21038
a tema adott:)
-
Mein Kampf #9948 Ez a kékbársony tokos Gayle San szerintem a series vol.1. De nem biztos, mert a kazira semmi nem volt írva csak hogy gayle san, és ez is elég húzós mix volt .... -
Sys32 #9947 Hello!
Gayle San Dj Mix Series Vol.7
Live @ La Real/Spain
nekem ez van meg.:) -
#9946 Hy, nekem Gayle San csak a Dj Mix Series vol2. van, ne meg egy 2001-es More Favorite Tools rész, amit ö mixelt. Elég zúzós kis mix. -
Mein Kampf #9945 Tényleg, Gayle San !
Megvan valakinek San kisaszonynak a sötétkék bársonytokos mix kazija valakinek ??? 1998vagy97? -
Sütifutár #9944 Én ezeket a mixeket grabbeltem be eredeti lemezről.
Sterbinszky - Hits From klub E-Play
Budai - Techno House Classic 93-96
Budai - The Dj mix vol 2
Junior - Ibiza mix 98
és lesznek még -
#9943 Boldog új évet mindenkinek. Az első kettőt kár digizni, nekem megvan eredetiben, ha kell akkor feltöltöm őket. Kicsit szétnézek mert szerintem a Gayle San is megvan, igaz az nem eredetiben. -
kox futár #9942 De szeretem ..
Jutasi ezzel kezdi talán valahol ..
köszi -
kox futár #9941 Mindenkinek köszönöm az önzetlen nagylelkűségét a múlt évre , hogy ellátott bennünket minden jó csemegével a nosztalgia korszakból !!!
Kívánom hogy legyen a 2011. év sikeres és örömteli mindenkinek!És bátorítok másokat is, hogy csatlakozzanak és ne rejtsék el a klasszikus csemegéket amik otthon porosodnak , hanem tegyétek közzé !
BUÉK ! -
kox futár #9940 Előkerült végre néhány kazi . nem tudom melyik lehet érdekes hogy be digizd . Ha érdekes , és nekünk való akkor viszem neked jövő héten
-Dj Budai-Techno-Logic vol 1
-Dj Budai-The dj mix vol.2
-Dj Budai-Live m47 '99.12.24.
-Gayle San Dj mix series vol.2
-Tommyboy & Norman Austin
-Tommyboy-Hosematic Classic
- 3 db ismeretlen
Csákó! -
#9939 Boldog új évet kívánok én is! Zene most nincs, bár Phat Smokeré nekem is tetszik :D -
Freezura #9938
BUÉK mindenkinek! -
Sütifutár #9937 nah erre gondoltam konkrétan,szóval BUÉK:-DDD -
Sütifutár #9936 -
Sütifutár #9935 nah nem ezzel,nem tudom ez hogy került ide:-DD
-
Sütifutár #9934 Én ezzel kívánok BUÉK-ot mindenkinek -
kovix #9933 BUÉK mindenkinek -
kepo #9932 Boldog új évet kívánok minden classic zene szeretőnek. -
Mein Kampf #9931 ÉS EZZEL A ZENÉVEL NYITOM MEG A 2011 ET! ÁÁÁÁ IMÁDOM
-
Mein Kampf #9930 HI ALL EZZEL AZ ÖRÖK NÓTÁVAL SZERETNÉK MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI.
-
Phat Smoker #9929 B.U.É.K!
-
mageska #9928 Hát valószínüleg ebben az évben már nem lesz meg a mééértzőőőld. Talán jövőre :) Buék mindenkinek! -
mageska #9927 Én hát :) -
#9926 ó a jó kis Junior Vasquez Live 1-ről ismertem meg ezt a zenét! azóta is nagyon nagy fav!!! (mint a hozzászólás is mutatta :D -> #9512)
-
#9925 Ultra jó. A Sterby part2-ben lévő zenéből jöhet minden mennyiségben. Slap that bass! :) BÚÉK.
-
#9924 -
#9923 Sziasztok.
Boldog Új Évet MINDENKINEK!!! -
#9922 Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! -
#9921 Tetszetős zenék, ráállok ezek letöltésére. Ez a hangzásvilág már classic, sztem.
"Retro" Party videók 1999-2000-ből, éremes megnézi őket mert nagyon jó zenék mennek, Sterbi sem az agyonjátszott zenéit nyomja:
NewL - Live at Skin Disco
Sterby - Live at Skin Disco (2000) p1
Sterby - live at Skin Disco (2000) p2
Joe Nathan - Live at Skin Disco (1999) -
#9920 Mikor ezeket meghallom, mindig mosolyra fakaszt.
Best Of nemcsak a house jegyében:
-
#9919 Ezekért most én is meg vagyok őrülve. Igaz, ezek újabb zenék, de a szememben máris klasszikusak. :) Itt van még pár:
1 2 3 4 5 6 7 8
-
#9918 Egy ilyen buliba én is elmennék. Nagyon bejönnek az ilyen zenék.
-
rigoletto #9917 És akkor még egy nagy kedvencem annak, aki a jófajta trance-et kedveli, utoljára ez éven:
-
rigoletto #9916 Én is szeretnék minden kedves kollégának boldog új évet kívánni!! Legalább ennyi classic zenét 2011-re is...
Nekem ez a zene ugrott be, amely bármelyik buliban egyből felkorbácsolja a kedélyeket:
-
high life #9915 Sasold csak ezt be remélem ez az bár a szivdobogás elmarad viszont a férfi hang fáradhatatlanul nyomja az exees-t
exess -
high life #9914 Tudom miröl beszélsz cs az elöado nem ugrok be vmi remix lesz sztem Dj misjah-acess-ének vmlik változata -
#9913 Boldog újévet és sok klasszikusban gazdag új évet kívánok én is mindenkinek ezzel a számomra igazán kedves zenével!
-
high life #9912 Boldog Új Évet mindenkinek Én meg megyek melozni -
Luzon #9911 Kívánok mindenkinek sikerekben és jó zenékben gazdag boldog új évet! Aki még érzi a bugit, annak jó szórakozást is az estére.
-
guriga30 #9910 Mein, bővűlt, a zsíros mappa 13db mixxel, majd folytatom még..
Minden fórumtagnak egészségben,gazdagságban,és szeretetben gazdag boldog új évet kívánok.....BUÉK!!!!!!! -
deepin #9909 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!