City of Heroes - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://cityofheroesmro.phpnet.us/

Muahaahhaahahahahahaha

US Freedomon vagyunk 3an
@unipsycho - aktiv
@chefshift - inaktiv
@bled - inaktiv, de hamarosan aktiv

Guardianon @ati tolja ezerrel :p
Virtue pedig @Chantaye szervere

Fantázia - lvl50 Illusion/FF/Fire controller Azazeroth - lvl50 SS/Elec/Mako Brute Anarki - lvl50 Ice/Kinetics/Black Scorpion Corruptor

Csövi!

US Freedomon vannak magyarok?

Néztem ez meg a Liberty a legterheltebb (legnépesebb?) szerver úgyhogy itt inditottam.
Második trial accot nyomom, és itt van a duplakiadás a kezemben úgyhogy az amcsi accot szeretném vele upgradelni ha megy. Nagyon jópofa ez a játék, igen megtetszett. Több unalmassá vált nagy MMORPG mellett egy üde színfolt most a szememben. 😊
Gordis2k
www.gamecards.eu

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

overlocker
Na hali most nyomozok hohy hol tudnék PEsetn vagy más magyar vérosban gamecardot venni.. segitene nekem valaki? Egy-két bolot találtam de valaki hátha tud valami jo helyet...

Hat elolvastam a honlapon, hogy mit irnak errol, de nem lettem okosabb. Errol sajnos nincs ott semmit.

Lehet megkene probalni...
Ez ravasz kérdés, sajnos nem tudom. Meg kellene nézni a hivatalos honlapon, mit írnak errõl...

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Értem és köszönöm a gyors választ.
Még egy kérdés: egy US-es magyar játékos meg tud engem hivni Eu-s létemre? Mert ha igen akkor lehet élnék a lehetõséggel én is.
Us acc-ot igy nem hiszem hogy fogok vásárolni, hogy megint 0-rol kellene kezdenem mindent. Arrol mar nem is beszelve, hogy lvl50em meg jopar lvl40+ karakterem van Eu-n.
Ja, FEBRUÁR 8-10-ig DOUBLE XP WEEKEND!!! Hajrá Hõsök, fejlõdjetek gyorsan! :-D

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Ha legalább 90 napja inaktív vagy, akkor egy aktív játékos tud neked küldeni egy megíhvót, és mindketten kaptok +15 ingyen napot. Jó dolog, én is éltem vele, mikor visszatértem kb. 1.5 hónapja :-)
De ez csak akkor mûködik, ha EU-n maradsz, mert US kulcsot vásárolva új és aktív tag leszel, szóval nem lesz meg a 90 napos inaktivitás.

EU-t nem ismerem, de meg merem kockáztatni, hogy a US-en többen vannak. Sokkal. Itt eleve több a szerver is. Én a Guardianon játszom, ez átlagos telítetségû, de a Freedom-on és asszem a Virtue-n tényleg sokan vannak.
US-en van kb.10+ magyar játékos, akikbõl pár mindig aktív, itt tudsz utána nézni: cityofheroesmro.phpnet.us

Ha US accountot veszel, akkor egy teljesen új accountot kapsz, tehát nem lesz Veteran-od a US szerveren. Egy accounttal mindkét játékhoz (CoH+CoV) hozzáférsz, nem kell külön megvenni a másikat.

A direct2drive-on érdemes lehet utánanézni a CoX vásárlásnak. Itt nagyon jó áron lehet kulcsot vásárolni, és általában jár hozzá a 30 nap ingyen játék. És amit veszel az US key lesz :-) (Bár ezt is érdemes ellenõrizni, mikor én vettem, akkor csak US-t adtak.)

Hello mindenki!

En egy eleg regi EUs player vagyok aki jo ideje inaktiv es most gondoltam i11 oromere visszaternek kis idore. Ha jol ertem van lehetoseg ra, hogyha vki meghiv, akkor mind2en kapunk ingyen 15napot.
Ez hogyis mukodik pontosan?

Lenne par kerdesem meg: Eu hogy megy mostanaban? Hanyan szoktak jatszani defianton es unionon? Lehet erdemesebb lenne beruhazni egy US accountra? Ha igy teszek, akkor elvesztem osszes veteran rewardomat? Cov-ot ugyebar mar nemkell megvenni ujra, igaz?

No egyelore ennyi lenne. Bocs a sok kerdesert 😊
Ventrillon nem nagyon, de msn, icq és skype elérhetõ vagyok. Szívesen segítek, nem kell neked kitalálni mindennt :-) Késõbb meg úgyis belejössz :-)

Gordis2k
Nem tudom rég nem nyomtam ice/energit nyomattam de untam kitalálni a dolgokat segitség nélkül uncsi volt... szal majd még jövök de nem akarom kitalálni mi hogy van meg mi az a kontrol..

