8136
City of Heroes/Villains - MMORPG
NINCS TÖRT SZERVER!
-
chefshift #3917 naszóval itt vagyok : ://///
-
alicenorbie #3916 iszonyatosan durva ez a dévid etemborós kék bolygó! emlékszem meg volt könyvben mikor kicsi voltam! illetve még most is megvan otthon! most megy a discoveryn! mélység az alcíme! iszonyatosan húzós dolok vannak benne!!! dcn fenn is vannak! le is fogom őket szedni az tuti! mindenkinek ajánlom mert durván megdöbbentő dolgok vannak benne! a fene se hinné hogy ilyen van!
kissé offoltam de itt már megszokott! :) -
chefshift #3915 ^^ -
alicenorbie #3914 kurva vezetékes telefon! azt mér nem lehet kikapcsolni? coh miatt nem tok rendesen aludni erre mire lefekszem még 4 órát sem tok pihenni! hogy fogom így bírni éjjel egészen délutánig még chef suliban van? :) hát tuti sehogy!
dél körül alig vannak a szerveren éjjel meg full tömve van az egész! ja és a ramos dolog nagyon igaz lett! annyira rühellem a windózt! nem értem mér pakolja tele a ramot minden szarral és baszik üríteni! tök simán megy aztán egy idő múlva vagy újra kell indítani vagy lagzik mint picsa míg ki nem lép! :( most néztem a ramokat! a legolcsóbb 256os 9800 de az is rohatt samsung! olyat nem veszek! arra csak 1 év gar van míg minden másik típusra 3 vagy élettartam! szal 11100 a legolcsóbb amit találtam! vmi apacer! nem tom mi az de 3 év garos szal ha gáz akkor csere! hát ezt most nagyon meg kell gondolnom hogy ennyire hirtelen kidobok 11100 forintot! aztán ha maj nem tok már cohozni akkor meg semmi értelme hogy vettem! esetleg használtan 128 mega? ehhez mit szóltok? nagyon ne?
ráadásul vasárnap van ilyenkor még tunami sincs! :( lehet hogy visszafekszem bár nem tom! de sok bajom van! :) -
#3913 -
chefshift #3912 a zöld ench ench a jó, a fehér meg a sárga már gyengébb -
alicenorbie #3911 aszem kajálok és tolok egy szunyát hogy jól bírjam majd a coholást! :)
chef maj szokás szerint szójj lécci ha befejezted!
egyébként meg a küldetés nem lényeg azér nem kell rám csörögni esetleg ha 5 perccel előtte csörögsz hogy el tuggyak köszönni és egy biztonásgos helyre menni az ok de az sem fontos! maj holnap hozza be tesóm a kártyát és addig úgyis belerakom vmi telóba amég nem veszek újat! maj vmi de mindegy!
aza szar az osztott accban hogy veled nem tok tímelni! :(
na pás egy ideig aszem -
alicenorbie #3910 a számomat azt elküldhetem de az csak egy előfizus kártya teló nem tartozik hozzá! :) uccsóra mikor voltam jól berúgtam azt elhagytam a táskám amiben benne volt telóm felsőm meg a széldzsekim de ez haggyám viszont a cigim is abban volt! :))) -
alicenorbie #3909 annyira jó fej emberek vannak cohban meg tök segítőkészek és nem a tápolásra mennek! eddig összvissz egy tímben voltam ahol a táp volt a lényeg az is csak 3 fős volt! vmi 2 haver meg én de onnan hamar távoztam is! elég brutál karik voltak! egy tanker meg egy scrapper de csak úgy néztem hogy osztják az áldást!
iszonyatos csapatmunkák voltak! csávó meghalt de hiába voltunk még 7en mert vmi sok durvás volt ott és én kihoztam call friendssel a def meg nyomott rá egy rezt! :)
még hogy gyenge az illusion! nem tom mér montam ezt! i love it! k jó ez a kontroller! egy jó ideig tuti nem jáccom mással! 1 szint és lesz rezem is poolokba is beleválogattam mert közben kihagyok egy csomó powert de lassan jönnek majd a durvák a vége felé!
