8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
Kaleb222 #3637 ki az az Andris? -
#3636 A kocsi teljes biztonságban van :) -
Kaleb222 #3635 én inkább most ezzel játszok :)
-
#3634 Andrissal kidöltöttünk egy ilyen oszlopot és meg se látszodott a kocsin a fater kö villanyoszlopot döntött ki és csak ajtot kellett cserélni.+ Munkahelyemen kb. kéthetente vágunk szét hasonló biciklizárakat unalombol meg saelejtezni:). -
Kaleb222 #3633 római -
#3632 nesze kép :) -
#3631 ez milyen renccám? -
#3630 -
Kaleb222 #3629 -
#3628 épp veled foglalkozok TE TÖK!!! ne is tagadd!!! :PPPP -
#3627 Te foglalkozz a pasiddal!:) -
#3626 :PPP miaz gangri elvonási tünteteid vannak?
nekem is hiányzik, de az nem hogy idgeeskedjek hogy vazz megintnemtok jáccani mert nemjutok géphez stb. :/
attól ég jó játék nagyon44!!!! Jegest akarom! -
alicenorbie #3625 nekem kell ez a gém! maj leveszek minden grafot minimumra!
hát ha nincs más akkor webkártya! melyik a legolcsóbb? és lehetőleg ne legyen fenntartási kültsége! azaz havi díj! ja és persze lehessen vele fizetni cohért! :)
a másik megoldás a dombor nyomott! az micsoda?
ja és accon mennyiért szoktak túladni? karakterek nem kellenek hozzá! előlről akarom kezdeni! -
#3624 De medium detailbe játszottam. A képek Highbe készültek -
#3623 Amugy MX -
#3622 Praetorian=Liteuant Alien -
#3621 Gravnak a képei : az a 2 ismerős fazon az
Synapse !
és
Positron !
más dimenzióbeli gonosz alteregójuk (Preatorianok)
ha megvered az összes praetoriant, akkor jár badge értük -
alicenorbie #3620 serp: mx vagy titánium? és hány megás? -
alicenorbie #3619 csak ezért még gépet is fejleszteni?! sokba lesz nekem ez a gém! :( -
#3618 Nekem geforce 2-vel ment simán. -
alicenorbie #3617 age of empires nem jó? a rövidítés ugyanaz! :) -
#3616 memória sem árt a gépbe, 256 elég kevés, mert a prg folyamatoan memory leakel. (egyre több memória kell neki). 512vel néha belassul, de sok játék után, azon 1 restart segít, 768al semmi gondom nemvolt.
a videokártya vészes lehet, neked Dzsíforsz3 titánium200os van, azzal jól ment medium beállításokkal
-
#3615 És még a NFSU2 is várat. Ha valaki meg tudja szerezni az Armies of Exigo-t (késöbbiekben AoE) akkor az privizzen belém!! -
#3614 HIÁNYZIK A CoH! K*RVA ÉLETBE MÁ AKAROK EGY STORMERT! -
#3613 mondjuk ilyen honlappal nem viszik sokra. Annyit megérdemel hogy mi kipróbáljuk -
alicenorbie #3612 az nem lényeg! videokártyát úgyis kell vennem mer ezen a szaron még tvout sincs! ha nem lesz acc akkor várhatok a jézuskára és csak akkor tok jáccani majd! :( de legalább közelebb lesz a kieg! :) na minden rosszban van vmi jó is! hát ha még télleg így is látnám! :) -
#3611 ö, höhö, ez kell, jól nézki, kicsit a Etherlordsra emlékeztet a grafika.
CoHolni akarok !!!
ja, lineage sux ... -
#3610 Mindenki egy ellen.
-
#3609 azazaz -
Kaleb222 #3608 ja az army of exigo elég színvonalas lett! jobb mint a warcraft3. -
#3607 Van egy magyar fejlesztöcsapat nem tudom tutira a nevük valami black hole games.És makeltek(csak hogy örüljenek az anglia fanok) csináltak egy játékot. Kapaszkodjatok meg: Az EA Games forgalmazza. Mindjárt megkeresem. Amugy csak dicsérték a VOX magazinba volt benne. -
#3606 őőőő Kal idenyomtál egy lineages képet -
#3605 sztem elég sux lesz 32 mbos videokártyával, nekem a 64mbos volt végülis elég.
-
alicenorbie #3604 elolvastam minden hozzászólást itt! áttanulmányoztam a manualt ami nem kis munka volt az én angol tudásommal! hero plannerrel tervezgettem egy kicsit! a nyálam is csorog! de amilyen pechem van tuti nem fogok vele soha jáccani pedig trialra sincs szükségem ahhoz hogy tuggyam ezt nekem találták ki! na megyek tunanimt nézni! justice league! éjjenek a szuperhősök! ;) -
alicenorbie #3603 tegyük fel hogy egyedül kezdem el! megveszem a klienst 9ezerért csináltatok webkártyát 5ezerért havi 3ezret fizetek a játékra és még ezret a webkártyára! aztért otpssel számolok mert az otpnél vagyok!
na ez nekem nagyon húzós lenne főleg hogy a webkártyát utána el is dobhatnám ha meguntam a cohot mert másra nem kell ugyanis nem szoktam mmorpgzni csak hát a szuperhősök...! :)
persze várok a többiekre is hátha lesz akkora szerencsém hogy vkit érdekel a dolog azért is írtam hogy az jelezze! én lennék akkor a legboldogabb! :) -
Kaleb222 #3602 biztos találsz olcsóbb webkártyát is.
Nem csak az OTPnek van ez az ajánlata.
Ez kifejezetten drágának számít.
Egyébként is, várj egy kicsit amíg
jönnek a többiek a fórumra és esetleg
akinek van accja az felajánlja.
-
Kaleb222 #3601 :) -
alicenorbie #3600 ez nem hogy a minimum de simán maximum felett van! ugyanis így 1500 forintomba kerülne havonta úgy pedig 4ezerbe és annyit már nem tudok rászánni sajnos!
meg egyébkénr is csomóan jáccák megosztott accal! akkor mér lenne ez a minimum? -
Kaleb222 #3599 bizonyos bankkártya problémák miatt itt kevés
szabad account van ha jól tudom. de még az
aktiválható, jelenleg inaktiv accountokat sem
lehet ujraindítani új webkártya nélkül. Ha kell
játék, szerezz webkártyát, ez a minimum. -
alicenorbie #3598 hát akkor már csak egy acctárs kéne mert coh miatt nem fogok fenntartani egy webkártyát! vki aki megosztaná velem az accát vagy aki indít velem közösben egy accot és intézi a befizetést! ennek fejében természetesen én lennék az alárendelt! csak abból venné észre az illető hogy megosztotta velem az accát hogy fele havidíjat kéne fizetnie! akkor jáccana amikor csak akarna ugyanis én a nap 24 órájában ráérek és csak az üresjárati időt használnám ki! ugyanúgy tudna jáccani mint eddig csak fél áron! ő is jól járna és én is! ha valakit érdekel az jelezze! de hát erre akkor nem sok esély van! :( van itt egyáltalán még vkinek nem megosztott acca?