannak, mint az eu-n.
Két kérdésem lenne:
Van-e külön EU-US verzió?
Melyik szerveren játszanak a magyarok?
Csináltam CoX Klubot a network.hu-n, ha érdekel valakit.
Cím: http://cox.network.hu/
És BUÉK mindenkinek <#taps>#taps>
@Chantaye USA: Guardian/Virtue
Egyébként meg elõbb-utóbb talán amúgy is érdemes volna megoldást találnod, mert gondolom, nem 1 hónapot akarsz játszani meghívás után.
Nem olyan bonyolult egy megfelelõ kártyát igényelni. Ahol én csináltattam, még fizetni sem kellett annak, akinek 3 hónapja már van bankszámlája ott. Telefonos igénylés után 1 héten belül már küldték is a dombornyomott kártyát. (www.cib.hu)
És megint: ha van US-en valaki, aki meginvitálna mint havert a nagy pihenésbõl játékra, az jelezze nekem. Itt a +15 napos free játék akcióra gondolok. Lehetõleg olyan keressen, aki hajlandó volna nekem befizetni 1 (vagy 3?) hónapot, ugyanis az én kártyám erre sajnos nem alkalmas. Banki átutalással tudom a pénzt kifizetni a feladónak.
Lehet, hogy egyik haverom is jönne, ugyanezzel a +15 napos akcióval, szóval talán kettõnket is lehetne majd invitálni (+30 nap játék valakinek? <#vigyor>#vigyor> ). Ha pedig õ is jön, akkor tud nekem befizetni, és ezzel sem kell vacakolni az invitálónak.
Keressetek, elérhetõségeim a profilban megtalálhatók.
EU-ra az US accountoddal nem tudsz felmenni.
Mint már írtam, US/ Virtue-n vagyok. Kevés a magyar, vagy csak én nem találkoztam velük, de amúgy sok a játékos.
Guardian: több magyar, de kevesebb játékos.
A többit nem ismerem.
http://bekesmegye.mconet.biz/film_dvd/megfilmesitik_a_city_of_heroes_t_dvd_9_324448.html
Akkor már csak pihenek rá picit, hogy visszatérjek-e valóban. Tetszenek az új power setek, különösen a willpower, tetszik a weapon costumization is, de utána olvasok a fórumon azért.
Az egyetlen gondom az, hogy sokkal kevesebbet tudok játszani már csapatban, mint régen, ez elég komoly visszatartó erõ...
Addig is: ha van US-en valaki, aki meginvitálna mint havert a nagy pihenésbõl játékra, az jelezze nekem. Fontos volna, hogy olyan keressen, aki hajlandó volna nekem befizetni 1 (vagy 3?) hónapot, ugyanis az én kártyám erre sajnos nem alkalmas. Banki átutalással tudom a pénzt kifizetni a feladónak.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Nekem a Defianton van lvl50-es karim, az Unionon nem emlékszem mekkor a legmagasabb karim.
@JegesH Defiant/Union