21038
a tema adott:)
-
#9868 Igen és már nem elérhető :D -
#9867 Ebben a hsz-ben van linkelve. -
#9866 Hol találom ezt a mixet, mert nekem nincs meg. -
#9865 Na ezt én is megköszönöm. :) Arra esetleg van ötlet, hogy a "mixed by Schulz - 8! Limited X-mas edition A"-ban a második szám micsoda? Ami közvetlenül a "Lisa & Tori - People Hold On" előtt van. -
#9864 Én ismerem: itt megtalálod!
Egyszerű dolgom volt, Freee magazin djchart, 1996-ban Kühl-nél valamelyik hónapban az első volt.
-
Mein Kampf #9863 Az öreg ki is adta a gépszavát, érdekes kis ujság volt, pár számát láttam csak :D -
Mein Kampf #9862 ebben az időben nyomult, a felsorolt dj k mellett, a Bernáthy live act, Massturbina néven. Fáklya klub később Supersonicteknikum ... -
Mein Kampf #9861 Hy
Eszembe jutott valami, nincs it véletlenül valakinek dj cyberwolf vagy dj blaze esetleg dj di joint tól felvétele, mixe ??? magyar dj k '95-'96,
esetleg roland vagy alvin, muraközy mixe ? peat per ritual és a lovebarikád , fáklya klub ezeken a helyeken zenélgettek.
akinek lenne tőlük felvétele, ossza már meg velem pls.
thx -
Luzon #9860 Na ez gané meg hogy került ide?
Szóval a kreativitás:
-
Luzon #9859 Íme a határtalan kreativitás :D
Ez viszont kifejezetten tetszetős, még az eredeti mellett is:
-
Luzon #9858 Valami Trance 2000 remixként járja a világot, de a fene tudja, mert ehhez a már annyian hozzányúltak, hogy ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hogy melyiket ki csinálta. De ez szerintem csak egy bootleg lehet, Acid Phase+Age of Love, nem hinném, hogy SV keze van benne, ennél azért többet nézek ki belőle.
Ezt találtam csak, ez pár mp-el hosszabb, mint a youtube-os.
Nálam a Jam&Spoon féle átgondolást még eddig nem múlta felül egyik sem, és szerintem nem is fogja.
Tényleg, azt tudtátok, hogy Mark Spoon már négy éve meghalt? -
Mein Kampf #9857 tényleg én voltam... -
Mein Kampf #9856 mono annyit tudok róla,hogy ezt sven vath nem mixelte, hanem ö készítette, és ez ennyi, mert ez egy track. 94 es zene, nekem már uncsi kicsit de alap mű.
ezt te tényleg nem tudtad vagy csak szivatsz ? :DDD -
Mein Kampf #9855 köszi guriga, hamarabb felmegy az, nem olyan sok az :D vagy még találtál hozzá ? ... -
Mein Kampf #9854 Mennék kajálni az étterembe, és nem tudok belépni:( Vagy csak én vagyok béna? :D -
mono7806 #9853 Erről valamelyikőtök nem tud többet?
http://www.youtube.com/watch?v=ozlB7NKoS54&feature=related
Mi ez, tényleg Sven Väth mixelte? Itt nincs vége, valakinek nincs meg a teljes mix véletlenül? -
guriga30 #9852 Mein beraktam a zsirosokat 18-órát ír mire felmegy -
high life #9851 Srácok ha valaki tudna adni nekem egy tracklistát a mono7806 féle andrew j - mix 1997 may mixhez naon lekötelezne életveszélyesen jó kéne az a lista naon -
high life #9850 -
high life #9849 Ezuton szeretném megköszönni indenkinek a mmunkásságát asszem jol kimazsolásztam a kalácsotthx all!! -
mono7806 #9848 Hali!