Majd akkor ventrilon értekezünk de ez csak tavasszal.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Ja, és hol játszol, EU vagy US szervereken? :-)

Blasterbõl is az Ice/Ice vagy az Ice/Energy Manipulationt ajánlom, azok szólóban nagyon erõsek, és csapatban is jók.

Az Ice/ sok kontrollt ad a sok sebzés mellett, így ideális szólóban. A /Ice szintén nagyon sok kontrollt ad, nagy segítség a blasternek, a /Energy Mani. pedig segíti a Primary Ice Blast hold-jainak erejét.

A többi blaster is jó, de ha nincs elég kontrol, akkor szólóban késõbb nehezebben fogsz boldogulni. Persze lehet, de a két fentivel könnyebb, mint a többivel.

Gordis2k
Éreztem én😊 Blastert csináltam csak az isten sem érti ezeket a képeségeket😊 na majd ha lesz több idõm.

Hmuda
Blaster-t ajánlanám neked. Csapatban nincs nála jobb damage-dealer de szólóban is könnyedén megállja a helyét ha rendesen válogatja az erõket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gordis2k
Ha kell csapatban tudjak nyomulni de szoloban lehesen huzni bármeddig. És távolsági legyen. köszi a választ elõre is.

Az attól függ :-) Ha sokat játszol egyedül, akkor scarpper vagy tanker javasolt, a többi inkább csapatjátékos. Persze ez powerset-tõl is függ, mert én pl. a Dark/Dark defenderemmel is kiválóan szólózok, igaz, nem a legnehezebb fokozaton :-)
Szóval mi érdekel inkább: közelharc, távolsági harc, kontroll, egyéb csapatsegítõ képességek? Így lehet csak jobban meghatározni, milyen hõst érdemes készítened.

csá mindenkinek ha valaki jáccuk még a city of heroes-sel akkor tudna nekem segiteni hogy milyen fajta karival érdemes kezdeni
Kreeder44
OKsa csak meglepõdtema a Békésmegyei hírlapon mert én Békéscsabán lakom és kezdtem örülni h az alföldön a közelben játszik valaki 😊 ha végre Unionon alapítunk SG-t akkor visszajövök játszani de még LoTRO-ba felhúzom a karim maxra megyek egyet ridelni h tudjam milyen aztán jövök vissza az még 3 szint 😊 az én tempómba kb 2 hónap xD egyszerüen nincs seggem ülni a gép elõtt itt a jó idõ 😛

Kreeder44: Veszprém megyében lakom :-)

Én is a US-t favorizálom. Lehet szerezni azt is, a direct2drive-ról meg lehet vásárolni a játékot, küldenek kulcsot, és az US-lesz :-)

Na kezdtem egy karit az Union szerveren, most épp lvl7-es vagyok. Ha van magyar SG a szerveren akkor oda jelentkeznék.
Elérhetõségeim:
Xfire - anubiskl456
vagy játékban:
AnubisHUN
Bad Girl:
Akkor ezek szerint te az US szervereken játszol?
Amúgy csak 1 a baj vele hogy sajna Mo.-n csak EU-s változatot kapni és Amerikából megrendelni kicsit problémás lenne.
Kreeder44
Atiati! Te Békésmegyei vagy?? 😄 azt hittem csak én játszok a megyéb a CoH-al 😛

szia!
van külön eu-s és usa-s verzió is. véleményem szerint az usa-s jobb. azon szerintem többen vannak, mint az eu-n.

Hellosztok

Két kérdésem lenne:
Van-e külön EU-US verzió?
Melyik szerveren játszanak a magyarok?
Umbralien
Sziasztok <#wave>

Csináltam CoX Klubot a network.hu-n, ha érdekel valakit.
Cím: http://cox.network.hu/

És BUÉK mindenkinek <#taps>

@Chantaye USA: Guardian/Virtue

Unionon ki szokott lenni?

WB 😊

Nem vártunk szombatig... IM BACK!!!

Én szoktam odaadni a hozzáférésemet, és nem kérem el más adatait, így szoktuk megoldani, de úgy tûnik, nem lesz szükség segítségre <#vigyor0>

Umbralien
Ha meg tudod oldani a fizetést a haveroddal, vagy másképpen, én meghívlak. De a kártyaadataimat nem adom meg, sorry. <#circling>

Egyébként meg elõbb-utóbb talán amúgy is érdemes volna megoldást találnod, mert gondolom, nem 1 hónapot akarsz játszani meghívás után.
Nem olyan bonyolult egy megfelelõ kártyát igényelni. Ahol én csináltattam, még fizetni sem kellett annak, akinek 3 hónapja már van bankszámlája ott. Telefonos igénylés után 1 héten belül már küldték is a dombornyomott kártyát. (www.cib.hu)

Umbralien
Igen, lehetséges, csak (karakterenként) pénzbe kerül.

