21038
a tema adott:)
-
Freezura #9908 Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!
Köszi csegenyand az Exotront, azaz a magyar DJ Misjah és DJ Timet! -
csegenyand #9907 szivesen -
#9906 Talán!
-
#9905 Csak erre tudok gondolni, bár szívdobogás itt nincs: Jam & Spoon - Say Yes To Another Excess -
speedyboy2 #9904 Hi.Az első szám amit fel linkeltél!!!!!!!!!!Hát az valami CSODA!!!!!Hatalmas emlékek!!!!!!!!!!KÖSZKE!!!!!!!!!!!!BUÉK!!!!!!!!!!! -
speedyboy2 #9903 Sziasztok!!! Nem tudna valaki valamilyen infót dobni erről a számról?Régen a Speed-ben hallottam csak annyi maradt meg bennem hogy a szám közepénél szív dobogás hallatszik.Ami lelassul ,és beleszól egy férfi hang Exezz?Ha valaki tudna segíteni azt meg köszönném!!!!Illetve ha valakinek van Calypsos mixe pl:Smil:)e,R.robi,Mariotol!Aztis naon megköszönném!!! -
#9902 Ilyen buliba mennék most. :)
-
#9901 Pár éve megvettem fóliásan a teljes albumot. Nem igazán a táncparkettára készült, és valójában a D.J.G.G a fő attrakció rajta számomra. -
Sütifutár #9900 köszönöm -
csegenyand #9899 http://hotfile.com/dl/93183346/2262e07/Exotron.rar.html -
#9898 A Nova Nova nagyon ott van...Én is nagyon bírom... -
#9897 Na srácok! Holnap este ki merre bulizik? Megy valaki valamilyen kis Classic buliba? -
rigoletto #9896 Top 5 erre a hétre, nagyon vegyes lesz a felhozatal, de isteni jó zene mindegyik:
Angel Alanis - Ghetto Blaster
Binary Finary - 1999 (Kay Cee Rmx)
Boca - Miami Igen érdekes ennek a videója!
Christian Varela - Pains (Marco Bailey Rework)
D-Tune - Burning Down -
Mein Kampf #9895 jó kis füzet alakú, nők lapja tapintású ujság volt :D -
high life #9894 :D :D de nayg nekem a flashböl az összes meg van még :D :D -
Mein Kampf #9893 vagy te vagy a , magee ? -
Mein Kampf #9892 Neked még mappád sincs :D -
mageska #9891 Én nem :) -
Sütifutár #9890 Én is -
Mein Kampf #9889 Bővítettem a mappámat. -
Mein Kampf #9888 ok guriga np :) -
#9887 Egy nagyon egyszerű top 5. :) Nagyjából ilyen hangzásokat kerestem rengeteg ideig, aztán találtam jobbakat is, de ezek örök kedvencek maradnak.
Nova Nova - D.J.G.G
Nova Nova - D.J.G.G (Orange Mix)
East Men - U Dig
East Men - U Dub
East Men - U Dig (Pacific Dub)
-
guriga30 #9886 mein bocs, de előröl kezdem mert 79-százaléknál megszakadt a kapcsolat, inkább egyesével teszem be a zsirosokat:((( -
Mein Kampf #9885 A gépszava évekkel ezelött eltünt, de van még cheeck, flash, és freee magazinom pár darab :D -
NightSoul #9884 Sterbinszky & Newl - Live @ East Side Arena,Miskolc Classic Night (2010-12-28)
Sterbinszky
Newl -
funtom #9883 úúú, a gépszava. na igen :) egy szám meg is van nekem valahol belőle, elég érdekes újság volt. viszont a Check magazin, meg a szebb napokat is megélt Freee jók voltak régen, sok hasznos infóval. egyik megszűnt, másik ellaposodott (és meg is szűnt?)... -
Mein Kampf #9882 kösz freezura -
Freezura #9881 Sziasztok!
Akkor itt van az én heti top 5-öm (most már nem annyira a Rave jegyében )
thomas bangalter - ventura [b2]
Casseopaya - Carma In An Ocean Of Joy (DJ Misjah Remix)
Supreme trouth - Supreme trouth
Storm - Storm
Skool Phunk - Memory
Egy kicsit vegyesre sikeredett, de például az utolsó felvétel mély nyomokat hagyott bennem, amikor 95 elején Pakson a Protonba voltam -
csegenyand #9880 Úgy emlékszem meg van , holnapra előkotrom. -
Sütifutár #9879 Van valakinek Exotron - Mindfusion EP??
-
Mein Kampf #9878 jahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh leesett, már uton van. -
Mein Kampf #9877 Ezt viszont nem értem, melyik mix ? és mi mehetne a könyvtrmba? -
Mein Kampf #9876 A bázison az én fiókomba megtaládod a sch.8ast vinyl. -
Mein Kampf #9875 Vinyl te vagy az ISTEN !!! köszönöm ez egy kötelező darab. -
NightSoul #9874 Schmidt & Zsíros - Live @ Red Club,Biharnagybajom E.S.T. Night (2010-12-17)
Schmidt
Zsíros -
#9873 Szívesen látunk! -
#9872 Nagyon ultra! Annyi év után megvan, ááá! Lehet, hogy gyakrabban kéne ide benéznem? :) -
#9871 Én is elindítottam pár csemegét a bázisra! :D -
Ilyen zenék mellett most már érdekelne az egész mix is, Mein Kampf mehetne a könyvtáradba? :D -
#9869 Gondoltam... itt hallható tehát. :)