City of Heroes - MMORPG

Oldal 1 / 163Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hikaru
Hát igen, ez a játék még jól volt összerakva.

Prody
Champions Online és a DCU pedig a közelébe sem ér. Tehát kijelenthetjük, hogy NICS már(!) jó superhero themed mmo a piacon :/.

Prody
Kár érte... :( Elsõ mmo, amivel játszottam és számomra a legjobb volt mindig is.

Nekem van egy Greengrocer nevû karim freedom-on. 38-as asszem.

Kreeder44
sziasztok merre van a magyar populáció?? Unionon és deafainton vannak kariaim elõzõn 20-40 köztik másikon alacsonyabbak 1228 napja vagyok offline szaval örülnék valami csapatnak ha van magyar SG annak még jobban ha kell új karit is indítok köszi szevasztok

Hogy tudok Task Force-ból kimenni? Ez miatt nem tudok felvenni missiont, és üres a missön listám. Valaki tud segíteni ebben?
Ha úgy döntök, hogy szeretnék megint játszani, akkor valaki vissza tudna hívni? Még csak érdeklõdök, de megvan a lehetõsége, hogy hamarosan játszanék megint.

Elõre is köszi!
Kössz! :)

herczeg
steamen
http://store.steampowered.com/app/29680/?snr=1_4_4__13
igazából nem tudom hogy ez csak alap vagy teljes pakk, de masszív 15 euro és egy hónap ingyenjáték jár vele 1 hónap játék meg asszem alapból 12 euro úgyhogy kb 3 eurot fizetsz magáért az alapjátékért meg a kiegért

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Sziasztok!

Going Rogue kieget meg lehet online venni? US verziót, és csak magát a kieget. Mert én csak olyat találtam ami alapjáték+kieg.

Hali!
Az lenne a gondom h elfelejtettem a jelszavam és az email cimemre nem küld semmit!Igy nem tudok belépni pedig jó lenne!Ötlet?
herczeg
trial csak lvl 14ig enged

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Szerintetek miért nem tudok több XPt gyûjteni pár órája?.. 7napos free trial-ban játszom 3 napja, s amióta lvl 14 lettem, hiába missziózok, semmi tapasztalati pontot nem kapok a rossz fiúk püföléséért..
Valakinek egy idevágó és hasznos ötlete?
herczeg

herczeg
19 euro, kb 5.000 ft
90+ napos visszahívás még mûxik, kell egy aktív játékos aki küld neked egy visszahívó mailt.
abban van egy serial vagy egy link egy serialhoz, azt kell megadni mikor újraaktiválod a játékot (tehát igen, legalább egy hónapot be kell fizetni hogy megkapd az extra idõt)

Ja, még egy kérdés. Vannak már tapasztalatok Going Rogue expansionhoz? Milyen? Érdemes megvenni? Mennyibe fáj forintálisan?
Sziasztok!

A visszahívás 90 nap után még mûködik? Ha igen, akkor hogyan? Kell az mellé még befizetni játékidõt, vagy csak a visszahívás után már lehet játszani?
Elõre is köszi az infót.

Kacaj
köszi. Akkor ezzel se fogok már játszani:(
herczeg
fizetõs. kell egy ncsoft account és azon belül kell egy city of heroes account, de city of heroes accountot csak úgy tudsz nyitni ha van egy serialod (trial serial is elég)

Ja és a game fizetõs?
Még valami. Újra reggeltem mert a gépet ujrakellet raknom és az acc nevem is elfelejtettem. Szal megint reggeltem az ncsoftra,még valahova esetleg kell? Vagy már tölthetem is a game-et?
De azt használtam:D Köszi
herczeg
nem lehet hogy véletlen az ncsoft fiók nevet/jelszavat használtad a CoHos helyett? a kettõ nemugyanaz.
a CoHos felhasználónevedet meg tudod nézni a NCSoft profilodon és adhatsz meg új jelszót ugyanitt

Hali. Nekem az a gonf,hogy regisztráltam ncsofton,leszedtem a game et de mikor beakarok lépni azt irja,hogy rossz felhaszn. név vagy jelszó:( Mi lehet a gond?
sziasztok szoktak még ingyen hétvégék lenni?
herczeg
nem tudsz váltani semmilyen irányba, de ha nem találsz embereket akkor te csinálsz valamit rosszul.
ha Defianton vagy menny fel a Defiant Events channelra, Unionon pedig a sal's badghunters egy jó kezdés. plusz egy aktívabb SG-be is beléphetsz. Unionosokat nem ismerem, de Defianton a Gereic Supergoup tûnik az egyik legaktívabbnak.
én nagyon ritkán solozok pedig Defiantos vagyok ami elvileg a legnéptelenebb szerver lenne...