annyi pénz van mint állat minden slotba vettem külön ami kell és plusszolni is úgy veszem! melyik szín a legjobb? a fehér? a powerslotoknál! sárga meg a zöld mennyivel gyengébb? vagya zöld nem gyengébb? vagy hogy van ez? elég ha megmondjátok hol van leírva! manual? -
chefshift #3908 hmm.. majd privibe küld el a számod és akkor ha felakarnék menni a akkr megcsörgetlek, és ha még játszanál (mert mondjuk pont mission közepén tartasz), akkor visszacsörgetsz vagy valami. -
chefshift #3907 hupsi ^^ -
alicenorbie #3906 mennyél csak akár jó sokat is! aszem tentizek egyet! de persze mindig a legjobbkor jössz! eddig csak hunt volt meg mások küldije erre elkezdjük az enyémet és facibly izé! :))) -
alicenorbie #3905 azóta coholok mióta tegnap elmentél alunni! :) -
chefshift #3904 bocsi, de ha már így alakult akkor megyek egy picit ^^ -
alicenorbie #3903 ja akkor elsőre is kirúg úgy láccik! :( -
alicenorbie #3902 ma úsztam először a cohban!
bazze volt egy olyan 8as tímünk hogy beszarsz! és mentünk indoor küldire egy másik csapat meg akkor jött ki és megáltak előttem és elkeztek piszkálni meg kiröhögni hogy még soha nem láttak ennyi narancssárgát egy helyen meg ilyenek! :))) -
chefshift #3901 mert csak egyszer néztem meg, hogy használod e -
chefshift #3900 jujjj .. ki is rugott ?
-
alicenorbie #3899 chefrét csinálok belőled te chefet! :))) -
alicenorbie #3898 most csak kirúgtál vagy jáccol is te komisz kis kölyök? :) -
chefshift #3897 Hmmm vajon mit szólna Ali ha kirugnám ? ^^ -
chefshift #3896 Mostantól csak City of Heroes-t ide ^^
-
chefshift #3895 ja de akkor lépjünk a másikra ^^ -
Kaleb222 #3894 nem kéne szennyezni ezt a forumot:) bár
már ugyis csak mi vagyunk itt LOL ugyhogy
simán irhatunk amit akarunk! -
Kaleb222 #3893 regelj a forumra chef! -
chefshift #3892 -
Kaleb222 #3891 lehet csont saját fórumot csinálni már kész is, de ott nincs
privi se galéria. használjuk azt?
link: http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=Lineage2Free -
chefshift #3890 pff :DD -
Kaleb222 #3889 :DDDD
-
chefshift #3888 akkor csináljunk egy : 2 EGAENIL topicot :)) -
Kaleb222 #3887 mindenki össze vissza nyit ilyen idiota forumokat nekünk meg
egy normálisat egyből lezárnak -
Kaleb222 #3886 valami moderátor lezárta mer hogy már van lin2 topic!!
bazze:P -
Kaleb222 #3885 egyébként a pénz már 18-20as szinttől nem lesz
probléma most is összeszedtem kb 1 óra alatt
200 ezret :D szoval az jol meg van oldva.
de azért a 600-ezer a klánra.. >:P -
chefshift #3884 Múú. Meg mi az, hogy a másik topicot valaki lezárta ??? -
Kaleb222 #3883 á, nemmegy -
chefshift #3882 ja karakterekhez mar engem se enged be -
Kaleb222 #3881 megnézem -
Kaleb222 #3880 hu azt nem is néztem. shit remélem nem sokat buktam.
a csavo aki csinálja a szervert igért egy ujraindito
scriptet de ugy tünik még nem valositotta meg:P -
chefshift #3879 Most azt írja serwer online -
chefshift #3878 ja valami kehé van mert a targyakat amiket monstak dobtak, meg a lét nemszamolta fel (buktam kb. 20.000 lét :(( )