Lehetséges karakter(eke)t egyik szerverrõl a másikra mozgatni? Mármint US Guardian-ról mondjuk a US Freedom-ra. Eddig nem hallottam ilyen lehetõségrõl, de hátha van valami megoldás.

És megint: ha van US-en valaki, aki meginvitálna mint havert a nagy pihenésbõl játékra, az jelezze nekem. Itt a +15 napos free játék akcióra gondolok. Lehetõleg olyan keressen, aki hajlandó volna nekem befizetni 1 (vagy 3?) hónapot, ugyanis az én kártyám erre sajnos nem alkalmas. Banki átutalással tudom a pénzt kifizetni a feladónak.

Lehet, hogy egyik haverom is jönne, ugyanezzel a +15 napos akcióval, szóval talán kettõnket is lehetne majd invitálni (+30 nap játék valakinek? <#vigyor> ). Ha pedig õ is jön, akkor tud nekem befizetni, és ezzel sem kell vacakolni az invitálónak.
Keressetek, elérhetõségeim a profilban megtalálhatók.

Umbralien
William90:

EU-ra az US accountoddal nem tudsz felmenni.

Mint már írtam, US/ Virtue-n vagyok. Kevés a magyar, vagy csak én nem találkoztam velük, de amúgy sok a játékos.

Guardian: több magyar, de kevesebb játékos.
A többit nem ismerem.

Hátha valaki még nem hallotta: film készül a CoH-ból!

http://bekesmegye.mconet.biz/film_dvd/megfilmesitik_a_city_of_heroes_t_dvd_9_324448.html

Egy kérdés: EU-szerverekre hogy tudok felmenni?? Szerintem nekem US verzió van és ott nincs a szerverlistán union.

Kreeder44
Szia William! Gyere EU-ra union szerverre ott vagyun 4-5 en álltalában várunk 😊

Köszi, asszem marad majd a befizetéses megoldás, az sokkal olcsóbb<#vigyor0> 7000Ft-ból (GTC-dal 60 nap) 3 hónapot lehet befizetni (US-en).
Akkor már csak pihenek rá picit, hogy visszatérjek-e valóban. Tetszenek az új power setek, különösen a willpower, tetszik a weapon costumization is, de utána olvasok a fórumon azért.
Az egyetlen gondom az, hogy sokkal kevesebbet tudok játszani már csapatban, mint régen, ez elég komoly visszatartó erõ...

Addig is: ha van US-en valaki, aki meginvitálna mint havert a nagy pihenésbõl játékra, az jelezze nekem. Fontos volna, hogy olyan keressen, aki hajlandó volna nekem befizetni 1 (vagy 3?) hónapot, ugyanis az én kártyám erre sajnos nem alkalmas. Banki átutalással tudom a pénzt kifizetni a feladónak.

herczeg

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Tudja valaki, hogy lehet-e valami webshopban vagy akár egyszerû üzletekben (pl Media Markt) venni ncsoft game time card-ot? Meg kb. mennyi is az ára?

Hello! Arról szeretnék érdeklõdni h melyik szerveren van sok magyar meg sok ember, h hol kezdjek játszani.

Ma este Black Tentacle néven vagyok fent a union-on, de ott van még Vocoder, és Flamestar a kiskarijaim, keressetek bátran az sg-t énis jó ötletnek tartom.
Kreeder44
OKs ennek örülök... 😊 Én már csak az Unionon játszok Defianton van lvl 28 as meg egy lvl 10-en valahanyasom... de ott több százzal kevesebben játszanak... ezért nem is eröltetem ott Unionon estefelé 600-nál többen is vannak fent 😊 majd írj ha reaktiváltad az accountod 😊

Per pillanat beszart a DVD meghajtóm és így nem tudok új rendszert telepíteni. A rég Windows már elég beteg, bevittem szervízbe a DVD meghajtót, ha meg lehet javítani akkor a két ünnep közt már jövök én is 😄
Nekem a Defianton van lvl50-es karim, az Unionon nem emlékszem mekkor a legmagasabb karim.

@JegesH Defiant/Union

Kreeder44
Halihóó! Mostmár vagyunk 1- páran Unionon Herok oldalán szerintem 5-6 ember tuti van JegesH gyere te is és csináljunk egy Magyar közösséget ebben SG-t értek 😊.... Szerintem Sokan vannak úgy, h szívesen jönnének ha tudnák van egy összetartó kis társoság... Vagyunk már annyian h missiokban is tudjunk együtt menni szval hajrá.. 2-tten már tuti benne lennénk 😊

Kreeder44
Én Hero-k oldalán vagyok de gondolkodok h indítok Villiant is... Hero-k nál most kis karimmal játszok aki lvl 16 os. Tegna egy srác behívott Teambe és összeakadtam még 1 magyarral 😉 akkor már lennénk 7en januárra 😊

herczeg
az unionon melyik oldalon vagytok mert nekem van ott egy mastermindom

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!