Sziasztok!
Nekem az a legnagyobb problémám, hogy imádom a játékot, és nagyon játszanék vele, csak egyszerûen unalmas úgy, hogy alig van pár játékos online. Nekem valahogy szar érzés egyedül játszani meg mászkálni. Azt hallottam, hogy az amerikai szervereken sok játékos van viszont.
Az lenne a kérdésem, hogy van e lehetõség arra, hogy EU accountot US-re változtassak? Vagy ez csak fordítva lehetséges?
Köszi.
hali...
Megint tolom CoH-ot mostanában, ha valaki játszik még freedom-ön küldjön egy global-friend invite-ot @unipsycho-ra, köszi!
Amit Herczeg írt, azt a véleményt osztomn én is, CoH-ot javasolnám.

Nekem megvan a CO is, és az is jó: egészen más grafika, totál képregény hangulatú, és mindent tud, amit a CoH, sõt, a Nemesis rendszer miatt még talán kicsit többet is.
De kevesebb magyar van, és ha számít neked, akkor a közösség is lényegesen gyengébb. (Nekem nem annyira, én szinte sohasem csapatozok :-) ).

Én mondjuk vissza fogok térni még CO-ba is, ez biztos, mert más a hangulata, és azt is szeretem, meg jók az outdoor küldik és a Nemesis rendszer. Meg nekem a grafika is jobban tetszik, bár ez nem olyan fontos szempont :-)
De kell még neki kis idõ, míg összekapják, még nagyon friss játék, annak minden hátrányával.

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Igazából mind a 2 játéknak tetszettek a gameplay videói.
Kíváncsi leszek.
Köszi a válaszokat.

DCU-t várjátok már?

herczeg
ingyenhétvége az úgy néz ki, hogy akinek van már létezõ de jelenleg inaktív accountja, azokat aktiválják. te most csak így nem tudod kipróbálni. trial az van, de le van korlátozva mint a szemét. (lvl 14 a max, alig lehet pénzed, csak a legalapabb chat csatornákat használhatod...)

Tényleg nincs DC Universe Online. Félre néztem bocsi.

Köszi a választ. Akkor most hétvégén megnézem a COH-t meg "megsassantom" a CO-t aztán majd döntünk.

Felgolos
Én is próbáltam mindkettõt és én szerintm Champions online a jobb!!! (grafika ,jétékmenet ,szóval mindenbe)

herczeg
DCU nincs még, momentán kettõ darab hero mmo létezik

CO újabb, szebb, fejlõdés, személyre szabhatóság sokkal szabadabb, de minden másban szörnyen átlagos mmo.
még alig fél éves, úgyhogy sok a blance probléma, a közösség elég gagyi, engem inkább egy single player játékra emlékeztet, aminek ha fix társasággal nyomod, lehet egy király lanos hangulata.
pvp-rõl nem tudok, magyar társaságra kérdezz rá a CO topikban de nem hinném hogy nagyon lenne

city of heroes 5 múlt tavaly, de még mindig az egyik legszebb mmo, plusz elég kiforrt már a rendszer, (pvp-t tavaly teljesen felborították, de ezen túl nem nagyon bütykölik már az AT-k közötti egyensúlyt. egyébként meg úgyis halott a pvp) közösség az legjobb amit mmoba láttam, de magyarok nem nagyon vannak.én mindenképpen CoH-t javasolnám (bár ezek mind EU verzióra vonatkoznak, US-rõl atiati tud nyilatkozni)

most ingyenhétvégén leszek EU-n, meg szerintem megint befizetek pár hónapra, ha esetleg valaki van defianton

Sziasztok.
Páran haverok elakarunk kezdeni valami jó kis SuperHero mmo-t.
Na most ha jól tudom 3db ilyen mmo létezik.
CO,COH,DCU.

Ti már jobban ismeritek ezeket a játékokat. Melyiket javasoljátok?
Nekem személy szerint a Champions Online jön be a legjobban.

