8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#3317 jöheteek?
-
#3316 Én mikor jövök??? sztem nemtom elvileg 2kor jöhetnék ugyyebááááár ;)) -
Kaleb222 #3315 ennek a videonak semmi értelme de
a karakterek bemutatása jol van
megoldva csak azért érdemes megnézni:
http://perso.club-internet.fr/regis.revillon/KormA_coh.rar (60mega!) -
#3314 Mikor jösz jáccccani? -
#3313 Sztem nem válltozott -
krisz073 #3312 Ok köszi.
Még 1 kérdés:A fizetési rendszer maradt ugyanaz vagy azon változtattak már ( 1 bankártya max 3 account ) -
#3311 Mostani "Hét Képe" a hivatalos oldalon:
Kérlek kegyelmezzetek, nemtudom hol van a kontaktlencsétek!
-
#3310 ÁÁÁÁhhhh. Jóreggelt mindenkinek! -
#3309 enyémet lehetett ..igaz csak 1 hónapra hagytam abba -
chefshift #3308 szerintem simán lehet aktivizálni. -
chefshift #3307 Hello -
krisz073 #3306 Sziasztok.
Arra lennék kiváncsi,hogy a felfügesztett accountot lehet e már ujra aktiválni vagy még mindig nem történt ebbe változás??? -
#3305 Menjünk már el este DA ba és nyomjuk le a Banished szörnyet.Attól elszívod nekem az összes eröt.És fél kézzel lvl 29 Monster-pont jó lenne duóba.És szólozik -
#3304 Vipera, ebbe neked is nagy részed volt. Este folytatjuk...meg holnap...meg holnapután....és azután,és azután is.... -
#3303 eh, najó most rendesen :
-
#3302 hehe, Gangrellel nyomultunk 1 kicsit utánna megnéztem a statisztikákat, pár msp-re én is fent voltam a healerek között a 10. helyen, arról nincs kép :(
De ez itt ismerős remélem
-
chefshift #3301 Átmentünk egy másik dimenzióba ahol a Clock King sokkal erősebb volt.Ő volt ott asszem a fönök.A kis clockok is psionic powerekkel dobáloztak rázás helyett. Nagyon állta kis mission volt, de a Clock King az tul erős volt nekünk (egy scrapper meg én). -
chefshift #3300 outdoor mission :) -
#3299 Hát a king. :-) -
chefshift #3298 Kicsoda ? :) -
#3297 Eh, az meg mit keres ott? Bug? -
chefshift #3296 TV trial ucsó mission: a reaktort kellett megvédeni egy rakás özönlő Freaktől
Ez itt egy játékos :). Gondolom megcsinálták a Freakos missiont amiben kapsz egy ilyen ruhát:
Valaki felismeri ki van a képen ? ^^
-
#3295 Király, viszont Positronról tényleg lecsúsztam. :-((( -
#3294 ups véletlenül bratyó accjaval írtam ^^. -
#3293 Hmuda örülhetsz. Ugynéz ki, hogy megcsinálták visszamenőleg a badgeket mert mikor beléptem Gr4vittal megkaptam a tf badgeket. -
#3292 itt van a kért ingame map még1*
http://www.vidiotmaps.com/coh/all_ingame.zip
tessék már végre letölteni és használni ! -
#3291 Ma steelben találtunk egy Portalt amin izékék mondterek jöttek ki. Egy nagy szemük volt tisztára mint a régi doombeli szörnyek...
Lvl16osak voltak, épp kijöttünk missionról és ott voltak....kb 10mp-e nbelül meghaltam.....SZÜRKÉK VOLTAK!!! hogy a pöcsbe???
Tf-et megnem csináltuk végig mert elmentek... -
#3290 Gyertek szerverrem ert segiteni kéne nekem vmi csak gangri dolgozik és nem segit. vagyis próbált de nemmegy uhgyogy hagyta.
ugyhogy jertek HELP. -
#3289 Bah, ilyen nincs. Végre meglenne a hülye synapse badge, erre a végére mindenki elhaygta a TF-et és ketten elég bajos lenyomni a kinget inpirationok nélkül. :P
Ez a köcsög pecs meg nem érzékeli ha már egyszer megcsináltam a TF-et. PF. -
Nexushun #3288 kezdö helyen egy lvl 50-es lángoló szemü ördög kari :) -
Nexushun #3287 ááá
már nem is tudom mit hogy kell csinálni :)) -
#3286 lejött za ISSUE2! az :)
-
Nexushun #3285 visszajöttem egy kicsit :)
megnézem mi változott nyár eleje óta -
#3284 M?egnéztem a videót! nekem tetszett klafa volt, néha káosz de azért summasummarum jó....tetszettek a 5th coloumnos tömegnál a dmg áradat a levegőbe :)))
meg a videóban volt két lvl up ding is :)
hol van a diszkó?
És még portált se láttam, mondjuk még nemis nagyon játszotam az isssue 2vel.. kb 10percet ^^ -
#3283 pff mindenkinek csorog a nyála....:) na de azért gangri szólj ha végzetél :D -
Kaleb222 #3282 talán várjatok 10 percet -
#3281 MEEEEEEEEEEEGGGGYYY !!
mindenki tünés fel ;) -
#3280 kifagy a login -
#3279 ok, csak 1 mspre ment a guardian, sux -
#3278 Freedom UP
Justice UP
Pinnacle UP
Virtue UP
Liberty UP
Guardian DOWN
Infinity UP