21038
a tema adott:)
-
#4506 hát, akkor te sem jársz sűrűn olyan bulikba, ahol a "nagyok" tolják...
sajna az van, hogy 1 mp3 5 perc alatt úgy elterjed a neten, ahogy az 10 évvel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna... promo-k megjelenés előttiek...etc... és főleg -> "ingyen" /most a jogdíjakról tényleg ne essen szó/ míg régen az volt, h a lemezboltban elvolt az ember órákig... válogatott...etc... ma már nagyon nem így van...
én is bakelit párti vagyok... nagyon rühelltem a pájó lovászokat... de mikor david morales, tom novy, eric prydz, roger sanchez... and so on... egész estés szetteket küldenek CD-ről, akkor nincs mit tenni...
a világ fejlődik... a teknix is lassan elavul... nem felel meg a kor követelményeinek... tuti, hogy tizen X éven belül újabb technika áll majd a lovászok szolgálatába...
nincs mit tenni...
az meg, hogy emiatt hátat fordítassz a pultnak... lelked rajta...
nekem az a lényeg, hogy mi szól.... -
1xtrafabio #4505 nevenincs dj k partyaira else mentem sohase s t c a l. az hogy ma miröl huzzák és hogy mért arrol ,az nemérdekel egyéni szocreál problámája. aki bakelitröl huzza a szemembe az a dj és most kajakra nem rátok gondolok itt, hanem aki ebböl él és erre adta az életét, nem a hobby dj kröl , vágod ???
hidd el nekem hogy ha bementem 1 helyre annó és cd röl huzta volna volt is ilyen , fordultam kifele. nem vok dj de azt még én is tudom hogy teljesen máshogy kevernek bakelittel meg cd vel.ég és föld a kettö.
cd nél az idöt látod a perceket v másodperceket illetve hallod hogy mit teszel rá, bakelitnél lehet látni a bordázatot, és ez a lényeg. akarod egyböl odateszed ahol beindul a zene belehallgatás nélkül, még cd nél el kell indítanod és akkor tudod hol vagy. tudom vannak okos cd dj k akik fejböl vágják hány perc hány másodpercnél van az a bizonyos rész de majd ha már hoszabb ideje csinálja ezt keveredésekbe ütközik. nem ugy emlékezik vissza stb...
meg mennyivel szebben néz ki amikor forog a bakelit :) ez amugy az én egyéni szocreál felfogásom, elnézést attol akit megbántottam. -
1xtrafabio #4504 bata én leszedtem ezt a classic selectiont de ez tutyimutyi house:(((
én imádom a house t ,technot kinem állom, szal nem az a bajom, hogy nem zuzda.
ez mind remix. ilyen stilusu lesz mendén ???
sry -
#4503 Az hogy cd vagy vinyl csak egy eszköz ahhoz amit a DJ nyújt / nyújtani akar. Ergo semmi köze a tehetségéhez. Manapság nincsenek annyira megfizetve a DJk, hogy mindent meg tudjanak venni bakeliten, talán épp ezért kap többször / többet szerepet a cd. Egyrészt nem mindenki viszi el szivesen drága lemezeit egy olyan helyre amiről nem tudja pontosan, hogy mennyire lesznek azok biztonságban. Másrészt a mai DJ Cd lejátszók fel tudják venni a lemezjátszók szerepét, akár minőségét és kezelésükben is hasonlóak. Ez a cd vs mp3 vs bakelit egy lerágott, ugyanakkor hasztalan téma. Száz meg száz ok lehet arra, hogy ki miről és miért arról játszik. Ismétlem: ezek csak eszközök a kifejezésre, a mondanivalón nem változtat.