Ami számít:

Jó hangulat
Nagy nyitott világ
Jól kidolgozott PVE/PVP
Részletes/egyéni karakter testre szabhatóság
Szép grafika
és persze egy jó magyar társaság<#nevetes1>

Néztem gameplay videót, olvastam fórumokat de gondoltam azért titeket is megkérdezlek esetleg elláttok tanácsokkal.

Köszi a válaszokat.

Köszi. Érdeklõdtem, és itthon úgy tudom, hogy csak az EU-verziót lehet venni. Gondolom, hogy így marad a webes vásárlási lehetõség, ahogy elnéztem, csak így tudommegvenni a US-verziót. Egyelõre még nem tudom, hogy mikor lesz esedékes, de remélem, hogy minnél hamarabb (talán még ez a hónap).
Újabb kérdés. Melyik szerveren érdemes karakter alkotni, és mit? Villaint is érdemes, vagy inkább mindenki Hõsökkel nyomja?
Most hirtelen ennyi, elõre is köszi a válaszokat.
A játék még mindig nagyon jó :-) Magyarok kb. egyforma arányban lehetnek az EU és a US szervereken, én mégis a US-t ajánlom. Itt sokkal több a játékos, mint az EU-n, ez biztos, így jobb a fíling. Szerintem :-)

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Kojiro
na ez kurvajól hangzik, csak egy baj, hogy én már kb egy éve nemtudom letölteni sehonnan az amerikai klienst. A downloader meg folyamatosan 120 napot meg ilyeneket ír ki.

Valaki léci fel tudná nekem tölteni az US klienst és akkor tolhatnám majd ezen a hétvégén én is?

Kojiro ergo sum.

Hi!

Mostanában próbálgatom a CoH Trial-t, és nagyon bejövõs, ezért tervezem is, hogy még idén megveszem a teljest. Ezzel kapcsolatban lenne is kérdésem. Melyik verziót érdemes megvenni, EU, vagy US? Hol vannak többen magyarok, milyen szervereken?
!!!INGYEN HÉTVÉGE KÖZELEG!!!
(Már accounttal rendelkezõk számára.)

•Double XP and Re-activation Weekend Start: Thursday, 4th March at 8:59am GMT (9:59 Central European Time)
•Double XP and Re-activation Weekend End: Sunday, 7th March at 11:59pm GMT (0:59 Central European Time)

herczeg
EU-n azt hiszem most ketten vagyunk

A US szervereken szerintem mindig van 1-2-3 ember, fõleg a Guardian szerveren, és asszem januárban én is jövök vissza, ha lejár a Champions Online elõfizum. Ha US játékod lesz, találkozunk :-)

Sziasztok nekem Kedden vagy szerdáán lessz meg a Game És azt szeretném kérdezni hogy valaki játszik-e méég vele?
Tudom, hogy ez nem a CO topic, de azért beírom gyorsan :-)

Olvasgatom a CO fórumokat, és azt hiszem, nem tudtunk elég magas szintre fejlõdni, hogy nehzebb legyen a játék. Én legalábbis több helyen olvastam, hogy javasolt valamilyen fajta power felvétele, különben gyakori lesz az elhalálozás. Meg valami Cosmic nehézségi szintrõl is olvastam :-)

Meg azt is, hogy valóban, az End generáló harci képességen kívül kell még egy single attack meg egy AoE power, ezeket felnyomva jók is leszünk harcban.
De szerintem ez nem hátrány. Így ugyanis lehet egy halom más power-t felvenni: pet-et, buff-ot, debuff-ot, passzív képességeket, rejtõzést, stb.

No mindegy, nem CO-zok itt tovább, mert faron billentenek, CoH-t is szeressem ám még mindig! :-D

@atiati
Volt egy smiley a sor végén. ;)

Szerintem pont a kinézet a legelhanyagolhatóbb az egész játékban. Én egyáltalán nem adok az ilyen sallangokra. (Az a baj az új game-ekkel is, hogy a grafika meg a látvány az elsõdleges, játékélményben és hangulatban meg sehol sincsenek a nagy öregekhez képest.) Nekem az összes hõsöm majdnem ugyanúgy néz ki, de AT-onként csak színben térnek el és AT-ok között is csak pár kiegészítõben.

