8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
#3957 Sajnálom a karidat chef. Képzeld ha ez magasabb szinten esik meg valakivel itt. Biztos dührohamot kap. -
#3956 szakadt mentem szasztok -
chefshift #3955 megy Server NYOMAS NYOMAS ! -
#3954 nincs mit:) cohban is nagyon használatos volt -
alicenorbie #3953 chef nam válaszol szal biztos megy a lineage szerver! :)
na akkor CCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!! -
alicenorbie #3952 thx szilvi! próbáltam összerakni de ezek közül egyik szó sem szerepelt az én verzióimban bár azoknak értelme sem volt! :) -
#3951 away from keyboard -
alicenorbie #3950 chef válaszát még megvárom nem akarok az ő idejéből jáccani még véletlenül sem! addig afk bio! :)
szal mi az az afk pontosan? -
alicenorbie #3949 pedig magyarokkal lenne az igazi! bár semmi bajom a többiekkel bár teljesen más mentalítás országonként de tiszta jófej emberek vannak bár akad egy két értetlen is! az én angol tudásommal meg megértetni vele vmit hát az bonyolult! bár tanulgatok tanulgatok! ha elérem az 50es szintet elmegyek középfokú írásbeli angol nyelvvizsgára! :))) -
alicenorbie #3948 hát igen chef! más meg nem cohol most innen! serp tuti jön vissza dec 2 de az még több mint 1 hónap! :( biztos vannak magyarok csak nem fórumoznak itt de nem tom hogy lehetne őket felkutatni! kéne egy olyan hero finder is ami nem csak teamhoz keres és mongyuk lehetne ország szerint keresni stb! -
alicenorbie #3947 akkor mész coholni kicsi chef? mert még itt vagyok szal ha akarsz nyugottan!
egyébként most kezdődik apszihó! :) -
alicenorbie #3946 ja még vmi! mi a tököm pöcse az az afk? bazze olyan rövidítések vannak hogy beszarik az ember! a 3 betűsek megszokottak na de az ul wcldte vagy vmi ilyesmi miután feltámasztotta egy csávó az egyik csapattársam és megköszöntem! megjegyezni sem tudom nem ám a jelentését! mikor brbztek aszittem eltévesztették a gémet! há cohban nincs is barbár! :) afk, bio! még azt is beírja hogy wcre megy! nem semmi! :)
de nevetés fokozásában is van egy furcsás!
lol ismert! rotfl szintén ismert! na de ez: rotfstclmaaobpo! és ezt jeletni: Rolling On The Floor Scaring The Cat Laughing My Ass And Other Body Parts Off! hát azér vannak elborult emberek akik az ilyet kitalálják ráadásul még el is terjedt valamelyyest! főleg irc! mer aztán ott is van ám vmilyen szleng! na de ennyit az elméleti oldaláról! follyon a véééééééééééééééééééééééééér! :) -
chefshift #3945 hááát ugylátszik eddig :P -
chefshift #3944 megy Line serwer -
chefshift #3943 valóban kár, hogy nemtun ketten CoHolni :( -
alicenorbie #3942 vettem chef! thx! vége!
hát akkor DOLOGra fel! -
chefshift #3941 :P -
alicenorbie #3940 19 dolog fér egy sorba szóközzel elválasztva normál karaktermérettel! :) -
chefshift #3939 mehetsz COHolni ALi -
alicenorbie #3938 dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog dolog
:))) -
alicenorbie #3937 nagyon kár hogy cohból hiányoznak az ilyen dolgok mint lineageban a klános dolgok! nekem nagyon bejön! hiába az mmorpg ezrét kiályság nem mert gyakhacc! azt tucc singleben is! de a tím akkor is isten! talán maj kiegészítőben mikor lesz főhadiszállás a supergoupokhoz akkor lesz vmi csapatmozgató dolog! -
alicenorbie #3936 kaleb: azér nevezik normalnak! :))) -
alicenorbie #3935 chef te most coholsz vagy lineagezel? -
chefshift #3934 :))) -
Kaleb222 #3933 én azt tartom normálisnak hogy ha felfelé nyomom az egeret
akkor felfelé néz a kari. -
alicenorbie #3932 to lineage 2 fórum: a cohban nem invert az egér alapban de mint minden normális gémben cohban is be lehet állítani! egyébként az agy az inverzre sokkal jobban rá tud álni ha megszokod mert a fejed hátsó részét kell nézni és az ha felfelé nézel lefelé mozog és fordítva!
a sok ismeretterjesztő film ugye! :) -
Kaleb222 #3931 ok -
Kaleb222 #3930 hopp azt irják tegnap 400 volt a max player, ma meg már 700...
hát ezért lagzik durván. le is ált a szerver -
chefshift #3929 nem ugy volt hogy a masikon beszeljuk meg ezeket ? ^^ -
Kaleb222 #3928 testing... uhu most kezdek mérges lenni. -
Kaleb222 #3927 de pl most kidobott.. alvadornak meg ultra lag -
Kaleb222 #3926 na várjatok valami nagyonel van baszva :P
bemegyek és próbálok eljutni hozzátok -
chefshift #3925 az lesz :( -
#3924 ne tájomkodj :) -
#3923 Mindegy uj kari -
chefshift #3922 en meg nemtok belepni .... -
#3921 Mi az hogy nincs? BAZ*MEG KAPTAM AZ ELF FORTRESSBE. ERRE VISSZAINDULTAM SHEELAHOZ ÉS KINYIRTAK A CSONTIK!!!HA KIDOBTAM IDEG LESZEK. -
Kaleb222 #3920 értetek kel mennem! -
Kaleb222 #3919 Bazzmeg Serph, a kurva élet nincs is nálad scroll of escape!! :DD
nem tudlak megmeteni!! -
chefshift #3918 legalább van miröl olvasni a forumon :)