Azt is nehezen képzelem el, hogy mondjuk 1xtrafabio egy nagyobb létszámú partyn arra áldoz időt, hogy eljusson a pulthoz megnézni, hogy az adott DJ miről játszik, merthát ha nem vinyl akkor bizony 5000-es belépő ide, órás sorbanállás oda... ő biza sértődötten hazamegy! -
1xtrafabio #4502 meglátok egy cd s dj t ,má fordulok is meg és byby.... -
1xtrafabio #4501 ki beszél rollam lol ??? azt mondom hogy ha valaki kiáll emberek elé az ne cd zen hanem bakelitröl huzza....
mondtam már párszor nem vok dj ... -
Ricardo Snip #4500 nekem mikor kazettán voltak a zenék és csináltam velük a bulikat, tudtam mindegyiken hogy mi van, néhánynál még azt is hogy melyik oldalon. de manapság képtelenség észbetartani ezeket, inkább igénybeveszem a számítógépes segítséget:D:D:D:D -
#4499 bakelit vagy semmi? - azt ne mondd, hogy Neked minden zenéd bakeliten van meg! -
1xtrafabio #4498 bakelit vagy semmi... -
1xtrafabio #4497 mien 600 zene lol ? dvd 4.7 gb max számold ki ... -
batanfacudo #4496 Wild West Classic Promo mix:
Nigel Snorter - Classic Selection
http://www.sendspace.com/file/09icfv -
#4495 Én imádtam a kazikkal szarakodni..tekergetni ide-oda: ezen van..mégse..akkor a másik kazi..ja..akkor a másik oldalán..hmm..mégse ezen..akkor a másikon stb,stb. Annak is volt egy egyedi feelingje. -
rigoletto #4494 És azt el is felejtetted, hogy pl. egy dvd-re ráfér 600 zene és csak belököd a gépbe, winamp, oszt hadd szóljon. Ez a hatszáz zene 50 kazettát tenne ki, s ha keresel egyet, míg odatekergeted, hogy azt a keresett 5 percet meg bírd hallgatni. Hát igen. Modernebb a világ, mint anno. -
rigoletto #4493 Hmmm...Fontolóra veszem... -
batanfacudo #4492 Hi All!
2 hét múlva, Március 28-án, a Mendén, WILD WEST CLASSIC party.
DJ-k:
- Én :) (filter, és muzikálisabb house klasszikusokkal)
- Nigel Snorter (a klub jelenlegi rezidense jókora klasszik ismeretekkel)
- Sm:)e & Rrobi (A két öreg a nagymúltú Wild West rezidensei...ez nagyon jó lesz)
- Benji (a klub jelenlegi rezidense az utolsó órában egy kicsit a 90-es évek "globális" vizeire evez vélhetőleg...
Szóval: filter, vokál house, pumpin témák, ízesebb techno, némi korai de jó trance (jaj ezt félre ne értse valaki:))
AKI JÖNNE AZ INGYENJEGYÉRT PRIVIZZEN NEKEM!
Kis ízelítőt hamarosan feltolok... -
#4491 Én is csináltam sulirádiót. A nagyszünetekben lehetőség nyílt egy kicsit hoszabban keverni, azt élveztem, volt, hogy odajöttek, hogy kéne nekik ez a megamix:) De mivel az iskola 90%-át rokkerek tették ki, ezért rövidéletű volt a dolog. Én sem dobtam ki azóta egy kazettát sem. Pedig talán már soha nem fogom őket hallgatni, de kidobni sem tudnám. Emlékszem, nagyon lassan váltottam cd-re. Akkor is úgy, hogy vettem egy asztali cd írót és felveszegettem cd-re a kazikat. Nagyja még most is megvan. Abból a kb 800-850 -ből mire cd-t csináltam..huhhh..
Semmi másért nem akartam netet, csak hogy a nagy kedvenceket minőségben meg tudjam szerezni. Bár az exluzívokról és a promókról rég lemondtam... -
greyloop #4490 Sulidiszkókban volt, hogy én kezeltem a dekkeket. Igaz semmi virtuózkodás, ugyanis az erősítő széttorzította a második bejövő jelet, úgyhogy élvezhetetlen volt. Így a másikat kazettatekergetésre hasznosítottam. Amúgy ez melós rész volt, hiszen pöccre be kellett tekerni a következő lejátszani kívánt számot. Bezzeg ma. A cd-n odaugratom a számléptetővel, ahová kell, play és már szól is. Nekem is volt kb 3 cipősdoboznyi kazim, ám igazán értékes (promo mix) nem volt köztük. De még megvannak és ez a lényeg. Pár darab a múltból...