Hmuda
Nem kerülte el semmi a figyelmed. :) Csak egy olyan játék esetében ami ennyire épít a karakterek egyedivé tételére, nagyon nehezen tudom lenyelni, hogy a havidíj mellé még extra pénzeket kérjenek el plusz kosztümdarabokért. A CoX-ot is akkor hagytam abba mikor elkezdték azokat a booster pakkokat árulni.

Ha tényleg lehet játékon belül is CP-ket szerezni akkor viszont megbocsátható a dolog a Cryptic részérõl, mert olyasmit árulnak, amit az is meg tud szerezni a játékban aki nem akar plusz pénzeket kiadni a havidíj mellett olyasmiért aminek alapból elérhetõnek kellene lennie. Az olyan dolgok mint a mini hõsfigurák, rename, respec, plusz karakter slotok, meg hasonlók abszolút helyénvalók csak a kosztümök szúrják a szemem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda, köszi a kimerítõ ismertetõt! :-)

Az nekem is feltûnt, hogy könnyû a játék, és elég gyorsan lehet fejlõdni. Én egy Mighty power-ekkel rendelkezõ tankot készítettem, akivel gyaloggalopp volt a menet, miután rájöttem a dolgokra.

Bugok és hiányosságok vannak, de az indulás óta eltelt idõben nagyon sokat kijavítottat, szóval szerintem szépen eltûnnek majd ezek rövidesen. Amikkel most találkoztam, számomra nem voltak zavaróak.

Nekem a hangulata nagyon tetszik. Ettõl a képregényes garfikával sokkal "hõsösebb" érzésem van, mint a CoH esetében. Ráadásul a képességek között van néhány tuti nyerõ, pl a Tunneling travel power, amivel vakond módjára a föld alatt lehet haladni, ráadásul jó gyorsan :-D

Nekem tetszik a játék, most gondolkodóba estem, hogy a kicsit már unalmasan ismerõs CoH helyett erre nevezek be, majd meglátom.

De az itemshop, amit írsz, az nekem nem világos, hogy micsoda. Láttam én is, hogy Cryptic pontokért lehet vásárolni jelmezeket, de semmi lényegeset nem láttam ott, valami elkerülte a figyelmemet?

Hmuda
Ide is berakom az üzenetem amit egy másik fórumban írtam:

Most az ingyenhétvége alkalmával kipróbáltam és a véleményem:

Nagyon nem az én gépemre találták ki. Abszolút minimum grafikán is brutálisan szaggatott, de szinte biztos, hogy az egymagos 2.8GHz-es proci volt az igazi visszahúzó erõ, mert kicsit kísérleteztem és a közepesnek nevezhetõ beállításoknál jobb küllem se okozott komoly lassulást az alap borzalomhoz képest.

Maga a játékmenet elég felemás. A karakteralkotás még mindig a csapat igazi erõssége, de sajnos a rengeteg alkotóelem egyúttal azt is jelenti, hogy brutális clipping problémák lépnek fel idõnként (például akartam csinálni egy villámos karaktert, de a mellére nem került fel az embléma, mert a fele belógott a bõr alá). Az mindenképpen jó, hogy nincsenek kötött classok, hanem mindenki azt használ amit akar. Én egy power-armoros erõkkel rendelkezõ karaktert csináltam. Az is roppant hasznos, hogy bármikor, kis ingame pénz ellenében le lehet adni az összes létezõ dolgot ami egyedivé teszi a karakter tulajdonságait és teljes egészében újra alkotni. Az már kevésbé ésszerû, hogy mindig csak a legutolsó erõt lehet eltávolítani, így ha egy olyan erõt rakott be a játékos, amit csak jópár szinttel késõbb bán meg (például a travel power amint már rögtön az elején be lehet választani), akkor bizony sok-sok pénzt kell rááldozni a respecre, mire "leás" a problémás erõig (amíg el nem hagyjuk a trainer zónát addig az újonnan felvett erõk eltávolítása ingyenes, csak akkor került pénzbe, ha már legalább egyszer kikerültek a nagyvilágba).

