21038
a tema adott:)
  • Mein Kampf
    Ez a kékbársony tokos Gayle San szerintem a series vol.1. De nem biztos, mert a kazira semmi nem volt írva csak hogy gayle san, és ez is elég húzós mix volt ....
  • Sys32
    Hello!

Gayle San Dj Mix Series Vol.7
    Live @ La Real/Spain
    nekem ez van meg.:)
  • kpityu79
    Hy, nekem Gayle San csak a Dj Mix Series vol2. van, ne meg egy 2001-es More Favorite Tools rész, amit ö mixelt. Elég zúzós kis mix.
  • Mein Kampf
    Tényleg, Gayle San !
    Megvan valakinek San kisaszonynak a sötétkék bársonytokos mix kazija valakinek ??? 1998vagy97?
  • Sütifutár
    Én ezeket a mixeket grabbeltem be eredeti lemezről.
    Sterbinszky - Hits From klub E-Play
    Budai - Techno House Classic 93-96
    Budai - The Dj mix vol 2
    Junior - Ibiza mix 98

és lesznek még
  • kpityu79
    Boldog új évet mindenkinek. Az első kettőt kár digizni, nekem megvan eredetiben, ha kell akkor feltöltöm őket. Kicsit szétnézek mert szerintem a Gayle San is megvan, igaz az nem eredetiben.
  • kox futár
    De szeretem ..
    Jutasi ezzel kezdi talán valahol ..

köszi
  • kox futár
    Mindenkinek köszönöm az önzetlen nagylelkűségét a múlt évre , hogy ellátott bennünket minden jó csemegével a nosztalgia korszakból !!!
    Kívánom hogy legyen a 2011. év sikeres és örömteli mindenkinek!És bátorítok másokat is, hogy csatlakozzanak és ne rejtsék el a klasszikus csemegéket amik otthon porosodnak , hanem tegyétek közzé !

BUÉK !
  • kox futár
    Előkerült végre néhány kazi . nem tudom melyik lehet érdekes hogy be digizd . Ha érdekes , és nekünk való akkor viszem neked jövő héten
    -Dj Budai-Techno-Logic vol 1
    -Dj Budai-The dj mix vol.2
    -Dj Budai-Live m47 '99.12.24.
    -Gayle San Dj mix series vol.2
    -Tommyboy & Norman Austin
    -Tommyboy-Hosematic Classic
    - 3 db ismeretlen

Csákó!
  • VinylToy #9939
    Boldog új évet kívánok én is! Zene most nincs, bár Phat Smokeré nekem is tetszik :D
  • Freezura

BUÉK mindenkinek!
  • Sütifutár
    nah erre gondoltam konkrétan,szóval BUÉK:-DDD
  • Sütifutár
  • Sütifutár
    nah nem ezzel,nem tudom ez hogy került ide:-DD
  • Sütifutár
    Én ezzel kívánok BUÉK-ot mindenkinek
  • kovix
    BUÉK mindenkinek
  • kepo
    Boldog új évet kívánok minden classic zene szeretőnek.
  • Mein Kampf
    ÉS EZZEL A ZENÉVEL NYITOM MEG A 2011 ET! ÁÁÁÁ IMÁDOM

• Mein Kampf
    HI ALL EZZEL AZ ÖRÖK NÓTÁVAL SZERETNÉK MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI.

• Phat Smoker
    B.U.É.K!
  • mageska
    Hát valószínüleg ebben az évben már nem lesz meg a mééértzőőőld. Talán jövőre :) Buék mindenkinek!
  • mageska
    Én hát :)
  • lemongrass
    ó a jó kis Junior Vasquez Live 1-ről ismertem meg ezt a zenét! azóta is nagyon nagy fav!!! (mint a hozzászólás is mutatta :D -> #9512)
  • Neme.
    Ultra jó. A Sterby part2-ben lévő zenéből jöhet minden mennyiségben. Slap that bass! :) BÚÉK.
  • ProHasca
  • ProHasca
    Sziasztok.
    Boldog Új Évet MINDENKINEK!!!
  • djsnaz #9922
    Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
  • djsnaz #9921
    Tetszetős zenék, ráállok ezek letöltésére. Ez a hangzásvilág már classic, sztem.

"Retro" Party videók 1999-2000-ből, éremes megnézi őket mert nagyon jó zenék mennek, Sterbi sem az agyonjátszott zenéit nyomja:
    NewL - Live at Skin Disco
    Sterby - Live at Skin Disco (2000) p1
    Sterby - live at Skin Disco (2000) p2
    Joe Nathan - Live at Skin Disco (1999)
  • djsnaz #9920
    Mikor ezeket meghallom, mindig mosolyra fakaszt.
    Best Of nemcsak a house jegyében:

• Neme.
    Ezekért most én is meg vagyok őrülve. Igaz, ezek újabb zenék, de a szememben máris klasszikusak. :) Itt van még pár:
    1 2 3 4 5 6 7 8

• djsnaz #9918
    Egy ilyen buliba én is elmennék. Nagyon bejönnek az ilyen zenék.
  • rigoletto
    És akkor még egy nagy kedvencem annak, aki a jófajta trance-et kedveli, utoljára ez éven:
  • rigoletto
    Én is szeretnék minden kedves kollégának boldog új évet kívánni!! Legalább ennyi classic zenét 2011-re is...
    Nekem ez a zene ugrott be, amely bármelyik buliban egyből felkorbácsolja a kedélyeket:
  • high life
    Sasold csak ezt be remélem ez az bár a szivdobogás elmarad viszont a férfi hang fáradhatatlanul nyomja az exees-t

exess
  • high life
    Tudom miröl beszélsz cs az elöado nem ugrok be vmi remix lesz sztem Dj misjah-acess-ének vmlik változata
  • techno rob
    Boldog újévet és sok klasszikusban gazdag új évet kívánok én is mindenkinek ezzel a számomra igazán kedves zenével!

• high life
    Boldog Új Évet mindenkinek Én meg megyek melozni
  • Luzon
    Kívánok mindenkinek sikerekben és jó zenékben gazdag boldog új évet! Aki még érzi a bugit, annak jó szórakozást is az estére.

• guriga30
    Mein, bővűlt, a zsíros mappa 13db mixxel, majd folytatom még..

Minden fórumtagnak egészségben,gazdagságban,és szeretetben gazdag boldog új évet kívánok.....BUÉK!!!!!!!
  • deepin
    Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!