-
rigoletto #4489 Ja és a másolt kazettáim (szám szerint 134 db) két bőröndöt és egy Wink cipősdobozt :-DDD töltenek meg... -
rigoletto #4488 Ismerős téma, mármint a zsebpénz üres kazikra való költése. Én is így kezdtem, nekem egy hawerom másolta a kazettákat 500 Ft-ért. Hogy hallgattam minden egyes újabbat a Grundig kazettás magnómban. Nyáron kitettük a magnót, és a barátaimmal úgy pingpongoztunk. A falusiak meg csak néztek, mert a faluközpontban laktam Kesznyétenben. Azt se felejtem el, hogy nálunk az ált. iskolában a sulirádióban a '96 tavaszán nagyszünetben ez a két zene volt nagy sláger: Baby Bitch - Rock It és Dj. Hooligan - I want you. Hmmm.... Bármikor többet ér, mint az ilyen hamvaiban halt pig dzsí, vagy ki az... -
#4487 http://rapidshare.com/files/107242321/Max_Power_98_part1.rar
http://rapidshare.com/files/107265975/Max_Power_98_part2.rar
Password: maxpower98cd1
Tracklisting:
1-01 Sex-O-Sonique I Thought It Was You (4:10)
1-02 Camisra Let Me Show You (3:22)
1-03 Rosie Gaines I Surrender (3:35)
Producer - Mentor Productions*
1-04 Double 99 Ripgroove (3:19)
1-05 Da Mob Fun (3:45)
Vocals - Jocelyn Brown
1-06 Martha Wash It's Raining Men '98 (3:35)
Featuring - RuPaul
1-07 M People Fantasy Island (4:12)
1-08 Olive You're Not Alone (4:15)
1-09 Gambadubs Disco Theme (4:11)
1-10 Boston DJ's Move Your Body (4:06)
Producer - Dimas & Martinez
1-11 Nature Blue Ocean (4:07)
1-12 Exir Right (4:07)
1-13 Sara Parker My Love Is Deep (3:20)
Producer - Michael Rosenman
1-14 Constipated Monkeys Cro-Magnon (What About Our Love) (4:50)
1-15 Dimas & Martinez All Night (3:59)
1-16 N.A.S.A. Life (4:12)
2-01 Da Hool Meet Her At The Love Parade (3:15)
2-02 Absolom Secret (3:56)
2-03 O.R.G.A.N. To The World (3:54)
2-04 DJ Scot Project X2 (Time Is Now) (3:19)
2-05 Polaris (2) The Next Millenium (4:00)
2-06 R.O.O.S. Instant Moments (3:45)
2-07 Celvin Rotane Bienvenue (3:26)
Producer - Marc Et Claude
2-08 D-Tune (3) Burning Down (4:03)
2-09 J Daniel Download (3:45)
2-10 Committee Ripping It Up (3:44)
2-11 Der Dritte Raum Trommelmaschine (4:17)
2-12 Nitro (4) Le Plaisir (4:00)
2-13 UF Remixed (4:00)
2-14 Monarch, The I Like The Way You Work It! (Remix) (3:50)
2-15 Various Max Power '98 Megamix -
#4486 Egy egész használható kis válogatás 98-ból -
#4485 hiába lógott erotic norbival... nem fogyott...
más... némi finomság... EBTG-t szeretőknek...
