8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
Kaleb222 #3677 mármint az első rész. amásodik már sux -
Kaleb222 #3676 a battle.neten összesen 2 ember van fenn senki más, de azért poén!
még mindig megvan a hangulata! zseniális játék. -
alicenorbie #3675 ha már dio akkor én neki is álltam dio 2 expezni tegnap este 10 körül! hátha kicsit enyhíti a coh miatti fájdalmam! idáig bírtam! most pedig húzok alukálni addig sem szenvedek a coh nélküliségtől! bár a nyálam az álmomban is csorog! :) nekem szép álmokat nektek meg szép jó reggelt! -
Kaleb222 #3674 na már csak ez hiányzott! :P -
#3673 ( Chef és Kaleb közt új szerelem szövődik, végre rátalálnak 1másra) :) -
#3672 akkor én is emelem a fórum szinvonalát egy
OINK !
-kal. -
#3671 böff -
chefshift #3670 röff-röff -
Kaleb222 #3669 igen, elég durva:) déja vu diablo módra -
#3668 ????????, -
#3667 képzeljétek el 8 éve egy fiú ugyanezeket a szavakat irta le egy papirra és küldte el haverjának emailbe
-
Kaleb222 #3666 heh, fennvan a hellfire, ráadásul modolva van :D
na de várjá leszedem én, azt felrakom a diot.
ugyis valami 2 mega az installja :DD
-
chefshift #3665 azt ha megvan akkor multi player - internet azt ott van ha nem hellfirezel persze ^^ -
chefshift #3664 Ha minden igaz akkor innen letudod töletni az 1.09 patcht
dio 1.09 patch -
Kaleb222 #3663 nemtom hogy kell battlenetre menni :) -
chefshift #3662 Ja és KALEB. A Dio 1 az jóóóóó ^^ és is azzal játszottam mostanában egy picit gyere b.netre :P -
chefshift #3661 Juj de rég jártam erre fele. Megy az élet rendesen :).
ja, és : CoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoHCoH -ot akarok ^^
hihi
-
chefshift #3660 JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ESTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉTT MINDENKINEK !!!!! -
Kaleb222 #3659 kinek kell egy Sony MVC CD350 3,2MP mini CD-re író digitális
gép? eladó 60ezer forint:) minden tartozékkal, alig használt:) -
Kaleb222 #3658 szerintem is pesten. -
alicenorbie #3657 én is cohot akarok! és még jobban brühühü! haveroknál utánakérdezgetek hátha van webkártyájuk!
teázót? hol? mer pécsen tudok egy nagyon jót! annál jobb nincs is! bár gondolom pesten kéne! -
#3656 Ki tud faja teázót? -
#3655 Sztem most pillanatnyilag csak Uni aktív ;)
CoHot akarok !!!! Brühühüühühü :( -
alicenorbie #3654 jáccik itt még vki egyáltalán cohot? vagy a coh már nem téma? lehet még róla egyáltalán beszélni ebben a topicban? :) -
Kaleb222 #3653 ja, mer leszedte gyorsan lányos zavarába ;D -
alicenorbie #3652 nálam nem jelenik meg kép! :( -
#3651 Bocsátot kérek cohosok ezért a képért -
#3650 -
#3649 nem maradtam le akko" semmirö" -
#3648 kera'ly -
Kaleb222 #3647 ahem! az exigo még fejlesztés alatt áll... -
alicenorbie #3646 :)
mér nem próbálod ki a demót előbb? -
#3645 Randomize jór háuszáufgábe. Csak azért kell az AoX mert lizard men fan vagyok. -
alicenorbie #3644 dcn nincs szal akkor még nincs! :)
egyébként aox-nak rövidítik hivatalosan! :) -
#3643 Randomize jór háuszáufgábe. Csak azért kell az AoE mert lizard men fan vagyok. -
#3642 és ki az a gyuri? -
Kaleb222 #3641 srácok ki tudja ki az az Andris? :) -
#3640 Megkapod a throne of darknesst csak mert most láttuk a szamurályt biztos tecceni fog -
#3639 Ez az első rész? -
#3638 nem mondod