21038
a tema adott:)
  • Fatboy Slim
    jaja, az előzőt csak azok kedvéért toltam körbe, akik nem ismerik és kíváncsiak a klasszikus "R" hangzásra.
    Mellesleg, a lenti kollekció kezdését minden idők egyik legjobb felütésének tartják számon a mai napig
  • lemongrass
    vagy akár le is szedhetitek!

http://rapidshare.com/files/69140009/Renaissance_The_Mix_Collection_I_-_Sasha___John_Digweed.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/69146865/Renaissance_The_Mix_Collection_I_-_Sasha___John_Digweed.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/69153845/Renaissance_The_Mix_Collection_I_-_Sasha___John_Digweed.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/69160925/Renaissance_The_Mix_Collection_I_-_Sasha___John_Digweed.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/69162862/Renaissance_The_Mix_Collection_I_-_Sasha___John_Digweed.part5.rar

Password: vtcom4lime
  • lemongrass
    na feltettem egy gyönyörűséget 1997-ből... igaz nem nagyon ebbe a topic-ba kívánkozik, de mégis egy nagy klasszikus... /hozzáteszem, h az átdolgozások meg sem közelítették ezt.../

Fortunato & Montresor - Imagine (Imagination 2)

rip from Breaking The Ice Volume 3 /Mole Listening Pearls/
  • Fatboy Slim
    Tesókáim (mi az, bodzászok?),

A következő linkről elindulva belehallgathattok az egyik legjobb (nem a legjobb!!!!) Renaissance mixbe.
    Az eleje viszont egy nálam ezerszer agyonhallgatott darab. Isteni

Az első link, a többit felkínálja!
  • VinylToy #4542
    Nem, egyáltalán Dundidio kérdezte még privátban hogy mivel készült, és most jutott eszembe hogy arra nem válaszoltam.

Engem cseppet sem érdekel hogy a dj miről játszik, ha a zene magával ragad, szerintem az itt a lényeg.
  • lemongrass
    úgy érzem az utolsó sor #4505-re ment! :D:D
  • VinylToy #4540
    Akinek pedig nem lenne meg a Buck Rogers: itt megtalálja. :D
  • VinylToy #4539
    Tracklist:

Freak Power - No Way (Dee Jay Delite Mix) (Intro acapella)
    Stretch & Vern - I'm Alive (12 Inch Original)
    Enrico - Disclubber (Original Power Mix)
    Perpetual Motion - Keep On Dancin' (Banging Clubmix)
    Grooveyard - Watch Me Now
    Mfo - I Know
    The Freak - Funky Latino's
    Silvio Ecomo - Tell You Something
    Mac Zimms - Sounds Of Soul (Original Mix)
    Wishbone - 50 Grooves
    Tim J - Right Out
    Mr Bump - Untidy Dub
    The Space Brothers - Forgiven (I Feel Your Love) (Mac Zimms Remix)
    Disposable Disco Dubs 2 - Escape From New York
    Herman Funker III - Rhino Rhythm Section
    Buck Rogers - Pumper
    Discotexx - Clap Your Hands
    Buddy Booth - And Jack

Hamarosan jön a következő. Néhány Sharp remix-szel, Aleem-mel, Scotti Deep-pel. :D

Egyébként ez is, mint a többi mixem, Traktor DJ Studio 1.1.2 verziójával készült.
  • lemongrass
    mondjuk remélem mellé még vegyülnek olyan nevek, amik engem zamárdi-ba irányítanak júliusban!!!

Röyksopp, Thievery mniatt ott kéne, hogy legyek... de vmi jóféle "veretés" sem ártana!!!!

• Fatboy Slim
    Moby, Underworld és Kraftwerk?
    hú bazz!!!!!
  • Fatboy Slim
    Mi lesz a pogrom?
  • lemongrass
    Nyalaton
  • Fatboy Slim
    milyen Soundra?
  • deepin
    hy all, hy mr.
    Nagyon király a mix, jók a keverések, jók a zenék, az ilyen stílust nagyon csípom. Jól felépítetted.
    Tracklistről is szinte mindent ismerek, kivéve 2 zenét, úgyhogy várom a list-et!
    Csak így tovább!!!
  • lemongrass
    más tészta... Sound-ra megy vki... csak mert kraftwerk...
  • Dundidio
    Megfülelem...
  • thestcal
    rigoletto:

Committe - Ripping it up 1997

Committe - Ripping It Up (Original Mix) 1998

Nekem mindkettő nagyon egyformának tűnik, de ha már megvan majd eldöntöd, hogy melyk kell.
  • thestcal
    Az enyém sem igazán, de a többi zene jó ami a kazettán van, ezek inkább azért kellenek, hogy ne legyen hiányos a lista.
  • VinylToy #4528
    A többit nem ismerem, nem az én világom.
  • thestcal
    Vinyl! Gyorsaságod lenyűgözö! Nem tudom miért, de mindig Robert Miles remixekben kerestem. Kilistáztam egy pár kazit és az egyikről csak ezt az egyet nem ismertem...Eddig! Köszönöm szépen!
  • VinylToy #4526
    MrVinyl - Groovebox (part 1)
    MrVinyl - Groovebox (part 2)

Új mix tőlem, holland hangzás, funk-house minden mennyiségben. Nem két részes, ki kell csomagolni.

Enjoy.