A harc elég primitív. Bekapcsolod az energiatermelõ támadást, ha feltöltõdött akkor elsütöd azt ami ezt elhasználja és jöhet a következõ ellenség. Ha esetleg egy villain vagy master villain ellenség kerül elõ akkor ezt egyszer-kétszer meg kell ismételni. Még a super-villain karakterek se jelentenek semmiféle problémát, egy az egy ellen sorban csapdostam le õket. Az a gond velük, hogy mindig egy nagy ikon jelzi a fejük felett ha egy spec támadást akarnak indítani, amit minimális sebzõdéssel el lehet kerülni ha védekezik az ember. A harcok alatt rendszeresen dobálnak el power-upokat, amik között több mint valószínû, hogy lesz healing vagy defense is, ami oltárira megkönnyíti a dolgot. Volt egy küldetés, ahol három super-villain spawnolt egymás után pihenõ nélkül és mind a három úgy halt be, hogy különösebb gyógyulgatás nélkül mehettem tovább irtani a mobokat.

Nagyon hiányzik a CoX féle dupla power set, ahhol rá volt az ember kényszerítve, hogy különféle support erõket is felvegyen mert csak támadással nem fog boldogulni. Itt meg felvettem egy AOE rakétás támadást, egy brutális sebzésû lézert és egy keskeny vonalban mindent sebzõ minigunt. Másra nem is volt szükség. Az alap energy-builder erõvel felvittem az energiát és a helyzettõl függõen használtam az egyiket (ha egy halomban voltak vagy nagyon rámmásztak akkor rakéta, ha szép sorban voltak akkor minigun, ha egy boss akkor lézer).

Ami viszont nagyon szúrta a szemem az a látványos bugok nagy száma volt. Félreértés ne essék, nem instabil a játék (a három nap alatt egyetlen egyszer se dobott ki) és nem is voltak olyan dolgok amiktõl lehetetlen lett volna bármit is elvégezni, de elég látványos hibák maradtak bent. Ilyen van például a meglévõ erõk leadásánál, ha olyan sok tétel van a listában, hogy nem fér ki az ablakban, akkor egyszerûen az ablak mögött folytatódik és kilóg az egész (nem csináltam képet, de elég látványos). Vagy az erõk leírása is megér egy misét. Nem ritka, hogy az ablakban duplán is ki van írva az erõ magyarázata és a különféle statisztikák, kétszer egymás után. Van hogy a játék egyszer kiírja, hogy egy erõ mennyit sebez, máskor meg nem. Például mikor erõket akarok fejleszteni. Szépen kiírja, hogy mennyi lesz az új sebzés, de mikor meg akarom nézni az alap erõt, hogy legalább a különbséggel legyek tisztában, mindenféle adat ki van írva, csak a sebzés nem.

Szóval alapvetõen nem rossz játék, bár egyszerû mint a faék és még nagyon sokmindent kell rajta javítani.

Olvastam valahol, hogy elvileg játékon belül is lehet C-pontokat gyûjteni valahogy, szóval sok idõ ráfordításával lehet, hogy az itemshop se lenne visszatartó erõ.

Majd pár év múlva talán olyan állapotban lesz, hogy érdemes lesz pénzt kiadni érte.

Az elég durva akadozás miatt nem jutottam túl sokáig, mindössze 19 szintet léptem, így pont lemaradtam a nemezis rendszerrõl (asszem 20-nál aktiválódik a dolog), pedig az igazán érdekelt volna.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Tényleg, Champions Online-nal játszadozik valaki? Én most tesztelem az ingyenes idõszakban, és komoly vetélytársa lesz a CoH-nak, legalábbis nálam...

"Aki meg MMO-val szólózik, annak tuti, hogy van valami baja. :)"

Távértékelés (No offense! :-)) : már sokat tudok rólad alicenorbie :-) Azt biztosan, hogy nincs egy gyereked sem, nemhogy kettõ. Ha lesz, majd megtudod, hogy miért szólózik valaki MMO-val :-DDD
Mondjuk én sem csak szólózok, de tény, hogy nincs sok idõm csapatozni.

A Warshade nekem bejön, mert új még és tetszik a képességeinek a színe... :-P Egyedül szépen lehet vele gyakni, szinte semmi downtime nincs a Stygian Circle miatt, és eddig mindent megvertem vele.

Archetípusokról nincs értelme vitatkozni. Vannak persze erõsebben/gyengébben összerakottak, de pl. az én Fire/Ice tankom, akirõl folyton azt hallani, hogy nem is igazi tank simán tankolok AV-t is (jó, pszi sebzéssel meggyûlik a bajom, de már van rá ötletem :-D ). Emellett egy AoE monster, 8 fõsre méretezett Unyelding küldiben lehet vele infut farmolni :-D

Oldal 1 / 163Következő →