http://rapidshare.com/files/85824989/temperamental.rar.html
1. Temperamental (Original Mix) (5:17)
2. Temperamental (Hex Hector / Mac Quayle Remix) (7:21)
3. Temperamental (Ralphie Rosario Remix) (8:44)
4. Temperamental (DJ Spen & Karizma Remix) (9:40)
5. Temperamental (Wamdue Project Remix) (14:55)
6. Temperamental (Ananda Project Mix) (10:17)
7. Temperamental (Hex Hector / Mac Quayle Reverse Drum Dub) (5:48)
8. Temperamental (Da Deepah Dub) (5:25)
http://rapidshare.com/files/85821403/five_fathoms.rar.html
1. Five Fathoms (4:17)
2. Five Fathoms (Kevin Yost Everything And A Groove Mix) (9:02)
3. Five Fathoms (Club 69 Future Club Mix) (11:05)
4. Five Fathoms (DJ Sneak Sneak-A-Dub) (7:26)
5. Five Fathoms (Kevin Yost Enlightenment Mix) (9:17)
6. Firewall (5:23) -
#4484 Meg van, ez Extreme 4 remix -
#4483 Ezt a remixét is nagyon szeretem a Footprintnek
ez melyik is? -
#4482 Na, ilyen Hamvai PG-kkel ne is gyertek
Rio rezidens, a legsejeltesebb közönségnek bírt csak előadni... -
#4481 kis video ama frenetikus estéről a hamvai genyóval...
Sven Väth:
This Compilation (P)(C) 1998 Hartec(NZ) LTD
Under licence from bellington records.
WARNING: all rights reserved..... etc...
csak mert nekem úgy rémlik , h vmikor 99 előtt /maybe 98/ keveredett ez a birtokomba... -
mrgaborcz #4480 a gayle san mix :[audio 003-2 CD] Gayle San - audio dj mix series - vol 02
a svan vath mix :Hyperspace - Sven Vath - 1999.10.03 live -
#4479 lényegében teljesen korrekt, amit leírsz, talán egy dologgal tudnám kiegészíteni mondandód, még pedig azzal, hogy az "én időmben" sem feltétlen a kiművelt, vájtfülű fanek jártak klubokba, ráadásul nem elsősorban zenehallgatási célokkal. Tán pár tucat ilyen embert ismertem, aki a Dj-k "munkáját" és a zenét figyelték. Tehát az a fajta őrület, amiről beszélsz és ami a mai fiatalokat hajtja egy DJ Tiesto "műfaj" felé, az akkor is meg volt, csakhogy akkoriban nem is tudták, mennyire különleges az a hangzásvilág, amit az akkoriak megteremtettek. Évről évre feljődve 90-től kb 99-ig.
Mi viszont nem véletlenül kanyarodunk vissza a gyökerekhez. Van jó zene és van ügyes diszkós, de összességében nagyon gyatra a felhozatal. Kb Hollywood összehasonlítása egy magyar művészfilmmel szemben -
greyloop #4478 Én biztos vagyok benne, hogy valaki kitalál vmi új klón stílust hamarosan, amit majd felkap a nép és a mostani "top dj-k sírva hajigálják majd el a visítós elektroháuz cd-jeiket. No nem azért mert tetszik nekik, hanem mert ebből jön majd be a pénz. A nép meg szórakozik, nekik tökmind1, hogy mi szól. A zenét nem mindenki érti, de vonaglani mindenki tud. -
#4477 Háj!Beszereztem a mi nap 3 cd-t!2 mix (dan von schulz:music launch;m47 sáránd tri-ász party,ez budai tommyboy zsíros 98 környéke)és egy válogatás lemezt:
http://www.discogs.com/Various-One-World-One-Love-Parade-The-Compilation-2000/release/126589
Ha érdekel valakit felteszem őket!Vagy hülye kérdés? :DD
A témátokhoz meg annyit,hogy voltam pénteken egy mezőkövesdi klubban,ahhol két terem van,és a nagyobbikban volt hamvai pg,a kicsiben meg classics house party!a szervezők a plakáton és máshol nem hirdették meg a classics partyt csak a hamvait!a nagy terem dugig,a kicsiben pár ember lézengett!Akkor gondolkoztam el hogy ez már nem a zenéről szól,hanem az agyon sztárolt senkikről!Ugyanis ha hamwai azt játszotta volna ami a kis teremben ment,akkor is úgy csápoltak volna rá,mint arra a sz..ra!Az áldozat sajnos én voltam meg egy barátom akik megvoltunk hívva a kis termbe zenélni:((( -
#4476 oké.