Tracklist később.
  • VinylToy #4525
    Committe - Ripping It Up (Original Mix)
  • VinylToy #4524
    Firegame B1 - Zhivago - Celebrate The Love
  • thestcal
    Akkor én is beállok a zenét keresek sorába! Jobban mondva én előadó / számcímre lennék kiváncsi! Feltöltöttem belőlük egy kb 1 perces részt. A zippyshare-en osztottam meg, hogy ne kelljen letölteni, rögtön bele tudtok hallgatni. Ha vki bármelyket felismeri közülük légyszives írjon vagy ide vagy privátot! Előre is nagyon köszönöm!

firegame B1.mp3
    firegame B5.mp3
    Club Energy A3.mp3
    Club Energy A7.mp3
    Club Energy B4.mp3
    Club Energy B6.mp3
  • Fatboy Slim
    Jóféle, mi?!
    SS-en megnézem neked este
  • rigoletto
    Skacok, ebből a max powerből nekem naon bejön (azok közül, amiket nem ismerek) ez a Committee - Ripping It Up. Hosszúban nem tudja valaki felrakni?
  • Dundidio
    St.Germain egyik szintén nem mai darabja:

http://www.mediafire.com/file/imftrymzzzi/06. What's new.mp3

• Dundidio
    Kösz
  • lemongrass
    elég korrekt kis összefoglaló volt!
  • Dundidio
    Ha a mixelés technikai igényét nézzük, a jó öreg Technics minden tekintetben megfelel bármilyen mix elkészítéséhez.Az hogy eredetileg nincs benne visszafele forgás funkció,meg egyéb ilyen baromságok,az totál lényegtelen.
    A legprofibb mixeket is el lehet követni vele,hajszálpontos a motorja ha jó be van állítva.Sosem értettem mikor arra esküdöztek hogy a Vestax jobb mint a Technics...Azt nem értettem hogy mitől jobb,miben tud többet nyújtani.Mert a Tecnics-nél nem kell jobb/több a mixeléshez...
    Bakelitről játszani meg iszonyat sok pénz,a lemezek sérülékenyebbek,ha valamelyik bekrepál esetenként baromi körülményes pótolni...
    Viszont a feelingje tényleg sokkal frankóbb,és tényleg keményebb dió megtartani vele a pontos ütemet,igazi kézi/agymunka...
    Hozzáteszem sohasem volt Technics lemezjátszóm,de elismerem hogy több évtizede ő a legjobb gép ebben a kategóriában...
  • 1xtrafabio
    EZ NAGYON FASZA KIS MIX BATA :) ERRÖL VAN SZÓ:)
  • 1xtrafabio
    : KÖSZI BATA:)
  • batanfacudo
    Fabio: Olyan zene lesz kb éjfélig, ez mondjuk kb utána szedd le ezt!

Nigel_Snorter_Live_@_Club_Prince_-
    _Wild_West_Classic_And_14th_Birthday_Party.MP3

http://www.sendspace.com/file/bjedud
  • Dundidio
    Na az én lemezeim sercegnek tisztességesen mert agyon van némelyik nyúzva....
  • lemongrass
    hát nekem a deep house = Plastic City... meg az USA vonalból a Dennis Ferrer / Quentin Harris... etc stílus...

a techno orientált országgal azért vitába szállnék... Heves megyében sztem még Techno-t nem hallot a nép sehol... se 99-ben... sem 2008-ban...
    de sztem nem ez az egyetlen terület az országban, ahol ez így van (mondjuk én nem bánom...)

amúgy... deep/tech... nehéz különválasztani
    annyi stílus (meg stílusjegy, meg stílusötvöztés) van, hogy végül én is 2 zenét fogok felismerni... tetszik / nem tetszik...
  • Fatboy Slim
    Köszi a felajánlást
  • rigoletto
    Én meg a jó zenére....
  • 1xtrafabio
    2003 óta nemvoltam 4/4 es partyn (house,techno)mert elveszett a hangzás , bekeményedtek az ütemek magyarul techno orientált lett az ország.
    tudom te nagy deephouse os vagy de amit itt mondanak deep house nak az se az, budaival az élen. dnb kre járkáltam de hát az se olyan amit én élek, it magyarországon az a divat minél keményebb annál jobb:(
    a deep nél az kivétel ,ott nem kemény a zene igaz de az nem is deep house amit itt huznak annak nevezve.
    a deep house az szerintem a plastic city k nél kezdödött és nem budai németországbol behozott szolidabb technoirol:(((((
  • Ricardo Snip
    én a Final technikára esküszöm
  • 1xtrafabio
    s t c a l én voltam az az ember aki befizeti magát 1 helyen és egyböl nem kettöböl, egyböl a technikához mentem és ott cuccoltam le és nem táncikáltam meg drogoztam hanem megfigyeltem a dj munkáját. sértödötten sose tértem haza , mert nemmentem olyan helyre véletlen se ami kétes hogy asetudom ki az és lehet cd röl huzza.
    elhiszem hogy kilehet fejezni minden féle technikával a zenédet, de... idézlek " ezek csak eszközök a kifejezésre, a mondanivalón nem változtat"
    dehogynem változtat, nemmindegy hogy adod elö ennyi erövel johogymánem dekkel tolják mert ö szegényebb vagy hasonló:) vagy ahoz áll rá a keze ? lol már
    a legfontosabbrol nem is beszéltem még. a hangzásrol
    a cd ez uj forma teljesen élesebbek a hangok mint mondjuk 1 bakeliten, a hideg kiráz a jóérzéstöl mikor hallom hogy serceg a bakelit a kiállásnál vagy a kezdésnél. kopik igaz de azt mindenki eldönti hogy ki hol és mikor játsza le , nemazért vette meg hogy vitrinbe tartsa azt a lemezt.
    a legeslegfontosabb meg hogy én a 90 es évekröl becélek nem a mai szarrol... ma már nincs dj kultura , mindenki dj nek akar menni lol... CD vel !!!