Egyelőre sajnos csak ezek vannak meg, de igyekszem :) -
Mein Kampf #9847 MONO7806 találtam nállad egy 6 részböl álló Régi - Régi című mixet, lehet tudni, hogy miko hol és ki követte el ????
ugyanit találtam nállad tegnap Titusz - elipsylon felvételt aminek az A oldalát nem találtam meg, Portásfej az elkövetője , vagy másoknak esetleg nem lenne meg ?? Szécsi Pál remix az első nóta róla. thx -
Freezura #9846 Nagyon örülök, hogy mageska (THX) megnyitotta az éttermet, és lehet csemegézni! Volt egy felvétel, amit régóta kerestem, megvolt annó bakeliten, de nem emlékeztem már az előadóra, csak arra, hogy egy rulett kerék van rajta. Hát erre Luzon (THX) polcán ott volt a könyvek között thomas bangalter - ventura is. Ezt kerestem. Talán nem véletlen, hogy kpityu79-nél is ott van a Top 5-ben, mert nálam is! Top 5-öm holnap jön, bár az első már egyértelmű! -
Sütifutár #9845 18év körüli bögyös hölgyeket keresek ,instrumentális dalok éneklésére:-)))meg a vele járó dolgok:-) -
#9844 Na akkor én is irok egy 5-öst. :
Thomas Bangelter: Outrun
http://www.youtube.com/watch?v=M77KDtfJFHM
Thomas Bangelter : Spinal scratch
http://www.youtube.com/watch?v=71SzkgEFXZg
Thomas Bangelter: Ventura
http://www.youtube.com/watch?v=k1I9Io2xHf8
Cheek - Venus
http://www.youtube.com/watch?v=ssouVC2hpM4
Grooveyard- Watch Me Now
http://www.youtube.com/watch?v=UybZVlRdIQk
Na itt az öt, de lenne még sok-sok. -
#9843 Topfájv:
-
Mein Kampf #9842 Isteni kis dupla heti pack. thx
ezekért külön köszönet: Speedy J. - Electric Deluxe
Sam Mollison - Cry (DJ Gogo Remix) -
Luzon #9841 Eheti és múltheti top 5-öm, a kicsit szögelősebb stílusok jegyében:
Sebastian Kramer - Bendir
Tomaz vs. Filterheadz - Los Hijos Del Sol
TBM - Hypnotisamus
Electric Deluxe
Planetary Assault Systems - Surface Noise
Frank Le Fever - Mirage
Corvin Dalek - Pounds & Penz
Q-Lock vs Roland K - Goliath
Narcotik - Conditions
Sam Mollison - Cry -
Mein Kampf #9840 Hi all
Top 5
________
Pizzaman - Happiness (Club Mix)
Jam & Spoon - El Baile
Dreamcatcher' by Electric Skychurch
Darren Emerson - H2O (Original Mix)
Ian Pooley - The Fly Shuffle
#9839 Hello, de fincsi kis acid zenék, főleg a tesox. -
mageska #9838 Budapesti 35 év körüli rock énekes fiú nem jó? -
aside #9837 bocsi, hat lett -
aside #9836 heti top 5, ma este hallható a partyzánban... just for fun ;)
-
Sys32 #9835 Sys - Mix FM Classics Live19 2010.12.27. Monday 10Pm - 11Pm on Mix FM Radio Nyiregyhaza
Egy kis Trance az ünnepek után.:)
Tracklist:
01.Sagitaire - Shout (Coast 2 Coast Remix)
02.Blank and Jones - Secrects and Lies (Solid Session Remix)
03.Second Sun - Empire (Paul Van Dyk TPOD Mix)
04.Subsky - Four Days (Gil Remix)
05.Paul van Dyk - Vega (Starecase Remix)
06.Paul van Dyk - Autumn (Christian Rusch Remix)
07.Lexicon 4 - Reach Me (Activa TPOD Remake)
08.Viframa - Cristalle (Long Version)
09.Blank and Jones - Summer Sun (Wellenrausch Remix)
Time: 60min
Letöltés
-
mageska #9834 Igen azt én is hallom de nekem épp az a szám kéne ami előtte van :) -
mageska #9833 :D:D:DD:D: -
mageska #9832 Mert Te voltál legfelül. :) -
rigoletto #9831 Találtam még egy mixet, remélem ez is tetszeni fog a raver-fejűeknek: Dj.Hooligan -
#9830 Úgy látszik elkéstem. A Filterheadsel... -
rigoletto #9829 Karácsonykor nagyon szóban forgott a rave. Találtam a mixeim között egy régi felvételt, lessétek, íme: Gary D. & Dj. Hooligan - Tunnel 1995