Ellenben elhúzok melózni,valamiből élni is kell...
szasztok! -
greyloop #4475 azért oda ne :-D -
#4474 Akkor mégse menjek még a temetőbe próbafekvésre???? -
greyloop #4473 azért mi még nem vagyunk olyan öregek :-D -
#4472 Igaz,igaz...De olyanok vagyunk mint az öregek mikor azt mondogatják:"bezzeg az én időmben..." -
#4471 elég a nosztalgiából? :D nézd már meg a topic címét!!! :D:D -
#4470 Megszenvedtünk minden egyes trackért a kazis korszakban.
De amikor végre meg lett az -I'm Ready-
Menőnek éreztem magam hogy a lakótelepet ezzel a muzsikával tudtam az őrületbe kergetni...
Jó kis időszak volt az....Na de elég a nosztalgiából... -
#4469 1xtrafabio: Amikor valami mix kellett akkor naponta bombáztál privát üzenetekkel, most annyit nem bírsz megírni hogy bocsi mégsem küldtem el a Freee magazinokat, vagy faszom se tudja hol lehet.
Hát erről ennyit. -
#4468 hát, nemrég rekordot döntöttem... meg kellett, h feszítsem magam egy Great Stuff kiadványért... Luomo - Tessio... az összes rapid link Error-t jelzett... aztán vmi üzbég fórumon volt egy ismeretlen filefeltöltő link...
de ja... amit ma nem tudsz mexerezni, az vagy nagyon régi... vagy még nem pattant ki a producerek fejéből :D
amúgy, ami azt illeti anno volt vmi hyper sebesség c műsor... asszem a dió rádión /eléxar volt a vétel... szörcsögött a jóféle house/ onnan vettem fel én is ezt azt...
iskolarádió vezetési jogát a Remenyik Zsigmond Gimnáziumban elvették az első B-től, mert a /régebben már linkelt/ Sex Alarm - Siren-jét betettem. /az is vmi radio rip volt.../ osztályfőnök úgy lebaxott, mint a pengős malacot...
please fuck me :D:D -
greyloop #4467 A kazettás korszak az volt a szép. Emlékszem, hogy minden pénzem üres kazikra költöttem, majd a rádió előtt ücsörögtem akár hajnalig, hogy jófajta zenéket tudjak felvenni magamnak (a Juventusról Schulz műsorából, a Danubiusról Juniorék Hot mixéből, illetve a Cegléd Rádióról a Buborék című műsorból). Amikor megteltek a kazik egy üres Adidas cipős dobozban hurcolásztam magammal azokat az általános iskolába, majd a sulirádióban becsempésztem egyiket-másikat. Egyik legnagyobb élményem az volt, amikor a negyed órás szünetben mindössze egyetlen számot játszottam le, Dj Crack - Space people című acid ópuszát. Mondani sem kell mennyire szerettek érte. A zenéket a rádión, illetve pár tv csatornán (MCM, MTV) keresztül lehetett megismerni akkoriban, valamint személyesen a bulikban. A net még nem volt a topon 1996 környékén, főleg nem Magyarországon. Egymásnak másolgattuk a kazit, volt, hogy egy helyi dj másolt cdről kazira pénzért. Mostmár viszont nem győzöm kapkodni a fejem akkora mennyiségű megjelenés van minden stílusban naponta. Sajnos az ötletesség egy pár kivételtől eltekintve már kiveszett a mai zenékből, újraismétlődnek a már amúgy is újraismételt dolgok. Ebben nagy szerepe van annak is, hogy mostmár szinte tálcán kínálják nekünk a zenéket, már nem kell megfeszíteni magunkat, hogy megszerezzük azt a track-et, amit xy dj előző este xy klubban játszott. Ez van.